Ik bestelde een Windows 11 code. Ondervond een probleem dat achteraf mijn eigen fout bleek te zijn. De helpdesk reageerde nog dezefde dag om samen het probleem op te lossen en dit is gelukt. Prim... Voir plus
Lisez les avis des autres
Levering etc. was weer top, net als bij de WIN11 licentie onlangs. Heb WinOffice 2024 NL op een afgedankte bedrijfs desktop kunnen zetten. Ga ik zeker weten nog jaren plezier van hebben, want die bedr... Voir plus
Site is overzichtelijk en geeft net de informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken mbt tot Windows en Office software. Betaalproces is efficient en de 'keys' zitten binnen 1 minuut in... Voir plus
Al regelmatig hier een bestelling geplaatst. Na de betaling via ideal krijg binnen een half uur je code via de mail gestuurd. Soms nog veel sneller dus je kan gelijk aan de slag. Je moet wel oplet... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Veilig en betrouwbaar online Game keys bestellen. De goedkoopste prijzen, echte Nederlandse support en onze 100% GameKey garantie.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- onlinekeys.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Ik heb al meerdere licenties van…
Ik heb al meerdere licenties van verschillende producten gekocht. Snel veilig en geen problemen met de activeringen. Ik ben er zeer tevreden over. Dank voor de goede service.
Snel, goedkoop en betrouwbaar!
Na de betaling kreeg ik de code meteen toegezonden. Betrouwbaar! En dat is belangrijk in deze tijd.
Doet precies wat het beloofd
Doet precies wat het beloofd, ben erg tevreden!
Officiele licentie voor weinig.
Voor mijn zelfgebouwde desktop heb ik hier Win10 en Office 2019 aangeschaft. Op de site van Microsoft een installatie image (voor USB) gedownload, en geïnstalleerd met de keys die ik per mail van Onlinekeys had ontvangen. Werkte allemaal prima, en een stuk goedkoper dan een licentie die je via de bekende shops aan kunt schaffen.
Mijn ervaringen met Onlinekeys is… Top!
Mijn ervaringen met Onlinekeys is prima. Meerdere licenties voor Windows 10 en MS Office besteld.
Slechts 1 maal kwam de mail met het licentienummer niet door. Nadat ik hier op had gereageerd werd dit meteen hersteld en kon ik de software valideren. Top!
Code na het bestellen van een office…
Code na het bestellen van een office programma stond er niet bij, na het opsturen van een screenchot,geld netjes teruggestort. Opnieuw besteld, perfect verlopen.
Een goede deal
Een goede deal. Direct na betaling ontving ik de link. Met bijgevoegde beschrijving kon ik Office 2021 perfect installeren en activeren. Een aanrader!
Windows 8.1 voor oudere pc.
Ik heb voor een oudere pc een windows 8,1 gekocht en ben daar heel tevreden mee. Werkt perfect.
Prima en razendsnel.enkele keren van…
Prima en razendsnel.enkele keren van jullie service gebruik gemaakt, een keer een ding dat niet goed ging, even een mailtje, en in no time opgelost. Zo hoort het!
Bedankt
Zeer goedkoop en snel geleverd
Zeer goedkope en snel geleverde licenties.
Ook bij een probleem snel opgelost.
Volledig Office pakket besteld.
Volledig Office pakket besteld.
Zeer snel en goed geleverd.
Goed uitleg hoe en wat te doen.
Kom er zeker terug voor de volgende keer.
OnlineKeys staat opgeslagen bij mijn Favorieten.
Ook verschillende mensen al naar OnlineKeys gestuurd.
Snel goed naar tevredenheid
Online Keys is top!!!
Online Keys is een geweldig bedrijf met oplossingen op maat tegen zeer betaalbare prijzen. Zeer makkelijke Website en de instructies zijn eenvoudig en door een digibeet makkelijk te doen. Ik heb Online Keys al vele malen aanbevolen met succes.
Heel tevreden met mijn bestelde…
Heel tevreden met mijn bestelde software, ik heb deze gemakkelijk kunnen installeren.
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Ik heb 2 jaar geleden dat ik deze software gebruik en ik heb er geen enkel probleem mee gehad.
100% te vertrouwen
Ik heb in het verleden een online key gekocht voor Windows 10.
Het product was binnen een paar minuten binnen en ook binnen een paar minuten geïnstalleerd. Windows gaf daarna geen problemen meer.
Dus echt TOP.
Als ik in de toekomst weer een online key nodig heb weet ik jullie bedrijf te vinden.
Zeer positief resultaat en vlot
Zeer betaalbare en altijd goed werkend
Zeer betaalbare en altijd goed werkende keys! Zoek niet verder.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.