Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg opdagede tilfældigt Nøddebazaren for et års tid siden og har siden kun købt nødder, mandler og olivenolie derfra. Alle produkter er så friske og smager eventyrligt godt. Anbefaler jer på det varm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mere end bare gode nødder! Jeg nyder virkelig nødderne fra Nøddebazaren – både smagen, kvaliteten og det lille ekstra velvære de giver i hverdagen. Og så elsker jeg Charlottes små kunstværker... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

noddebazaren.dk er et fremragende lille DANSK indkøbssted, for alle som værdsætter ægte KVALITET. Fantastiks Kundeservice, samt du får svar på mail, ligeledes er de mulige at ringe op. (hos store s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de fruits secs et confiseries
  2. aussi dans
  3. Vente de fruits et légumes en gros

Écrit par l'entreprise

Nøddebazaren.dk er en online nøddebutik etableret i 2013. Vores formål er at skabe en sundere og mere klimavenlig i madkultur i Danmark. Har du feedback eller idéer til vores arbejde, er du meget velkommen til at skrive til os på info@noddebazaren.dk :-)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

88 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Alt fungerede omend der manglede info…

Alt fungerede omend der manglede info om forsinkelser ved pakning. Varer af god kvalitet.

3 juillet 2026

Kære Inger.

Tak for din gode anmeldelse - omend du har manglet information omkring en forsinkelse ved pakning. Det kan jeg godt forstå, du gerne ville have haft. Vi gør os umage med at informere om opdateringer og forsinkelser, så det er en uheldig smutter med din sag. Det beklager jeg mange gange.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer fra nøddekontoret 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

De lækreste nødder og andre produkter

De lækreste nødder og andre produkter. Man mærker at de er valgt med omhu ❤️

25 juin 2026

Hej Charlotte.

Tak for din anmeldelse - det er skønt at læse 💛 Vi gør os umage hele vejen rundt, og det er derfor ekstra dejligt at læse, at du anerkender os i at udvælge nødder og produkter med omhu. Det er vi glade for, tak!

Altid kvalitet

Altid kvalitet, gode priser og gode produkter, og så elsker jeg det smukke håndlavede kort i sender med, Tak :) dem gemmer jeg :)

6 juin 2026

Kære Inge.

Tusind tak for dine søde ord - det varmer at læse, at du er glad for vores kvalitet, priser og produkter. Og jeg siger videre til Charlotte med det samme, at hendes smukke kort bliver værdsat af dig og gemt 🙏🏼 Tak for at dele det med os.

Altid gode nødder 😁

Altid gode nødder 😁
God kvalitet

25 juin 2026

Réponse de Nøddebazaren

Tak for anerkendelsen af vores altid gode nødder 😃 Det er skønt at læse!

Altid de bedste produkter

Altid de bedste produkter, hurtig levering og supergod service. ..og så den lille håndmalede akvarel med en personlig hilsen! Kan kun anbefale Nøddebazaren.

20 juin 2026

Kære Maria.

Tak for din gode anmeldelse - det er virkelig dejligt at læse, at du er glad hele vejen rundt. Og at du sætter pris på Charlottes håndmalede hilsner. Tak for at dele det med os 🙏🏼

Super lækre nødder

Super lækre nødder. Særligt hasselnødderne er fantastiske. Kundeservice er også god.

9 juin 2026

Réponse de Nøddebazaren

Dejligt at høre Charlotte!

Tak for din super gode anmeldelse af både nødder og kundeservice. Det varmer at læse.

Uh ja, vi elsker også hasselnødderne.. 😋

Lækkert!

Lækre produkter. Hurtig levering!

2 juin 2026

Réponse de Nøddebazaren

Tak for din gode anmeldelse Ditte!

Vi er meget glade for at blive bemærket for både lækre produkter og hurtig levering, som vi netop gør os umage med at stå for. Så tak for at dele det! Rigtig god tirsdag 🙏🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre varer og hurtig levering med…

Lækre varer og hurtig levering med smukke håndmalede kort😊

1 juin 2026

Hej Hanne.

Tusind tak for din anmeldelse - og hvor er det dejligt, at du lægger mærke til Charlottes håndmalede kort og nævner dem her. Det sætter vi meget pris på 😊

Skulle købe kakaonibs

Skulle købe kakaonibs. Rigtig hurtig levering og den fineste håndmalede hilsen i pakken. Jeg skal helt sikkert handle der igen 😊

30 mai 2026

Réponse de Nøddebazaren

Så dejligt at høre, at I i familien er glade for vores kakaonibs, den hurtige levering og for Charlottes håndmalede kort med hilsen. Det siger jeg videre med det samme! 😊 Tak for en god anmeldelse, det varmer at læse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og super gode…

Hurtig levering og super gode kokosflager! De er af høj kvalitet, og prisen er helt i orden. Jeg er en meget tilfreds kunde 🥰

18 mai 2026

Réponse de Nøddebazaren

Tak for en virkelig god anmeldelse. Det er så rart at læse søde og anerkendende ord fra tilfredse kunder som dig 🙏🏼

Super gode produktet

Super gode produktet, nemt at bestille og pakken kom hurtigt

13 mai 2026

Réponse de Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse, Stella ⭐️ Den er vi glade for!

Min oplevelse hver gang

Jeg har handlet hos Nøddebazaren i årevis og jeg har aldrig haft noget at klage over. Det er bare gode, friske produkter hver gang!
Hvis du er en kritisk forbruger, som vil have kvalitet, så er Nøddebazaren lige noget for dig!

5 mai 2026

Hej Mathilde.

Tusind tak for en god anmeldelse! Det satte vi meget pris på at læse på kontoret i dag 🌻

Vi er virkelig glade for, at du anerkender vores bestræbelser på at levere høj kvalitet, hver gang. Og at du anbefaler os til de kritiske forbrugere derude. Tak 🙏🏼

Vi ønsker dig en fantastisk Kristi Himmelfart lige om lidt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Højeste kvalitet i både produkt og…

Højeste kvalitet i både produkt og service

6 mai 2026

Réponse de Nøddebazaren

Mange tak for din gode anmeldelse.

Det varmer at læse, at du har oplevet højeste kvalitet af både produkt og service! Tak for at dele det med os:)

Lækkerhed med lækker på

Lækkerhed med lækker på. Personligt og professionelt.

7 mai 2026

Réponse de Nøddebazaren

Tak for din lækre anmeldelse Atanasio :)

Den blev vi meget glade for at læse!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse hos Nøddebazaren! Kvaliteten af produkterne er virkelig høj, og man kan tydeligt mærke fokus på bæredygtighed. Leveringen var også overraskende hurtig, hvilket gør hele købsoplevelsen endnu bedre. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale det til andre!

Hej Magnus.

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det fantastisk at høre, at du anbefaler os, og at du har haft en rigtig god oplevelse med at handle i Nøddebazaren!

Vi gør os umage for at skabe ekstra gode kundeoplevelser og levere høj kvalitet, og beskrivelser som din får os til at føle os set og anerkendt i den mission. Tak for at dele det med os!

Lækker produkter

Anden gang der er kommet en portion med rosiner, morbær mandler mv og super kvalitet
Ikke sidste gang jeg handler hos jer

Posen med valnødder var dog gået i stykker og der var en del som røg på gulvet

Hej Ninna.

Mange tak for dine gode ord og anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores produkter, og at du fortsat gerne vil handle hos os. Også trods det lille uheld med valnøddeposen, der var gået i stykker. Jeg beklager meget ulejligheden. Det sker en sjældent gang imellem, at emballagen ikke holder under forsendelsen.

Du er altid velkommen til at skrive til mig via vores support mail, hvis der en sag, vi skal gå videre med: www. noddebazaren.dk/pages/kontakt

Rigtig god eftermiddag 🌻

Fantastiske nødder

Fantastiske nødder. Lækker kvalitet. Hurtig levering. Klart min fremtidige nøddepusher ;)

2 mai 2026

Hej Monika.

Tak fordi vi må pushe nødder til dig! Og tak for en rigtig god anmeldelse.

Det varmer at læse i dag på nøddekontoret :)

Hvis jeg ku'

Hvis jeg ku', ville jeg give Nøddebazaren minimum 10 stjerner ... 😍 ... de produkter jeg indtil nu har prøvet, har/er i super topkvalitet, velsmagende og med en dejlig sikkerhed for bæredygtighed og økologi - godt for planeten og for dig og mig.
Produkterne er lidt dyrere end i supermarkede, men de er alle pengene værd ... hellere lidt, men rigtig, rigtig godt.

Hej Anette.

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er super glad for vores produkter.

..og at du er klar til at sprænge skalaen og give 10 stjerner, hvis det var muligt. Det sætter vi stor pris, at du deler.

Vi er meget glade for at have kunder som dig 🙏🏼

Fantastisk oplevelse med Nøddebazaren

Fantastisk oplevelse med Nøddebazaren. Alt smager bare virkelig lækkert og i god kvalitet – især olivenolien! Kokosflagerne er også de bedste jeg har smagt. Den fine indpakning gør det bare endnu bedre. Kan varmt anbefales.

27 avril 2026

Hej Sofie.

Tak for din super gode anmeldelse! Det er fantastisk at læse dine rosende ord af både produkter og indpakning.

Tusind tak for at dele det med os. Det sender os rigtig godt afsted på fyraften i dag 🙏🏼☀️

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus