Utrolig frekke i kundeservice. Jeg opprettet en sak og fikk ingen svar første uke, når jeg ringte sier det "saken behandles, ok, ha det bra" og er på vei til å legge på før jeg i det hele tatt har sag... Voir plus

Vi skulle til portugal en uke og ville benytte p4 parkeringen til onepark. De belastet oss to ganger for en parkering. De trenerer kundeservice for at vi skal gi opp saken. Men når sant skal sies så... Voir plus

Dårlig skilting og vanskelig å finne pris etter gratistiden er gått ut. Sto visst på en plass der de trakk 250kr for hver påbegynte time. Vi sto da litt over en time så ble selvfølgelig trukket 500kr.... Voir plus

Skulle ønske det gikk an å gi 0 stjerner. Fortjener ingenting. Dette drittselskapet gjør alt de kan for å lure til seg penger. Perfekt registrering på innkjøring og må ha spart inn på de billigste tem... Voir plus

1. Service de voiturier
  2. aussi dans
  3. Espace de parking
  4. Parking couvert payant

Informations provenant de diverses sources externes

Vi er et parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger. Vi tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser i Oslo og…

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

50 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

The worst parking company that exist

Must be One of the worst parking companies that exist. They do not let you follow their instructions and then send you an invoice with a fee that is way higher than allowed in Norway. Called them up to discuss this and after a while I said I would complain and the customer support woman just laught at me in the phone "Yea, you do that!". Incredible that they are allowed to operate.

22 septembre 2024

Ren svindel

Ren svindel! Selskapet ble tatt for ulovlig høye fakturagebyrer. Fortsetter med samme ulovlige gebyrer, men har døpt om deler av gebyret til "Pay Later". Økokrim burde ta en kikk på dette selskapet.

26 octobre 2024

Super høyt fakturagebyr

Parkerte i et par minutter fikk faktura på kr. 68,50 hvor fakturagebyret var på kr. 61,50. Kan det være lov å kreve et så høyt fakturagebyr? Nå sto det riktig nok skjult som "pay later". Onepark har sikkert en god forklaring bak, men for meg så er det kun en måte unngå reglene om fakturagebyr. Sleipt...

7 octobre 2024

Lurer deg til å betale mer

Det skjer en feil som gjør at jeg får 2 abonnomenter. Sender en mail hvor de svarer ved å si at de skal fjerne den ene. det gjør de da altså ikke, så jeg får inkasso varsel på det ene abonnomentet selvom jeg har betalt for den andre. Jeg sender da en ny mail med bilder av alt av fakturaer og alt som trengs for å fikse det. Svaret jeg får *Denne må du betale*. Verste opplegget jeg har vært bort i. Aldri prøv å få noe abonnoment av disse

10 octobre 2024

Fikk "Pay Later" gebyr på 49 kroner på…

Fikk "Pay Later" gebyr på 49 kroner på en parkering i Arendal som kostet 28 kroner. I tillegg hadde de frekkhetens nådegave til å legge på 12 kroner i faktureringsgebyr. Det at de har laget ett "produkt" som heter Pay Later er bare ett forsøk på å skjule at dette er ett faktureringsgebyr. For noen griske drittsekker!!

4 octobre 2024

Slett kundeservice

Booket 10 dagers parkering på Gardermoen. Fant ut at det var behov for ett døgn til, men de har tidsfrist for når dette kan gjølres.... Dermed ble jeg ekstrafakturert for kr 750 for noen skarve timer. og dette måtte betales innen 48 timer for å unngå inkasso. Dermed betalte jeg, og sendte mail til Onepark om forholdet. Kundeservice svarer etter noen dager og sier jeg ikke kan refunderes fordi jeg "allerede hadde betalt" - Ikke god forståelse av hva kundeservice er. God kundeservice hadde beklaget det inntrufne og refundert f eks halvparten av de 750. Nå blir det bare badwill for Onepark.

28 septembre 2024

Svindel i system Parkering ved CC Hamar har…

Parkering ved CC Hamar har skiltgjenkenning. Dermed skulle Easy Park appen fungere. Men neida, ikke her med Onepark. Appen skal aktiveres manuelt. Jeg kan da ikke se dette ved innkjørselen. Får så faktura med "pay later" gebyr som forklares med jobben en har å finne rette mottaker. Slå den, skiltet er jo registrert! Maken av frekkhet må man lete lenge etter.

6 septembre 2024

Mafia Parkering

Mafia Parkering,
Hold dere unna. Dem er helt rent Mafia Parkering. Har også makt rundt europa og denne kommer med store kapitalismer firma som har hender på banker og selv statens. Så sund at Norge får inne og gir makt til sånne søppel og svindel bedrifter!

23 septembre 2024

Charged twice, but ok

Already paid in advance, but got another charge more than a month afterwards. Could not pay on the machine as the machine does not work. What an awful system.

Sent an email to their customer service and the double charge then are removed.

20 septembre 2024

Negativ salg

Mottatt faktura med linje "Betal senere" i tillegg til fakturagebyr. Dette er negativ salg, med andre ord en tjeneste jeg ikke har aktivt bedt om, og er derfor ulovlig praksis i Norge. Faktura kom da jeg trodde EasyPark appen sin funksjon med Kamerabetaling virker hos Onepark, noe som den i følge OnePark ikke gjør, Man må selv aktiv starte og slutte parkeringen i appen.

3 septembre 2024

Oppgir ikke priser på…

Oppgir ikke priser på parkeringsplassen, du må ta sjansen på at du ikke blir fullstendig flådd. Sånt er lite tillitvekkende. Omstendelig app som skulle ha en masse opplysninger før den endelig var fornøyd. Når man skulle bruke appen til å betale, så nektet den å bruke den oppgitte kontoen, og muligheten til å legge inn alternativ konto var stengt/virket ikke. Det gikk ikke å betale, og grunnen er jo selvfølgelig at man ønsker at kunden må tilsendes faktura der kjeltringene trosser alle forskrifter med hensyn til gebyrer. Bondefangeri og snyteri.

1 septembre 2024

Bestill kun hvis du er 100% sikker

Bestilt parkering kunne ikke brukes (feil dato) og penger er tapt sa damen i telefon. Det viser seg at man ikke kan endre noe etter de nye betingelser, ikke bilnummer, ikke klokkeslett og ikke dato, uten å tape hele innbetalt beløp. Mest arrogant firma jeg har vært bort i.

13 août 2024

Var på besök i Oslo för ett par helger…

Var på besök i Oslo för ett par helger sen. Körde in och ut genom garaget. Vilket tog mig 2 minuter att göra. Ändå så får jag hem en faktura på 109 kr när jag inte har använt parkering.. mycket dåligt

19 juillet 2024

Råtne priser

79 kroner for 12 minutters parkering på en flyplass. Hadde vel vært det dobbelte hvis jeg ikke hadde appen med autotrekk…

19 juillet 2024

Over 60% i faktureringsgebyr

Når jeg låner datteren min, som akkurat fått lappen, bilen. Hun skjønner jo ikke dette. Så hun sto og ventet før hun dro og parkerte på sas.
Jeg har appen, men kortet var byttet så auto trekk virket ikke..Men jeg fikk ikke varsling om dette når hun var der,.eller at bilen var i en Parkeringssone. Så jeg har ikke godtatt noen pay later. De vet hvem jeg er da jeg har appen. Likevel tar de 60% i fakturagebyr. Er ikke greit!!!
(Men fakturaen kom rett før helgen og hun parkerte den 27.)

Datoen for opplevelsen: 27. juni 2024

27 juin 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit