vi havde bestilt bord, men kunne høre at flere der ikke havde gik forgæves. men det fine var, at de alle fik en besked med om at køkkenet ikke kunne håndtere mere på grund af ferie, og derfor ville d... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hej derude. Vi var i går på restaurant Panorama i Silkeborg. Den bedste oplevelse i hele vores ferie. Der er så hyggeligt og man finder sådan en ro til at nyde den velsmagende lækreste mad med de... Voir plus
Vi fik deres 5 retters menu d. 9/7-26. Det var en rigtig god oplevelse. Maden var spændende og smagte vanvittig godt. Serveringen var i top. Vi blev hovedsageligt betjent af Emil. Han må være et natu... Voir plus
Ærgerlig oplevelse. Ok, men dyr bøfsandwich. Kedeligt smørrebrød med kun delvist kogte kartofler og mangelfuld sammensætning - virkeligheden levede slet ikke op til menukortet. Svært at forst... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Kom ind og nyd det danske og franske køkken på restauranten i Silkeborg midtby. Vi serverer smagfuldt smørrebrød til frokost og franske lækkerier til aften.
Coordonnées de contact
Danemark
- panoramasilkeborg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Den absolut bedste bøfsandwich
Den absolut bedste bøfsandwich - hurtig betjening og utrolig venligt personale.
Kommer gerne igen
En super oplevelse
En super oplevelse. Lækker mad og service i topklasse.
Professionel personale der kunne fortælle både om mad og vin
Kan varmt anbefale panorama mad og vin
Fremragende mad og dejlig stemning.
Fremragende mad og dejlig stemning.
Dejligt at vi fik mulighed for at vælge mellem forskellige vine efter en lille smagsprøve.
Super dejlig cobe bøf.
Gentagelser af gode oplevelser
Har spist der mange gange, altid en fornøjelse.
Det særlige ved Panorama er naturligvis den gode mad, men især den dejlige stemning og velkommenhed blandt personalet.
Top karakter herfra
Kære PANORAMA
Kære PANORAMA
Hjertelig tak fordi at i var med til at gøre vores datters konfirmationsfest til en helt igennem uforglemmelig oplevelse.
I var så søde til at guide os - ikke for lidt og ikke for meget.
Smukke og smilende personaler, fik alting til at glide på bedste vis - som små, hemmelige ninjaer!!
Tak for hjælpen til at finde den helt rigtige menu inkl. vin - det var også en hyggelig prøvemiddag… Ja, selv den nutella-hungrende konfirmand var tilfreds. Tænk at rigtig mad faktisk kan smage så godt??!!!
Pas rigtig godt på jer selv.
Jeg glæder mig til at vi ses igen.
Kærligst jeanette
En super oplevelse!
Nydeligt og pænt sted og en supergod bøfsandwich. Oveni fantastisk venligt og super professionel personale der tydeligvis elsker deres arbejde! Kan varmt anbefale Panorama i Silkeborg.
Fantastisk betjening og mad
Min aften på panorama er den bedste restaurant tur, som jeg har været på.
Familien var inde og få frokost og en…
Familien var inde og få frokost og en kold øl i dag
Vi fik den berømte bøfsandwich og den smagte fantastisk
Virkelig god service og betjening
Har været der før og endnu engang en madoplevelse ud over det sædvanlige
Vi kommer snart igen
Vh Helle Lykke
Fantastisk personale og mad man har gjort sig umage med
Vi var forbi Panorama til frokost og skulle selvfølgelig prøve Danmarks bedste bøfsandwich - Det er uden tvivl den bedste bøfsandwich jeg nogensinde har fået. Men det var ikke det bedste ved det hele det var servicen! Uovertruffent personale og det at man har bestemt sig for at gøre sig umage med både mad og betjening er virkelig noget mange spisesteder kunne lære noget af. Tak for mad og en god oplevelse.
Tak for en dejlig frokost god mad og…
Tak for en dejlig frokost god mad og professionel betjening med humor. Klart en restaurant der kan anbefales.
Silkeborgs bedste restaurant
Besøgte Panorama Mad og Vin d.19/3-22. En restaurant med alt hvad hjertet begærer. Suveræn 3-retters menu. Deres gode champagner, G&T, hvid- og rødvine blev præsenteret og serveret flot for os. Dejligt med stemningsfyldt livemusik til maden.
Stor ros til betjeningen - smilende og meget serviceminded.
Den bedste bøfsandwich og utrolig…
Den bedste bøfsandwich og utrolig venligt personale
Cuisine i høj niveauer
En eksplosion af smag og nuancer. Kvalitet af råvaren der kan mærkes. Vin selektion på samme niveau af maden.
En oplevelse af kvalitet.
Smilende og godt service i en skønt og hyggelig omgivelse
Rigtig dårlig behandling af kunder
Man venter lidt længe på maden
Man venter lidt længe på maden, men når den så kommer er det også rigtig godt. Vi bestilte bøfsandwich med pommes frites… men må indrømme, at jeg er meget skuffet over at betale 100 kr for at få en lille skål pommes frites, som så åbenbart var til begge til deling. Så flere borde som fik præcis samme mængde til en person. Det er de dyreste pommes frites jeg nogensinde har købt.
Betjeningen er god og restauranten rigtig hyggelig.
Fortræffelig oplevelse bestilte en…
Fortræffelig oplevelse bestilte en bøfsandwich da den var så god den jeg fik sidste så jeg ville jeg lige prøve og den var mindst lige så god som sidste gang men fortrød det lidt da min ven ved siden af fik serveret et stjerneskud med jeg ved ikke hvor mange håndspillede rejer på nu er det anden gang jeg var og som sædvanlig med en førsteklasses betjening så det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der 😀
Sikke et lækkert stjerne skud med…
Sikke et lækkert stjerne skud med masser af friske rejer. Tjeneren Katrine præsenteret vores mad og hun gav en superflot Service. Kommer gerne tilbage og spiser ved jer.
Der er kun et sted i Silkeborg der dur... ta´ på Panoram en tur. :)
Vores varmeste anbefalinger
Når vi har lyst til veltilberedt mad og udsøgte vine så der er kun et sted i Silkeborg der dur... vi ta´r på Panoram en tur. :)
Her er hele pakken for at få en god oplevelse.
Værtsparret og deres dygtige medarbejdere gør alt for at besøget hos dem gerne gentages.
Vi glæder os til næste besøg.... fem grønne stjerner herfra :)
Bedste hilsner
Charlotte & Claus Thomsen
Kæmpe skuffelse øv øv øv
Vi glædede os, over at få et bord, til dagen efter kl. 17:45, da vi i første omgang 3/8 måtte gå forgæves. Vi studerede menukortet hjemmefra, og glædede os.
Da vi ankommer til restauranten 17:35, får vi anvist et bord og menukort. Et par minutter senere får vi oplyst ,at der denne aften er fisk og skaldyrs menu. Menuen lyder fortræffelig, og vi hopper på. Vi bliver så anvist et andet bord, så vi der har bestilt fisk og skaldyrsmenuen sidder samlet. Hvad vi ikke bliver orienteret om er, at det er fra kl. 18:30, og inden da har vi allerede bestilt en rose vin til 550 kr! De første 3 retter er smagte fantastisk, og betjeningen i top. Så går det galt RIGTIG GALT. Vi venter i mere end 45 minutter på hovedretten, bliver af personalet spurgt om alt vel, hvortil min mand spørger om de er ude at fange fisken? Vi får en forklaring om at en pighvar er verdens dyreste fisk, som skal tilberedes med omhu! Da vi så endelig efter 50 min. ( på flaske nr 2 rose vin til 550 kr. )får serveret hovedretten er den kold!! Min mand fik efter klage spurgt om han ville have ny servering, og han takkede nej ( han var faktisk rigtig gal) 5 minutter efter fik han alligevel ny servering, som han lod stå. Ejeren var forbi og spurgte om alt vel, og vi svarede næh egentlig ikke. Han reagerede overhovedet ikke, og gik videre til næste bord! Da vores nabobord klagede over den længe ventede og kolde hovedret fik de rabat på regningen. Da min mand skulle betale, nævnte han den efter ekstrem lange ventetid, kolde servering, hvorefter man svarede, DET SKULLE DU HAVE SAGT TIDLIGERE. Øv hvor er vi skuffede🤬
Kæmpe anbefaling til Panorama…
Kæmpe anbefaling til Panorama Silkeborg!
Virkelig dejligt sted, med smukke lokaler, virkelig lækkert mad og den bedste betjening!
Har været der mange gange og vil klart anbefale et besøg hos Panorama Silkeborg :)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.