Usch, Trötta och oerfarna killar som flyttar. Oseriöst företag. De skadade våra möbler och vägrade att göra något åt det. Och i samma veva även ta ut extra avgifter för körning utan att säga et... Voir plus
En av killarna hade lite mer erfarenhet men det gick väldigt långsamt. Både var trevliga och sociala men jag kan tyvärr inte rekommendera er till andra. Det var tydligt att utan min hjälp hade detta... Voir plus
Vi anlitade Pickstorage i samband med vår flytt, men tyvärr blev upplevelsen mycket dålig. Flera av våra möbler skadades under hanteringen/flytten, och när vi kontaktade företaget för att få hjä... Voir plus
Perfekt från början till slut! Vi magasinerade i princip allt i en månad och allt var i perfekt skick när vi packade upp. Dom hjälpte oss också med två flyttar. Supertrevliga och snabba killar som var... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Vi tycker att det ska vara enkelt att förvara och magasinera. På Pick up Storage arbetar vi varje dag för att underlätta din förvaring. Därför erbjuder vi alltid upphämtning när du hyr förråd av oss.
Gillinge 55, 186 21, Vallentuna, Suède
- 08 - 128 79 000
- kundsupport@pickupstorage.se
- pickupstorage.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
En suverän tjänst!!
En suverän tjänst som underlättar och sparar otroligt mycket tid. Proffesionellt och trevligt bemötande av personalen. Vi på Ai Ramen Klara är mycket nöjda över att vi valde att anlita Pick up storage för flytt och magasinering av vår uteservering. Rekommenderas starkt!
Snabb och effektiv service
Snabb och effektiv service, både vid beställning och upphämtning av lådor.

Réponse de Pick up storage
Smidig och utmärkt service både online…
Smidig och utmärkt service både online och vid hämtning.
Extremt proffsiga och trevliga
Extremt proffsiga och trevliga! Gjorde jobbet snabbt men med försiktighet!
Rekommenderar detta företag starkt! Borde vara ett självklart val för alla som ska flytta.
//Love

Bara positivt
Bara positivt! Punktliga, trevliga och snabba! Och bra pris! Rekommenderas varmt!
Utmärkt service
Utmärkt service! Grabbarna lastade av och hjälpte till med allt.
Jag fick ett trevligt och…
Jag fick ett trevligt och professionellt bemötande. Packningen gick snabbt och smidigt.

Smidigt och professionellt!
Fantastiskt trevlig personal och mycket god service, punktliga och professionella. Hoppas jag får tillbaka sakerna i gott skick!

Réponse de Pick up storage
Proffsig och trevlig attityd i all…
Proffsig och trevlig attityd i all kontakt med Pick up storage. Vi hade en stor del möbler och annat som skulle magasineras. Ett ganska tufft jobb. Men grabbarna skötte det med ett mycket positivt och trevlig sätt. Pick up storage har varit flexibla och lösningsorienterade.
Mycket bra service
Mycket bra service! Smidigt och väldigt trevliga killar som kom och hjälpte till. I tid och allt under kontroll. Bra information och kunniga. Kan starkt rekommenderas!

Alla tummar upp!
Alltid snabba på att svara på mail och väldigt smidig in- och utflytt av alla mina saker. Jättetrevligt bemötande av personalen. Allt man önskar helt enkelt :)

Förstastjärnig service!
Vilka grabbar! Superb service från Cecilia på hemsidan. Grabbarna kom, flyttade allt jag behövde supersmidigt. Skulle nämnt namn här om jag visste va de hette men hela pickup storage rekommenderas varmt!! Nu hoppas jag att allt levereras tillbaka på samma sätt! Återkommer med ny recension till det :)

Réponse de Pick up storage
Jag är verkligen supernöjd med hjälpen…
Jag är verkligen supernöjd med hjälpen jag fick av pickupstorage. Effektiva, duktiga och super trevliga. Rekommenderar er alla gånger.

Réponse de Pick up storage
Trevlig personal som varsamt hanterade…
Trevlig personal som varsamt hanterade våra möbler och lådor.

Rekommenderas verkligen!
Fantastisk service, snabba, lätt att få kontakt med, trevlig, tillmötesgående och serviceinriktad personal. Skulle utan tvekan anlita pick up storage igen!

Varning!
Varning! Mycket opålitligt okunnigt och bedrägligt företag. Försökte in i det sista att lura oss på pengar vid både hämtning och lämning av bohag. Obehagligt.

Réponse de Pick up storage
Pick up storage är en grym tjänst
Pick up storage är en grym tjänst. Hade Shurgard tidigare men då måste jag hyra lstbil, packa allt själv och köra ut och sen hämta grejjerna själv. Med pick-up slipper jag allt. De kommer och hämtar, förvarar och levererar sen den dagen man vill ha tillbaka grejjerna. Otrloligt vänliga och hjälpsamma är de också! Kan bara rekommendera varmt!
Väldigt bra service
Väldigt bra service, alltifrån att få offert, boka upphämtning och trevlig flyttkillar! Stort tack för hjälpen!
Snabb och utmärkt service
Snabb och utmärkt service utav detta företag som håller det som utlovas.
Fick tips om pickup storage av mina…
Fick tips om pickup storage av mina hantverkare när jag skulle renovera mitt hus. Fick 10% avdrag på fakturan om jag använde mig av dem för då skulle dem inte behöva flytta möbler hela tiden. Sparade in rätt mycket pengar genom att använda pickup storage och dessutom var dem jätte trevliga och proffsiga.