Karlstad City. Trångt och omöjligt att ta sig förbi. Smal passage till konditionsmaskinerna. Gruppass som tar alla träningsredskap och 50 % av gymmets fria yta. Alltid mycket folk och ofta grupper a... Voir plus
Jag är så besviken på att gymmet inte spelar RIKTIG MUSIK längre. Den tråkiga, intetsägande AI-”musiken” ger mig ingen energi eller glädje. Riktig pop och rockmusik som man känner igen ger verkligen... Voir plus
Mobil inpassering kostar 229kr om året utöver det dyra gymkortet och då är det inte möjligt att låsa skåpen för den summan. Det går att låna ett kort i receptionen för att låsa men jag kör på tider då... Voir plus
De vet precis vad de ska göra föra att lura pengar av folk. Automatisk förlängning utan påminnelse precis på rätt sida av lagen (Max 3 månader i taget). Vägrar ge tillbaka pengar trots att förlängning... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor. Träna gratis i en vecka och testa vårt utbud av styrketräning på gym, gruppträning och kondition. Välkommen!
Suède
- nordicwellness.se
Aucune trace de demande d’avis
Sämsta kundservicen
Sämsta kundservicen, 180 min kö. De är snabbare på ellos. Drar pengar fast man sagt upp f länge sen, deras fel, jag ska rätta till?? Ingen faktura utan från inkasso direkt. Aldrig mer Nordic Wellness.
Köpte och betalade för sex månader vid…
Köpte och betalade för sex månader vid backaplan… efter dessa sex månader fortsatte dom dra pengar via autogiro. Hur i helv*** är detta möjligt!
Sämsta sk kundsupporten
Sämsta sk kundsupporten. Oftast kan dom inte ta samtal. När de kan så har dom 3h väntetid. Och INGEN kan någonsin något när man behöver hjälp.
NW usel kundservice
Jag går på NW i Höganäs och gymmet är fint. Men man får aldrig någon hjälp, alltid hänvisning till kundservice, där man ska sitta i kö i över 2 timmar. Driver ni?! 😒
I chatten hänvisar dom till kundservice eller receptionen på gymmet. Men receptionen på gymmet hänvisar alltid till kundservice, så jäkla rundgång och aldrig får man nån hjälp om det är något.
Mycket dålig kundservice och otydlig prishantering
Extremt dålig kundservice och otydlig hantering av avtal.
Jag hade ett studentmedlemskap hos Nordic Wellness (368 kr/mån). Efter att jag fryst kortet några månader höjdes priset plötsligt till 618 kr/mån utan någon som helst förvarning. Ingen information via mejl, sms eller samtal – trots att avtalet säger att prisändringar ska meddelas i förväg.
När jag kontaktade kundservice tog det upp till 11 dagar att få svar. När svar väl kom fick jag bara höra att det är ”studentens ansvar” och att inga retroaktiva återbetalningar görs, trots att det inte framgår tydligt i avtalet när studentavtalet löper ut.
De vägrade återbetala de månader som dragits för mycket och erbjöd endast ett “undantag” där nästa månads dragning justerades. Dessutom har de tidigare dragit pengar från min fars konto, trots att han aldrig varit kund (nu löst, men helt orimligt).
Otydliga villkor, ingen transparens, lång svarstid och ett väldigt nonchalant bemötande.
Detta är utan tvekan den sämsta kundservice jag varit med om. Rekommenderas inte.
Det har gått utför...
Har varit kund hos NW-Studenternas i Uppsala sedan dag ett. I början fungerade det finfint, men då var det städat och fint också.
Nu är det skitigt och rörigt. På morgonen får man ägna första tiden åt att leta vikter innan man sätter igång. På eftermiddagarna är det så mycket gymnasieungar där och det är ett jäkla liv. Vissa springer bara omkring, inte ens ombytta.
Så less på att man inte kan hålla ordning på ett gym som annars är riktigt bra.
Men det spelar ingen roll om man har bra ledare på bra pass så länge det är rörigt och skitigt.
Inga klasser - ändå betalar man dyrt för dom
Betalar för att gå på ett gym med klasser, att bara gymma - ja då finns det betydligt billigare alternativ till NW. Nordic Wellness i Borås har så otroligt dåligt utbud av klasser. Vissa dagar finns det inga klasser alls!!! Virtuella pass är inte intressant.
Trasiga maskiner, nedgånget
Trasiga maskiner som inte lagas fast man säger till flera gånger. Bastuaggregatet ramlade ner, precis som kunder varnat för länge utan att det fixades. Ostädat med snusprillor på golvet, och allmänt nedgånget gym på Heidenstams torg i Uppsala.
gick till gymmet för att fråga om faktura
Gick till gymmet för att fråga om faktura. De bad mig kontakta kundtjänst om jag ville ha fakturor på papper.
Ringde kundtjänst och satt i kö i 2 timmar och 5 minuter. När jag väl fick kontakt med dem sa personen i samtalet att han inte kan skicka några fakturor på papper.
Det blev en pingismatch där man skickas runt och det är ett rent slöseri med tid. Utbilda era anställda först, så att era kunder inte behöver råka ut för detta.
Har aldrig varit med om ett sämre…
Har aldrig varit med om ett sämre företag när det kommer till service. Det går inte göra någonting. Ringa kundtjänst? ja en kö på 212 minuter. Virituell assistent på hemsidan? mmmm funkar inte det minsta. Testar att maila en säljare - han säger att jag ska gå in till gymmet för att få hjälp....!!!! Detta är ett skämt på alla sätt
slop kundtjänst
"Chattar" man med deras AI kundtjänst så leder det till ett formulär. När man väl svarar på formuläret får man ett mail som säger att kundtjänsten är avstängd. Jahopp?
Glasses broken by a gym instructor
Had my glasses stepped on by a gym instructor in August 2024, and contacted the gym management, hoping for an amicable resolution for the problem. The issue was not given proper attention over email (took several weeks to get a reply, or to be contacted by management) and absolutely no support was offered by Nordic Wellness to solve this issue. I tried to speak to the manager, which promissed she could call back, and kept on "forgetting it". With a lot of insisting (and email reminders), in November 2024 we spoke, she requested receipts for the new glasses I purchased (over 13000 kr) and still no resolution was offered. The instructor is fantastic and certainly this was an accident. But the fact that Nordic Wellness takes no shared responsibility over this is a major disappointment. In December 2024, Nordic Wellness still refuses to support the resolution to the manner, and takes zero accountability over what happened. A bit more principles and moral values would had been expected, especially since the incident was caused by one of their own instructors. Had i broken an item from anyone at the gym, i would have offered to repair it. Trully disappointed with the way the case was handled by management at this unit. Zero care for customer. Have since then cancelled my membership. There are certainly better gyms out there.
Försöker ring kundtjänst för ett…
Försöker ring kundtjänst för ett kundtjänstärende, det är 178 minuter väntetid.
är det kundservice ......
Nordic Wellness Rollsbo
Tränar i den nyöppnade lokalen i Rollsbo!
Lokalen har varit öppen sedan 1 november! Helt ok ! FÖRUTOM att det är fruktansvärt varmt i lokalen!
Har skickat flertalet mail , och får svar, att det kommer att åtgärdas!
Skall det behövas 2 månader för att ordna det ??? Får gå till ett annat ställe!!
Inget fel på gymmet, men....
Inget fel på gymmet, men när man ska avsluta ett medlemskap så är det som i komedifilmer helt omöjligt och får ingen respons från deras kundtjänst
Lindhagen är ok, men inte bra
Ok, men inte bra. Det är välstädat. Brukar vara där samtidigt som städerskan på morgonen.
Maskinerna är ok men två har stått trasiga i evigheter. Värst är kidsen som har gymmet som gymnastiksal och mest sitter i sina flipflops och Instagrammar på maskinerna. Bra att gymmande föräldralediga föräldrar kan komma in och ställa barnvagnar inne på gymmet före 14.00.
Om man går riktigt tidigt eller riktigt sent brukar det bara vara seriösa gymmare på plats och stämningen är "Stockholmsk" - alla ignorerar varandra och kör sin grej.
Löpbanden och mer avancerade maskiner fungerar för det mesta. Technogym-maskinerna verkar de ha svårare med att underhålla. Total Abdominal- och Pulley-maskinen har varit trasiga i över en månad vilket är frustrerande. De går ju att ersätta med andra övningar men borde inte var så svårt att beställa delar och montera.
Har haft administrativa problem tidigare med dubbeldebitering och liknande. Lite förvånad också över att när årsabonnemanget löper ut så får man en varning - men inget som helst tack eller erbjudande för att fortsätta. Bara ett "whatever, man"...
UPPDATERING: Efter fyra månader fixades maskinerna vilket är för lång tid. Men blev imponerad över att gymmet kontaktade mig efter denna review och meddelade att maskinerna lagats, samt att de nu kommer ikapp med underhållet. Uppskattas så de får en stjärna till... 😊
Smutsigt, varför städas det inte?
Tränar på 2 gym, båda ställena har jättebra utbud på maskiner och är relativt nya MEN städningen är obefintlig. Duscharna ser ut som om varulvar använt, ligger tomma snusdosor, redbullburkar, papper och annat smuts i gymmet. Toaletterna är ostädade och ligger alltid fullt med gammalt papper överallt. Varför städas det inte ordentligt?? Man skryter om 400 anläggningar tänk de bakteriehärdarna som sprids på dessa 400..Vidrigt och snuskigt.
Detta avser Arninge centrum.
Detta avser Arninge centrum.
Här ska du träna om du trivs bland 15 åringar som sitter i 5-6 grupperingar och vaktar maskiner.
Ungar som skriker och springer runt och jagar varandra.
Ungarna låter vikter ligga på golvet eller sitter kvar på maskiner och redskap.
Omklädningsrum där skåps luckor är avslitna på.
Omklädningsrum som helt ärligt luktar kiss.
Papper och tvål är alltid slut.
Ligger skräp överallt i gymmet och omklädningsrum
Bastu där ungar slänger papper i bastuaggregatet.
Ungar står och hänger bakom disken i kundreception på kvällen och hämtar lånekort och släpper in andra på gymmet
Nordic wellness Arninge var bra tills ouppfostrade ungar använder gymmet som en ungdomsgård.
Senast igår, två ungar hoppar mot kylskåpet med dricka för att få detta ramla ner i luckan. Vafan?
Jag hoppas ansvarig för detta gym tar ställning till detta, inför åldersgräns, stäng av dem som inte sköter sig.
Helt obegripligt.
Jag besökte ett gym i Sverige och blev…
Jag besökte ett gym i Sverige och blev mycket nöjd: personalen var vänlig, lokalen ren och modern, och det neonbelysta ljuset gav en riktigt bra atmosfär. Utrustningen var dessutom av absolut högsta klass.
Reparera maskinerna som går sönder!!!
Reparera maskinerna som går sönder!!!
Rotebro Nordic wellness