Panoramasilkeborg Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

vi havde bestilt bord, men kunne høre at flere der ikke havde gik forgæves. men det fine var, at de alle fik en besked med om at køkkenet ikke kunne håndtere mere på grund af ferie, og derfor ville d... Voir plus

Hej derude. Vi var i går på restaurant Panorama i Silkeborg. Den bedste oplevelse i hele vores ferie. Der er så hyggeligt og man finder sådan en ro til at nyde den velsmagende lækreste mad med de... Voir plus

Vi fik deres 5 retters menu d. 9/7-26. Det var en rigtig god oplevelse. Maden var spændende og smagte vanvittig godt. Serveringen var i top. Vi blev hovedsageligt betjent af Emil. Han må være et natu... Voir plus

Ærgerlig oplevelse. Ok, men dyr bøfsandwich. Kedeligt smørrebrød med kun delvist kogte kartofler og mangelfuld sammensætning - virkeligheden levede slet ikke op til menukortet. Svært at forst... Voir plus

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Kom ind og nyd det danske og franske køkken på restauranten i Silkeborg midtby. Vi serverer smagfuldt smørrebrød til frokost og franske lækkerier til aften.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

207 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

48 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lækker oplevelse udover det sædvanlige 👍😎

Super lækker mad kan klart anbefales
Ikke sidste gang jeg kører helt fra Sønderjylland og der til
Smørrebrød i topklasse alt spillet bare friske råvarer og dejligt tilberedt mad
Jesper er en super venlig og meget jordnær mand 😊👍

Tak for en super lækker oplevelse

22 mars 2024

Dejlig atmosfære, lækkert mad

Skulle bruge et gavekort til en mand der blev 80, og hvad ønsker han så, ingenting, men han bor i Silkeborg så Panorama blev udvalgt til at lave et gavekort. Når vi så nu lige var kørt efter det, ja så skulle vi da lige have en af de berømte Bøfsandwich, og hvilken fryd, så lækker og det sødeste personale, dejlig atmosfære og stor ros til køkkenet for lækker mad, noget så simpelt som en Bøfsandwich blev gjort til en kæmpe oplevelse.

22 mars 2024

Frokost

Vi har været der før ( 2 gange ) og vi kommer igen…👍😋
Vi kom for at smage smørrebrødet…og wauw…sikke et udvalg..og vi blev ikke skuffet, dem vi valgte, smagte himmelsk..😋❤️
Samtidig vil vi gerne rose betjeningen…de sværmede om os hele tiden, selvom restauranten var fuld, fantastisk…👍👏💪😍
Tak til både Camilla og Jesper, for hyggelig snak…vi kommer, som skrevet, igen…snart…og vi vil anbefale jer til alle…😋😍👏💪❤️
Tak fra Laila og Ernst..🙏🥰

14 mars 2024

Denne gang var besøget en skuffelse

Denne gang var besøget en skuffelse
Størrelsen på smørrebrød bar blevet mindre pg prisen steget. Den stegte fiskefilet var kedelig og ikke pengene værd. Tartaren var oversaltet.

Og så ikke mindst - at se en medarbejder gå ud i køkkenet med de handsker, som hun lige har haft på ude på toilettet.
Det er ulækkert.

Det var sidste gang

13 mars 2024

5 stjerner er slet ikke nok ...

Jeg og en kammerat har i dag været på Panorama, og fik verdens bedste Panorama Bøfsandwich. En dejlig oplevelse på alle parametre: Maden var lækker (som altid!), servicen var i top (som altid) og alt var sublimt. Godt humør og smilende personale er kendetegnende for restauranten, og et sted man har lyst til at besøge igen og igen!
Kan desværre kun give 5 stjerner, men Panorama fortjener faktisk endnu mere.

Tak til Camilla, Jesper og hele det fantastiske crew!

22 février 2024

Var med en veninde hos jer i lørdags

Var med en veninde hos jer i lørdags.
Maden og vinmenuen dertil var perfekt.
Vi havde den sødeste tjener Laila👌
Dog blev hun lidt overrulet af dem i "de hvide" skjorter. Som ikke helt havde hørt at vi godt ville vente lidt lidt hovedretten.
Det var lidt ærgeligt for Laila styrede det helt perfekt.

Tak for en skøn aften

17 février 2024

Super atmosfære og betjening

God atmosfære og betjening! Kan klart anbefales - vi var 3 mand og fik en lækker frokost. Servering med en kombination af Bøfsandwich og en usandsynligt lækker smørrebrødsseddel!!😋😋
Vi kommer igen! No worries

13 février 2024

Fantastisk stemning

Fantastisk stemning, lækkert mad og et stor udvalg af gode vine. Kan kun anbefales. Vi havde den skønneste aften i Panorama Silkeborg.

27 janvier 2024

julefrokost

Var til julefrokost. Venlig og charmerende betjening. Menuen var 100%, både velsmag og tilberedning.
Men restauranten var helt fyldt (ved ikke hvor mange, men mange mennesker) og der er tilsyneladende kun et handicaptoilet og et dametoilet. Derudover dog 2 pissoirer, hvoraf det ene var stoppet, antagelig af opkast.

Over al forventning

En helt igennem fantastisk aften. Alt var i top. Super betjening. Flot borddækning. Fem retters menu og vinmenu var også et hit. Dejligt at alle skulle smage den valgte vin, og fik tilbudt andre vine hvis det passede bedre til personens smagsløg.
Vi gik over glade og tilfredse hjem.

Suveræn oplevelse

Suveræn oplevelse at spise frokost i Panorama 👍.
Alt spillede - meget lækker mad i særklasse - venlig, munter og korrekt betjening 😊.
Vi kommer snart igen ……..

2 décembre 2023

Helt ufattelig lækker mad.

Helt ufattelig lækker mad.
Vi fik 5 retters menu med vin menu .
Virkelig professionel betjening og et kæmpe engagement fra Jespers side, som ikke ufortjent stråler af stolthed over restauranten.

Tak for en skøn aften.

23 septembre 2023

VAGYU og den manglende bagekartoffel m.fyld??????

Altid en fornøjelse at komme og nyde både omgivelserne, imødekommende personale og specielt ejernes skønne opmærksomhed på deres kunder, da der er tænkt en hver tanke på kundernes sanser, når rummet fyldes og skal indrammes af smagsoplevelser. Og det er absolut velfortjent at melde ud, at jeg nyder de mange besøg, da jeg ved at min tallerken er fyldt med udsøgte smage, og kommer udelukkende for at fordybe mig I den skønne aftenmenu VAGYU, da tilbehøret for lige denne ret er så GENNEMFØRT og UNIKT. Så, hvis man blot fjerner én smagsoplevele af det faste tilbehør,vil kunne ødelægge hele sanse registreret. Og det gjorde det desværre til en fødselsdag hvor min mand og jeg havde inviteret gæster og skulle have VAGYU. Der manglede simpelthen de UNIKKE halve BAGEKARTOFLER M. FYLD som NETOP gjorde sammenspillet med kødet SÅ himmelsk fantastisk. DE MÅ IKKE skilles ad, da de er hinandens symbiose. Det fine kød har retten til at tilbehøret får samme status. Håber virkelig at denne unikke kartoffel kommer tilbage snarest igen....

3 octobre 2023

Overraskende FANTASTISK bøfsandwich

Jeg havde fået et gavekort fra nogle kolleger til stedet, så besluttede mig for omsider at få prøvet deres berømte bøfsandwich. Jeg havde fået min bror til at bestille bord til os, da jeg synes han skulle med. Vi bestilte bøfsandwich, pommes frites og sodavand (da jeg skulle køre hjem). Først betjeningen: alle vi stødte på var særdeles høflige og venlige. Man følte sig velkommen, og der var ikke nogen der så skævt til os, selvom vi... Ja vel mest af alt ligner en blanding af landsbytosse og parkbums. Og så maden. Som gamle nærige jyder kan man jo ikke lade være med at tænke "200 kr for en bøfsandwich - endda til frokost - og så selvfølgelig derudover penge til pommes frites og drikkevarer - det er da en hel del." Men fordommene blev i den grad gjort til skamme! Vi vil faktisk godt være ærlige, og kalde prisen absolut fair - for manden var absolut i særklasse. Der var faktisk ikke noget vi ville have ønsket anderledes. Der hersker ingen tvivl om det er den bedste bøfsandwich jeg har været i nærheden af, hvis det ikke ligefrem af et af de bedste måltider jeg kan huske at have fået. Der var mange kunder - og det forstår man så afgjort godt. Så husk at bestille bord. Det bliver BESTEMT ikke sidste gang vi skal en tur forbi!

19 septembre 2023