Utrolig frekke i kundeservice. Jeg opprettet en sak og fikk ingen svar første uke, når jeg ringte sier det "saken behandles, ok, ha det bra" og er på vei til å legge på før jeg i det hele tatt har sag... Voir plus
Vi skulle til portugal en uke og ville benytte p4 parkeringen til onepark. De belastet oss to ganger for en parkering. De trenerer kundeservice for at vi skal gi opp saken. Men når sant skal sies så... Voir plus
Dårlig skilting og vanskelig å finne pris etter gratistiden er gått ut. Sto visst på en plass der de trakk 250kr for hver påbegynte time. Vi sto da litt over en time så ble selvfølgelig trukket 500kr.... Voir plus
Skulle ønske det gikk an å gi 0 stjerner. Fortjener ingenting. Dette drittselskapet gjør alt de kan for å lure til seg penger. Perfekt registrering på innkjøring og må ha spart inn på de billigste tem... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Vi er et parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger. Vi tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser i Oslo og…
Aucune trace de demande d’avis
Bestilte parkering fra 13.08 til 17.08
Bestilte parkering fra 13.08 til 17.08, da jeg skulle lande rundt kl 23 den 17.08 valgte jeg å trykke inn at jeg skulle kjøre ut kl 00.00. Når jeg kjørte ut 23:15 ble jeg belastet over 250 kr. Helt sykt! Da det ikke går an å velge 23:55, så valgte jeg 00.00 samme dato som jeg landet. Skal ikke gjøre den feilen igjen, da de mener at jeg kun da har betalt frem til midnatt 16.08. De gjør seg unødvendig vanskelige! Anbefales ikke! Kunne jeg gitt 0 stjerner ville jeg gjort det!!
Parkeringsautomaten klarer ikke å fange…
Parkeringsautomaten klarer ikke å fange opp parkeringen min. Jeg er overbevist om at de gjør dette bevisst! Dette har skjedd i flere instanser, noen ganger fanger de opp parkeringen, jeg betaler der og da og alt er vel, men de aller fleste gangene så finner de ikke parkeringen min og jeg fysisk får ikke muligheten til å betale hverken online eller fysisk på automat.
Resultat? En parkering på 15 minutter som koster 20 kroner i utgangspunktet, koster nå 90 kroner, fordi betalingssystemet på betalingsautomaten streiker. De sender enn E-faktura som består av (paylater dritt, og ett faktureringsgebyr som ikke er reelt). Dette er ingenting annet svindel og er streng ulovlig! Fordi deres systemer ikke fungerer, så blir jeg fakturert 4 ganger parkeringsbeløpet. Hvordan har ikke forbruker tilsynet tatt tak i dette?
Jeg brukte Onepark ved Oslo Lufthavn og…
Jeg brukte Onepark ved Oslo Lufthavn og parkerte på utendørsområdet. Selve bestillingen gikk greit, men det var litt vanskelig å finne bilen ved retur, da området var stort og ikke så tydelig merket. Heldigvis fikk jeg god hjelp fra personalet, som var både vennlige og effektive. Takk for hjelpen!
Useriøst selskap
Useriøst selskap.
Ikke mulig å få noe svar på skade sak som krever at de må sende skademelding.
Svindel
Svindel. Helt utrolig at noen bruker disse selskapene som kun baserer seg på fakturagebyr og gjøre livet vanskelig for gjestene. Jeg kommer ikke tilbake til Aquarama eller Onepark
Et minutt over tida på Langnes lufthavn…
Et minutt over tida på Langnes lufthavn kostet 81 kr. Hjalp passasjer med å sjekke inn men flere terminaler var ute av drift og dermed kø.
Jeg kaller det ett ran!
Anbefaler ikke
Flyet mitt var forsinket og for en forsinkelse på noen timer, fordi jeg ankom senere og forlot parkeringsplassen senere enn den angitte tiden,betalte jeg 230NOK ekstra. Dette er bare tyveri. Uansett, parkeringsplassen er ikke bevoktet, det er bare en tom betongplass som kalles en parkeringsplass.
OnePark elendig kundebehandling
Parkerte på Oslo Lufthavn. Flyet fra Brasil ble kansellert. Ringte fra Rio for å prøve og forlenge parkering evt avslutte den. Det lot seg ikke gjøre. I stedet henviste de til min reiseforsikring! Ekstraregning for halvannet døgn parkering på P2 1435kr!
For ordens skyld hverken flyselskap eller reiseforsikring dekket denne merkostnaden.
Selskapet henviser til sine avtalevilkår når jeg klager. Dette er et selskap som mangler moral og gjør økonomisk vinning på sine kunders uhell. Skrekkelig kundebehandling!
Det var nemt og parkere
Det var nemt og parkere
men betalingen var mega besværlig og dyr
kommer fra Danmark.
forsøgte mange gange at logge ind - det lykkedes ikke
betalte via bank det kostede 50 kr ekstra
Uventet faktura
Fikk en uforståelig faktura for en ukes parkering et sted jeg ikke har vært på over ett år. Klagde derfor og anmeldte det som svindel.
Viste seg, ganske uskyldig, å være bilen jeg solgte for nesten 3 mnd siden, som det ikke finnes automatikk for (!!) at blir strøket når den ble solgt???
Uansett, via to-tre korrespondanser ble dette avdekket og pengene satt til utbetaling til min konto. Profesjonelt!!
Svindel fra One Park igjen
Hei , alle som får et såkalt pay later , ikke betal , send en epost og legg ved vedtak fra Forbrukertilsynet.
Her er min epost,
Jeg viser til vedlagte fsktura og ser at igjen så ignorerer OnePark vedtaket fra Forbrukertilsynet!
Pay later er kun et kamuflert fakturagebyr og vil ikke bli betalt.
Blindkopi sendt Forbrukertilsynet,
Min datter Jenny parkerer på plassen for ansatte i sommer og ulovlige fakturaer kan dere bare sende, og kopi går rett til Forbrukertilsynet.
Lærte dere ikke sist gang da jeg knuste dere i Forliksrådet??
Eller millionboten dere fikk?
Send ny faktura uten dette pay later svindel sceme
Ingvild K Senseth
image0.pngimage1.jpeg
Dette er svindel .
159kr for 10 min!?
Kjørte opp til Ekebergrestauranten for å nyte utsikten, endte opp med en regning på 159kr for 10 min. Seriøst, stod fra 01:34 til 01:44! 100kr for parkering, 49kr for paylater gebyr og i tillegg 10kr for fakturagebyr som ble sendt ut i nettbanken? Hva slags fucking gebyrer er dette? Uten tvil noe av det verste jeg har vært borti! Fraråder alle å bruke Onepark! Ser dere Onepark, snu å parker et annet sted!
Møkkaselskap
Dritt og svindel. Maskinen funket ikke og tok uansett 300 kroner.
Dårlig oplysning
Desværre kan man ikke give 0 stjerner.
Dårlig oplysning om betalingsmåder og for mange gebyrer
Vi forhåndsbetalte langtidsparkering…
Vi forhåndsbetalte langtidsparkering for 10 dager kr 999,-, og dette fungerte selv om flyet var 15 minutter forsinket. Vi var to biler og prøvde å koordinere henting av bagasje da vi hadde med oss to jenter på 4 år og 21 måneder. Henting av bagasjen kostet kr 35 fordi jeg sto i 11 minutter. Dette er konfiskering av penger og meget unødvendig for One Park. Vi var også en handikappet og som ikke kunne gå til langtidsparkeringen. Det er meget gjerrig og unødvendig å forlange tillegg på kr 35,- for at vi kunne hente bagasjen. Vi er ikke sprintere slik kontorfunksjonærene er i One Park. Slett service fra parkeringsselskapet,- som vanlig.
Onepark stole my money
Onepark AS randomly took 2000kr from my bank account without any receipts/explanation. Contacted customer service - didn’t refund me. Wrote a statement to police - dismissed my case. Horrible experience with Norwegian institutions.
Blodpris for 55 minutter på Gardermoen
Forhåndsbetalte parkering på P6 på Avinors parkering på Gardermoen. 600 for torsdag til fredag som er helt greit. Pga en beruset passasjer på returflyet og forsinket flyavgang ble bilen hentet en time senere enn hva jeg hadde oppgitt når jeg betalte parkeringen. Vel hjemme skulle jeg betale for de 55 minuttene jeg stod over og da kommer dette på den nette sum av 270,-. Makan til overprising! Avinor må for all del ikke forlenge avtalen med Onepark når den løper ut!!!!
Betalautomater er nesten alltid ur…
Betalautomater er nesten alltid ur funksjon. At OnePark som enda selskap ikke skulle kunne få til fungerende betalautomater er svært usannsynlig.
Da gjenstår forklaringen at det er en strategi for å kunne ta ut gebyrer.
Horribelt
Horribelt. Kamera klarer ikke å lese skilt, altså søker på reg.nr på nettsiden for å betale, kommer det ikke opp noen ubetalte parkeringer.
Allikevel greier de å sende faktura 3 uker senere, med faktura kostnader pga at man ikke betalte med en gang. Så da må de vel ha 2 kamera systemer? En som er tilknyttet nettsiden som ikke funker og en som er tilknyttet deres egen faktureringssystem, slik at de kan melke folk for mere penger.
Onepark/Autopay = bedrageri!
Elendig eller uoppnåelig kundeservice
Elendig eller uoppnåelig kundeservice, helt håpløst.
den dame fra kundeservice som jeg snakket med var veldig UHØFLIG.