Je kunt bijna niet opzeggen. Eindeloos in de wacht, opzeggen via de chat accepteren ze niet, formulier moet je je lotnummer weten (maar die weet ik niet). Telefonisch moeilijk bereikbaar. Heb pr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Videoland gewonnen, wat een waardeloze zooi, niets dat ik wil zien en allemaal ouwe doos films. Boek gewonnen, maar dan keuze uit 5, waarvan ik er geen enkele ook maar iets interessant vind. 12... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Iedereen wint. Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. En dat lot zet iets positiefs in gang. Deelnemers maken met hun buren die ook meespelen, elke maand kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen ze met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 147 goededoelenorganisaties. Dat is de kracht van samen en noemen we The Power of Postcodes. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is er 8,4 miljard euro aan mens en natuur geschonken. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Rode Kruis, Natuurmonumenten, De Zonnebloem, KWF Kankerbestrijding, AAP en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.
Postcode Lottery Group. De Postcode Loterij maakt deel uit van de Postcode Lottery Group, een sociale onderneming die het unieke Postcode Loterijformat inmiddels in vijf Europese landen heeft geïntroduceerd. Het doel is om via onze loterijen zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen. De Postcode Lottery Group is de grootste fondsenwervende donateur ter wereld. Zij heeft over 2024 een recordbedrag van € 969 miljoen aan goede doelen en culturele partners kunnen schenken. De aandelen van de Postcode Lottery Group zijn voor 100% in handen van een stichting.
Écrit par l'entreprise
Beethovenstraat 200, 1077JZ, Amsterdam, Pays-Bas
Nooit ik win nooit iets. Dat kan ik nu toch van me lijstje afstrepen ik wist niet hoe ik het eind van de maand zou doen met boodschappen. Ik keek gister op mijn bank en tot mijn verbazing stond er inneens 250 euro op de bank door de postcodeloterij. Bedankt postcode loterij ! Ik heb lekker boodschappen kunnen doen🤗

Réponse : Postcode Loterij
Wat een onzin win je echt een schande voor de mensheid

Réponse : Postcode Loterij
Ik heb drie keer gebeld omdat ik een prijs(je) wat ik in nov. 2025 heb gewonnen nooit heb gehad. Er werd de laatste keer gezegd "als het een grote prijs was geweest er meer moeite voor werd gedaan". Het gaat mij niet om dat prijsje maar om het principe.

Réponse : Postcode Loterij
Telefonisch moeilijk bereikbaar. Heb printscreens gemaakt van chat dat ik deelname beeindig maar ze blijven incasseren. Ik storneer het al ruim een half jaar maar nu gaan ze mailen.
Erg slechte organisatie, onder de noemer van goede doelen hebben ze pure verkooporganisatie opgericht.

Réponse : Postcode Loterij
Per 26-03-2026 per brief opgezegd. 02-04-2026 brief ontvangen ze wisten mijn naam niet en adresgegevens niet compleet wat een onzin hoe kunnen deze lui dan wel een brief sturen, met naam en postcode en adres.

Réponse : Postcode Loterij
Ik speel al langer dan jaar mee met premium lot en plus maar heb nog nooit gewonnen. De loterij beweert dat je maandelijks een kans hebt, maar dat klopt niet ik heb maanden achtereen niets gewonnen. Ik vraag me af hoe eerlijk het systeem werkelijk is. Het voelt oneerlijk dat mensen die veel geld investeren geen betere winstkansen krijgen. De loterij verdient enorme bedragen, terwijl veel spelers zonder winst achterblijven. Ik vind dat er meer transparantie moet zijn over de werkelijke winstkansen en hoe ze hun claims rechtvaardigen. Trap er niet in want het kost je alleen maar geld ipv dat je iets wint.

Réponse : Postcode Loterij
Wat een ruk service zeg, naast het feit dat je wordt binnengehaald met mooie praatjes en de belofte dat je kan opzeggen. Nemen ze de hele telefoon niet op bij het opzeg nummer, wanneer je andere nummers belt wordt je weer doorverbonden, met hetzelfde nummer....

Réponse : Postcode Loterij
12,50 boodschappen, maar alleen maar vega troep mag dan.
Een kersthuisje halen bij AH?
Wat een verschrikking.
Elke prijs voelt gewoonweg als een boete betalen aan abonnementskosten.
Wanneer stoppen jullie nou eens met deze onzin?

Réponse : Postcode Loterij
De postcode loterij miljoenenjacht. Valt de prijs altijd bij mensen die geld hebben.
Je zie nooit, dat het bij mensen valt die het echt nodig hebben.
Doe al jaren mee. Zo gaat het al jaren.
Heb het idee dat ze zelf kijken waar tie moet vallen, en zelf uitzoeken.
Want dit gaat niet eerlijk, kan ik je wel vertellen.

Réponse : Postcode Loterij
Het opzeggen is een langdurige zaak, ten eerste min 5 minuten in wacht, dan brutale vragen waarom je opzegt, pushen om langer door te gaan, zgn 1 maand eraan toevoegen omdat het niet eerder beeindigt kan worden..en, enz
.ik doe nooit meer mee, win alleen armzalige 10,00 in vorm van eten..

Réponse : Postcode Loterij
Ik speel vanaf begin maart mee presies te zijn 4maart.momenteel met 2 primieum loten. Ik kan helaas nog niet veel over vertellen daarom alvast 2 sterren. Helaas nog niks gewonnen. Vanaf mei zal ik het verhogen naar 4 primieum loten totaal maandelijks kosten (86€ p.m) ik zal natuurlijk ook de postcode kanjer punten hebben gespaard voor de eind trekking die verslag geef ik natuurlijk ook mee! En volgend jaar nou begin van de jaar dus zal ik in de reactie eerlijk toevoegen wat mijn status is van winnen of verliezen. Over de kadootjes gaan we het niet hebben want ik lees in de reacties dat bijna niemand tevreden is. Tot volgend jaar!
Het is inmiddels nog maart nu (23-03-2026 en ik heb besloten 8primium loten te kopen. (168 p.m) Voor de juni/trekking is dubbel dus voor de extra trekking dat is (2x168=336€) en van december ook het zelfde dubbele bedrag voor de dubbele trekking in de zelfde maand. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte van me status. Ik kan geen reactie onder toevoegen dus doe ik het maar zo. Maximaal inzet is trouwens 8 loten dus ik speel voor de maximale. Zie je iemand heeft gewonnen met 8 primieum loten dan weet je waarschijnlijk dat ik het hebt van de handje vol high rollers! Tot snel wish me luck!!

Réponse : Postcode Loterij
Wou dat ik lager dan een ster kon geven wat een oplichting is dit zeg, heb een x een gratis lot gedaan en ik kom er niet vanaf, heb zelfs een mail gehad dat het is opgezegd en alsnog halen ze omde haverklap al je geld van je rekening terwijl je niks te bikken hebt. Een schande dat dit door de overheid word gesubsidieerd

Réponse : Postcode Loterij
Je wordt gestoord van die ongewenste post waarbij ze de nee/nee sticker omzeilen door het te adresseren aan de bewoners van. En dan ook nog verkopers aan de deur. Dit soort praktijken zouden verboden moeten worden. Ik weet dat ik me op hun site kan afmelden maar dit is de omgekeerde wereld. Ik heb in het verleden wel eens meegespeeld en het opzeggen is echt een groot probleem. Nooit aan beginnen. Gewoon de Staatsloterij. Die vallen je tenminste niet lastig als een stalker.

Réponse : Postcode Loterij
Ik had schaaltjes gewonnen en die kwamen nooit of iets dat het ergens moest worden opgehaald. Vervolgens heb ik hierover gebeld en beloofde men een HEMA waardebon te zullen sturen. Die verscheen niet in de beloofde tijd. Weer gebeld en toen werd nogmaals een waardebon beloofd. Die kwam ook niet.
Dus heb ik maar opgezegd. Doei.
Nepzooi. Was jaren lid.Geloof er niet meer in. Is voor al die talpa gezichten.
En dan bel je zoals gezegd en bevestigen ze alleen dat je hebt opgezegd en zegt men niets over niet nagekomen beloftes. Goed dat ik heb opgezegd.
Stelletje sukkels

Réponse : Postcode Loterij
Op FB zag ik in December 2025, via de postcode check, dat ik een reiskoffer zou hebben gewonnen, of ik heb er geen mail van gehad of deze gemist maar in ieder geval geen koffer.
Na een korte vriendelijke en behulpzame chat met een medewerker van de postcode loterij via FB...
Kreeg ik de code opnieuw toegestuurd waarmee ik de koffer kon claimen.
Deze wordt nu alsnog naar mij toe gestuurd.
Super!!!
Nogmaals bedankt...

Réponse : Postcode Loterij
Iemand van de postcodeloterij kwam langs. ik zou zogenaamd omdat er veel loten waren verkocht in mijn dorp een gratis lot krijgen. ik hoefde er geen lot voor af te sluiten of iets voor te betalen. Moest alleen mijn gegevens invullen. uiteindelijk was er toch 21 euro afgeschreven. aub word nooit lid van deze oplichting.

Réponse : Postcode Loterij
Feitelijk wil de postcodeloterij niet dat je met meerdere loten mee gaat spelen. Dubbele prijzen en je mag niet omruilen. 2 X paraplu 2X koffer. Ook als je allang in het bezit bent van deze prijzen, dan doen ze niets!
Geen variatie in de kleine prijzen, even zien wat de reactie is voor ik de 3 loten opzeg.
Wat een antwoord!! Postcodeloterij weet dus dat ze constant dezelfde prijzen geven, er wordt dus geen oplossing aangeboden!
Had 3 loten en heb ze opgezegd!

Réponse : Postcode Loterij
Zelfs na het ongevraagd verlengen van loten, terwijl expliciet vermeld was dat dit niet zou gebeuren, is dit toch gedaan. Postcodeloterij ontkent. Zelfs na het afmelden, opzeggen e.d. blijven ze ongevraagde spam sturen. Zeer opdringerige organisatie. Mensen TRAP ER NIET IN.
Beste Postcodeloterij, ik wil niets met jullie te maken hebben. STOP met jullie opdringerige reclame. Jullie hebben me 1x beetgenomen, een 2e keer gaat niet lukken.
Hebben overduidelijk mijn gegevens gekregen van de vriendenloterij. Terwijl de vriendenloterij dat in mijn vorige review leuk ontkent.

Dit kan echt niet.
Een verzoek tot het VERWIJDEREN van persoonsgegevens kan pas als je ter verificatie de volgende gegevens aanlevert bij een ALGEMEEN e-mailadres:
- De naam waarop de deelname staat.
- Uw adres.
- Uw volledig IBAN (rekeningnummer).
- Uw geboortedatum.
Hoe kan dit door de audits komen?!
@Reactie
Er worden gegevens opgevraagd via een algemeen klantenservice@ emailadres, dit is zeker niet de juiste werkwijze. Daarnaast verzoekt u mij contact op te nemen omtrent verdere vragen over mijn persoonsgegevens via social media??? Voor een organisatie dat persoonsgegevens verwerkt is dit echt, echt heel slordig.

Réponse : Postcode Loterij
Ik heb me afgemeld op 22 februari maar dan schrijven ze vervolgens nog 21 euro af voor de maand maart. Schoften!

Réponse : Postcode Loterij
En savoir plus sur les différents types d'avis.