Pathe Thuis Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Gister voor het eerst een film gehuurd via de Pathé Thuis app op m'n Samsung televisie. Dat ging prima, tot ik de film probeerde af te spelen. Het scherm bleef zwart met een spinner en de tekst 'verbi... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Incasso mandaat was blijkbaar verlopen of niet goed uitgevoerd. Alle mails waren in de ongewenste mail beland doordat Pathe niet fatsoenlijk om kan gaan met IT. Ineens krijg ik een incassomail v... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Het credit systeem is niet erg eerlijk. Mensen geven een bon cadeau voor een bepaalde waarde en vervolgens verminderd pathé die waarde door er een credit systeem aan te hangen. Erg bijzonder alsof je... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

186 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

60 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Black Friday aanbieding (=Fake-aanbieding)

Films voor 0,99 tussen 18 en 19 uur op vrijdag 28-11 (Black Friday). Gekozen films staan inderdaad voor 0,99 op de website, maar er wordt na aanklikken gewoon 3,99 in rekening gebracht. En dan cancelen is niet meer mogelijk!

28 novembre 2025

Oplichterij

Met grote verbazing kreeg ik een incasso achter me aan. Wij hebben destijds een voucher cadeau gekregen voor Pathé Thuis. Met dat geld van die voucher wilden wij een film kopen. We kozen voor de film Napoleon van 15,99. Tot onze grote verbazing werd het geld van onze rekening gehaald i.p.v. via die voucher. Wat er met het geld van die voucher is gebeurd is een groot raadsel. We besloten het bedrag daarom terug te boeken. Na het terugboeken van het bedrag hebben we niks meer gehoord van Pathé thuis, waardoor wij dachten dat onze gang van zaken de juiste was. Vervolgens sturen ze een aantal maanden later een incasso op ons af zonder enige betalingsherinnering. Echt een aanfluiting dit bedrijf. Nooit maar dan ook nooit meer kijken we hier nog een film

17 septembre 2025

Pathé…..één grote oplichtingsbende!!!

Pathé…..één grote oplichtingsbende!!!! Ik heb 2 filmkado-codes en wilde deze ‘s avonds inwisselen om een filmpje samen te kijken. Wat ik ook probeerde….’ Bij beide kreeg ik …. Onjuiste code.

Ik de site op en dan krijg je contact opnemen… Contact opnemen???? Je wordt weer gewoon doorgeleid naar het vragenlijstje waar je geen ruk aan hebt.

Koop geen code!!!!!!!! Je komt van de koude kermis thuis!

7 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Pathe heeft al heel lang stil gestaan…

Pathe heeft al heel lang stil gestaan om met de techniek mee te gaan en nog steeds belazeren consumenten.
Sommige bioscopen hebben Atmos in hun bioscoopzaal, echter laten ze volgens mij express tijdens bepaalde voorstelling het Atmos geluid uit om waarschijnlijk kosten te besparen...en als je verhaal haalt wordt je van kasje naar de muur gestuurd

24 octobre 2025

Slechte app,slecht product.

Slechte app,slecht product en niet op te zeggen.
Zelfs bij veelgestelde vragen staat niet hoe je kan opzeggen.
Eens maar nooit meer en de meeste films zijn al op netflix.

31 octobre 2025

Geen werkende App

Hebben net een nieuwe app - maar deze app funtioneert gewoon niet. ik welk tijdperk leven zij? in iedergeval niet in 2025. Films opzoeken gaat moeilijk, tijd selecteren kan je niet gemakkelijk doen per bioscoop.

28 octobre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Aanbod is prima

Aanbod is prima. Ik huur zo nu en dan een film voor een paar euro. Ideaal. Nooit problemen gehad met kijken verder. Wel vreemd dat veel films hoge scores krijgen bij Pathe terwijl diezelfde films op andere sites/aanbieders veel lagere punten krijgen.

25 octobre 2025

Aanfluiting!

Via een cadeaubon een film uitzoeken. Leuk… de film was 1 euro goedkoper, dan verwacht je toch dat je nog een euro over houd voor een andere film.. niet dus!
Een film uitgezocht en dan kijk je naar een film met een zwarte rand van 10 cm op mijn grote smart tv. Alle instellingen bekeken… ergens gevonden dat je hem op groot kon zetten, maakt geen verschil.
Mijn Netflix account geeft gewoon een normaal beeld. Ligt dus niet aan mij instellingen. Wat een aanfluiting!!!

