Postcode Loterij Avis 972

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Je kunt bijna niet opzeggen. Eindeloos in de wacht, opzeggen via de chat accepteren ze niet, formulier moet je je lotnummer weten (maar die weet ik niet). Telefonisch moeilijk bereikbaar. Heb pr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Videoland gewonnen, wat een waardeloze zooi, niets dat ik wil zien en allemaal ouwe doos films. Boek gewonnen, maar dan keuze uit 5, waarvan ik er geen enkele ook maar iets interessant vind. 12... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de loterie
  2. Association caritative
  3. Point de vente de billets de loterie
  4. Fournisseur de billets de lotterie en ligne

À propos de Postcode Loterij

Écrit par l'entreprise

Over de Postcode Loterij. De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk. Er spelen ruim 3 miljoen deelnemers mee met de Postcode Loterij.

Iedereen wint. Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. En dat lot zet iets positiefs in gang. Deelnemers maken met hun buren die ook meespelen, elke maand kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen ze met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 147 goededoelenorganisaties. Dat is de kracht van samen en noemen we The Power of Postcodes. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is er 8,4 miljard euro aan mens en natuur geschonken. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Rode Kruis, Natuurmonumenten, De Zonnebloem, KWF Kankerbestrijding, AAP en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

Postcode Lottery Group. De Postcode Loterij maakt deel uit van de Postcode Lottery Group, een sociale onderneming die het unieke Postcode Loterijformat inmiddels in vijf Europese landen heeft geïntroduceerd. Het doel is om via onze loterijen zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen. De Postcode Lottery Group is de grootste fondsenwervende donateur ter wereld. Zij heeft over 2024 een recordbedrag van € 969 miljoen aan goede doelen en culturele partners kunnen schenken. De aandelen van de Postcode Lottery Group zijn voor 100% in handen van een stichting.

Nationale Postcode Loterij

Écrit par l'entreprise

Contact informatie
Als je een vraag hebt over de loterij of hulp nodig hebt met je abonnement, staan we voor je klaar via 088 - 020 1010. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag 09:00 - 21:00 uur en op zaterdag van 9:30 - 16:00 uur.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Nooit ik win nooit iets

Nooit ik win nooit iets. Dat kan ik nu toch van me lijstje afstrepen ik wist niet hoe ik het eind van de maand zou doen met boodschappen. Ik keek gister op mijn bank en tot mijn verbazing stond er inneens 250 euro op de bank door de postcodeloterij. Bedankt postcode loterij ! Ik heb lekker boodschappen kunnen doen🤗

18 avril 2026

Hoi Angela,

Dank u wel voor het delen van uw leuke review! Wat fijn om te lezen dat u zo blij verrast bent met deze mooie prijs, zeker omdat deze precies op het juiste moment kwam. Mooi dat u de prijs goed heeft kunnen gebruiken. Van harte gefeliciteerd! 🎉🤗

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een onzin win je echt een schande…

Wat een onzin win je echt een schande voor de mensheid

17 avril 2026

Hoi Donna,

Dank u wel dat u uw mening met ons deelt. Wat jammer om te lezen dat u nog niet de prijs heeft gewonnen waar u op hoopt. De prijzen verschillen per trekking en worden willekeurig getrokken, wat soms kan tegenvallen. Met uw deelname steunt u wel goede doelen in Nederland, iets wat wij en de goede doelen zeer waarderen. Ik wens u natuurlijk veel geluk bij de komende trekkingen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb drie keer gebeld omdat ik een…

Ik heb drie keer gebeld omdat ik een prijs(je) wat ik in nov. 2025 heb gewonnen nooit heb gehad. Er werd de laatste keer gezegd "als het een grote prijs was geweest er meer moeite voor werd gedaan". Het gaat mij niet om dat prijsje maar om het principe.

27 mars 2026

Hoi Peter,

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te lezen dat u een prijs uit november 2025 niet heeft ontvangen en dat u hiervoor meerdere keren contact heeft moeten opnemen. Ik begrijp heel goed dat het u hierbij om het principe gaat en dat de gemaakte opmerking extra teleurstellend voor u was.

Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We kijken dit graag zorgvuldig voor u na. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat we samen kunnen uitzoeken wat er is misgegaan en dit alsnog goed kunnen oplossen? Als bellen niet uw voorkeur heeft, kunt u ook contact opnemen via onze sociale media, live chat of het contactformulier. Meer informatie vindt u hier:

Noté 1 sur 5 étoiles

Je kunt bijna niet opzeggen

Telefonisch moeilijk bereikbaar. Heb printscreens gemaakt van chat dat ik deelname beeindig maar ze blijven incasseren. Ik storneer het al ruim een half jaar maar nu gaan ze mailen.

Erg slechte organisatie, onder de noemer van goede doelen hebben ze pure verkooporganisatie opgericht.

9 avril 2026

Hoi Michiel,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring op Trustpilot. U geeft aan dat het opzeggen van uw deelname erg moeizaam is verlopen, dat wij telefonisch moeilijk bereikbaar waren en dat er ondanks uw pogingen om te stoppen incasso’s zijn blijven lopen. Dat begrijpen wij en nemen wij serieus.

Het is vervelend om te lezen dat u hier al langere tijd last van heeft en zelfs bedragen heeft moeten storneren. Wanneer u duidelijk aangeeft uw deelname te willen beëindigen, verwacht u terecht dat dit correct wordt verwerkt. Dat dit in uw situatie niet zo is gegaan, is begrijpelijk frustrerend.

Een deelname aan de Postcode Loterij kan worden beëindigd via:

- Mijn Omgeving (met lotnummer),
- telefonisch via onze klantenservice,
- of schriftelijk per post.

Opzeggen via de Live Chat of via privéberichten op Facebook of Instagram is helaas niet mogelijk. Wel kunnen onze collega’s via deze kanalen met u meekijken om uw lotnummer op te vragen, zodat u daarna kunt opzeggen via de Mijn Omgeving.

Wij vinden het jammer dat dit proces voor u zo ingewikkeld is geweest en nemen uw feedback over de bereikbaarheid en het opzeggen serieus. Uw signaal helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.

Tactiek

Per 26-03-2026 per brief opgezegd. 02-04-2026 brief ontvangen ze wisten mijn naam niet en adresgegevens niet compleet wat een onzin hoe kunnen deze lui dan wel een brief sturen, met naam en postcode en adres.

4 avril 2026

Hoi Martin,

Dank u wel voor het delen van uw review. U geeft aan dat u uw deelname per brief heeft opgezegd op 26-03-2026 en daarna een brief ontving waarin stond dat uw naam en adresgegevens niet compleet waren. Ik begrijp goed dat dit onlogisch en frustrerend voelt, zeker omdat de brief wel bij u is bezorgd.

Bij het verwerken van een opzegging hebben wij altijd volledige en juiste gegevens nodig. Daarbij hoort ook een IBAN-nummer, zodat wij de juiste deelname in onze administratie kunnen terugvinden en beëindigen. Als één van deze gegevens ontbreekt of niet exact overeenkomt, kan dat leiden tot verwarring, zoals in uw situatie.

Dat neemt niet weg dat dit voor u vervelend is verlopen. Onze excuses daarvoor. Wij kijken dit graag voor u na en zorgen dat uw opzegging correct wordt afgehandeld. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via 088-020 10 10. Dan kan een deelnemersspecialist u snel helpen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dat er geen kans zit in elke maand.

Ik speel al langer dan jaar mee met premium lot en plus maar heb nog nooit gewonnen. De loterij beweert dat je maandelijks een kans hebt, maar dat klopt niet ik heb maanden achtereen niets gewonnen. Ik vraag me af hoe eerlijk het systeem werkelijk is. Het voelt oneerlijk dat mensen die veel geld investeren geen betere winstkansen krijgen. De loterij verdient enorme bedragen, terwijl veel spelers zonder winst achterblijven. Ik vind dat er meer transparantie moet zijn over de werkelijke winstkansen en hoe ze hun claims rechtvaardigen. Trap er niet in want het kost je alleen maar geld ipv dat je iets wint.

Hoi,

Dank u wel voor uw review en dat u uw zorgen zo uitgebreid deelt. We begrijpen goed dat het teleurstellend en frustrerend is wanneer u al langere tijd meespeelt met Premium & Plus en geen prijs heeft gewonnen.

Bij de Postcode Loterij maakt iedere deelnemer bij elke trekking opnieuw kans op een prijs. Met “maandelijks kans” bedoelen we dat er elke maand trekkingen zijn, niet dat er gegarandeerd elke maand een prijs wordt gewonnen. Het kan daarom helaas voorkomen dat u langere tijd geen prijs wint, ook al doet u mee met meerdere loten. Dat voelt oneerlijk en dat begrijpen we.

De winstkansen en trekkingen worden uitgevoerd onder toezicht en zijn eerlijk verdeeld; extra inleg geeft geen hogere winkans per trekking. We realiseren ons dat dit niet altijd zo wordt ervaren. Transparantie vinden we belangrijk en daarom zijn de spelvoorwaarden en uitleg over prijzen en kansen altijd terug te vinden op onze website en in de Mijn Omgeving.

Met uw deelname steunt u daarnaast ook goede doelen, maar we vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent en weet waar u aan toe bent. Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw feedback te delen. Dit nemen wij serieus.

Wat een ruk service zeg

Wat een ruk service zeg, naast het feit dat je wordt binnengehaald met mooie praatjes en de belofte dat je kan opzeggen. Nemen ze de hele telefoon niet op bij het opzeg nummer, wanneer je andere nummers belt wordt je weer doorverbonden, met hetzelfde nummer....

Hoi Jeroen,

Dank u wel voor uw review en het delen van uw ervaring. Het is duidelijk dat u erg ontevreden bent over de bereikbaarheid rond het opzeggen, en dat begrijpen we goed.

Als u meerdere keren probeert te bellen en geen gehoor krijgt, is dat ontzettend frustrerend en zeker niet de bedoeling.
Opzeggen moet altijd duidelijk en bereikbaar zijn. Naast telefonisch contact kan dit ook via uw Mijn Omgeving. Lukt dat niet of heeft u hierbij hulp nodig, dan kunt u ook contact opnemen met onze ledenservice via Facebook Messenger of een Instagram DM. Zij kunnen uw situatie bekijken en u verder helpen.

Dank u wel dat u dit onder onze aandacht brengt. We nemen dit soort signalen serieus, omdat goede service voor ons belangrijk is.

Videoland?

12,50 boodschappen, maar alleen maar vega troep mag dan.
Een kersthuisje halen bij AH?
Wat een verschrikking.
Elke prijs voelt gewoonweg als een boete betalen aan abonnementskosten.
Wanneer stoppen jullie nou eens met deze onzin?

Hoi Rolf,

Dank u wel voor uw review en dat u zo open deelt wat u van de prijzen vindt. We begrijpen goed dat u teleurgesteld bent wanneer prijzen niet aansluiten bij uw interesses en dat dit voor u als weinig waardevol voelt.

Wij hopen dat prijzen zoals Videoland en het boek naar keuze aansluiten bij de wensen van onze deelnemers, maar smaken en voorkeuren verschillen natuurlijk. De Geniet van 't Goede cadeaukaart ter waarde van 15 euro is bedoeld als een extra cadeau voor onze deelnemers. Er doen ruim 850 producten mee, dus wij hopen daarmee voor iedereen wat lekkers aan te kunnen bieden. Het spijt ons dat het aanbod voor u niet aantrekkelijk is en dat dit bij u vooral frustratie oproept. Uw feedback hierover nemen wij serieus en gebruiken we om ons aanbod kritisch te blijven bekijken.

