Jeg opdagede tilfældigt Nøddebazaren for et års tid siden og har siden kun købt nødder, mandler og olivenolie derfra. Alle produkter er så friske og smager eventyrligt godt. Anbefaler jer på det varm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mere end bare gode nødder! Jeg nyder virkelig nødderne fra Nøddebazaren – både smagen, kvaliteten og det lille ekstra velvære de giver i hverdagen. Og så elsker jeg Charlottes små kunstværker... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hvis jeg ku', ville jeg give Nøddebazaren minimum 10 stjerner ... 😍 ... de produkter jeg indtil nu har prøvet, har/er i super topkvalitet, velsmagende og med en dejlig sikkerhed for bæredygtighed o... Voir plus
L'entreprise a répondu
noddebazaren.dk er et fremragende lille DANSK indkøbssted, for alle som værdsætter ægte KVALITET. Fantastiks Kundeservice, samt du får svar på mail, ligeledes er de mulige at ringe op. (hos store s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nøddebazaren.dk er en online nøddebutik etableret i 2013. Vores formål er at skabe en sundere og mere klimavenlig i madkultur i Danmark. Har du feedback eller idéer til vores arbejde, er du meget velkommen til at skrive til os på info@noddebazaren.dk :-)
Nørrebrogade 20, 1, 2200, København N, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
En fantastisk lille virksomhed, hvor man kan købe økologiske produkter af god kvalitet til en god pris.

Réponse de Nøddebazaren
De altid søde mennesker i nøddebazaren var meget hurtige så det gik stærkt

Réponse de Nøddebazaren
Det er ikke den første anmeldelse - så tænk selv !

Réponse de Nøddebazaren
Altid en fornøjelse at handle med Nøddebazaren og deres indbydende sortiment.
Hurtig respons og velvalgt balance i promovering og mådeholdenhed.
Fortrinlig kanal til gode veldrevne stimulanser - klar anbefaling herfra.

Réponse de Nøddebazaren
En fantastisk, lille virksomhed, der har hjertet på rette sted og viljen til at gøre en forskel for mennesker med særlige behov og for at gøre en forskel for natur og miljø.
Produkterne er så gode, og vi spiser dem med god samvittighed.
Ville ønske, der fandtes flere virksomheder af deres slags.

Réponse de Nøddebazaren
Kvaliteten af varerne altid i top. Altid god service og hurtig levering. Desuden varierende og spændende udbud.

Réponse de Nøddebazaren
Tak for hurtig og venlig betjening. Jeg er meget glad
for de fleste af jeres produkter, men jeg er især begejstret for jeres peanuts, jeres Piemonte hasselnødder, både de rå og de ristede samt franske valnødder.
Valnødderne fra Ukraine er derimod ikke at anbefale. Det er alt for mange små skal forstykker i, som man nemt kan knække tænderne på. Dog er mit køb ikke helt spildt, for jeg vil nemlig fodre fuglene med den sidste rest og de 10 kg jeg købte for et par måneder siden.

Réponse de Nøddebazaren
Har købt hos dem et par gange nu. Første gang var Macadamia nødderne jeg bestillede lidt til den gamle side (som dog rigtignok kunne læses fra info, så det kan man ikke helt laste dem for). Men sidste gang fik jeg en mail da de havde friske danske nødder på vej som man kunne forudbestille. Super lækkert!! Oveni donerer de til nogle rigtig gode formål. Det synes jeg er virkelig prisværdig, fortsæt med det!

Réponse de Nøddebazaren
Virkelig gode produkter. De kommer hurtigt og altid med en lille hilsen fra det lille danske firma.

Réponse de Nøddebazaren
Høj kvalitet og sympatiske mennesker med stort engagement og omtanke for verden.

Réponse de Nøddebazaren
Fin kvalitet, sympatisk sted, støtter regerativt landbrug, vedlægger smukke kort – personligt engagement i bedste oplevelse på alle parametre

Réponse de Nøddebazaren
Vi har købt nødder i Nøddebazaren i flere år og har altid været tilfreds med kvaliteten.

Réponse de Nøddebazaren
ALTID HURTIG LEVERING AF DE BESTILTE VARER, SOM ALTID ER PERFEKTE.

Réponse de Nøddebazaren
Supergod kundeservice og virkelige gode produkter.

Réponse de Nøddebazaren
What’s better than supporting a small, local business that offers high-quality, environmentally friendly products that are healthy and taste delicious? Highly recommend!

Réponse de Nøddebazaren
Virkelig nogle gode økologiske produkter af høj kvalitet. Har købt fra Nøddebazaren flere gange og det er nu mit foretrukne sted at handle nødder fra.
Meget hurtig ekspedition og levering. Bestilte om formiddagen og havde min ordre leveret dagen efter. Top klasse!