Karlstad City. Trångt och omöjligt att ta sig förbi. Smal passage till konditionsmaskinerna. Gruppass som tar alla träningsredskap och 50 % av gymmets fria yta. Alltid mycket folk och ofta grupper a... Voir plus
Jag är så besviken på att gymmet inte spelar RIKTIG MUSIK längre. Den tråkiga, intetsägande AI-”musiken” ger mig ingen energi eller glädje. Riktig pop och rockmusik som man känner igen ger verkligen... Voir plus
Mobil inpassering kostar 229kr om året utöver det dyra gymkortet och då är det inte möjligt att låsa skåpen för den summan. Det går att låna ett kort i receptionen för att låsa men jag kör på tider då... Voir plus
De vet precis vad de ska göra föra att lura pengar av folk. Automatisk förlängning utan påminnelse precis på rätt sida av lagen (Max 3 månader i taget). Vägrar ge tillbaka pengar trots att förlängning... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor. Träna gratis i en vecka och testa vårt utbud av styrketräning på gym, gruppträning och kondition. Välkommen!
Suède
- nordicwellness.se
Aucune trace de demande d’avis
Dålig information vad som gäller för 10-kort
Köpte 2 st 10-kort och fick veta på gymmet i Sandviken att det gick bra att använda det ena först och sen ta ut det andra.
Gick dit 3ggr, tog en längre paus och efter några månader när jag gick dit hade mitt kort gått ut. Fick veta då att det bara gällde ett halvår. Skulle aktivera det andra kortet men då fanns inte det kvar!
Dålig information om hur länge kortet gäller och vad som gäller för kort som inte löses ut. Besviken minst sagt!
Nordic Wellness is my first proper gym
Nordic Wellness is my first proper gym, have been gymming for 2-3 yrs now since 16 years old.
Nice gym, lots of locations, hot receptionists, amenities, not too crowded at non-peak times. Only negative is that a lot of the time many machines are broken but luckily they're not ones I use. Also good location.
Världens sämsta gym någonsin
Världens sämsta gym någonsin.
Krånglig kundtjänst samt dryga och nedvärderande personal. Inte trevliga överhuvudtaget samt väldigt dömande mot en. Tog flera månader att säga upp skiten pga deras dåliga kundtjänst.
100% Helt värdelösa skulle aldrig gå dit igen, även om det var gratis. Borde gå i konkurs skiten. Punkt slut.
Återkommande problem
Återkommande problem, bristande rutiner och uteblivet ansvar — åtgärder krävs
Jag skriver för att ta upp flera återkommande problem som nu pågått under en längre period. Det här är inte längre enstaka irritationer utan systematiska brister som påverkar både min träning, min motivation och mitt förtroende för Nordic Wellness.
Det som följer är punkter som jag anser att ni måste ta på allvar.
1. Bokningssystemet fungerar inte — och det har pågått länge
Det är mer regel än undantag att bokningssystemet inte öppnar när det enligt era regler ska göra det.
Pass som ska kunna bokas 6 dagar och 23,5 timmar innan start förblir låsta, och när de väl öppnas är de fullbokade på sekunder.
Detta betyder att systemet inte fungerar, eller att det finns interna förtursregler som ni inte är transparenta med.
Som medlem är det omöjligt att planera sin träning när systemet gör motsatsen till vad som utlovas.
2. Flera inställda pass varje vecka — utan ersättare
Under en längre period har jag sett mängder av inställda klasser. Det är anmärkningsvärt att en kedja i er storlek inte har någon form av vikariesystem.
Sjukdomar händer, det är helt normalt.
Men på andra arbetsplatser finns rutiner och ersättare.
Att en träningskedja som bygger sitt värde på gruppträning inte har backup-lösningar är helt enkelt inte acceptabelt.
Speciellt inte när medlemmar betalar full avgift för att få tillgång till just dessa pass.
Att ställa in pass vecka efter vecka utan ersättare visar på dålig planering och brist på ansvar.
⸻
3. Hårda regler för medlemmar — men inga konsekvenser när problemen ligger på er sida
Som medlem riskerar man 80 kr i avgift och avstängning vid en enda missad avbokning.
Det är en sträng regel — och det hade varit rimligt om ni själva levde upp till samma standard.
Men när bokningssystemet strular, pass ställs in eller tider inte följs, finns det inga kompensationer eller konsekvenser från er sida.
Det skapar en tydlig obalans:
Medlemmarna straffas — men verksamheten tar inget ansvar för brister i sina egna rutiner.
4. Bristande ordningsrutiner i gymmet — personalen agerar inte
Det har blivit allt vanligare att medlemmar:
• tränar med ytterskor
• går in i salar direkt med gattskor
• lämnar maskiner svettiga utan att torka av
• beter sig respektlöst och oförskämt mot gemensamma ytor
Det finns kameror överallt och ni har personal i receptionen som ofta står flera stycken samtidigt utan att agera.
Frågan är då:
Varför används inte personalresurserna till att upprätthålla ordning och trivsel?
När vissa medlemmar inte följer reglerna faller ansvaret på er personal att markera och säkerställa att gymmets regler efterlevs.
Det görs inte i dag, och det märks tydligt.
⸻
Sammanfattning – jag förväntar mig åtgärder, inte bortförklaringar
Jag har varit medlem länge och vill kunna fortsätta träna på ett gym där:
• system fungerar
• pass inte ställs in regelbundet
• ersättare finns vid behov
• personal upprätthåller ordningen
• regler gäller lika för alla
I dagsläget fungerar inget av detta på ett tillfredsställande sätt.
Jag förväntar mig att ni återkommer med information om vilka konkreta åtgärder ni avser att vidta. Det här är frågor som måste tas på allvar — inte bara bemötas med standardiserade svar.
Medlem
Företaget har ingen kontakt med…
Företaget har ingen kontakt med uthyraren. Dom byter betalning system, utan att informera uthyraren, dvs försenad hyra!
Jag som hyresvärd fick aldrig kontakt med ledningen! Sökte vid flera tillfällen, enda vettiga kontakt jag lyckades efter många försök, var städerskan!.
Vad i helskotta
Vad i helskotta! Går ju inte att komma fram till kundtjänst! Tar hundra år! Helt sjukt att man ska behöva vänta så länge i kö men betala en halv miljard för att träna hos er är helt okej. Blir 24/7 hädanefter. Ju högre pris ju bättre tillgänglighet för kunden ska det ju vara , men det gäller tydligen inte för Nordic wellness! 😡
Katastrofal kundservice
Katastrofal kundservice, det har dragit det dubbla beloppet från mig de senaste 7 månaderna och jg får ingen hjälp och kommer inte ens fram i kundtjänst. Jag har en student som varit i kontakt med de till och från de senaste månaderna och jag får alltid lika dåligt bemötande där de säger att de ska lösa det. Nästa månad dras det ytterligare nära en tusenlapp igen
Fantastiskt Gym harmonisk miljö…
Fantastiskt Gym harmonisk miljö trevligt och bra utbud på träningsutrustning kan starkt rekommendera Nordic Wellness Ulricehamn
Har Varit på många gym som montör och Tränat på många Detta är som hemma .5 star ifrån mig
Straffavgift för man glömt ett plastkort?!
Straffavgift för man glömt en plastbit, när vi lever i ett digitalt samhälle. I Kumla finns ett gym 100m bort där jag kan betala och öppna med mobilen. Sista gången jag köper medlemskap på Nordic så länge ni är så bakåtsträvande. Jag går till gymmet för att träna och må bra. Kundservicen har också varit under all kritik varenda gång jag behövt något när det varit bemannat. Har ni chansen att träna någon annanstans så ta den!
Fruktansvärt dålig kundtjänst
Fruktansvärt dålig kundtjänst. Ingen mailadress att maila till, formuläret som de hänvisar till finns inte att hitta på sin hemsida och 37 minuters telefonkö.
Uppdaterat 1 timme och 20 minuters kö visade det sig vara.
Jag har aldrig någonsin blivit så…
Jag har aldrig någonsin blivit så dåligt bemött som idag, gång två när jag kom tillbaka för att hämta mitt passerkort, som jag blivit informerad om att det fanns. Den här unga tjejen bör verkligen byta jobb & inte jobba med service!!
Hela ert upplägg med invigningen i Vällingby är & var ett stort j***a SKÄMT!
Pinsamt!
Felaktig information i evenemanget, erbjudandet släppt på nätet. Så ingen hade behövt stå i kö, om ni hade informerat om det Istället skrev ni de 300 första besökarna... Väl i kön så kommer ni ut med en QR-kod till er hemsida. Sedan skulle man stå kvar i kön för att få sitt kort. När vi kommer fram informeras vi om att det inte finns kort, utan att det skulle finnas senare på eftermiddagen.
Ni utlovade snittar & tilltugg, fanns ngr upphackade proteinbars. Tävlingar?! INGA! Förrän när jag påpekade det till en kille som jobbade där. Då annonserades det en tävling om....Nocco?! Skrattretande!
Bastun var inte påslagen, förrän jag sa till.
Men det värsta av allt... Hur f*n kan man inte se till att det finns rengöringsspray?! Svartet va, en miss...Hemköp, Willys & Ö&B finns i närheten. Lös problemet!
Att sedan bli bemött som jag blev när jag skulle hämta mitt kort. Vedervärdigt!!!!
Jag kommer DEFINITIVT INTE att fortsätta mitt medlemskap hos er!! Fy f*n!!
Kundservice vad är det???
Kundservice vad är det???
Ringde kundtjänst då klippkort hade försvunnit från kontot.
”Du har kvar på några kort men de har gått ut”
Jag svara, men jag ser att ni har förlängt ett kort”
”Ja det har vi, men det har du kort slut på”
”Så ni förlänger kort som man gjort slut på”
”Ja”
Vilken kundvård!
Förlänga giltigheten på kort dom är förbrukade.
Dom lurar dig på pengar!
Dom lurar dig på pengar!
Man köper tio-kort och när det skall aktiveras finns dom inte. Företaget lurar dig på pengar och vilseledande reklam. Undvik det här företaget.
Har tränat på Nordic Wellness i många…
Har tränat på Nordic Wellness i många år & är så nöjd. Bra gym, gruppträning & jag älskar de virtuella passen.
Har provat ett 10-tal olika ställen i Sverige (mestadels i Stockholm) & är supernöjd.
Det har dragits pengar från mitt konto…
Det har dragits pengar från mitt konto när jag inte ens är en betalande kund hur är det möjligt? Var har de brustit i sin säkerhet med kontodetaljer där pengar dras och informationen sparas i flera år sedan dess att jag sagt upp mitt medlemskap?
En gäng äldre personer som ständigt…
På Nordic Wellness Fjällgatan En gäng äldre personer som ständigt talar högt och ockuperar maskiner och springer mellan maskinerna och pratar med varandra detta medan andra försöker träna och fokusera. Och när man säger ifrån då svaras med är det ditt gym och det finns inte sådana regler. Maskinerna hålls ockuperade mellan gänget som och de försöker köra över andra ingen respekt visar den här gänget. De falsk anklagar andra ljuger och kommer med kränkande kommentarer och när du klagar hos personalen ingenting görs åt saken. Folk som inte hälsar. Folk som agerar gäng aktig och samarbetar att nya medlemmar ska inte trivas där så att de behåller platsen för sig själva. Jag har vittnat många unga som råkat ut för detta och även jag själv vad jag råkat ut för. Jag har vittnat hur drogpåverkad personer kommer in och stjäl saker. Det finns också trevliga människor förstås också men vad man upplever på gymmet helt obegripligt. Ni kan prova själva och förstå vad jag menar. Jag har råkat många gånger för kränkningar och hörde kränkningar om andra kulturer och religioner. Jag med hela samvetet rekommenderar inte någon ska träna på den anläggningen. Vill du träna i lugn och ro, det är ingen bra anläggning. Prova själva och får ni själva se. Som sagt det finns bra människor också, lokalen är ok . Men atmosfären är obehaglig. Den passar bara den nämda gänget som babblar mycket och de varken tränar själva eller låter andra träna, de vill bara behålla gymmet för sig själva som en träffpunkt mellan sig själva. Det är ingen bra omgivning i helhet även om det kan finnas en viss trevliga människor men i stort sätt obehaglig istället för att må bra och utvecklas det blir tvärtom. Du går därifrån missnöjd och ledsen. Jag rekommenderar inte någon den här anläggningen.Jag råkade för saker på den här Fjällgatan anläggningen och när jag gjorde ett klagomål till den ansvariga för anläggningen och skrev till honom att han kunde titta på videokameran som är installerad i lokalen då svarade han att filmen lagras i två dagar och därför han hade inte möjlighet att titta vad som hade hänt. För de som vill träna på anläggningen tänk på att ni har två dagar att kunna bevisa vad som hade hänt dig och därefter kan ni inte bevisa vad som hade hänt er. Lokalen är för det mesta obemannad och om ni råkar ut för något i lokalen från någon eller några och ni är ensamma , de några kommer att vinna även om det har varit deras fel och behandlat dig illa eller kränkt dig. Några medlemmar ger företaget mera pengar än en individ. Det är lönsammare att lägga skulden på dig som råkat illa ut än att lägga skulden på de som behandlat dig illa. Kränkningar och fördomar om muslimer och invandrare förekommer på anläggningen. Kränkningar om någon som är tjock förekommer. I mitt fall den ansvariga gjorde ingen ting och ingen kunde få något skuld. Det är ett sådant gym på Fjällgatan. Rena skräp ställe. Jag tränade där i tre år och sett mycket. Prova själva så får ni se. Vid ett tillfälle drogs dubbla avgifter från mitt konto och när jag kontaktade personalen, de rättade till. Men om jag inte hade gjort kontroll på mitt konto, jag skulle aldrig märkt det. Efter kontakt med personalen och felanmälan, felet rättades till men de bad inte om ursäkt för att de gjorde fel. Sånt är den här anläggningen på Fjällgatan. Dessutom för ni vara beredda på att den här gänget på gymmet kan stå bakom er bredvid er eller framför er och babbla och prata medan ni tränar och försöker fokusera eller medan ni försöker återhämta er. Och ni får vara beredda på de kan ljuga om er till andra medlemmar som ni har varit i kontakt med. Detta vad jag har upplevt. Jag fått höra att min magen stor och att jag är tjock. Jag har fått höra att muslimer har ingen plats i Sverige. Jag har fått höra att utlänningar är diktaturer. Jag har fått höra när jag varit svettig att mina kläder luktar och att jag borde köpa andra kläder. Jag har sett hur vissa av de tog över träningsmaskinen jag tränade på. Jag berättade för personalen men personalen gjorde ingen ting. På den här anläggningen du är helt oskyddad och o otrygg. Vissa beter sig verkligen illa åt och jag pratar om äldre vuxna människor nu. Du kan gå i omklädningsrummet och de kan i princip ljuga om dig att du sagt saker medan de själva i omklädningsrummet inte ger er plats att sitta på bänken eller kan säga kränkande saker till dig. Jag har sett hur en svensk ung kille som bara tränade där blev dragen i armen utan någon anledning och vittnade hur upprörd han blev jag såg honom aldrig mer sedan dess. Jag såg hur samma person som drog i handen på killen hon skällde ut och skrek åt en ung afgan kille utan anledning och jag såg honom inte där efter händelsen. Det konstiga är att denna här personen som gjorde dessa gärningar får stanna och fortsätta träna på lokalen medan de som blev utsatta får ej träna och stanna.
Jag vill tacka den fina tjejen som…
Jag vill tacka den fina tjejen som jobbar i Nordic ( kontrapasgatan ) i Göteborg för hjälpen när jag skadade foten i gymmet , hon var snabb och omtanke . Tack för din stöd 🌹🌹🌹🌹🌹
Man jobbar inte bara i receptionen utan…
Man jobbar inte bara i receptionen utan som städare också. Folk tror inte på en mest en chef som var i varmdö.
Fick vänta i handduk i 20 min…
Fick stå och vänta i handduk i 20 minuter på att en receptionist kunde komma och öppna mitt skåp efter gymkortets blipp slutade att fungera.
När personalen sedan låste upp skåpet och jag bytt om, gick jag ut för att byta kortet då de svarade att det skulle kosta 100 kronor.
Summan kvittar, det hade lika väl kunnat vara 10 kronor - men att JAG ska betala för att blippen på deras gymkort slutat fungera kändes sjukt konstigt.
Fattar inte företagsmatten kring beslutet att istället för att äga deras misstag och ge mig ett nytt fungerande kort (som inte kan kosta mer än någon krona att köpa in i bulk), så förlorar ni två kunder - mig och min flickvän som gymmar tillsammans.
2 kr i kostnad en gång för ett fungerande kort jämfört med 850kr+ i omsättning per månad i minst två år till. En avkastning på 10250% som de går miste om
Försökt säga upp medlemskapet men deras kundtjänst telefon är ”tillfälligt stängd” (ja, jag ringer under öppettider), deras support mail svarade: ”Vår mejl är för tillfället nedstängd.Det betyder att ditt mejl kommer inte besvaras av en handläggare” och deras chattsupport är endast en AI som inte kan hjälpa en med något 🤣
Har varit medlem i mer än 4 år dessutom…
Kör på STC istället.
Bolaget höjer priset utan att informera
Bolaget höjer priset när de vill utan att informera trots att det i medlemsvillkoren tydligt framgår att de är skyldiga att göra detta 45 dagar innan. Och detta gör de även om jag har autogiro.