Na het winnen van een prijs kunt u altijd contact opnemen met onze ledenservice via Facebook Messenger of een Instagram DM. Zij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Met uw deelname steunt u daarnaast ook goede doelen. Dank u wel dat u de moeite heeft genomen dit zo open te delen.

De postcode loterij miljoenenjacht

De postcode loterij miljoenenjacht. Valt de prijs altijd bij mensen die geld hebben.
Je zie nooit, dat het bij mensen valt die het echt nodig hebben.
Doe al jaren mee. Zo gaat het al jaren.
Heb het idee dat ze zelf kijken waar tie moet vallen, en zelf uitzoeken.
Want dit gaat niet eerlijk, kan ik je wel vertellen.

29 mars 2026

Hoi Gerda,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt mij om te lezen dat u dit zo ervaart. Uw feedback is waardevol en helpt ons om de ervaring voor alle deelnemers te blijven verbeteren. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn wanneer de uitslag anders is dan u had gehoopt.

We willen graag benadrukken dat het trekkingsproces eerlijk en onafhankelijk verloopt. Alle trekkingen staan onder toezicht van een notaris en de Kansspelautoriteit, waardoor niemand invloed kan uitoefenen op de uitslag. Dit zorgt ervoor dat iedere trekking volgens de vastgestelde regels en volledig eerlijk wordt uitgevoerd voor al onze deelnemers.
Daarnaast willen we u graag bedanken voor uw jarenlange deelname. Uw deelname draagt direct bij aan het steunen van onze goede doelen, en dat waarderen wij enorm.

We hopen natuurlijk dat u snel een mooie prijs wint.
Als u wilt dat we iets specifiek voor u controleren of toelichten, kunt u ons altijd een privébericht sturen. We helpen u graag verder.

Lina van de Postcode Loterij

Noté 1 sur 5 étoiles

Het opzeggen is een langdurige zaak

Het opzeggen is een langdurige zaak, ten eerste min 5 minuten in wacht, dan brutale vragen waarom je opzegt, pushen om langer door te gaan, zgn 1 maand eraan toevoegen omdat het niet eerder beeindigt kan worden..en, enz
.ik doe nooit meer mee, win alleen armzalige 10,00 in vorm van eten..

25 mars 2026

Hoi Patricia,

Dank u wel voor uw review. Wat jammer om te lezen dat het opzeggen voor u zo’n langdurige en vervelende ervaring was, met wachten aan de telefoon en het gevoel dat er werd gepusht om door te gaan. Dat begrijp ik heel goed en dat spijt ons.

U moet uw deelname altijd op een duidelijke en prettige manier kunnen opzeggen, zonder druk. Daarom zet ik de juiste opties graag voor u op een rij:

U kunt uw deelname opzeggen via de mogelijkheden op deze pagina:
Daar vindt u alle officiële opzegopties, zoals:

Opzeggen via uw Mijn Postcode Loterij (Mijn Omgeving)
Opzeggen via onze telefonische deelnemersservice

Via een privébericht op Facebook of Instagram kunnen mijn collega’s alleen uw loten en gegevens inzien en met u meekijken. Het daadwerkelijke opzeggen doen we niet via social media, maar wel op de manieren die op de opzegpagina staan.

Als u twijfelt of alles goed is verwerkt, kunt u ons wel een privébericht sturen via Facebook of Instagram. Dan kunnen mijn collega’s uw gegevens erbij pakken en samen met u controleren of de opzegging goed is gegaan.

Nogmaals bedankt voor uw feedback. Met uw ervaring kunnen wij onze dienstverlening rondom opzeggen verder verbeteren.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik speel vanaf begin maart mee presies…

Ik speel vanaf begin maart mee presies te zijn 4maart.momenteel met 2 primieum loten. Ik kan helaas nog niet veel over vertellen daarom alvast 2 sterren. Helaas nog niks gewonnen. Vanaf mei zal ik het verhogen naar 4 primieum loten totaal maandelijks kosten (86€ p.m) ik zal natuurlijk ook de postcode kanjer punten hebben gespaard voor de eind trekking die verslag geef ik natuurlijk ook mee! En volgend jaar nou begin van de jaar dus zal ik in de reactie eerlijk toevoegen wat mijn status is van winnen of verliezen. Over de kadootjes gaan we het niet hebben want ik lees in de reacties dat bijna niemand tevreden is. Tot volgend jaar!

Het is inmiddels nog maart nu (23-03-2026 en ik heb besloten 8primium loten te kopen. (168 p.m) Voor de juni/trekking is dubbel dus voor de extra trekking dat is (2x168=336€) en van december ook het zelfde dubbele bedrag voor de dubbele trekking in de zelfde maand. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte van me status. Ik kan geen reactie onder toevoegen dus doe ik het maar zo. Maximaal inzet is trouwens 8 loten dus ik speel voor de maximale. Zie je iemand heeft gewonnen met 8 primieum loten dan weet je waarschijnlijk dat ik het hebt van de handje vol high rollers! Tot snel wish me luck!!

4 mars 2026

Hoi Tommy,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en uw deelname zo duidelijk toe te lichten. U speelt sinds 4 maart mee met 2 Premium loten en ik begrijp goed dat u nog niet veel kunt zeggen zolang u nog geen prijzen heeft gewonnen.

Het is helemaal begrijpelijk dat u daarom voorlopig 2 sterren geeft. Veel deelnemers geven aan dat ze na een paar maanden pas een goed beeld krijgen van hun deelname. Goed om te horen dat u vanaf mei wilt opschalen naar 4 Premium loten en dat u uw PostcodeKanjer‑punten wilt gebruiken voor de eindtrekking.

Wilt u ondertussen iets laten nakijken over uw deelname, uw loten of uw punten? Stuurt u ons dan gerust een privébericht via Facebook of Instagram, dan kijkt een van onze deelnemersspecialisten dit graag samen met u na.

Dank u wel voor uw eerlijke en uitgebreide review, en fijn dat u van plan bent volgend jaar een update te geven.

Wist u overigens dat je ook mee kunt spelen op diverse postcodes? Op die manier spreid je je kansen en je gewonnen prijzen worden dan gewoon naar je woonadres verzonden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Wou dat ik lager dan een ster kon geven…

Wou dat ik lager dan een ster kon geven wat een oplichting is dit zeg, heb een x een gratis lot gedaan en ik kom er niet vanaf, heb zelfs een mail gehad dat het is opgezegd en alsnog halen ze omde haverklap al je geld van je rekening terwijl je niks te bikken hebt. Een schande dat dit door de overheid word gesubsidieerd

19 mars 2026

Hoi Nath,

Dank u wel voor uw review. Wat vervelend dat u na het opzeggen toch afschrijvingen heeft gezien. Dat voelt natuurlijk heel onterecht.

Graag leg ik uit hoe dit kan gebeuren.
Soms staat er nog een incasso klaar van vóór de opzegging. Daarnaast is het goed om te weten dat ons systeem meerdere incassopogingen doet wanneer een deelnemer een afschrijving zelf bij de bank terugboekt. Daardoor kunt u toch nog bedragen zien, terwijl u dacht dat alles al was stopgezet. Dit kijken wij graag voor u na.

Stuurt u ons een privébericht via Facebook of Instagram met uw postcode, huisnummer, voorletter(s), achternaam en geboortedatum? Onze deelnemersspecialisten kijken dit direct voor u na en zorgen dat dit netjes wordt opgelost.

Tot slot: de Postcode Loterij is een goededoelenloterij en wordt niet door de overheid gesubsidieerd.

Gestoorde irritante reclame

Je wordt gestoord van die ongewenste post waarbij ze de nee/nee sticker omzeilen door het te adresseren aan de bewoners van. En dan ook nog verkopers aan de deur. Dit soort praktijken zouden verboden moeten worden. Ik weet dat ik me op hun site kan afmelden maar dit is de omgekeerde wereld. Ik heb in het verleden wel eens meegespeeld en het opzeggen is echt een groot probleem. Nooit aan beginnen. Gewoon de Staatsloterij. Die vallen je tenminste niet lastig als een stalker.

12 mars 2026

Hoi Michel,

Dank u wel voor uw review. Ik begrijp goed dat u zich erg stoort aan ongewenste post, geadresseerde reclame en huis-aan-huisbezoeken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en vervelend om te ervaren.

Graag licht ik een paar punten toe:

Over post en de nee/nee-sticker
Onze post valt onder geadresseerde post. Daarom wordt deze bezorgd, ook met een nee/nee-sticker. U kunt zich hiervoor altijd afmelden, zodat u geen post meer ontvangt. Dat kan via onze klantenservice of via het afmeldformulier op onze website.

Over verkopers aan de deur
We proberen altijd netjes en binnen de regels te werken. Als u geen deurverkoop wilt, kunt u dit bij ons laten registreren. Dan zorgen wij dat uw adres niet meer wordt bezocht.

Over opzeggen
Het spijt me te lezen dat u in het verleden moeite had met het opzeggen van uw deelname. Opzeggen kan op verschillende manieren:

- via uw Mijn Omgeving
- telefonisch
- of via een privébericht op Facebook of Instagram
Onze deelnemersspecialisten helpen u hier graag direct bij.

Als u wilt, kijk ik dit graag voor u na en zorg ik dat uw voorkeuren meteen goed worden ingesteld. Stuurt u ons gerust een privébericht via Facebook of Instagram.

Noté 1 sur 5 étoiles

Gewonnen prijs en beloftes die nooit kwamen. …

Ik had schaaltjes gewonnen en die kwamen nooit of iets dat het ergens moest worden opgehaald. Vervolgens heb ik hierover gebeld en beloofde men een HEMA waardebon te zullen sturen. Die verscheen niet in de beloofde tijd. Weer gebeld en toen werd nogmaals een waardebon beloofd. Die kwam ook niet.
Dus heb ik maar opgezegd. Doei.
Nepzooi. Was jaren lid.Geloof er niet meer in. Is voor al die talpa gezichten.

En dan bel je zoals gezegd en bevestigen ze alleen dat je hebt opgezegd en zegt men niets over niet nagekomen beloftes. Goed dat ik heb opgezegd.
Stelletje sukkels

1 janvier 2026

Réponse : Postcode Loterij

Hallo, Hartelijk dank u dat u uw ervaring deelt. Het spijt mij dat u dit zo heeft moeten ervaren. Als u prijzen wint, mag u erop vertrouwen dat u deze ontvangt of duidelijk hoort waar u deze kunt ophalen.

Ook het niet nakomen van gemaakte afspraken over een HEMA‑waardebon had niet mogen gebeuren.
Het is begrijpelijk dat u hierdoor teleurgesteld bent en uw lidmaatschap heeft opgezegd. Als u dit alsnog wilt laten uitzoeken of uw ervaring wilt bespreken, dan kan Ledenservice u verder helpen. Zij kunnen direct in uw gegevens kijken en nakomen wat eerder is beloofd.

U bereikt hen via: 088-0201010.

Ik vind het jammer dat dit uw vertrouwen heeft geschaad. Mocht u toch nog vragen hebben, dan help ik u graag verder.

Maria I Postcode Loterij

Noté 5 sur 5 étoiles

Postcodeloterij reiskoffer

Op FB zag ik in December 2025, via de postcode check, dat ik een reiskoffer zou hebben gewonnen, of ik heb er geen mail van gehad of deze gemist maar in ieder geval geen koffer.
Na een korte vriendelijke en behulpzame chat met een medewerker van de postcode loterij via FB...
Kreeg ik de code opnieuw toegestuurd waarmee ik de koffer kon claimen.
Deze wordt nu alsnog naar mij toe gestuurd.

Super!!!
Nogmaals bedankt...

3 mars 2026

Hoi Judith,

Wat fijn om te lezen dat alles alsnog goed is gekomen met uw reiskoffer 🎉. Bedankt voor uw positieve review!

Goed om te horen dat de collega via Facebook u snel en vriendelijk heeft geholpen en dat u met de nieuwe code de koffer kon claimen. We wensen u veel plezier met uw prijs!

Postcodeloterij oplichters

Iemand van de postcodeloterij kwam langs. ik zou zogenaamd omdat er veel loten waren verkocht in mijn dorp een gratis lot krijgen. ik hoefde er geen lot voor af te sluiten of iets voor te betalen. Moest alleen mijn gegevens invullen. uiteindelijk was er toch 21 euro afgeschreven. aub word nooit lid van deze oplichting.

1 mars 2026

Hoi Bakens,

Dank u wel voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat u zich misleid voelt na het gesprek aan de deur. Een gratis lot mag nooit automatisch leiden tot betaalde deelname zonder dat u daar duidelijk en bewust mee instemt.

U kunt uw deelname altijd zelf stopzetten via uw Mijn Omgeving. Als u dit sneller wilt laten controleren, stuurt u ons gerust een privébericht via Facebook of Instagram met uw gegevens. Onze deelnemersspecialisten kijken graag voor u na wat er precies is gebeurd en zorgen dat alles correct wordt afgehandeld.

Noté 1 sur 5 étoiles

Loten opgezegd, rotzooi prijsjes!

Feitelijk wil de postcodeloterij niet dat je met meerdere loten mee gaat spelen. Dubbele prijzen en je mag niet omruilen. 2 X paraplu 2X koffer. Ook als je allang in het bezit bent van deze prijzen, dan doen ze niets!
Geen variatie in de kleine prijzen, even zien wat de reactie is voor ik de 3 loten opzeg.
Wat een antwoord!! Postcodeloterij weet dus dat ze constant dezelfde prijzen geven, er wordt dus geen oplossing aangeboden!
Had 3 loten en heb ze opgezegd!

2 mars 2026

Réponse : Postcode Loterij

Hi ML, gefeliciteerd met je prijzen. Ik heb een hele mooie oplossing. Wist je dat je mee kunt spelen op een andere postcode?

Op die manier spreid je je kansen en krijg je niet constant dezelfde prijzen toegestuurd. Dus als je wilt meespelen op een postcode ergens aan de andere zijde van Nederland, dan is dat mogelijk. Eventueel gewonnen prijzen worden dan gewoon naar je huisadres verzonden. We helpen je graag op de Ledenservice om je loten om te zetten naar iedere postcode die je maar zou willen.

Je kunt ons bereiken op 088-0201010, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Maria I Postcode Loterij

Blijven maar doorgaan

Zelfs na het ongevraagd verlengen van loten, terwijl expliciet vermeld was dat dit niet zou gebeuren, is dit toch gedaan. Postcodeloterij ontkent. Zelfs na het afmelden, opzeggen e.d. blijven ze ongevraagde spam sturen. Zeer opdringerige organisatie. Mensen TRAP ER NIET IN.
Beste Postcodeloterij, ik wil niets met jullie te maken hebben. STOP met jullie opdringerige reclame. Jullie hebben me 1x beetgenomen, een 2e keer gaat niet lukken.
Hebben overduidelijk mijn gegevens gekregen van de vriendenloterij. Terwijl de vriendenloterij dat in mijn vorige review leuk ontkent.

1 mars 2026

Hoi,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u zich ongewenst benaderd voelt en dat u de indruk heeft dat uw deelname is verlengd terwijl u dat niet wilde. Ik begrijp heel goed dat dit frustratie oproept, zeker als u meerdere keren heeft aangegeven geen contact meer te willen.

Graag geef ik wat uitleg. De Postcode Loterij verlengt een deelname nooit zonder toestemming. Elke deelname wordt afgesloten met duidelijke voorwaarden. Omdat wij een gedeelde administratie voeren met de VriendenLoterij worden deze gedeeld tussen loterijen. Toch kan het gebeuren dat gegevens al eerder zijn verstrekt tijdens deelname of contactmomenten. Als u hierover twijfelt, kijken we dat graag voor u na.

Daarnaast kunt u uw communicatievoorkeuren altijd laten aanpassen. Als u aangeeft geen reclame of aanbiedingen meer te willen ontvangen, zorgen wij ervoor dat dit wordt stopgezet.

We helpen u hier graag bij. Stuurt u ons een privébericht via Facebook of Instagram met uw postcode en huisnummer? Dan kan een van onze deelnemersspecialisten uw situatie persoonlijk nakijken en uw contactvoorkeuren blokkeren.

Dit kan echt niet.

Dit kan echt niet.

Een verzoek tot het VERWIJDEREN van persoonsgegevens kan pas als je ter verificatie de volgende gegevens aanlevert bij een ALGEMEEN e-mailadres:
- De naam waarop de deelname staat.
- Uw adres.
- Uw volledig IBAN (rekeningnummer).
- Uw geboortedatum.

Hoe kan dit door de audits komen?!

@Reactie
Er worden gegevens opgevraagd via een algemeen klantenservice@ emailadres, dit is zeker niet de juiste werkwijze. Daarnaast verzoekt u mij contact op te nemen omtrent verdere vragen over mijn persoonsgegevens via social media??? Voor een organisatie dat persoonsgegevens verwerkt is dit echt, echt heel slordig.

28 février 2026

Hoi Max,

Bedankt voor uw review. Ik begrijp goed dat u schrikt van de gegevens die wij vragen bij een verzoek om persoonsgegevens te laten verwijderen. Dat voelt voor u misschien als té veel informatie, zeker via een algemeen e-mailadres.

Graag leg ik uit waarom dit zo werkt. Bij het uitvoeren van een verwijderverzoek moeten wij volgens de privacywet (AVG) zeker weten dat we met de juiste persoon communiceren. Daarom controleren we uw identiteit met gegevens die alleen u en de Postcode Loterij kennen, zoals de naam waarop de deelname staat, uw adres, uw geboortedatum en het IBAN waarmee u heeft meegespeeld. Zonder deze controle zouden we risico lopen dat we gegevens van iemand anders verwijderen.

We gebruiken deze gegevens uitsluitend om uw identiteit te verifiëren en behandelen uw verzoek volgens strikte beveiligingsprocedures.

Wilt u dat we uw situatie direct voor u nakijken? Stuurt u ons dan gerust een privébericht via Facebook of Instagram. Onze deelnemersspecialisten helpen u daar graag verder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb me afgemeld op 22 februari maar…

Ik heb me afgemeld op 22 februari maar dan schrijven ze vervolgens nog 21 euro af voor de maand maart. Schoften!

27 février 2026

Hoi Willem,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat er na uw afmelding op 22 februari toch nog een bedrag voor maart is afgeschreven. Ik begrijp heel goed dat dit boosheid en frustratie oproept.

Graag leg ik kort uit hoe dit werkt. Wanneer u opzegt, gaat uw deelname nog door tot en met de eerstvolgende trekkingsmaand. Dat komt doordat de incasso voor een nieuwe maand altijd vooraf wordt gedaan. Het kan daardoor voorkomen dat er nog één keer wordt afgeschreven, afhankelijk van het moment van opzeggen.

We kijken dit natuurlijk graag voor u na om zeker te weten dat alles correct is verwerkt. Stuurt u ons hiervoor gerust een privébericht via Facebook of Instagram met uw postcode en huisnummer? Onze deelnemersspecialisten helpen u daar graag verder.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus