Noté 1 sur 5 étoiles

Jestem zaskoczona, ponieważ zamiast zamówionego Kardigan White Suff Georgina Fairisle Cardi Natural Multi rozmiar 12 UK w cenie 207 PLN + 40 PLN nr OPL-040847 otrzymałam spodnie firmy Fila rozmiar... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Bardzo duży wybór produktów i marek, niestety na najbardziej interesujące mnie z nich nie działają kody promocyjne, które pojawiają się na stronie. Co więcej, przesyłki kosztują - również te zwrotne.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Pierwsze zakupy - pełna satysfakcja. Naprawdę najwyższa jakość towarów i samej usługi. W dodatku w paczce gotowy formularz ewentualnego zwrotu razem z gotową opłaconą nalepką na zwrot. Dla mnie rewela... Voir plus

L'entreprise a répondu

6. Magasin de vêtements pour femmes

À propos de Otrium

Écrit par l'entreprise

Wear over waste

Chcemy, aby wszystkie wyprodukowane ubrania były noszone. Żadne nowe ubrania na wysypiskach. Współpracujemy z markami modowymi, aby sprzedawać archiwalne lub starsze kolekcje po nieodpartych cenach. Ale Otrium to coś więcej niż niesamowite oferty modowe. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojej garderoby. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego portfela. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego świata. Do 75% zniżki na marki modowe, które kochasz, każdego dnia.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety nie otrzymałam zwrotu…

Niestety nie otrzymałam zwrotu pieniędzy za odesłane rzeczy. Mimo wielu prób kontaktu , nie otrzymałam odpowiedzi. Mam potwierdzenie przyjęcią zwrotu przez Otrium, ale nie oddano mi pieniędzy.

27 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Spoko jeśli chcesz czekać na paczkę tygodniami.

Buty zamówione na początku sierpnia, numer śledzenia prawdopodobnie nieprawidłowy więc na infolinii DHL nie mogą udzielić informacji, od 8 sierpnia do dzisiaj w systemie ciągle figuruje, że wyjechały z NL. Pogratulować.

21 août 2023

Hi Adrian,

Thank you for your review. Unfortunately, we cannot find your order information here. If you have not done so already, we encourage you to reach out to our Customer Service team so that we may look into this for you and come to a solution.

Zamówienie złożone 3tygodnie temu

Zamówienie złożone 3tygodnie temu. Paczka zaginęła. Otrium zrzuca winę na przewoźnika DHL nie licząc się z klientem. Przesyłka opłacona,a paczki jak nie było tak nie ma. Jestem totalnie zawiedziona brakiem odpowiedzialności za zaginięcie przesyłki.

7 août 2023

Hi Ewelina,

Thank you for your review. We're sorry to read that you did not receive your order. A member of our Customer Service team has already been in contact with you regarding this order. If you have further questions or concerns, please continue communication through that channel of communication.

Noté 2 sur 5 étoiles

Przesyłka źle zaadresowana mało…

Przesyłka źle zaadresowana mało brakowało abym jej nie otrzymał. Wysłana do polski bez adresu i telefonu

4 août 2023

Hi Piotr,

Thank you for your review. If you. have not already reached out to our team regarding your order, please feel free to do so at service@otrium.com. We would be happy to assist you in receiving your order.

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam, jeśli nie oczekujesz idealnego produktu.

Produkt przyszedł nowy, zapakowany, z metką. Posiadał parę wad (odstające nitki, guzik który ledwo się trzyma) jednak nie są to znaczące wady. Wady te można łatwo naprawić w domu, trzeba pamiętać że mimo wszystko jest to outlet, a za taką cenę warto (produkt kupiłam z dodatkowym rabatem). Doświadczenia mam bardzo pozytywne, sukienka była dobrze skrojona i leżała tak samo jak w stacjonarnym salonie. Mimo obaw, nie zawiodłam się :)

6 juin 2023

Hi Julia,

Thank you for your review. We're glad you were able to benefit from the great deals we offer! If you haven't already, please do reach out to our Customer Service team in regards to the state of your order. We may work to come to happy solution.

Zwrot po 10 dniach i to większej kwoty niż się spodziewałam

Produkt dotarł nowy, pięknie zapakowany, oryginalny niestety rozmiar był na mnie za mały. Zwrot środków otrzymałam po 10 dniach od odesłania przesyłki z potrąconymi zgodnie z regulaminem 33 zł ale ku mojemu zaskoczeniu zwrócili mi też koszty wcześniejszej przesyłki 50 zł. Widzę pojawiają się negatywne komentarze ale ja mam pozytywne doświadczenie z tą firmą.

2 juin 2023

Hi Sylvia,

Thank you for your review. We're glad to read you had a great shopping experience with us! We can't wait to see you shopping with us again.

Szanowni Panstwo

Szanowni Panstwo , prosze nie kupowac w tym sklepie nic jest to oszustwo nie zwrocono mi powyzej 350 zl po zwrocie zakupów do nich .Odliczaja za kazdy zwrot powyzej 30 zl odliczja znizki które byl do towaru podczas zakupu ,a na koniec nie zwracaja pieniedzy niestety. Jest mi przykro ze tak zostalam oszukana, na emaile nie odpowiadaja, ostatnio emeile sa wydenerowane przez system brak jest dostepu do ich skrzynki emailowej etc. Pozdrawiam -Ewa

10 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówienie złożone na początku grudnia.

Zamówienie złożone na początku grudnia.
Przez długi czas brak informacji o zamówieniu.
Brak trackingu wszelkie pytania można kierować tylko drogą mailową.
Otrium skontaktowało się tylko 2 razy raz ponad 2 tygodnie temu z "informacją", że nie wiedzą czy zamówiona przesyłka jest już u nich czy nie i, że długi czas oczekiwania to wina "szału przedświątecznego"
Potem cisza w eterze a kilka dni przed świętami po kolejnych próbach kontaktu dostałem informacje, że przesyłka jest gotowa do wysyłki (po ponad 2 tygodniach od złożenia zamówienia)
Od tamtej pory brak jakiegokokwiek kontaktu ze sklepem, a przestłki również brak

29 décembre 2022

Dzień dobry Konrad,

Dziękujemy za opinię. Jak udało nam się ustalić, Twoje zamówienie zostało złożone w innym sklepie internetowym. Radzimy Ci zatem, abyś skontaktował się z działem obsługi klienta tego sklepu.

Brak zwrotu pieniędzy

Dzień dobry,
Niestety muszę napisać negatywną opinię na temat tego sklepu. Zamówione rzeczy przyszły w innym kolorze, więc postanowiłem odesłać przesyłkę. Zwrotu dokonałem 25 listopada a przesyłka dotarła do adresata 29 listopada czego dowodem jest potwierdzenie z DHL o dostarczeniu przesyłki. Niestety do dnia dzisiejszego pieniędzy nie zwrócono i na emaile brak odpowiedź. Na jedna wiadomość odpowiedział boot i tyle. Dziś jest 21 grudzień a pieniędzy ani informacji nie otrzymałem żadnej. Sprawę będę kierować do odpowiednich instytucji, ponieważ nie była to mała kwota.

20 décembre 2022

Dzień dobry Artur,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo nam przykro słyszeć, że nie otrzymałeś swojego zwrotu środków na czas. Niestety, zmagaliśmy się z pewnymi problemami technicznymi, przez które przelewy zostały opóźnione. Najmocniej Cię przepraszamy za tę zwłokę i niedogodności, które za sobą pociągnęła. Jeżeli ciągle jeszcze nie otrzymałeś tego zwrotu, proszę wyślij nam email na adres service@otrium.com, nasi agenci na pewno Ci z tym pomogą.

Noté 1 sur 5 étoiles

Przelewu zwrotnego jak nie było tak nie…

Przelewu zwrotnego jak nie było tak nie ma
Mimo że dostałam info że zaszła pomyłka i znów 3 dni praktycznie minęły

14 décembre 2022

Dzień dobry Kasia,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo nam przykro słyszeć, że nie otrzymałaś swojego zwrotu środków na czas. Niestety, zmagaliśmy się z pewnymi problemami technicznymi, przez które przelewy zostały opóźnione. Najmocniej Cię przepraszamy za tę zwłokę i niedogodności, które za sobą pociągnęła.

Bardzo źle oceniam ostatnią sytuację
Bardzo źle oceniam ostatnią sytuację. Zwróciłam zamówienie, otrzymałam potwierdzenie otrzymania zwrotu i informację, że najpóźniej w przeciągu 3 dni otrzymam zwrot pieniędzy. Niestety nadal nie otrzymałam zwrotu środków. napisałam już 3 maile, bez odzewu. W sytuacji braku środków, skieruję sprawę do odpowiedniej instytucji.
Jest 30 sierpien a otrium napisalo ze 15 sierpnia zlecono zwrot gotowki

30 août 2022

Witaj Anna,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo Cię przepraszamy, że przetworzenie zwrotu środków zajęło nam więcej czasu, niż powinno. W ostatnim czasie doświadczaliśmy pewnych problemów technicznych, które niestety wydłużyły ten proces. Jednakże, otrzymałaś odpowiedź na wszystkie swoje emaile od naszej obsługi klienta, powiadamiali Cię oni na bierząco o sytuacji.

Jeszcze raz, przepraszamy za niedogodności.

Noté 1 sur 5 étoiles

Brak zwrotu pieniędzy za zwrócony…

Brak zwrotu pieniędzy za zwrócony towar. Nie polecam. Zostałam okradziona.

22 août 2022

Witaj Dominika,

Dziękujemy za recenzję.

Nie jest naszym celem zatrzymywanie pieniędzy klientów, sytuacja została już rozwiązana. Bardzo Cię przepraszamy, że przetworzenie Twojego zwrotu zajęło nam więcej czasu niż zwykle. Ta sytuacja na pewno się nie powtórzy.

Nie polecam!!!

Nie polecam!!!! Po odesłaniu zwrotu otrzymałam wiadomości że w ciągu trzech dni otrzymam zwrot pieniędzy niestety niestety ich nie otrzymałam!!!! Dodzwonić się nie da na infolinię brak odzewu.Pisała już kilkanaście wiadomości dostałam jedną jakąś automatyczna wiadomość co do wszystkich wysłaja nadal brak konkretnej odpowiedzi i pieniędzy!!!! Ten sklep to masakra czuje się oszukana i okradziona z moich pieniędzy!!!!

10 août 2022

Cześć,

Dziękujemy za recenzję. Bardzo nam przykro, że nie otrzymałaś jeszcze zwrotu środków za swoje zamówienie.

Nasz zespół przetwarza zwroty tak szybko jak to możliwe, może to jednak potrwać do dziesięciu dni. Możesz się skontaktować z naszą obsługą klienta wysyłając email na service@otrium.com, nasi agenci będą w stanie sprawdzić, na jakim etapie znajduje się Twój zwrot.

26 juillet 2022

Cześć Ada,

Dziękujemy za recenzję. Bardzo nam przykro, że nie otrzymałaś jeszcze zwrotu środków.

Nasz zespół wsparcia klienta odpowiedział Ci na wiadomość i poprosił o potwierdzenie. Jak tylko go udzielisz, będziemy w stanie zająć się Twoją sprawą. Możesz być pewna, że otrzymasz swój zwrot środków.

Nie działa akcja save20

Nie działa akcja save20, brak miejsca na wpisanie kodu pomimo spełnienia warunków. Tylko się nawkurwiałem.

cd. po dwóch godzinach okienko na kody wskoczyło, ale po wpisaniu kodu SAVE 20 rabat 20% nie został uwzględniony pomimo spełnienia warunków. Nie działa i już

11 mars 2022

Cześć Wojtek,

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z zakupów na Otrium.

Nasze kody działają na pewnych warunkach: czasami niektóre marki nie biorą udziału w danej promocji, czasami kody działają tylko na zamówienie o określonej wartości. Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z kodami lub ze stroną internetową, zawsze możesz skontaktować się z naszą obsługą klienta, nasi agenci na pewno będą w stanie Ci pomóc.

Zespół Wspracia Klienta Otrium

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus