Jeg var en av dem som opplevde meget lang leveringstid etter at jeg hadde betalt for produktet. Som andre opplevde jeg at de ikke kunne levere produktet fra bilen produktet kom med. Dvs du må leie en... Voir plus

God og rask svaring på alle sporsmål og overalt god service. Sauna manual/instrukter kunne vært mer detaljert for oss som kan ikke så mye(bestilt flatpakke sauna til 4pers). Eller har en onkslig vid... Voir plus

L'entreprise a répondu

Badstuen ble levert til avtalt dato, ryddig prosess, rask svar fra kundebehandler når vi hadde spørsmål. Minus er kvaliteten på badstuen. Hadde håpet på noe bedre utførelse ift snekkerarbeid. Dør har... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Fourisseur de construction de jardin
  2. Magasin de jacuzzi
  3. Magasin d'articles de sauna
  4. Spa en extérieur

Écrit par l'entreprise

Norskbadstue - i ett med naturen! Badestamper, badstutønner og vedfyrte boblebad av høy kvalitet.

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

155 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,1

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Väldigt bra & snabb service

Väldigt bra & snabb service! Får svar på mail med en gång vare sig de är kväll eller helg.
Några små skader/fel i leveransen men de blev fixat med enaste gång utan något problem.
Anbefaler absolut norskbadstue!

Gleder oss till vår nya bastu!

28 avril 2021

Hei Irene,

Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår service. Godt å høre at du anbefaler oss videre, det gleder oss!
Vi ønsker deg en fortsatt god sommer, og håper du tar deg tid til å nyte av mange bad i fremtiden.

Veldig positiv opplevelse

Veldig positiv opplevelse, har fått god hjelp og svar på alle spørsmål. Har ikke montert ennå, men alt ser veldig greit ut, veldig godt pakket, og ingen transportskade. Har hatt en positiv dialog med selger hele veien. Har egentlig bare positivt å si,
Også med hensyn til pris da vi har sjekket flere plasser.

18 avril 2021

Hei, Eli!

Anbefales uten noe tvil

Anbefales uten noe tvil! Top kundeservice, rask levering. Badstue ikke montert enda, men ser ut at alt er av godt kvalitet.

17 avril 2021

Hei, Alexander!
Fint å høre at du ble fornøyd med produktet og levering!

Hei Kristian,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en positiv tilbakemelding! Hyggelig å lese at du er fornøyd med Norskbadstue.
Vi håper du får mange fantastiske bad i fremtiden.

Hei.

Hei.
Regn hatt er for liten så det kommer vann i ovnen når det blåser og regner.
Utforming av skorstein er feil. De skulle væert tredd utenpå hverandre i stedet for inn i hver andre. Slik dette er nå kommer det vann i ovnen når det regner. Den er også svak og tåler lite vind.
Det burde også fulgt med en rist for å legge i bunn av ovnen.

5 avril 2021

Hei, Norvald!

Mange takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding. Vi beklager på det sterkeste at opplevelsen din som kunde hos oss ikke har stått til forventningene.

Norskbadstue

Ryddig prosess rundt bestilling og…

Ryddig prosess rundt bestilling og levering. God oppfølging fra kunderådgiver. Gleder oss til å prøve badestampen!

3 avril 2021

Hei, Marianne
Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med tjenesten vår. Jeg ønsker deg en fortsatt god sommer, og håper du tar deg tid til å nyte av mange bad i fremtiden.

Helt perfekt

Helt perfekt. Takk.

1 avril 2021

Hei Stefan,

Takk for din positiv tilbakemelding, vi håper at din badstutønnen kommer å føre med seg mange finne øyeblikk en lang tid fremover!

Strålende fornøyd med kundeservicen

Strålende fornøyd med kundeservicen, inkl kontakt selv utenom vanlig kontortid

29 mars 2021

Réponse de Norskbadstue AS

Hei, Sindre! Takk for positive tilbakemeldinger om oss og tjenesten vår!

Norskbadstue

Stampen fremstår som god kvalitet og vi…

Stampen fremstår som god kvalitet og vi er svært fornøyd. Innfesting av nakkeputer kunne vært bedre. Anbefales👍

15 mars 2021

Hei, Bjørn!
Så fint å høre at du liker badestampen du bestilte. Vi håper du får mange fantastiske bad i fremtiden!

Norskbadstue

Super fornøyd med min badstu tønne.

Super fornøyd med min badstu tønne.
God service helt fra bestilling og til levering. Anbefales
Vennlig hilsen
Berit Ludvigsen

23 février 2021

Réponse de Norskbadstue AS

Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd, vi håper at din badstutønnen kommer å føre med seg mange fine øyeblikk en lang tid fremover. Takk for at du tok deg tid til å skrive en positiv tilbakemelding!
Norskbadstue

jeg har ikke motat varene so langt

bra kommunikasjon

28 novembre 2020

Réponse de Norskbadstue AS

Hei! Et høyt kundeservicenivå er vår prioritet. Informer oss om vi kan hjelpe deg. Vi vil gjerne få tilbakemeldingen om produktet etter du har mottatt det!

Litt overrasket når jeg ved bestilling…

Litt overrasket når jeg ved bestilling oppdaget at det var 8 ukers bestillingstid, men det ble levert som lovet. Monteringen var smooth, og med en god arbeidslampe ble bygget reist og takpapp og dør kom på plass på en litt lang dag. Noen timer ut i dag 2 var benkene også montert, og en drøy time etter dette var det klart for innvielse av badstuen. Veldig fornøyd

22 novembre 2020

Hei, Trond!
Takk for meget hyggelig tilbakemelding! Så fint å høre at alt forløp etter planen og at du er fornøyd med din badstutønne.

Norskbadstue

Rask og konstruktive svar på telefon og…

Rask og konstruktive svar på telefon og epost.

18 septembre 2020

Hei, Gunn!
Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår service!

Tålmodig og fleksibel kundeoppfølging

Tålmodig og fleksibel kundeoppfølging. Blir spennende å se sluttprodukt og kundeoppfølging i forbindelse med levert produkt.

16 septembre 2020

Hei Anders,
Takk for din positiv tilbakemelding. Vi håper du får mange fantastiske bad i fremtiden!