Ik bestelde een Windows 11 code. Ondervond een probleem dat achteraf mijn eigen fout bleek te zijn. De helpdesk reageerde nog dezefde dag om samen het probleem op te lossen en dit is gelukt. Prim... Voir plus
Lisez les avis des autres
Levering etc. was weer top, net als bij de WIN11 licentie onlangs. Heb WinOffice 2024 NL op een afgedankte bedrijfs desktop kunnen zetten. Ga ik zeker weten nog jaren plezier van hebben, want die bedr... Voir plus
Site is overzichtelijk en geeft net de informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken mbt tot Windows en Office software. Betaalproces is efficient en de 'keys' zitten binnen 1 minuut in... Voir plus
Al regelmatig hier een bestelling geplaatst. Na de betaling via ideal krijg binnen een half uur je code via de mail gestuurd. Soms nog veel sneller dus je kan gelijk aan de slag. Je moet wel oplet... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Veilig en betrouwbaar online Game keys bestellen. De goedkoopste prijzen, echte Nederlandse support en onze 100% GameKey garantie.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- onlinekeys.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Onlinekeys
Deze webshop heeft een helpdesk die zeer snel antwoord op e-mail. dat vind ik zeer fijn. ook de bestelling verliep vlekkeloos. had binnen een paar min meteen al de licentie code voor office binnen
Het jammer vind ik hun garantie beleid. dat je maar 3 maanden garantie hebt op de key/ licentie die je hebt gekocht. nu werkt de office key. maar wat als deze na een jaar niet meer werkt ?
heb dat namelijk bij een andere shop mee gemaakt. en dat was toen weggegooit geld. dat ze na een jaar niks meer wilde doen.
Weinig geld maar ook heel beperkte service - Trustpilot: graag opmerking lezen onderaan deze review!!
Regelmatig hier keys gekocht. Eind september 2019 een win10Pro key besteld en eind december 2019 twee vervangende keys gekregen voor office 2019 pakketten die ik eerder bestelde maar die niet werkten.
Een ervan geïnstalleerd en de ander bewaard als spare.
De win10Pro key gebruikt deze week en deze blijkt niet te werken. Contact opgenomen met als antwoord dat het LOGISCH is dat deze na 9 maanden niet meer werkt???
Onder gemor de toezegging gekregen dat de Win10Pro key wordt vervangen maar na het opsturen van order en key nummer krijg ik toch nul op het rekest, alsof alweer een andere oempa-loempa in dit bedrijfje de mail leest zonder te kijken wat zijn collega heeft geschreven aan me.
Een licentie kopen KAN goedkoop uitpakken als je van een gokje houdt maar houd in gedachten dat gokken ook verkeerd kan aflopen.
Tip voor mensen die een werkende licentie hebben gekocht: Schaf een versie van Acronis aan (het liefst bij Acronis zelf om maximale support te krijgen) en maak een backup van je hele schijf nadat je de windows en office keys hebt gebruikt en alles werkt.
Mocht je dan een crash krijgen of windows/office gewoon opnieuw willen installeren, dan kun je met Acronis (nee, ik heb geen aandelen maar ben een tevreden gebruiker) alles terugzetten zonder te hoeven bedelen bij een firma ergens in Curaçao.
Aanpassing d.d. 8-7-2020:
Mail met excuses gekregen door een medewerker die iets verder keek dan zijn neus lang was. Vervangende productcode gekregen die wel werkte.
De office versie heb ik maar afgeschreven: ik weet niet of deze tegen de tijd dat ik hem nodig heb nog werkt.
Opmerking voor Trustpilot d.d. 4 augustus:
Als onlinekeys meldt dat mijn review jullie regels "schendt" ga ik er van uit dat jullie, zeker na het aanpassen hiervan, echt geen 5 weken nodig hebben om dit te controleren. Graag een inhoudelijke reactie om commerciële partijdigheid uit te sluiten!
Screenshot maken bij mislukte Windows activering
Na defect van mijn oude, trouwe PC een nieuwe gebouwd en omdat de oude een Windows OEM license had (hardware gebonden), bij onlinekeys een nieuwe Windows key gekocht.
Bij installatie van de Windows dmv Windows Media Creator USB-Stick versie 2004 bleek de nieuwe key niet geldig te zijn voor deze PC en wilde de activering niet lukken. Na de nodige mislukte pogingen geprobeerd via de Microsoft account pagina mijn oude Windows key over te zetten naar mijn nieuwe PC (change of hardware) en dat lukte wonderbaarlijk wel.
Onlinekeys eist een screenshot van de situatie en die heb ik niet gemaakt, ik kan dus geen geld retour vragen.

Réponse de Onlinekeys
Een bestelling geplaatst voor Win10 Pro…
Een bestelling geplaatst voor Win10 Pro -Retail
Betaalt na twee minuten kreeg de licentie codes maar daarna niets meer.
Zeker drie maal gemaild [en de gekregen mails] mee opgestuurd.
Sporadisch kreeg ik een mail terug.Het laatste mail spande de kroon.
Deze bestelling is gedaan bij een andere webwinkel. We raden je aan contact met hen op te nemen. Dus m.a.w ik kan er naar fluiten. Weg geld....

Windows 10 home retail key
Vandaag een Windows 10 home retail key gekocht via deze site.
Veel verhalen gelezen op internet over het aanschaffen van goedkope licenties.
Toch de gok maar genomen om deze hier aan te schaffen voor de prijs van 27,80.
Ik kreeg gelijk twee mailtjes, een betalingsbevestiging en een mail met een daadwerkelijke key.
Deze kunnen knippen en plakken naar activering van windows instellingen. In de eerste instantie kreeg ik een fout melding. Toen ik deze weg klikte zag ik ineens dat windows geactiveerd was.
Vervolgens gecontroleerd of ik wel daadwerkelijk een retail key heb gekregen door dit in de opdracht prompt te checken, ook nog PID checker gedownload. Dit blijkt voor alsnog allemaal te kloppen.
De key staat er pas enkele uren op, mocht het verkeerd lopen werk ik mijn review bij, maar tot nu toe ben ik blij met mijn keuze.
Geen reactie van 5 mails en 11 dagen
Ik heb onlinekeys ondertussen 5 mails over gestuurd, over een periode van 11 dagen. Nog niet één bericht is beantwoord. Het gaat ongewenste reclame waarvoor ik me niet kan uitschrijven.

Geen activeringscode ontvangen!
Vanmiddag een game gekocht via deze website. Ik kreeg direct een mail dat alles geregeld was alleen zat er in geen van de mails de activeringscode voor origin. Ik heb een ticket gestuurd en heb naar beide mail adressen gestuurd alleen geen reactie op. Dus nu ben ik mijn geld kwijt en heb ik geen spel om te spelen. Erg teleurstellend........................

Réponse de Onlinekeys
ik krijg een msdn key (normaal niet in…
ik krijg een msdn key (normaal niet in omloop gebeld met microfoft en die geven aan dat dit test key's zijn
zeer slecht jammer dit geen key en geld weg.
geen tel nummer op website van onlinekeys
Lekker goedkoop en goede support!!
Ik had een windows licentie key nodig en zocht naar een goeie goedkope site om deze te krijgen. Want betalen voor windows (150 euro) is mij echt veel te veel.
Voorheen had ik al een windows key maar door het vervangen van het moederbord en een overstap op een m.2 is deze verlopen. (logisch want je key zit aan moederbord gekopeld).
Ik vond OnlineKeys op google en keek naar de prijzen. 13,50 voor een windows home key heb ik er wel voorover. Dus kocht ik deze key. Helaas werkte deze niet meteen. Heb screenshot gemaakt en direct support aangevraagd via hun site. Na 5!!! minuten kreeg ik reactie met een nieuwe windows key die werkt!! Echt heel snelle reactie :). Daarom 5 sterren voor OnlineKeys
Verder zie ik nog wel een aantal slordige layout foutjes en typ fouten maar niemand is perfect natuurlijk!
IamBartjuuh
Kan het niet beter voorstellen
Op zoek gegaan naar een goedkopen manier om windows 10 te activeren (€125 of iets dergelijks is dan ook erg veel) en vond deze site).
Binnen 1 minuut heb je betaald en nog geen 10 seconde heb je 2 mails binnen, een bevestiging en een met een code.
Kan het niet voorstellen hoe dit beter zou moeten, daarom 5 sterren.
Ik heb op dit moment (nog) geen problemen met de code, hij werkt op dit moment.
Sinds 2018 wel een goed bedrijf.
Zij leverden mij vorig jaar (2017) een werkende key.
Helaas werkt de key nu niet meer.
Het bleek geen Retail key te zijn. Bij de bestelling stond duidelijk dat de aankoop een Retail Key zou moeten zijn!
Volgens de helpdesk van Microsoft bleken ze me een MAK key verkocht te hebben. Bovendien was die inmiddels geblokkeerd, vandaar dat de key nu niet meer werkt.
Onlinekeys laat ondertussen niets meer van zich horen! Ondanks de op hun website vermelde 100% key garantie.
Antwoord op het antwoord van OnlineKeys:
Dat buitenlandse telefoonnummer heb ik genegeerd.
Het gaat om Bestelling #11931. Ticketnummer weet ik niet.
De emails komen niet aan. Ook niet in de spambox.
Klopt het dat jullie bellen vanuit Curacao?
Update 15 juli:
Helaas nog geen contact gehad met de helpdesk.
Daarom de waardering terug gebracht van 2 sterren naar 1 ster.
Update 27 juli:
Het heeft even geduurd, maar we hebben uiteindelijk email contact gehad. De MAK key was door de vorige eigenaar verstrekt. Nu heb ik een nieuwe key gekregen voor eenmalige activatie. Die werkt inderdaad. Dus voor nu ben ik geholpen, maar de volgende keer zal ik weer een nieuwe key moeten kopen. Waardering aangepast van 1 ster naar 3 sterren.
Update 24 april 2023:
Ondertussen bestel ik de afgelopen jaren toch af en toe wat keys hier en dat werkt gelukkig allemaal wel goed. Waardering aangepast van 3 sterren naar 5 sterren.

Réponse de Onlinekeys
En savoir plus sur les différents types d'avis.