L'entreprise a répondu
Vi købte et beslag til ophæng af TV, det var fra outlet. Standen var egentlig fin og hvad man kunne forvente af et returneret produkt, men der manglede desværre en del skruer, og de klistrende dele va... Voir plus
L'entreprise a répondu
Brugte click and collect. Da jeg skulle hente TV i butikken, blev jeg spurgt til anvendelse og blev herefter rådgivet til anden model. Den service var jeg glad for. Jeg havde behov for hjælp til... Voir plus
L'entreprise a répondu
.... men sjovt jeg skal ned og hente udleveringssedlen I TV-afdelingen, når bestillingen lå ved kassen Kunne være nemt med en selvbetjeningskasse til print af udleveringssedlen eller en QR-kode, hvo... Voir plus
Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danemark
Demande des avis aux clients
Det var relativt nemt med click and collect, men fik aldrig SMS’en med at den var klar samt instruktion til afhentning. Så skulle jeg bedømme udelukkende ud fra dét, så var det tre stjerner. Til gengæld, så var hende der betjente mig, de sidste to stjerner værdig; utroligt smilende, virkede til at have masser af overskud, uhyre venlig og generelt bare en helt igennem god oplevelse ved kassen - Tak til dig! 🙏🏻

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Aalborg: I har en medarbejder i køkken afd der skræmmer kunderne væk, han var sur, arrogant og afvisende allerede på de 2 min vi var der var vi gået, plus et par mere. Vi kommer ikke der mere. Vi var der omkring kl 15 29/8

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Køber en vaske/tørre maskine den 25/8 Modtager en mail den 26/8 at varen er afsendt og er i Aalborg den 27/8 Super godt Den 28 ikke en lyd om den er til afhentning . 29/8 2 sms at varen er til afhentning Kører 30 km for at hente varen Efter 45 min ventetid Varen kan de ikke finde Pengene tilbage og 30 km hjem igen Aldrig mere Power. Total useriøs butik

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Det er forholdsvis træls at skulle udsættes for en masse spørgsmål om mobil abonnement m.m. når man bare gerne vil købe et ur.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Altid super godt tilfreds med at handle ved power god service Tak

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Jeg har ikke givet 5 stjerner, fordi det mobilabonnement, jeg fik anbefalet og tegnede, ikke indeholdt alt det, jeg blev lovet. Ellers OK oplevelse.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Jeg var i oaser mandag den 24august 26 købte tørretumbler og opvaskemaskine pris 7777 kr betalte. Det blev lovet det var der torsdag der var tørretumbler, mangler opvaskemaskine. Det er dårligt service Øv kirsten

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Hurtig levering, god pris, computer lige til mit forbrug. Power kan altid anbefales til andre.
VH Randi

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Det var en rigtig venlig og rar ung mand der hjælp mig med at købe en printer så tak for det

Réponse de POWER.dk - Aalborg
I skulle Overføre data fra gl computer til ny computer 1 gang var det ikke mine data i overførte 2 gang udleverede i forkerte computer tekniker virkede meget sure

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Langsom og inkompetent betjening. Et simpelt køb kræver uforholdsmæssigt lang tid.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Har købt en del hvidevarer på en gang hos dem og bliver jo ved det kan levere uge 31 men nu er vi i uge 36 hvor mange er stadig to hvidevarer de siger der først kan komme om 5 uger selvom da vi bestilte i uge 26 sagde de det ikke var noget problem og leverer uge 31 da vi var ude i god tid og de ignoreres når vi prøver at komme i kontakt med dem

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Jeg fik den vare jeg havde bestilt - men mystisk at der står i SMS at man skal gå til kassen i stedet for den afdeling varen hører til for at hente varen. Da det var det jeg skulle ?

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Personale snakker til en som om man er idiot. Det har jeg nu oplevet gentagende gange
Forfærdelig oplevelse. Vi har købt en Nintendo derude og betaler så med overførelses. Får en mail om at der ikke er betalt og vi skal sende kontonummer og billede af vores konto osv hvilket vi ikke har lyst til. Vi tager 3 mennesker derud, hvor I siger det var en fejl i jeres system
Og derfor var den ikke gået igennem, men der var styr på det nu. Så får vi en besked fra Intrum Som skulle have sendt 2 rykker vi har intet modtaget, altså hvad er det her for noget?