Parently Avis 140

TrustScore 5 sur 5

4,8

Utmärkt tjänst! Har hyrt lättare sulky inför sommarens resor och allt har fungerat utan bekymmer. Mycket bra kundservice, levererades på utlovat datum och vagnen såg nästan ny ut fast jag valde begag... Voir plus

Har hyrt en resevagn över sommaren och är väldigt nöjd med allting. Leveransen skedde i tid, produkten var i mycket gott skick och servicen från Parentlys håll har varit strålande. Kan varmt rekommend... Voir plus

Först blev det en ändring i vår beställning och tyvärr kom paketet inte i tid innan julen där leveransdatumet skulle har varit 22. December. Men i nya året hörde de av sig och fixade ny beställningen... Voir plus

Väldigt bra service! Smidigt att få hem vagn och tillbehör. Super om man vill testa på ha en vagn eller tillbehör. Är man intresserad är det inget problem att köpa ut för en rimlig summa. Går att välj... Voir plus

1. Magasin pour enfants
  2. Service de distribution de circulaires

Parently är en cirkulär prenumerationstjänst av nya och återanvända premium baby och barnprodukter. Betala endast för vad du använder när du använder det.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

140 avis

Aucune trace de demande d’avis

Allt fungerar braorder

Allt fungerar bra. Förutom leveransen var nån dag sen.

21 avril 2022

Réponse de Parently

Tack Tanja för ditt betyg. Vi värderar dig högt som kund och hoppas vi ser dig hos oss igen då vi utökat vårt sortiment ordentligt. Allt för att skapa mer enklare och mer hållbar tillgänglighet.

Nöjd kund från Boden

Väldig nöjd med bemötande från kundtjänst, lätt att få tag på och snabba svar. Väldigt bra idé! Hejja er!

13 avril 2022

Réponse de Parently

Riktigt kul att läsa ditt betyg Gloria! Det betyder mycket och vi välkomnar dig åter när du behöver:-)

Vagnen var i strålande skick

Vagnen var i strålande skick, som ny, lätt att nå fram om det skulle behövas
Kan absolut rekommendera

31 mars 2022

Réponse de Parently

Superkul! Tack för att du tog dig tid att skriva detta. Betyder supermycket för oss och välkommen som medlem till Parently.

Otroligt bra ide men superdåligt…

Otroligt bra ide men superdåligt genomförande. Fick ingen info om när vagnen skulle levereras, fick jaga kundtjänst. När jag fick tag på dom körde dom hem vagnen till mig vilket var ett plus, men tyvärr räcker det inte för att ge dom ett bra betyg för därefter var vagnen trasig, strul med att lämna tillbaka den, strul med att avsluta prenumerationen etcetc, dom svarar på vartannat mail man skickar, skyller på att det ”fastnat i utkorgen” - inte ok för ett modernt digitalt företag. Jag rekommenderar dom inte, inte förrän som styr upp sina system och förbättrar tjänsten.

27 février 2022

Hej Toni!

Först och främst tack för att du tycker idéen är toppen och att du provat. Såklart jättetråkigt att vi inte lyckats leverera den tjänsten du förtjänar när du signade upp. Vi beklagar detta innerligt och vi känner av vår växtvärk och jobbar stenhårt för att förbättra våra system så att du som hållbar användare ska få det du behöver o lite till.

Så vi hoppas du följer vår utveckling och ser att vi styr upp våra system. Men till och börja med har vi nu ett bredare team som kan svara på chatt, mail och telefon. Samt dessutom som föräldrar ge än bättre förslag på hur och vad som kan behövas och när.

Varmaste tack för att du lämnat ett omdöme och även informerat oss direkt.

Tillsammans med våra medlemmar blir vi bättre. Och snart kommer en stor uppdatering!:-)

Bra tjänst !

Otroligt tacksam för möjligheten att hyra allt vi behöver till våra små här! :) vi fick jättefina produkter väldigt snabbt när ordern väl var packad och skickad. Allting var i nytt skick och fint och fräscht med alla tillbehör och bruksansvisningar. Jättenöjd med vår Bugaboo donkey.

11 janvier 2022

Otrolig service

Har haft fin kontakt med personerna på Parently sen första dagen. Snabb respons och otrolig service. Vagnen blev levererad av två supertrevliga killar som hjälpte leverera vagnen till dörren. Supernöjd!

3 décembre 2021

Älskar Parently!

Älskar Parently! Så himla smidigt och bra. Älskar helheten och hur de skapar en mer hållbar planet och samtidigt underlättar för familjer. Genialt!

4 octobre 2021

Love it

Love it! Skulle aldrig ha råd med en löpvagn annars

22 septembre 2021

Skickat efter en Thule-vagn två gånger…

Skickat efter en Thule-vagn två gånger som ej dykt upp. Första gången ett gott bemötande, snabba svar och pengarna tillbaka. Nu andra gången inga svar. Försökt få kontakt i flera dagar... Kommer inte göra om samma misstag en tredje gång.

1 septembre 2021

Réponse de Parently

Hej Louise! Tack för att du delar med dig av din upplevelse även att den är av negativ karaktär. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för det strul som uppkommit när du gjort ett hållbart val, att hyra en barnvagn för att uppleva världen med ditt barn. Misstaget ligger helt enkelt i ett mänskligt misstag.

Vi ska stå för enkelhet inte frustration som vi förstår du har känt. Din vagn är på väg och vi hoppas, trots väntan, att du och din familj kan skapa fantastiska upplevelser.

Åter igen, tack för att du gjort ett hållbart val!

Så nöjd med axkid one bilstolen jag har…

Så nöjd med axkid one bilstolen jag har hyrt.

19 août 2021

Réponse de Parently

Stort tack för din kommentar Sandra:-) Vi är glada att du valt att ha tillgång till en bilbarnstol på ett enklare o mer hållbart sätt.

Great service, fast and reliable

Great service, fast and reliable.
Love the baby carrier that I rented for a couple of week! would certainly use the service again.

13 juillet 2021

Réponse de Parently

Thanks GM! Great to have you onboard and welcome back when ever:-)

Bra tjänst!

Bra och snabb kommunikation. Produkterna lever upp till förväntan. Känns bra att kunna hyra för att kunna prova utan att behöva äga!

19 juin 2021

Réponse de Parently

Javisst är det. Många testar en månad för att sedan utöka till flera år. Om man inte är nöjd sänd bara tillbaka. Glad att du uppskattar vår tjänst Elina. Tack för ditt betyg.