Onlinetuinhout.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Had vlonderplanken van 5 meter besteld en wat balkjes en thuis laten brengen. Was bang dat de vlonderplanken wat krom zouden zijn(Zoals in de vele bouwmarkten)Maar hoefde niet bang te zijn keurig rech... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

WEGBLIJVEN HIER!!!!! Wat een slecht bedrijf, verkoopt rommel, wordt beschadigd geleverd en ook nog eens in een andere stad geleverd. Ja je leest het goed: in een andere stad geleverd!! Was te laat met... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu al meerdere keren hout besteld bij Onlinetuinhout. Heel prettig en professioneel geholpen. Alles staat op tijd klaar, bestelde materialen kloppen en zijn ook precies zo als verwacht. Of zelfs be... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig bedrijf. Aanrader! Uitzonderlijk bedrijf. Geweldige service en kwaliteit. Ik heb ervaren dat de medewerkers van onlinetuinhout.nl betrokken zijn bij hun werkzaamheden. Zelfs de klein... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Événements & divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Bij Onlinetuinhout.nl koopt u tuinhout van de hoogste kwaliteit: o.a. Douglas hout, vlonderplanken, tuinschermen, tuinpalen en schuttingplanken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kwalitatief rommel!

Ontzettend slechte kwaliteit en de klantenservice is nog slechter.

- vlonderplanken met scheuren geleverd
- vlonderplanken die spontaan scheuren na de vlonder aangelegd te hebben
- maatverschil in planken, worden korter geleverd dan de maat die je besteld hebt
- planken zijn zo krom als een hoepel
- planken komen met "pinholes" volledig onder de gaatjes, maar ze dekken zich in op de site.

GOEDKOOP IS DUURKOOP! En dan zijn ze niet eens zo goedkoop.

Op de mail wordt niet inhoudelijk gereageerd op de klacht wanneer telefonisch aangegeven wordt dat je een foto moet sturen. Omdat we helaas een beschadigde plank toch al bevestigd hadden (wat nog niet van toepassing was toen we de klacht indienden) moesten we op eigen kosten een plank aanschaffen. De plank die we daarvoor terug kregen zat vol gaatjes, hoort erbij volgens de firma.

In het vervolg ga ik naar een bedrijf waar ik zelf mijn spullen uit kan zoeken als ik toch 1300 euro uit ga geven.

8 août 2025

Réponse de Onlinetuinhout.nl

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Wij willen hierbij graag toelichten dat de door u gemelde klacht in eerste instantie betrekking had op één vlonderplank met een scheur en de lengte van de geleverde planken. Naar aanleiding van uw melding hebben wij direct om foto’s gevraagd, zodat we dit inhoudelijk konden beoordelen en netjes konden oplossen.

Op basis daarvan hebben wij aangeboden om de betreffende plank kosteloos om te ruilen. Hierbij hebben wij vooraf aangegeven dat de plank niet verwerkt (gezaagd/gemonteerd) mocht zijn. Op het moment van afstemming was dit volgens uw eigen bericht ook nog niet het geval.

De dag vóór de geplande omruiling bleek de plank echter alsnog verwerkt te zijn. Hierdoor was omruilen helaas niet meer mogelijk en was er feitelijk geen plank meer met een dermate gebrek die onbruikbaar was, want deze was gewoon verwerkt. Desondanks hebben wij de transportkosten voor onze rekening genomen en u de plank wel laten betalen.

De overige punten die u noemt, zoals kleine maatverschillen en zogenaamde “pinholes”, zijn natuurlijke eigenschappen van hardhout en worden ook vooraf op onze website toegelicht. Dit valt helaas niet volledig uit te sluiten bij dit type product.

Wij herkennen ons niet in het beeld dat er meerdere planken met gebreken zouden zijn geleverd, aangezien dit niet eerder bij ons is gemeld en de communicatie zich richtte op één specifieke plank.

Wij begrijpen dat dit voor u een vervelende ervaring is geweest, maar zijn van mening dat wij de klacht volgens de geldende procedure en afspraken netjes hebben behandeld.

Prima Service

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Heel service gericht en wordt snel geleverd.

18 juillet 2025

Réponse de Onlinetuinhout.nl

Bedankt voor uw mooie woorden!

Fijn om te horen dat u onze website als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaart en dat de service en levering naar wens zijn verlopen. Daar doen we het voor.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Zeer betrouwbaar bedrijf

De website is zeer duidelijk en overzichtelijk. Als je een mail stuurt met een vraag heb je de zelfde dag nog een bevredigend antwoord. De materialen worden zeer goed verpakt. De materialen zijn van zeer goede kwaliteit. De chauffeur was zeer vriendelijk, er erg behulpzaam om mijn pallet dichter bij mijn huis neer te zetten. Want bij een temperatuur van meer dan 25 graden is elke meter minder lopen toch wel erg fijn.

30 juin 2025

Réponse de Onlinetuinhout.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review!

Fijn om te horen dat u onze website als duidelijk en overzichtelijk ervaart en dat u snel en naar tevredenheid antwoord heeft gekregen op uw vragen. Ook goed om te lezen dat de kwaliteit van de materialen en de verpakking aan uw verwachtingen voldoen.

Daarnaast geven we uw complimenten graag door aan onze chauffeur, mooi dat hij u zo goed heeft geholpen, zeker met de warme temperaturen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Planken besteld netjes geleverd en alle…

Planken besteld netjes geleverd en alle planken waren allemaal recht en van top kwaliteit.

12 mai 2025

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de planken netjes zijn geleverd en dat de kwaliteit volledig naar wens is. Daar doen we het voor.

mooie ervarng

Verschillende keren tuinhout besteld. De website is duidelijk en de prijzen OK. Onlinetuinhout is iets goedkoper dan een bouwmarkt.

2 mai 2025

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u al meerdere keren bij ons heeft besteld en dat u tevreden bent over de duidelijkheid van de website en onze prijzen.

We streven ernaar om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, dus mooi dat u dit zo ervaart.

Graag tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke website, goede prijzen. Bereikbaar!

De website is duidelijk en de prijzen OK. Denken mee!
Ik had iets vergeten en dat nabesteld. Werd zonder probleem meegeleverd. Telefonisch goed bereikbaar. Mijn bestelde maat was niet voorradig en toen is met mij contact opgenomen om samen te kijken wat te doen. Wachten of kleine wijziging in de order. Dat laatste gedaan en alles perfect en snel geleverd.
Goed meegedacht!

15 avril 2025

Réponse de Onlinetuinhout.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review!

Fijn om te horen dat u onze website als duidelijk ervaart en dat u tevreden bent over onze service. Goed om te lezen dat het nabestellen soepel is verlopen en dat we hierin met u hebben kunnen meedenken.

Ook mooi dat het contact en het samen zoeken naar een passende oplossing bij de afwijkende maat zo goed is bevallen.

Noté 5 sur 5 étoiles

11 Douglas tuinschermen online besteld…

11 Douglas tuinschermen online besteld bij OnlineTuinhout in Lelystad. Van deze tuinschermen bleken er een aantal gescheurde planken te hebben. Dit heb ik gemeld en hiervoor zijn door OnlineTuinhout nieuwe planken geleverd. De schermen zijn geschroefd en op die manier ook heel makkelijk te vervangen. De tuinschermen heb ik met kleurloze beits behandeld en zien er perfect uit en supermooi uit. Ben heel blij bij OnlineTuinhout deze schermen te hebben besteld. Ik hoor van iedereen het zeer mooi te vinden en in het vervolg ook daar te bestellen. OnlineTuinhout komt het tuinhout op een vooraf gesproken dag brengen en voor de deur af te leveren. Het is niet alleen mooi, maar ook vriendelijk geprijsd. Ik bedank Rutger en Benjamin voor de vriendelijke en correcte communicatie. Dankjewel OnlineTuinhout-team je hebt er een tevreden klant erbij.

24 mars 2025

Réponse de Onlinetuinhout.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review!

Fijn om te horen dat de tuinschermen naar wens zijn en dat het netjes is opgelost met de vervangende planken. Goed om te lezen dat u het als prettig heeft ervaren dat deze eenvoudig te vervangen waren.

Ook leuk dat u zoveel positieve reacties uit uw omgeving krijgt — dat is uiteindelijk waar we het voor doen!

Bedankt voor het vertrouwen in ons en voor de vriendelijke woorden richting ons team. Dat waarderen we enorm.

We wensen u veel plezier met uw tuin en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tevreden over geleverde hardhouten Tuinkast.

Wij zijn zeer tevreden over de behandeling door Onlinetuinhout. Ik heb online een hardhouten tuinkast besteld. Dus op dat moment geen contact gehad met medewerkers. De levering van het product was binnen de aangegeven tijd. De persoon die het goed leverde was zeer correct en met hem was prima te overleggen waar ik het pakket graag gelegd wilde hebben. De tuinkast was prima te monteren voor een niet technisch iemand.

7 avril 2025

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de levering binnen de aangegeven tijd is verlopen en dat u tevreden bent over onze service. Ook goed om te lezen dat het contact met de chauffeur prettig was en dat er in overleg een geschikte plek is gevonden voor het lossen.

Mooi dat de tuinkast ook goed te monteren was, zelfs zonder technische ervaring — dat is precies wat we willen bereiken.

Noté 5 sur 5 étoiles

zeer snelle en correcte Levering van…

zeer snelle en correcte Levering van een goed product

4 avril 2025

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de levering snel en correct is verlopen en dat het product naar wens is. Daar doen we het voor.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service - klant staat centraal

Goede service. Alles netjes geregeld. Goede communicatie met betrekking tot nalevering.
Klant staat centraal en goed materiaal wordt geleverd.

21 mars 2025

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze service en communicatie als prettig heeft ervaren, zeker ook rondom de nalevering. Goed om te lezen dat alles netjes is verlopen en dat het materiaal naar wens is.

We stellen het op prijs dat u dit zo benoemt en wensen u veel plezier met uw aankoop!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle levering.
Mooie producten.
Klantvriendelijk.

17 mars 2025

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, de snelle levering en onze producten. Ook goed om te lezen dat u onze klantvriendelijkheid zo ervaart.

Goed bereikbaar bedrijf

Goed bereikbaar bedrijf en duidelijke communicatie.
Enige wat ik persoonlijk vervelend vond is dat je geen tijdvak krijgt op de dag van de levering.

7 mars 2025

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u ons goed bereikbaar vindt en dat de communicatie duidelijk was.

We begrijpen dat het vervelend kan zijn dat er geen specifiek tijdvak wordt afgegeven voor de levering. Dit heeft te maken met de routeplanning, waarbij we afhankelijk zijn van meerdere adressen op één dag. Hierdoor kunnen we helaas niet altijd een exact tijdstip garanderen.

We nemen uw feedback zeker mee, dank daarvoor.

Betonnen schutting

Ik was op zoek naar betonnen schuttingdelen. Onlinetuinhout heeft deze en ook in de juiste maat wat niet overal het geval is. Aan de telefoon werd ik vlot en duidelijk geholpen. Bestellen ging vlot. Nette prijs en snelle levering. Goed geregeld.

15 novembre 2024

Snel en vriendelijk

We zijn snel en goed geholpen bij onze zoektocht naar aanvullend materiaal voor onze blokhut. Vriendelijke medewerkers en denken goed mee.

25 novembre 2024

Palen besteld voor tuinhek

Palen besteld voor tuinhek. Snel geleverd voor een goeie prijs. 1 paaltje niet zo mooi van kwaliteit, maar er waren 3 meer geleverd dan besteld. Orderportefeuille op internet makkelijk en meerdere opvolgmails voor bevestiging en levering

30 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Schutting beschadigd geleverd, geen oplossing of verantwoordelijkheid

1 schuttingdeel werd beschadigd geleverd, bezorger heeft dit genoteerd en op leverbon gezet. Moest zelf via mail contact opnemen voor vervanging.

Iets meer dan week later is dezelfde bezorger met de vervanging. Vervanging is totaal andere kleur dan de rest van de schuttingdelen, heeft oppervlakkige beschadigingen, en lijkt voor geen meter op de rest van de schuttingdelen. Bezorger excuseert zich, gaf aan te denken dat hij de goede bij zich had en nam de vervanging weer mee terug.

Mocht weer zelf contact opnemen via de mail; verteld hij me doodleuk dat de schutting die ik heb afgewezen niet beschadigd is, niet afgekeurd mag worden op deze kleur en dat er niets mis mee was.

Na meermaals uitgelegd te hebben, aangetoond te hebben met foto's e.d. weigert deze partij stug zijn verantwoordelijkheid te nemen, en hebben ze als enige oplossing aangeboden dat ik het zelf even ~120km verder naar Lelystad kom brengen om het om te ruilen.

Dat je voor geleverde gebreken zelf er al achteraan moet is slordig, maar om vervolgens weer beschadigd EN verkeerd materiaal mee aan te komen zetten en dan glashard volhouden dat er niets mis mee is, is wel een heel ander niveau waar ik weinig goede woorden voor over hebt.

Na meerdere mails, in gebreke gesteld te hebben en gesommeerd komt er nog een ander doodleuk mee aanzetten met het verwijt dat ik al een review heb geschreven met het advies om iemand te ontslaan(???), en dat mijn klacht geen klacht is en dat ze uit coulance zijn langsgeweest (voor beschadigd geleverd materiaal?!?).

Ik schrijf sporadisch reviews en dit is de mijn eerste voor dit malafide bedrijf. Heb nog nooit zoiets onbehoorlijks meegemaakt, en hoop dat ik hiermee anderen behoed voor de ellende die deze partij teweeg brengt.

2 septembre 2024

Réponse de Onlinetuinhout.nl

Wij hebben bij JK een levering verzorgd waar een terechte klacht op was, namelijk een scherm met schade. Wij vragen onze klanten altijd om klachten te mailen ondersteund met foto's zodat wij dit zelf kunnen beoordelen, hier lijkt ons niets raars aan.

De oplossing op deze klacht was dat wij het scherm kwamen omruilen. Wij hadden bij deze omruiling een prachtig scherm bij ons zonder schades.

Bij het omruilen constateert JK dat het scherm lichter (geler) is dan de andere schermen. Er wordt op dat moment niet over schades aan het nieuwe scherm gesproken. Zonder overleg met ons geeft wordt het goede scherm dat de chauffeur bij zich had mee terug gegeven.

Kleurverschil is iets dat altijd kan voorkomen bij (douglas) hout, dat een kleuren range heeft van lichtroze tot donkerder geel. Deze kleurschakering kan zelfs al in 1 douglas plank zitten.

Kort samengevat, de eerste klacht die meer dan terecht was lossen wij op door met een prima scherm te komen, waar niks mis mee is en dit wordt niet geaccepteerd.

Er wordt vervolgens van alles bij gehaald over schades en ruwe plekken, maar het bestelde scherm is gemaakt van ruw hout en had geen schades. Het scherm dat JK heeft geweigerd is een dag later naar een andere klant gegaan zonder enige problemen.

Omdat het goede scherm op de kleur is afgekeurd en wij al kosten hebben gemaakt om de klacht netjes op te lossen hebben wij voorgesteld aan JK om onze kant op te komen. Alleen dan kunnen wij een garantie geven dat JK het scherm krijgt dat hij wenst. Als wij zelf een scherm uitzoeken kan het volgens JK weer te rood of te geel bevonden worden en kunnen wij straks weer op onze kosten een omruiling verzorgen. Andere voorstellen vanuit JK worden door ons verworpen, want wij gaan niet nu nog kosten vergoeden terwijl wij de klacht netjes op wilden lossen.

Coulance.

In eerste instantie per abuis een verkeerde afmeting besteld. Na e-mail en telefonisch contact is de juiste schutting binnen 2 werkdagen geleverd en de verkeerde gelijk meegenomen. Totale duur: 4 werkdagen. Korting ontvangen op de retourkosten. Een aardige chauffeur die meedenkt bij het lossen (en laden). Betonnen delen onbeschadigd ontvangen en de kwaliteit van het hout ziet er goed uit voor de prijs.

18 juillet 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus