L'entreprise a répondu
Vi købte et beslag til ophæng af TV, det var fra outlet. Standen var egentlig fin og hvad man kunne forvente af et returneret produkt, men der manglede desværre en del skruer, og de klistrende dele va... Voir plus
L'entreprise a répondu
Brugte click and collect. Da jeg skulle hente TV i butikken, blev jeg spurgt til anvendelse og blev herefter rådgivet til anden model. Den service var jeg glad for. Jeg havde behov for hjælp til... Voir plus
L'entreprise a répondu
.... men sjovt jeg skal ned og hente udleveringssedlen I TV-afdelingen, når bestillingen lå ved kassen Kunne være nemt med en selvbetjeningskasse til print af udleveringssedlen eller en QR-kode, hvo... Voir plus
Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danemark
Demande des avis aux clients
kommer akut og skal bruge opvasker så bliver man mødt med en sælger der bare prøver at sælge op og ikke mindst går over en uge inden man kan få sin vare

Réponse de POWER.dk - Aalborg
To ekspedienter stod og småsnakkede med hinanden få meter væk ved mobiltelefoner, mens vi stod 5 mand i kø ved PC skranken. Det er dårlig service.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
En medarbejder, der gav sigvtid til at forklare og hjælpe en med at købe en printer der ikke skulle ha nyt farve hele tiden fordi det tørrede ud.God dialog

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Nej tak til spam mails. Jeg har ikke tilmeldt mig "Fortæl os din mening"-mails...

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Power leverede indenfor kort tid og havde super gode priser

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Prismatch OK, men hvor bliver min vare af. Skulle sendes direkte fra Kolding lager. Venter stadig på oplysninger.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Købte en click and collect-varer. Krævede alligevel at jeg stod i kø i butikken, og der var kun én medarbejder der måtte udlevere min bestilling. De andre havde ikke andet foretagende, men sagde at det skulle være den eksakte medarbejder, højest sandsynligt fordi han kunne lave mersalg mht forsikringer på min varer. Det havde været hurtigere at finde varen og gå til kassen og købe den, end click and collect. Så mister konceptet sin betydning

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Havde bestilt en ny IPhone 17e. Jeg fik at vide ventetid var 2-3 uger før den ville lande i butikken. Fik senere besked om mobilen var ankommet i varehuset som lovet. Pga ferie gik der 5-6 dage inden jeg kunne hente den. Butikken havde så i mellemtiden solgt min telefon til anden side. Dælme ikke i orden og ny ventetid på 3 uger igen😡😡😡

Réponse de POWER.dk - Aalborg
God og flink betjening. Da udbuddet af høretelefoner og pc-mus har for overvældende fik vi god hjælp til at finde det helt rigtige for os.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Jeg havde behov for hjælp til at få produkt i bilen, her var der ingen service. TV stod bagerst i butikken. Jeg skulle hente transportvogn ved indgang og kører stor kasse m TV gennem hele butikken, i slalom mellem udstillinger og andre kunder. Et par kunder hjalp med at flytte ting i butikken, så jeg kunne komme igennem til udgang.
Måtte spørge en anden kunde på parkeringspladsen om hjælp til at få tv ind i bilen.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Min hustru købte et Panzerglass med "abonnement" så hun kan få skiftet et par gange UB.
Nu er Panzerglasset på kameralinserne så gået i stykker, og skal skiftes, da vi møder op i butikken i Aalborg for at få dette skiftet, bliver vi mødt af en lettere arrogant support medarbejder (som vi så senere finder ud af er chefen for support i butikken), men vi bider det i os, og får skiftet panzerglasset på kameralinserne. Vi forlader butikken, og vi når kun ned til Bilka inden det går op for os at glasset dugger under panzerglasset, samt vi kan se snavs under det ene panzerglas, så vi vender om igen og tilbage til Power. Jeg får fat i samme medarbejder der griber telefon og kvittering og forsvinder i baglokalet, da han kommer tilbage får jeg af vide at limen skal hærde i 1 time, nå jamen jeg tager det for gode vare og forlader igen butikken, denne gang når jeg ca 10m ud af butikken inden duggen vender tilbage og det bliver tydeligt at der stadig er snavs under flere af glassene, og man kan tydeligt se at det er forsøgt tørret af grundet streger på indersiden af glasset. Jeg vender endnu engang retur og får fat i samme medarbejder igen, der nu bliver decideret ubehagelig og aggressiv, og fortæller aggressivt og med hævet stemmeføring at duggen går jo væk af sig selv, og limens skal hærde (Efter 5 minutter på internettet er det ikke svært at fremsøge at limen på det pågældende Panzerglas IKKE skal hærde, og der må på INTET tidspunkt være dug mellem glas og kamera, begge ting er røde flag der peget på monteringsfejl) Medarbejderen nægter at tage ansvar for hans arbejde og fejlmontering, og fortæller at jeg kan jo tage min telefon og gå, og bare være ligeglad. Her efterspørger jeg så en leder for supporten, hvor jeg så får af vide at det er ham, og hvad vil jeg så gører. Har aldrig oplevet noget lignende fra en service medarbejder, at behandle en kunde på denne måde. Jeg erkender blankt at jeg selv endte med et ikke så pænt sprogbrug, da jeg bad ham om at pakke hans attitude væk når han står med kunder, og dette forudsigeligt nok eskalerede situationen. Medarbejderen endte med at kratte panzerglasset af med neglene og så efterlade telefonen på disken, stadig med limrester efter panzerglas. I det mindste krediterede han det ene skift vi havde på vores abonnement, inden han stormede ud i baglokalet.
Denne oplevelse gør at jeg næsten kan garantere at jeg ikke sætter mine ben i Power igen, for mage til behandling har jeg aldrig oplevet før.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Power på alle ydelser …superservice. Glad ekspedient giver en glad kunde.Tak!👏🏻

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Kunne være nemt med en selvbetjeningskasse til print af udleveringssedlen eller en QR-kode, hvorefter man kan få udleveret
Skyldes der var kø ved TV-afdelingen, så jeg stod og ventede i nogen tid

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Det var relativt nemt med click and collect, men fik aldrig SMS’en med at den var klar samt instruktion til afhentning. Så skulle jeg bedømme udelukkende ud fra dét, så var det tre stjerner. Til gengæld, så var hende der betjente mig, de sidste to stjerner værdig; utroligt smilende, virkede til at have masser af overskud, uhyre venlig og generelt bare en helt igennem god oplevelse ved kassen - Tak til dig! 🙏🏻