Zeer snelle verzending en mooie kwaliteit broek, helaas paste hij niet. De retourzending aanmelden is wat omslachtig, je moet een formulier printen, zelf een retouretiket regelen (wel fijn dat je... Voir plus
Lisez les avis des autres
Door een fout van postnl was alles wat misgelopen maar de klantenservice van OTDEE is echt top! Ik kreeg meteen de bestelling opnieuw, zonder gedoe. Ook de kleding zit heerlijk en is precies zoals op... Voir plus
Snelle verzending, netjes verpakt. Ik had verschillende items besteld waaronder een blouse in maat L/XL, helaas was de verkeerde maat verzonden, maar na bericht naar de klantenservice kreeg ik een ret... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Het was 2018 toen ik samen met mijn vriend Lars op een berg in Kaapstad aan het brainstormen was over de toekomst. Wat wil ik nog? Ik ben influencer (of je het nou zo wilt noemen of niet), heb een enorm bereik en bovenal, ik heb een visie! Ik zie dingen soms anders dan anderen en juist daardoor zie ik ze weer net zoals de rest… als je snapt wat ik bedoel. We bedachten een kledingmerk, outfit of the Dee (oftewel: OOTDEE). Een merk waarin mijn kleding, de kleren die ik écht mooi vind en het allerliefste draag, de hoofdrol krijgt. Stofjes die ik lekker vind zitten, lengtes die passen bij mijn figuur (en jou hopelijk ook prachtig staan), realistische prijzen en geen poespas. 5 jaar later is het zo ver. OOTDEE is live en jullie reacties liegen er niet om: jullie zijn net zo enthousiast als ik!! OOTDEE is geen kledingmerk dat mega moet worden. Het is een webshop waarin jullie kunnen kopen waar ik gek op ben. Niet meer, niet minder. Heb je wat leuks besteld? Dan zie ik je reactie (met foto) heel graag tegemoet op Instagram! Dankjewel voor je support. Liefs, Dee
Coordonnées de contact
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Beste service ever
Beste service ever!
Soms gaan er wat dingen mis. Maar het en blijft een bedrijf! Fouten worden gemaakt maar deze worden zo netjes opgelost! Echt top top top!!
Ook heel blij met mijn items steeds!
Afgelopen weekend een bestelling…
Afgelopen weekend een bestelling geplaatst, welke de volgende dag al bezorgd werd! Alleen miste er 1 item, ik heb contact opgenomen met de klantenservice en werd heel goed en snel geholpen! Het item word alsnog nageleverd!
Al vaker besteld en dit zal ik in de toekomst zeker vaker doen, erg leuke collecties!
Fijne service
Er was wat fout gegaan met het inpakken van mijn bestelling. Contact gezocht met de klantenservice en een foto gestuurd van de items. Hierna is het juiste item opgestuurd en het verkeerd geleverde item mocht ik houden ter compensatie. Hele fijne en snelle service.
Erg goed geholpen na probleem met de bestelling
Laatst vanalles besteld, helaas bleek bij het uitpakken dat het inpakken niet helemaal goed was gegaan, er miste wat. Contact opgenomen, super snel en goed geholpen. 1 item bleek niet meer op voorraad en daarvan direct het geld teruggestort gekregen. Het andere item werd de volgende dag alsnog bezorgd.
Al vaker besteld en dit was de 1e keer dat het niet helemaal goed was gegaan. Er kan altijd wat misgaan en dat vind ik totaal niet erg, belangrijkste is dan hoe ze het oplossen en dat doen ze hier echt super snel en vriendelijk.
Kijk nu al uit naar de volgende collectie en ga zeker vaker wat bestellen.
Fijne service!
Na het bestellen van de sjaal en de jas bleek dat de prijs van de jas niet klopte en werd de bestelling aangepast. De sjaal kon ik zo snel niet omruilen in een andere kleur, maar na contact te hebben gehad, heb ik onwijs lief coulance gekregen en kon ik toch de jas erbij bestellen. Super goede service! Bestel eigenlijk elke nieuwe collectie bij OOTDEE en altijd tevreden!!
Erg tevreden met de producten
Erg tevreden met de producten. Op het moment dat er een product retour moest werd het netjes en snel afgehandeld
Ik ga zeker vaker hier bestellen!!
Geen fijne ervaring
Tijd geleden een broek besteld, deze kwam niet heel snel binnen. Contact gezocht maar dit ging wel moeizaam.. Blijkbaar komen mailtjes binnen via de spam. Daarna waren de reacties die volgde niet zo vriendelijk, alsof je dat moet weten.
Inmiddels 3,5 later de broek binnen.
Geen fijne ervaring om vaker te bestellen vooral het missen van de vriendelijkheid.

Réponse de OOTDEE
Fijne communicatie en goede persoonlijke service
Ik had begin november de salie groene sjaal + een rok besteld. Eerst bericht gehad dat het wat langer ging duren. Geen probleem zolang ik weet waar ik aan toe ben. Uiteindelijk bericht gehad dat de sjaal werd vergoed maar wel opgestuurd zou worden zodra leverbaar. Heel netjes om het op deze manier op te lossen.
In de tussentijd had ik de rok ook nog niet ontvangen dus daar heb ik een berichtje achteraan gestuurd. Er werd toen supersnel gehandeld en binnen enkele dagen had ik in ieder geval alvast mijn rok in huis. Toen ik de sjaal ontving bleek ik de felgroene gekregen te hebben in plaats van de bestelde saliegroene. Ondanks dat de kosten voor de sjaal natuurlijk al waren terugbetaald heb ik dit ter feedback wel even laten weten en ook hier werd heel netjes op gereageerd. Ik heb vervolgens alsnog de saliegroene sjaal na besteld en deze is inmiddels binnen. Echt een hele mooie sjaal van heerlijk materiaal, super blij mee!
Nee niet alles verliep geheel vlekkeloos maar het is en blijft natuurlijk ook gewoon mensen werk. Dit soort dingen gebeuren overal maar deze prettige service vind je zeker niet overal. Geen standaard berichten maar een persoonlijke reactie.
De communicatie in zo'n situatie en het netjes oplossen zijn voor mij het aller belangrijkste. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Ik zou daarom in de toekomst zeker nogmaals bij OOTDEE bestellen.

Réponse de OOTDEE
Goede service, professionele aanpak!
Een product had vertraging maar hier is een passende oplossing voor gevonden. Ik kreeg snel reactie en werd erg vriendelijk te woord gestaan, wat mijn ervaring zeker fijn heeft gemaakt. Zou zeker weer wat bestellen :)

Réponse de OOTDEE
Super goed geholpen toen mijn sjaal…
Super goed geholpen toen mijn sjaal niet geleverd kon worden. Uiteindelijk geld terug gekregen en later toch nog sjaal gekregen.
Fijne service.
Super goede service
Super goede service, had de sjaal besteld. Kort daarna een bericht gekregen dat het helaas langer ging duren voordat de sjaal bezorgd zou worden, daarvoor als eerste 20% korting gekregen uiteindelijk geld terug gekregen en snel daarna alsnog de sjaal ontvangen!! Super klantvriendelijk dit, top service! Ga zeker vaker wat bestellen ☺️

Hele slechte kwaliteit
Slechte ervaring. Kon eerst niet geleverd worden, daarna wel netjes geld teruggekregen. Later de sjaal alsnog gekregen.
De sjaal pluist enorm en kriebelt. De kleur komt niet overeen met de foto.
BESTEL HIER NIET MEER ALS JE NIET BEROOFD WIL WORDEN VAN JE GELD.

Réponse de OOTDEE
Snelle service en oplossing, leuke kleding!
In september een rokje (en nog wat andere dingen) besteld. Deze was toen ik hem voor de 3e keer dragen alleen op de naad losgelaten. Mailtje gestuurd en direct werd er een nieuwe toegestuurd. Erg snel en praktisch opgelost. Goede service. De andere items draag ik ook nog steeds naar tevredenheid. Hier ga ik zeker nog een keer bestellen!
Enorm fijne ervaring gehad met OOTDEE
Enorm fijne ervaring gehad met OOTDEE! Mijn pakket was snel en netjes verstuurd in een mooie doos. Het jumpsuit is van goeie kwaliteit en precies zoals op de foto. Ik geniet er erg van. Alsnog heb ik contact gezocht met de klantenservice over retourneren van mijn andere bestelling. Hier ben ik erg vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!!
Hele fijne ervaring met OOTDEE
Hele fijne ervaring met OOTDEE. Naast dat ik de kleding met liefde draag is de klantenservice heel toegankelijk en reageren snel. Ik ben vanaf het begin al fan en kijk uit naar de toekomst van het merk. 🫶🏽
Wauw wat een service!
Wauw wat een service!
Ik ga hier zeker vaker bestellen. Er was een iets met mijn bestelling en ze hebben me hier fantastisch mee geholpen. Ze staan altijd voor je klaar en doen er alles aan om je te helpen en op de hoogte te houden.
Fijne online winkel!
Ik heb al meerdere keren bij Ootdee besteld en ben enorm tevreden met hoe de kleren zijn. Nu heb ik laatst weer een bestelling geplaatst, ik kreeg een mail dat mijn bestelling opgestuurd zou worden hier in miste ik een item die ik wel had besteld. ik heb contact opgezocht en ben heel er vriendelijk geholpen. Ik zou het zeker aanraden om te bestellen de kleren zijn mooi en je wordt dus super vriendelijk en meedenken geholpen.
Hele fijne ervaring!
Ik heb een ontzettend fijne ervaring met OOTDEE. Niet alleen de service is uitstekend (waarbij er snel gereageerd wordt), maar ook de kleding is van goede kwaliteit. De stofjes voelen fijn aan en zitten erg comfortabel. Ik hoop dat er nog veel collecties aan zullen komen! ❤️
En savoir plus sur les différents types d'avis.