Det var relativt nemt med click and collect, men fik aldrig SMS’en med at den var klar samt instruktion til afhentning. Så skulle jeg bedømme udelukkende ud fra dét, så var det tre stjerner. Til gengæ... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi købte et beslag til ophæng af TV, det var fra outlet. Standen var egentlig fin og hvad man kunne forvente af et returneret produkt, men der manglede desværre en del skruer, og de klistrende dele va... Voir plus
L'entreprise a répondu
Brugte click and collect. Da jeg skulle hente TV i butikken, blev jeg spurgt til anvendelse og blev herefter rådgivet til anden model. Den service var jeg glad for. Jeg havde behov for hjælp til... Voir plus
L'entreprise a répondu
.... men sjovt jeg skal ned og hente udleveringssedlen I TV-afdelingen, når bestillingen lå ved kassen Kunne være nemt med en selvbetjeningskasse til print af udleveringssedlen eller en QR-kode, hvo... Voir plus
Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Alle spørgsmål blev besvaret så selv jeg forstod det tak

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Købte en iphone 16e som umiddelbart virker fint, men købte så på samme tid et panser glas til en Samsung Galaxy S21fe. Det sagde de at man slet ikke kunne mere og de var nødt til at skære det selv, for man kunne ikke købe dem mere.. spil frem til et absurd dyrt panserglas der ikke passer ordentligt og en kundeservice der slet ikke er behjælpelige. Jeg gik efterfølgende online (skulle jeg have gjort før) og fandt masser af panserglas til den model, både helt nye, sæt med hjælpemidler og meget mere, så medarbejderen løj og bedrog velvidende der var bedre alternativer blot for at stoppe noget provision i egen lomme..

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Hej købte nogle bøtter til min ninja ismaskine men der manglede en bøtte i pakken så jeg ringede til power og ingen problemer med det så skal hente en ny pakke rigtig god service kommer igen mvh carsten torp..

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Har handlet en del ved POWER nu, jeg har også prøvet at være igennem en reklamations proces, endda med et eksternt service partner, og det er forløbet fint. Så jeg er tilfreds.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Venlige og imødekommende medarbejdere, gode produkter, god service! Super oplevelse som altid 😉

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Vi har købt en hel del siden marts 2026. TV/Cepter 43" som skulle være supergodt - flotte billeder - men ellers er det skod. Vi sidder hver aften og har problemer med at logge på de mest kendte casting sider - router sidder lige ved siden af?!
Dernæst købte vi 2 Mac Book Air, 15", som vi blev lovet til den pris vi havde set dagen før, om torsdagen, så det var først da vi kom hjem at vi opdagede han havde givet os to 13" med! Vi er begge enige om at de unge mænd havde så travlt med at sælge os forsikringer, så de måske ikke helt hørte vores ønsker. Vi fik forøvrigt at vide at der var skriveprogrammer installeret (Microsoft Word + PowerPoint) som vi især havde brug for, på begge MacBooks, hvilket heller ikke helt passede.
Vi har købt en robotstøvsuger, Bosch 10 som til gengæld fungerer supergodt, god service.
Jeg kan simpelthen ikke give mere end 3 stjerner.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
God kontakt fra bestilling på nettet, til afhentning i butik. Det kunne ikke være bedre.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Det er simpelthen for åndssvagt at man skal stå og vente 25 min på at de har tid i telefon afdelingen, de første 15 min var det det samme gamle ægtepar der ikke anede hvad de skulle der optog sælgerens tid. Jeg havde reserveret en telefon på forhånd og havde ikke brug for hverken rådgivning eller tilbud da jeg bare skulle have en billig telefon til min datter som har lebara til 19 kr om måneden. Det skulle være muligt at gå til kassen og få udleveret det reserverede, vi skulle alligevel til kassen for at betale da jeg brugte et gavekort som sælgeren ikke kunne håntere🤦♀️

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Synes er det er mærkeligt at du køre ud for at købe et produkt og så kan du ikke få det før efter 3-5 dage.
Og i vil høre om min oplevelse før jeg får mit produkt. Lad nu være med at sende at mulig undersøgelse ud før folk har en chance for teste jeres produkter.
Ikke helt sikker på at jeg skal handle der igen.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Jeg oplevede den hidtil dårligste behandling, jeg har hidtil fået god betjening i computer- og tvafdelinen, men microbølgeovnafd. Viste han ikke om han ville svare os