18 octobre 2025

Kortingscode

Mensen een kortingscode sturen die je vervolgens op de correcte manier gebruikt en dan blijkt later toch dat ze het volle pond, dus de prijs zonder de korting, afschrijven! Wanneer je contact zoekt krijg je als antwoord dat ze 'helaas' niks voor je kunnen betekenen en dat je zelf iets fout hebt gedaan lol. Maarrr zeggen ze erbij, je kan het nog een keer proberen alleen een restitutie of oplossing is niet mogelijk. Oplichters want dit is niet de eerste keer dat het bij mij gebeurd, ik vertrek als klant en kom nooit meer terug!

17 octobre 2025

€22,99 betalen voor een film van €2,99

€22,99 betalen voor een film van €2,99, omdat op de een of andere manier de incasso niet goed ging. Maar je kan niet kijken voor je betaald hebt. Mailtjes in de spam, dus niet gezien. Kwam er toevallig achter toen ik een film wilde kopen. In het account ook niks terug te vinden dat er wat open stond/staat. Ze willen de incassokosten niet annuleren, want het is al uit handen gegeven. Dit soort bedrijven werken met een abonnement, dus helemaal niet moeilijk om de incassokosten te annuleren. Kopen en huren al jaren films en 1x gaat het mis (nog steeds niet duidelijk waarom). Klantvriendelijkheid dus ver te zoeken! Erg jammer....

12 octobre 2025

Waardeloos bedrijf

Vriendelijke klantenservice, maar waardeloze service ninnen ern maand €60 euro extra kosten omdat de mailtjes in de spambox terecht kwamen. Geen telefoontje of brief gekregen miks. Filmpje van €6,00 10x zo duur.

Nooit weer en nooit aan beginnen

6 octobre 2025

Extreem slechtte klantenservice

Extreem slechtte klantenservice. Film geeft een foutcode tientallen keren waardoor ik een film 13 minuten heb bekeken dus is die volgens hun bekeken en kunnen ze niets betekenen en kunnen ze enkel een kortingscode geven. Alsof iemand erna nog meer gaat uitgeven aan jullie.

7 octobre 2025

Vreselijk, gevalletje consumentenbond

Vreselijk! Film gehuurd 3,99 voor 48 uur, wil 5 uur later verder kijken, helaas. Film weg.. klantenservice is een doolhof. Stelletje schooiers, voel me genaaid, daar gaat mijn film avondje. dan maar bellen morgenvroeg. Genoeg slechte reviews hier om consumentenbond of radar in te schakelen.

3 octobre 2025

Dramatisch

Dramatisch. Werkt niet. Bij Wachtwoord vergeten komt er geen mail binnen.

17 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Midden in een spannende film en dan…

Wat een teleurstelling! Ik was midden in het kijken van Star Wars op Pathé Thuis toen de film opeens stopte en volledig uit mijn account verdween. Blijkbaar is het zo dat je een film binnen 48 uur moet afkijken nadat je hem start, anders is hij ineens weg. Dit staat in hun regeltjes, maar in de praktijk voelt het als regelrechte afzetterij.

Ik vind het volstrekt onacceptabel dat je als klant de film niet gewoon mag afkijken nadat je hem begonnen bent, zeker als je er al in bezig was. Nu zou ik de film opnieuw moeten huren om verder te kunnen kijken. Hoezo klantvriendelijk? Hoezo service?

Ik ga na deze ervaring mijn account opzeggen en zal zeker al mijn vrienden en collega’s afraden ooit iets bij Pathé Thuis te huren. Zoveel frustratie voor zo weinig service – dit was mijn laatste ervaring met hen.

4 septembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Goed aanbod maar soms Chromecast issues

Goed aanbod met veel nieuwe films, maar connecten met Chromecast heeft vaak wat opstartproblemen. Terwijl dat met andere streamingsdiensten eigenlijk nooit het geval is. Maargoed, als de verbinding na een x aantal pogingen eenmaal werkt, dan blijft 'ie gelukkig gewoon aan :)

1 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nederlandse films zijn niet te volgen…

Nederlandse films zijn niet te volgen door slecht geluid (en géén mogelijkheid voor ondertiteling).
Zelfs film uit 2025 niet. Niet te verstaan. Geluid super hard om te horen wat ze zeggen om vervolgens doof te worden omdat het volgende shot knetterhard is :(.

29 août 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus