Usch, Trötta och oerfarna killar som flyttar. Oseriöst företag. De skadade våra möbler och vägrade att göra något åt det. Och i samma veva även ta ut extra avgifter för körning utan att säga et... Voir plus
En av killarna hade lite mer erfarenhet men det gick väldigt långsamt. Både var trevliga och sociala men jag kan tyvärr inte rekommendera er till andra. Det var tydligt att utan min hjälp hade detta... Voir plus
Vi anlitade Pickstorage i samband med vår flytt, men tyvärr blev upplevelsen mycket dålig. Flera av våra möbler skadades under hanteringen/flytten, och när vi kontaktade företaget för att få hjä... Voir plus
Perfekt från början till slut! Vi magasinerade i princip allt i en månad och allt var i perfekt skick när vi packade upp. Dom hjälpte oss också med två flyttar. Supertrevliga och snabba killar som var... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Vi tycker att det ska vara enkelt att förvara och magasinera. På Pick up Storage arbetar vi varje dag för att underlätta din förvaring. Därför erbjuder vi alltid upphämtning när du hyr förråd av oss.
Gillinge 55, 186 21, Vallentuna, Suède
- 08 - 128 79 000
- kundsupport@pickupstorage.se
- pickupstorage.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Använde Pickup Storage när jag skulle…
Använde Pickup Storage när jag skulle jobba i Polen i 6månader. Har nu fått tillbaka mina saker och kan inte vara mer än nöjd! Allt från kontakt med kundservice till upphämtningen och återleverans har gått så himla smidigt och inga skador på mina saker.
Rekommenderar starkt

Bästa servicen
Bästa servicen, punktliga, hjälpsamma o lyhörda. Kan varmt rekommendera dessa killar/tjejer alla dagar i veckan.

Mycket trevliga
Mycket trevliga, tillmötesgående och proffsiga. Verkligen ett företag att lita på. Rekommenderar dem skarpt!

Réponse de Pick up storage
Rekommenderar Pick- up Storage för att de levererar med högsta pålitlighet.
Rekommenderar Pick- up Storage för att de är så service- minded, pålitliga och trevliga att ha att göra med. Varje kontakt med dem har varit mycket smidig och, bäst av allt: super både ’pick-upen’ och utkörningen fungerade ypperligt. /Helene
Alltid vänliga
Alltid vänliga, lätt att få tid, råd och hjälp!
Jag är supernöjd! Rekommenderar er alltid!

Otroligt professionella
Otroligt professionella.
Packade hela vårt hem på 89kvm på runt 20-30 minuter. Allt från stora till små möbler till pulka och lådor åkte med i samma truck. Lätt att betala på plats för hämtningen och fakturan för hållningen av saker kom sedan smidigt på mail. Inga problem med något alls, är supernöjd! Nu gäller det bara at invänta inflyttningsdagen och leverans av alla saker!
Kundservice är även väldigt trevlig att ha och göra med. Snabb och trevlig återkoppling rörande alla frågor man har!
Tack pickupstorage!
Verkligen att rekommendera!

Perfect service
Perfect service, professional staff and an all around great experience.
Professionalism
Mycket trevlig personal, såväl vid kundsupport som flytthjälp. Alltid lätta att nå via telefon samt e-post. Hög servicegrad! Rekommenderas!

Réponse de Pick up storage
Trevliga, tillmötesgående och tjänstvilliga!
Om alla företag vore så trevliga, tillmötesgående och tjänstvilliga
så skulle vi alla vara väldigt lyckliga. /Bo Sjöberg

Superbra koncept!
Jätteenkelt att boka, jättebra killar, punktliga, trevliga och effektiva. Pickupstorage är ett superbra koncept på alla sätt!
Mycket profesionella och trevliga
Mycket profesionella och trevliga. De skötte jobbet galant när de hämtade mina saker från lägenheten och jag kände full tillit till deras kompetens. Kommer garanterat rekommenderad dem till alla jag känner.
PickUpStorage för dig som vill ha totalservice
Jag har använt mig av PickUpStorage 3ggr och är supernöjd med att kunna anlita ett företag som har totalservice.
De ser till att jag har kartonger och packmaterial, kommer sedan och hämtar flyttlådor och möbler för transport till förvaring.
Vid inflytt, kör de ut alla mina saker och bär in dem i nya lägenheten.
Kan det bli bättre?
Flexibelt och smidigt när du står där och behöver hjälp
Flexibelt och smidigt när du står för med grejorna. Du får hela ditt problem/behov löst med Pickupstorage
Pick up storage känns trygga
Pick up storage känns trygga, trevliga, service minded och jag har bara positivt att säga.
Mycket nöjd
Mycket nöjd över denna snabba och flexibla tjänst som är prisvärd
Bra service och bemötande sen dag ett
Bra service och bemötande sen dag ett! Smidigt och så enkelt.
Väldigt bra service innan och schysst …
Väldigt bra service innan och schysst bemötande på plats. Jag är jättenöjd och kommer anlita er igen när det är dags.

Réponse de Pick up storage
Vill tacka Pick up storage för en …
Vill tacka Pick up storage för en mycket enkel och trevlig tid hos dom. Fantastiskt bra bemött både vid upphämtning och avlämning.
Kan rekommenderas!
Klockrent!
Riktigt trevlig personal och smart tjänst, rekommenderar starkt! :)