Panoramasilkeborg Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

vi havde bestilt bord, men kunne høre at flere der ikke havde gik forgæves. men det fine var, at de alle fik en besked med om at køkkenet ikke kunne håndtere mere på grund af ferie, og derfor ville d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej derude. Vi var i går på restaurant Panorama i Silkeborg. Den bedste oplevelse i hele vores ferie. Der er så hyggeligt og man finder sådan en ro til at nyde den velsmagende lækreste mad med de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik deres 5 retters menu d. 9/7-26. Det var en rigtig god oplevelse. Maden var spændende og smagte vanvittig godt. Serveringen var i top. Vi blev hovedsageligt betjent af Emil. Han må være et natu... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ærgerlig oplevelse. Ok, men dyr bøfsandwich. Kedeligt smørrebrød med kun delvist kogte kartofler og mangelfuld sammensætning - virkeligheden levede slet ikke op til menukortet. Svært at forst... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Kom ind og nyd det danske og franske køkken på restauranten i Silkeborg midtby. Vi serverer smagfuldt smørrebrød til frokost og franske lækkerier til aften.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

48 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lækker mad og service i top

Super lækker mad og service i top. Mine forældre og jeg var forbi til en lille middag inden min rejse, og der blevet taget hånd om alt samtidig med vi kunne sidde og hygge og snakke uden afbrydelser. Virkelig en god oplevelse !

31 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Gik trist hjem efter dårlig behandling

Min mand og jeg havde glædet os til endnu engang at besøge Restaurant Panorama - som vi har gjort mange gange før. Vi er altid blevet mødt med fin og i mødekommende betjening med et stort overblik.
Vi blev i dag sat i et hjørne, hvor der meget sjældent kom personale forbi. På et tidspunkt da vi havde siddet en halv time med tomme glas og tallerkener måtte vi selv prøve at få kontakt med noget personale........hvilket heller ikke var nemt. Dråben var dog da ejeren af restauranten kom forbi og vi - som en hjælp - prøvede at nævne at der manglede en smule overblik fra de unge mennesker idag. Han blev meget ubehagelig og fortalte os at " nu var der jo andre gæster i restauranten end os" og da vi stille spurgte ind til den kaffe vi havde bestilt 20 min før, smed han en kop kaffe foran mig og spurgte om jeg så var tilfreds. Jeg må sige at vi er vant til at komme på restauranter hvor de forstår at behandle deres kunder som var vi de eneste gæster i restauranten...........selv om restauranten er fuld og de har travlt, og har dog alligevel aldrig fået en dårligt behandling fordi vi tillod os at bede om en smule service.
Jeg gik hjem super ked af det, og kommer aldrig på Panorama igen.

2 septembre 2023

Endnu en fantastisk oplevelse

Hold nu op altså, endnu en fantastisk oplevelse med en blanding af super fantastisk mad, personalet er bare helt i top og dejligt selskab.
Gav gerne 10 stjerner hvis jeg kunne🍷
TOPKLASSE

31 août 2023

Vi holdt bryllup for 48 gæster

Vi holdt bryllup for 48 gæster. Emmelie stod for at alt klappede, det skal hun have stor ros for, det var helt fantastisk alle gæster roste hende. Det øverligt personale skal også have stor tak de var også med til at alt blev en succes. Maden var perfekt, omgivelser var perfekte, serveringen var over alt forventning,
Smilende, opmærksomme på hver enkelt gæst, og opfyldte alles ønsker.
Tusind tak fordi i var med til at gøre vores dag helt perfekt.
Gitta og Johnny.

26 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har været forbi panorama

Vi har været forbi panorama i silkeborg, uden tvivl et godt og hyggeligt sted, vores mad var og kom upåklagelig, vi var 3 par og fik altid retten på samme tid.. Personalet var halvdelen af oplevelsen, og sjældent har jeg oplevet så god service og entusiasme som der har været her.. alt var og gik bare perfekt. Ud fra kvaliteten på mad og drikkevare, var prisen utrolig billig.. Et sted jeg ihvertfald kommer igen.

11 août 2023

Rigtig lækkert sted

Rigtig lækkert sted! Lækker, frisk og velsmagende mad. Desuden er der absolut styr på allergener! Et sted vi kommer ofte og vender tilbage til igen og igen. Helt sikkert 5-stjerner til det fantastisk og servicemindede sted.

14 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ville ikke engang give dem en stjerne.

Ville ikke engang give dem en stjerne.
Vi ventede på forretten i 30 min. Vi spiser vores forret og venter derudover en time på hovedretten. Vi havde bestilt henholdsvis rib-eye og oksemørbrad. Og som om ventede tiden ikke var nok i sig selv, var alt kød koldt.
Ikke en eneste spørger hvordan maden var, derfor får de også denne anmeldelse. Det er ikke en restaurant vi giver endnu et besøg.

8 août 2023

Super service tak

Super service. God mad. Vores tjener Emmelie var helt eminent og så vidste hun meget om vine og guidede os gennem flere vine. Håber hendes ønske om sommelier går i opfyldelse. Tak

1 août 2023

Sikke en oplevelse

Sikke en oplevelse, og fantastisk service.
Super betjening, der er plads til "small talk" med gæsterne, en betjening der er til for kunderne og sørge for kunderne får en fantastisk madoplevelse.
Maden lavet med den største "kærlighed" super veltilberedt.
God oplevelse, lækker vine.
Bestemt et besøg hver.
Tak Emilie for en rigtig god aften. / og dine dejlige hjælpere. En fornøjelse.

26 juillet 2023

Top point :-)

Følte os meget velkommen og fik eminent behandling og service fra start til slut .. Alle var veloplagte og mad og drikkevarer i top !!
Besøgt 1/7 2023 ..

1 juillet 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Ærgerlig oplevelse.

Ærgerlig oplevelse.

Det er sgu da fejrer fødselsdag 6 mand, og foreningerne var høje.

Alt starter med vi kommer til vores bord kl. 19.00 og hygger samt venter, vi må dog vente 15-20 min på menu kort og brød, dog var de gode til og komme med nyt smør og brød efter det.

God service iforhold til vin alle smagte og der bliv årnede ny vin da der kom prop med i den første.

Her efter får vi forretten og det hele er super lækkert, samt vinen er god, vi får spist færdig og der blivet ryddet af og vi venter på hovedretten.

Vi må dog vente længe de der skal gå op til 30-40 min. Efter der er ryddet fra forretten, vi bliver heller ikke sport om vi manglede noget under ventetiden, dog en der kommer og siger at der går lidt tid med hovedretten men tog gik hurtig igen.

Endelig får vi maden og derefter en ny flaske vin, vi alle smager og ingen tvivl det er dsv helt kold, både tallerkener, skåle og fade som nok har gjordt maden hurtigere kold end vi fik den.

Jeg fik hurtig snakkede med en “restaurant chef” måske, han var hurtig tilbage til bordet igen og sige at køkkenet var igang med og lave en ny omgang, stemningen var god og intet der vi snackkede lidt af den kolde mad mens vi ventede de 15-20 min.

Endelig kom maden og den var varm og lækker, vi får spist op, hvorefter der kommer en dessert vogn, godt koncept og super hyggeligt, vi får lidt af hvert, dog man nok skulle have øvede den unge tjener i og brande en cremebulee, da de snakkede høj om de ikke viste hvordan man gjorde, efter 3 piger og 5 forsøg til 3 personer gik det super lækkert og midte.

Jeg vil dog sige alt i alt, selv med at forsøge og rede det var det nok lidt en skuffelse, for lidt over 5000 kr. mine og mine gæsters forventninger lidt højre, også da man har hørt meget godt om stedet, for nu inden anbefaling her fra.

Kh

28 juin 2023

Panorama Silkeborg

Panorama Silkeborg.

Vi havde vores årlige familie sammenkomst på Panorama i år, 35 deltager
5 forskellige menuer skulle der serveres til flokken, det gik overraskende godt og dermed stor ros til Panorama og personalet.
Som altid de gange jeg har personalet, Jesper & Camilla givet vores selskab følelsen af VIP gæster.
Tak

27 mai 2023

Din frisør Hobro ….

Din frisør Hobro ….
Vi var her for første gang sidste år, og var en KÆMPE oplevelse 👏
Hvilket var grunden til at vi valgte at vores firmatur endnu engang skulle gå
til Silkeborg og ikke mindst restaurant Panorama 🥳😋
I år var ingen undtagelse 🇩🇰
Oplevelsen var anderledes end sidste gang, men BESTEMT IKKE RINGERE 😍
Vi havde fornøjelsen af Jesper ham selv og fortællinger om alt muligt som vi ikke ved en skid om, men ingen tvivl om at han lever og ånder for sin restaurant, sit personale ikke at for forglemme ( for hold nu op hvor kan man godt mærke at de folk der arbejder her, ELSKER deres arbejde og bare er glade og tilpasse og tager sig virkelig godt af alle os kunder 😍)
Vi kommer MED GARANTI NÆSTE ÅR IGEN 😘😘😘😘

13 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Stor anbefaling til panorama og Jesper

Stor anbefaling til panorama og Jesper. Vi fik en helt fantastisk aften ude med vanvittig god mad og ikke mindst det bedste vin vi længe har smagt fordi Jesper tog os i hånden ind i vinens verden. Vi kommer helt sikkert igen!

22 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke anbefale Panorama mere…

Kan ikke anbefale Panorama mere…
Kan ikke anbefale Panorama mere desværre🙁
Vi bestilte stjerneskud, som bestod af torsk 😳 det var tørt og kedeligt, laksen smagte for meget af fisk.
Alle der fik bøfsandwich, fik serveret kold mad, portionerne var meget mindre end de plejer.
Servicen var i top, men nu er det maden, man forventer hænger sammen med prisen…
Det var meget skuffende 😔
Dato for oplevelse: 08. april 2023

8 avril 2023

Tak til Jesper og Personale

Har været på besøg hos Jesper på hans utrolig smukke og ikke mindst lækre restaurant. Og kan desværre "kun" give 5 stjerner da der ikke er flere opad ellers havde den også fået max stjerner der.
Virkelig høflig og venlig betjening med et smil og en god service.
Der til kommer der jo også bare den super velsmagende mad som er tilberedt som det skal og ser lækkert og indbydende ud.
Jeg kan kun sige hvis man ikke har været der så er det en oplevelse man skal give sig selv.
Vi siger mange tak for mad til Jesper og hans personale og vi kommer helt sikkert igen.

Hilsen fra det Fynske

24 mars 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus