Onlinetuinhout.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Had vlonderplanken van 5 meter besteld en wat balkjes en thuis laten brengen. Was bang dat de vlonderplanken wat krom zouden zijn(Zoals in de vele bouwmarkten)Maar hoefde niet bang te zijn keurig rech... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

WEGBLIJVEN HIER!!!!! Wat een slecht bedrijf, verkoopt rommel, wordt beschadigd geleverd en ook nog eens in een andere stad geleverd. Ja je leest het goed: in een andere stad geleverd!! Was te laat met... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu al meerdere keren hout besteld bij Onlinetuinhout. Heel prettig en professioneel geholpen. Alles staat op tijd klaar, bestelde materialen kloppen en zijn ook precies zo als verwacht. Of zelfs be... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig bedrijf. Aanrader! Uitzonderlijk bedrijf. Geweldige service en kwaliteit. Ik heb ervaren dat de medewerkers van onlinetuinhout.nl betrokken zijn bij hun werkzaamheden. Zelfs de klein... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Événements & divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Bij Onlinetuinhout.nl koopt u tuinhout van de hoogste kwaliteit: o.a. Douglas hout, vlonderplanken, tuinschermen, tuinpalen en schuttingplanken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Wachten al ruim 2 maanden op onze…

Wachten al ruim 2 maanden op onze spullen die wij besteld hebben, er stond bij dat alles op voorraad was!. Spullen zijn nu eindelijk geleverd maar de kwaliteit is ronduit slecht. Onze klacht per mail ingediend. Hekken zitten niet goed in de beits, planken zijn gescheurd en de palen zijn deels kapot. De reactie op de palen: als ze in de grond staan dan zie je het niet. Dit is een reactie die je niet van een bedrijf hoort te krijgen. Ze komen ons tegemoet met een blik beits maar de verzendkosten zijn voor ons! Erg jammer dit, ik zou hier dus nooit meer wat bestellen.

19 juillet 2024

Kansloos bedrijf

Kansloos bedrijf. Kwaliteit die ze leveren is al even slecht als de service. Staat op de site dat alles voorradig is maar puntje bij paaltje moet je er meer dan 2 maanden opwachten. Bij navraag allemaal verschillende verhalen en smoesjes waarom het niet leverbaar is. Als de spullen dan eindelijk geleverd worden is de kwaliteit om te janken. Hout wat wordt gebracht is gewoon gescheurd afgekloven of zwaarbeschadig. En de impregneer is lang niet overal op aangebracht. Na klacht te hebben ingediend verschuilen ze zich achter de voorwaarde. Ga er NOOIT bestellen

19 juillet 2024

Prima service

Een belletje gedaan of bepaalde schuttingen op voorraad waren na bij een andere leverancier van de kast naar de muur gestuurd te worden. Prima telefonisch geholpen, bestelling gedaan en de volgende week werd alles geleverd. Ook op een vraag mbt een beschadiging een prima oplossing geboden. Meer dan tevreden!

9 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Direct beschikbaar is zomaar 4-6 weken levertijd?!

Zeer onbetrouwbare leverancier. Schrijven bij veel producten op hun website dat deze 'direct leverbaar' zijn. Mijn tuinschermen duurden bijna 4 weken tot levering en op de tuindeuren welke nog steeds 'direct leverbaar' zijn wacht ik al 6 weken.
Ze kunnen heel goed wijzen naar leveranciers, de douane, de transporteur etc die afspraken niet nakomen; ook bij een verandering van kleur van producten is het vooral de leverancier en treft hun geen blaam.
Onlinetuinhout.nl jullie zijn zelf de verkoper en zijn zelf verantwoordelijk voor je website en wat jullie leveren. Als je op je website schrijft 'direct leverbaar' moet dat ook zo zijn. Anders kunnen mensen hun tuinproject niet plannen met frustratie en extra kosten tot gevolg en dat is niet ok.

8 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Een bedrijf dat zijn beloftes nakomt

Een bedrijf dat zijn beloftes nakomt. Wat een verademing! Levering was er binnen 1 week, compleet, in prima staat en geleverd op afgesproken plek door zeer vriendelijk personeel.
Ook de mailwisseling de dag voor de levering verliep zeer snel en netjes
Voor herhaling vatbaar en zeker het aanbevelen waard

11 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn bestelling is helemaal correct van…

Mijn bestelling is helemaal correct van begin tot het eind fantastisch afgehandeld. Snelle levering , tot de voordeur en vriendelijke , behulpzame personeel met het uitladen van mijn bestelling. De producten waren van goede kwaliteit en ook nog een redelijke prijs. Ook de verzendkosten vond ik redelijk in verhouding tot anderen bedrijven.

22 mai 2024

Kansloze bedrijfsvoering

Service van het bedrijf is uitermate laag, vriendelijkheid is ver te zoeken en meedenken is totaal onbekend voor de werknemers van Onlinetuinhout.nl

Worden teveel delen geleverd, wat uiteraard in de weg komt te liggen, word niet opgehaald en mag ook niet bij hun geretourneerd worden.

Hekdelen waren ook niet netjes, beschimmelde panelen er tussen en beschadigde palen en onderranden (Hout-beton schutting).
Bij Poorten word een slot geleverd van de laagste kwaliteit en geen ophang systeem, alleen de bevestiging?

Al met al niet tevreden met Onlinetuinhout.nl en wil hierbij iedereen waarschuwen die net zoals ik op de goede reviews afging, geen idee hoe ze hier aan komen, wellicht gekocht.

21 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

prima service en mooi en recht bankirai!

Vrijdag avond besteld en op dinsdagochtend keurig afgeleverd! En mooi en recht bankirai. Ook voor minder handige afleverlocaties in Amsterdam draaien ze hun handen niet voor om. In 2021 had ik hier ook al wat bankirai besteld, en dat was ook perfect geregeld.

14 mai 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Overkapping besteld 500x330

Overkapping besteld 500x330. Zeer onbeschoft persoon die het leverde. Kapotte plank. Dit echter wel goed opgelost door het bedrijf. Helaas tijdens het plaatsen kwamen we erachter dat de boeidelen geen 25cm breed waren wat zo moest zijn maar 18 en 19. Helaas werd dit door het bedrijf niet goed opgepakt en moesten we er maar een latje aan maken om het verschil van de cm op te vangen. Hierdoor zeer teleurgesteld in het bedrijf.

1 mai 2024

betrouwbaar bedrijf

Onlinetuinhout is zeer goed telefonisch bereikbaar.
Ook erg behulpzaam aan de telefoon.
Prijzen zijn zeer gunstig.
Snel geleverd, chauffeur belde zelfs 15 minuten voor hij zou arriveren.
We zijn heel tevreden en zullen dat ook doorgeven aan andere.

12 mars 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Prima partij; snelle levering

Duidelijke website, Okay prijzen, en een snelle levering. Kwaliteit van hout was prima, en geen beschadigingen tijdens transport oid.
Als ik 1 opmerking zou moeten maken, dan is dat voor het transport van 75 euro ik had verwacht dat de bestuurder een klein handje had kunnen helpen met de afleveren bij de tuin, ipv midden op straat.

20 février 2024

Houten pallisade

Mijn bestelling van 85 ronde palissades in grenen hout is op een correcte manier afgehandeld met een stipte levering op afroep. Fijn dat jullie dit zelfs in België doen. Jammer dat mijn bestelling enkel leverbaar was in grenen en niet in hardhout.

26 février 2024

Overzichtelijk website

Overzichtelijk website, makkelijk te bestellen ook nalevering gaat goed. Contact is snel en goed.
Levering goed en op tijd afgeleverd

24 février 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus