I dag fik jeg min hundefoder, overraskende nok, især når deres telefon nummer ikke eksisterer og at de ikke svarer tilbage på emails🤔😯 Ærligt et meget mærkeligt måde at fremføre salg på, der er... Voir plus
Lisez les avis des autres
Giver kun 0 stjerner….. Dette firma er en total fiasko. Ved ikke hvem der styrer deres lager og pakker deres ordre, men måske de skal ansætte kvalificeret personale der kan læse! Fejl på fejl... Voir plus
Tænk at drive plat med folk som holder af dyr, fy for pokker hold jer langt væk. Bestilte et akvarie med tilbehør over 3 ordre som skulle leveres fragtfrit i løbet af 2-3 dage, betalte med mobilepay.... Voir plus
Jeg er fint nok tilfreds men mine order men ville ønske man kunne skrive produkt anmeldelse så andre kunne høre om produkterne det drejer sig om Vitakraft til drævg hamster de gider ikke æde det. De h... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Køb af fugle på afbetaling
Man kan købe fugle på afbetaling hvilket er 100% forkert. Folk skal kun købe et dyr hvis de har råd til det, hvis de ikke har råd, må de vente. Man kan købe fuglen på afbetaling, man hvad så med alt tilbehøret til den og de eventuelle dyrlægeregninger, er det også afbetaling på det? Det tvivler jeg på!!
Lige som det skal være.
Fandt et godt tilbud på strøelse til min gnaver (desværre lidt dyrt med portoen). Varen kom inden for oplyst tid, endda med en gave til dyret. Tak for det. Handler gerne hos Poppizoo igen.
ingen svar
og efter at have skrevet mange mail og rykket for svar så hører man intet.
de er nærmest gået i skjul
kan ikke anbefale poppizoo
De er ligeglade med en som kunde, elendig service
Jeg vil nu bruge Zooplus da der aldrig har været problermer og deres priser er også bedre, og langt bedre service
Billigt og hurtig levering
Jeg kørte pricerunner på hundens royal canin, denne gang blev mit sædvanlige sted overgået af to, den billigste hjemmeside fungerede ikke, så derfor bestilte jeg fra poppi. Hjemmesiden var nem at bruge, bestillingen gik hurtigt igennem, og dagen efter modtog jeg pakken.
Alt i alt, en nem, hurtig og problemfri oplevelse :)
Lave priser, hurtig levering.
Jeg valgte primært siden grundet de lave priser, og det kunne sagtens betale sig. Jeg bestilte en varer sent torsdag aften og mandag morgen havde jeg min pakken. Eneste ting der trækker ned er, at jeg havde bestilt aften levering (mellem 16-21), og pakken var sat foran min dør mandag morgen. Jeg var tilfældigvis hjemme, men postbuddet har ikke ringet på. Jeg ville have været vildt ærgerlig, hvis min pakke var blevet stjålet, fordi den stod lige foran døren.
Jeg ved ikke hvor meget Poppizoo selv har at gøre med leveringen, men jeg synes ihvertfald at tidspunktet for leveringen bør overholdes, når nu man får muligheden for at vælge.
Bestilte kattemad på hjemmesiden. Vognmanden kunne ikke finde vores adresse. Så en fra butikken Kristinehøj kom personligt sen aften og afleverede det. De gange jeg ringede vedr leveringen var han super serviceminded og hjælpsom. Oveni det finder man ikke Royal Canin billigere andre steder.
God pris og hurtig levering
Gode priser. Bestilte fredag og levering tirsdag...:-)
Godt tilbud og super levering
Jeg fyldte lageret af kattemad op hos Poppizoo.
Købte varerne tirsdag eftermiddag og torsdag morgen blev de leveret ved døren.
God service undervej med trackandtrace og super levering.
Kirstinehøj - død fugl i butikken - ville aldrig købe derfra
Jeg har haft fugl hele livet, og kommer fra en familie som også er vant til fugle. Var nede og kigge efter en ny fugl da min gamle fugl var død efter jeg havde haft ham i 12 år.
Jeg var der sammen med min kæreste, og da vi går igennem butikken, kigger vi på de diverse fugle, hvor mit første indtryk også var at de ikke lod til at have det godt. De var pillede, nogle sad helt tavst, andre sad og hakkede på hinanden. Vagtlerne var sat i de øverste bur hvor man ikke kunne se fuglene, andet end et hoved som engang imellem stak op.
Men da min kæreste gerne ville have en vagtel, fandt vi en stol/taburat som stod i nærheden, og kiggede til buret. I buret lå der så en død fugl, hvor vagtlerne gik forvirrede rundt om den, og oven på den. Det er ikke til at vide hvor længe den har været der, men der skal alligevel en del til før en fugl går hen og dør. Så jeg ville stærkt fraråde nogen som helst at købe nogen som helst dyr derfra. Vi sagde det til en arbejder i butikken som bare skyndte sig at tage dyret ud og skjule det fra de meget få andre kunder der var i butikken, han nåede knapt nok at sige tak eller noget som helst. Ingen spurgte om de kunne hjælpe os, ingen undskyldning, intet noget som helst.
Vil dog ikke klage over Poppi generelt, da jeg har haft virkelig gode oplevelser med poppi, specielt megacentret i Holbæk er de helt fantastiske og har godt styr på dyrene, og det er derfra jeg kommer til at købe min fugl, men Kirstinehøj Poppizoo holder jeg mig simpelthen fra, og ville råde andre til at gøre det samme.
Akvarie viden
Kan bestemt ikke anbefale andre at købe akvarie fisk i denne butik, de har ikke begreb om fisk overhovedet,som eksempel, købte 2 panser maller ifølge sælger og det viser at være doktorfisk, deres viden om akvarier er lig NUL
Men ja flinke mennesker, men kan hurtigt blive et dyrt bekendtskab i døde fisk og dårlige planter.
Intet mindre end fantastisk firma
Jeg bestiller et Exo-Terra terrarie hos Poppizoo. Det er faktisk ikke der det er billigst, men da deres fragt var gratis endte det med at være billigst alligevel.
Efter en lynhurtig levering er jeg en glad mand. Det viser sig dog at det ikke er helt tæt i samlingerne. Dette opdager jeg først da jeg har indrettet det. Jeg klager til Poppizoo og igen lynhurtig fandt vi en løsning hvor jeg som kunde er yderst tilfreds. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Derfor fuldt hus med stjerner herfra.
super!!
Super priser og vildt hurtig levering lige til døren.
Jeg ved godt hvor jeg skal handle næste gang ;-)
God jul til jer alle på poppizoo.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.