Parently Avis 140

TrustScore 5 sur 5

4,8

Utmärkt tjänst! Har hyrt lättare sulky inför sommarens resor och allt har fungerat utan bekymmer. Mycket bra kundservice, levererades på utlovat datum och vagnen såg nästan ny ut fast jag valde begag... Voir plus

Har hyrt en resevagn över sommaren och är väldigt nöjd med allting. Leveransen skedde i tid, produkten var i mycket gott skick och servicen från Parentlys håll har varit strålande. Kan varmt rekommend... Voir plus

Först blev det en ändring i vår beställning och tyvärr kom paketet inte i tid innan julen där leveransdatumet skulle har varit 22. December. Men i nya året hörde de av sig och fixade ny beställningen... Voir plus

Väldigt bra service! Smidigt att få hem vagn och tillbehör. Super om man vill testa på ha en vagn eller tillbehör. Är man intresserad är det inget problem att köpa ut för en rimlig summa. Går att välj... Voir plus

1. Magasin pour enfants
  2. Service de distribution de circulaires

Parently är en cirkulär prenumerationstjänst av nya och återanvända premium baby och barnprodukter. Betala endast för vad du använder när du använder det.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

140 avis

Aucune trace de demande d’avis

Lösningsorienterad medarbetare

Först blev det lite strul med leveransen av stolen men en kille som heter Nicholas löste ärendet med bravur. Han körde stolen 13 mil så vi fick den i tid. Dock var det några saker som inte var ok med den stolen så när de hittade min första stol som kommit på villovägar levererades den nya. Lite strul i början men tack vare Nicholas bemötande så löstes det väldigt bra

16 août 2022

Helt ok.

Första vagnen jag fick kändes inge bra alls. Trasigt handtag, ranglig & luktade illa. Och då står det att vagnen de levererar är ”i nyskick”…
Efter klagomål var De snabba på att skicka en ny till mig, vilket va bra! Men trots att jag skrev att vagn 1 inte levererats med varken regnskydd eller lås(som står att de ska göras) & blev lovad det med vagn 2 så fick jag inte det då heller..
Sen någon dag senare fick jag meddelande om att jag avslutat prenumerationen. Fick då skicka Mail på Mail på Mail att det inte stämde & till sist så fixades det 3 veckor efter Mail ett, utan någon direkt återkoppling alls. Allt har känts som jag fått jaga information & återkoppling. Ganska mkt strul & rörigt.
Hade givit 2 i betyg om det inte var för att han som körde ut vagn nr 2 var så otroligt trevlig & tillmötesgående! All cred till honom.

13 août 2022

Bra idé men mindre bra utfört

Väldigt trevlig och tillmötesgående kundtjänst. Men tyvärr själva tjänsten funkar inte så bra, systemet tog emot fler ordrar än tillgänglighet trots att jag hade kontakt med dem ett par veckor innan för att vara säker på att jag kommer få vagnen i god tid. Vagnen jag fick är ganska repig och sliten, inte alls som beskrivningen på hemsidan - ny, nästan ny. Bra idé dock!

5 août 2022

Bilbarnstol

Smidigt att beställa. Kom inom utlovad tid även om ett byte av system gjorde att det försenades något. Jag bad om en retursedel direkt då jag bara tänkte ha den en kortare period (2v, men betalade för en månad). De glömde skicka med den men mailade en. Support är snabb, trevlig och tillmötesgående.

3 août 2022

Jätte dålig

Från första kommunikationen har parently varit väldigt dåligt.

Försökte vi boka en barnvagn hos parently och från början vi dubbelkollade med de om vagnen fanns på datumet vi behövde och försäkrade de att allt var okej.

Men fick vi inga bekräftelse om bokningen som var misstänksam, men vi hyrde bil och åkte till deras lager på bokade dagen. Självklart fanns det inga barnvagn för oss och fick vi bara många dåliga ursäkter.

Inte pålitlig inte trovärdig.

1 août 2022

Hej hej Sarah!
Detta är ju helt galet!

Du har redan fått många dåliga ursäkter och därför blir det än svårare att addera till en ny.

Alla kunder ska naturligtvis känna sig både välkomna och välinformerade och här har vi totalt misslyckats vilket vi innerligt är ledsna för. Vi är själva pappor och mammor så vi kämpar verkligen med att kunna lösa allt.

Ändå, trots vårt dåliga performance tackar vi dig för att du tog dit tid att skriva här och hoppas verkligen att du testar oss igen.

Då tag direktkontakt med mig, David, grundare och VD på hej@parently.se.

Vi hoppas fortsatt att sommaren kommer bli toppen.

Fick fel och halvdefekt vagn…

Barnvagnen jag hyrde och betalade för fanns inte i lager när jag skulle hämta den utan fick då en ersättningsvagn som hade en stor reva i handtaget. Såg inte alls kul ut. Fick ingen kompensation heller…

30 juillet 2022

Réponse de Parently

Hej! Åh nej vad tråkigt att du fått en sådan negativ upplevelse. Vi har haft ett galet år vad gäller resevagnar och jobbar stenhårt för att kunna leverera till alla MEN oavsett vagn som du ska ha fått ska det inte finnas några defekter som ger en negativ klang.

Vi ber om ursäkt och tveka inte att maila oss på hej@parently.se så ska vi se till att lösa något bra. Välkommen åter!

Bra tanke med tjänsten

Blandad hjälp av kundtjänst. Ibland jätte snabba och ibland oerhört långsamma men trevliga. Vagnen var ett måndagsexemplar

21 juillet 2022

Réponse de Parently

Hej Ida! Tack för att du tagit dig tid att lämna ett betyg och att du uppskattar vår affärsidé. O det är precis det som sker. Vi växer snabbt och ibland har det tagit lite lång tid för att svara vilket vi ber om ursäkt för.

Hoppas du fortsatt får en bra upplevelse och feedback är också välkommet till hej@parently.se

Supersmidigt inför sommarsemestern

Superbra service och smidig avlämning hemma hos oss! Produkterna som levererades är i nytt skick vilket var ett plus!!

20 juillet 2022

Hej Sofia!

Stort tack för ditt betyg och riktigt kul att du är med oss:-)

Allt fungerade jättebra och när vi…

Allt fungerade jättebra och när vi ville komplettera beställningen ordnades det på nolltid. Fantastiskt trevlig kundservice!

19 juillet 2022

Réponse de Parently

Hej Mia! Ah vad kul att läsa. Tack snälla:-)

Superbra tjänst, jättenöjd

Lite oklart vid hämtning/lämning på lager, det är nog vanligast att man får hemskickat, men i övrigt hur nöjd som helst. Helt nya grejer, bra priser. Superbra tjänst, kan varmt rekommendera.

8 juillet 2022

Réponse de Parently

Ah vad glada vi blir att höra Johanna:-) Stort tack för det och det är som du skriver. De flesta kunderna har hemleverans men alla är också välkomna till Spånga:-)

Superbra tjänst

Superbra tjänst! Jättefint skick på vagnen. Trevlig och snabb kundservice! Jag rekommenderar verkligen denna tjänst!

30 juin 2022

Réponse de Parently

Hej Caroline! Stort tack för detta kanonbetyg:-)

Leveransen tog 3 veckor men schysst…

Leveransen tog 3 veckor men schysst kundservice under tiden och bra vagn när den väl var framme 👍

11 juin 2022

Réponse de Parently

Ja här hände något Emelie och vi ber om ursäkt för den sena leveransen. Hoppas ni rullar fint nu och får fantastiska stunder tillsammans

Rekommenderar er tjänst till alla som…

Rekommenderar er tjänst till alla som jag känner. Så smidigt och alltid snabb återkoppling😊
Otroligt varmt och flexibelt bemötande av personalen på Parently. Jag hyr ett babyskydd och bärsele med jättefin kvalité. Tusen tack för en grym tjänst

8 juin 2022

Réponse de Parently

Petra! Stort tack för detta betyg och vi blir väldigt glada över att höra hur nöjd du är :-)

Riktigt smidigt att kunna hyra vagn…

Riktigt smidigt att kunna hyra vagn under 1 vecka. Det enda negativa är att man bara kan hämta och lämna vagnarna på onsdagar

8 juin 2022

Réponse de Parently

Hej Moa! Tack för en fin review:-)

Ja från och med början av juli kommer vi ha möjlighet att erbjuda hämtning och lämning i Spånga flera gånger i veckan. Välkommen åter

Trevlig och personlig kommunikation

Trevlig och personlig kommunikation

Bokningsfunktionen kan gärna göras tydligare och mer intuitiv. Kommunikationen angående leverans var också lite oklar men allt ordnade sig till slut och vi fick en helt ny barnvagn levererad till dörren med lite försening. Överlag var kontakten med Parently trevlig och lösningsorienterad.

5 juin 2022

Réponse de Parently

Hej Kristina! Stort tack för ditt betyg och dina kommentarer. Hela bokningsprocessen ligger nu med i ett stort arbete vi i bakgrunden genomför för att förbättra hela kundupplevelsen. Från första början.

Tack för att du är med oss!

Réponse de Parently

Tjenare Felix! Ja det stämmer att vi just nu är det då vi upplever ett högt tryck på telefonen. Snabbaste svaret får du via hej@parently.se eller chatten på hemsidan där Amine med team sitter redo att svara.

Tack för att du tog dig tid att svara och ursäkta att du ej fått uppleva det vi vill skapa hos våra medlemmar.

Tydlig hemsida och smidig tjänst

Tydlig hemsida, smidig kommunikation och betalning. Jättebra tjänst! Använder gärna igen. Perfekt när man vill hyra något en tid istället för att köpa.

Förbättringspotential - två små grejer:
1. När vi skulle hämta upp produkten på lagret i Kista var det personalen i ”grannbutiken” som skulle hjälpa oss. Denne var något förvirrad och förstod först inte varför vi var där. Helhetsupplevelsen skulle varit bättre om vi som kunder visste om innan att det är annan personal än Parentlys som skulle hjälpa oss.

2. Lite typos och stavfel i kommunikationen. Inga stora grejer men tanken slog mig om detta var en legit tjänst först när jag såg den.

17 mai 2022

Hej Emma!
Stort tack för att du tagit dig tid att skriva detta, ge oss ett fantastiskt betyg och att du ger oss 2 konkreta punkter.

1) Japp, från i början av juli kommer detta bli något helt annat, fortsatt med vår partner från Reconomy. Då i Spånga, om man vill hämta och lämna själv.

2) Detta ska vi se över omgående

En savoir plus sur les différents types d'avis.