Utrolig frekke i kundeservice. Jeg opprettet en sak og fikk ingen svar første uke, når jeg ringte sier det "saken behandles, ok, ha det bra" og er på vei til å legge på før jeg i det hele tatt har sag... Voir plus

Vi skulle til portugal en uke og ville benytte p4 parkeringen til onepark. De belastet oss to ganger for en parkering. De trenerer kundeservice for at vi skal gi opp saken. Men når sant skal sies så... Voir plus

Dårlig skilting og vanskelig å finne pris etter gratistiden er gått ut. Sto visst på en plass der de trakk 250kr for hver påbegynte time. Vi sto da litt over en time så ble selvfølgelig trukket 500kr.... Voir plus

Skulle ønske det gikk an å gi 0 stjerner. Fortjener ingenting. Dette drittselskapet gjør alt de kan for å lure til seg penger. Perfekt registrering på innkjøring og må ha spart inn på de billigste tem... Voir plus

1. Service de voiturier
  2. aussi dans
  3. Espace de parking
  4. Parking couvert payant

Informations provenant de diverses sources externes

Vi er et parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger. Vi tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser i Oslo og…

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

50 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Møkka firma

Møkka firma. Gjør alt de kan for å kreve inn mest mulig penger, dyre gebyrer, dyre betalinger, knotete løsninger, trege løsninger og null service.

3 juillet 2024

Svindelfirma

Svindelfirma, hold dere langt unna. Ikke behjelpelig med noen ting. Betalt 910kr for en uke, men dessverre bomma jeg på datoen med endag. Teorien stod jeg der for 910 kr for 6 dager, den 7 dagen fikk jeg regning på 750 kr. Kunne dem ikke være litt imøtekommende ? Har jo egentlig betalt 910kr for 7 dager. Ikke imøtekommende i det hele tatt. Fikk bare å betale den eller så kom det gebyrer på gebyrer.

4 juillet 2024

Dobbelt betaling

Vi skulle på skiferie i Trysil hvor vi ankom igennem et bomanlæg. Fra da man ankommer har man 24 timer til at betale for hele ugen som vi gjorde uden at blive rykket for det.
Helt henne i marts får vi en rykker på bompenge der skulle være betalt+gebyr. Den vælger vi så at betale modvilligt. Så kommer vi til maj hvor vi får endnu en rykker+gebyr. Betaler vi den så har vi betalt hele 3 gange bompenge+gebyr og her stopper festen. Selvom vi skulle betale denne vil vi højst sandsynligt få en ny vi igen skal betale.
Nu sidder vi og overvejer en politisag og få en advokat på sagen. Dybt rystet over at denne pengemaskine som de udgiver sig for at være :o(.

12 février 2024

Et eventyr av et firma

Gjør et kjapt Google-søk av Onepark og du får opp et hav av nyhetsartikler om den, og ikke av det gode slaget. Vanvittig useriøst firma, på grensen til svindlere.
Når dem endelig ble tvunget til å redusere fakturagebyrene sine, så fikk en eller annen gluping i ledergruppen deres et idè om et nytt gebyr kalt «Pay Later» til 49,-.
I tillegg har dem noen flotte valgfrie tjenester som e-post og sms-kvittering til 10,- stykke. Og for kun 20 kroner kan du få en sms når betalingskortet ditt er i ferd med å utløpe.

12 juin 2024

Parkering utenfor anvist plass

Jeg skulle hente min datter ved Ålesund Lufthavn, og som god sunnmøring ventet jeg med å kjøre inn på parkeringsområdet inntil min datter var klar med bagasje. I ettertid fikk jeg faktura på kr 126,50. Det viste seg at kameraet fanger opp biler selv utenfor oppmerket parkeringsområde. Selv om jeg ikke forventet forståelse eller hjelp, så ringte jeg kundeservice. Gudene må vite hvorfor de har ansatte der, de kan like gjerne benytte en arrogant stemme på telefonsvarer med kontant avvisning av min henvendelse. Her er ingen service å spore.

8 juin 2024

Onepark gjør så godt de kan for å omgå…

Onepark gjør så godt de kan for å omgå ulovlig høye fakturagebyr. På faktura fra dem fortsetter de å legge til et gebyr som de kaller "pay later" og som forbrukerrådet mener "mye taler for at dette er en omgåelse av reglene om fakturagebyr."
Se forøvrig undersøkelsen fra forbrukerrådet:
"På riktig vei. Kraftig nedgang i bruk av fakturagebyrer. Det store unntaket: Bom og parkeringsbransjen".
Onepark har også blitt kastet ut av bransjeforeningen Norpark fordi de ikke fulgte bransjens interne regler.

6 juin 2024

Pay later gebyr

Fikk faktura fra OnePark, via Riverty. De har lagt på ett nytt gebyr, og kaller det Pay Later. Når jeg nekter truer de med konfliktrådet, noe jeg skriver at de må gjerne sende saken dit. Det besvarer de med at "vi har mottatt ditt ønske om behandling i konfliktrådet! Jeg har aldri bedt om det, det var deres ønske. Så nå venter jeg spent på.om de tar saken dit og betaler ett gebyr på 1300,- for å avkreves meg for 49,-. Jeg gir meg i hvertfall ikke og har forbrukerrådet på min side

12 juin 2024

Svindel og lureri firma

Om det fantes - 1000 stjerner så hadde dere fått det. Jeg fikk fakturagebyr på 69 kr og forsinkelse gebyr på 470 kr på en parkering. Faen oss, jævla tyver.

12 avril 2024

Absolute rip-off that is prohibited…

Absolute rip-off that is prohibited under EU law!
I parked in Norway at a small airport near a provincial town where a mini plane (passenger volume less than 100 per day...) lands twice a day.
The car park is not covered and there is no barrier or signage indicating that it is a paid car park.
Only a small, inconspicuous sign just before the airport, which was only pointed out to me later, indicates that parking costs "something" after 20 minutes.
But what - for how long??? nowhere visible.
Over 135 krone (approx. 13 euros) was requested for 1 hour of parking via my bank ID!
I could stand longer under cover at the international airport in Oslo!
According to EU law, this gang could be warned by a lawyer.
Of all places, this rip-off seems to be allowed in supposedly correct Norway.
So beware of Onepark AS, which sometimes also uses this number in inner cities with inconspicuous "apparently" free parking traps!
Why doesn't Norwegian consumer protection shut down this shop?

29 avril 2024

Rip-off

They're complete rip-off and I am not sure how they can operate in Norway... Calendar month notice period for monthly parking agreement? What is this, is this a employment contract??? If I cancel it now, it should be terminated by the end of the current month!!!
I must also add their customer service is horrible.

22 mai 2024

Elendig kundeservice og skilting på Gardermoen.

Opplevde dårlig info på Gardermoen phus 2 etg. Exit vanskelig å finne. Spurte 3 onepark ansatte om veien ut av phuset. Møtte arrogant rasist holdning blant ansatte som flirte frekt av mitt spørsmål. At Onepark sine ansatte er så primitive og lite kundevennelige skuffet meg fælt. 21.05.2024 klokken ca 15.50 ca stod 3 personer med henda i lomma og var frekke i kjeften. Burde få sparken alle mann. Forferdelig opplevelse. Onepark er nok et cowboy firma som ikke lærer sine ansatte folkeskikk.

21 mai 2024

Fått fakturagebyr på 69 kr og…

Fått fakturagebyr på 69 kr og forsinkelse gebyr på 470 kr på en parkering til 52 kr. Tatt kontakt om at dette må være feil da jeg ikke har fått faktura tidligere. Får bare beskjed om dem har sendt faktura på Mail tidligere. Ingen faktura på Mail i min mailboks

13 mai 2024

Slechtste parkeer-ervaring ooit

Slechtste parkeer-ervaring ooit:
- geen toegang tot garage gekregen bij
aankomst.
- geen contact gekregen met Onepark
- smerige garage
- onveilige omgeving
- bij terugkomst raam van de auto ingetikt
- geen adequate afhandeling van schadeclaim
Met afstand de slechtste dienstverlener ooit!

5 mai 2024

Fuck onepark

Fuck onepark. Kor vansklig er det å lage ett godt parkeringssystem. Sjå på easypark!

26 avril 2024

Scammers

I parked at a hotel near Oslo and the website clearly said 140 NOK for 24h. Afterwards I got several invoices for multiple parking processes within the same 24h. The very impolite customer service then told me that the max of 140 NOK is only for continuous parking processes and starts all over one you leave the parking spot. That‘s total scam.

16 avril 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit