POWER.dk - Aalborg Avis

5 312
TrustScore 4 sur 5

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Arogant ekspedient ( Diyar N ), var ikke service minded. Vi har aldrig oplevet så dårlig en service i Power, har handlet der rigtig meget uden sådan oplevelser. Vi skulle bruge en blæser ( bordmodel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi ventede kort tid, en venlig ekspedient kom med vandflasker til os, da der var meget varmt. Hurtig ekspedition og ud levering af min varer.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Nemt at finde medarbejder, der kunne hjælpe specifik med vores mål. Smil og god tone internt i butikken i Aalborg city syd. Følte os set og godt modtaget.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin service. Den unge mand spurgte virkelig indtil mine behov ifb med mit køb af TV. Kan absolut anbefale at handle hos Power.

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(5 312)

33 044 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej Gitte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at alt gik som det skulle, og at oplevelsen har været god.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kom med en dampstationer der vargået…

Vi kom med en dampstationer der vargået i stykker efter et halvt år, den blev byttet til en der var væsentlig dyrere uden vi skulle betale mere.

Hej Jette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik en god løsning i butikken, og at oplevelsen blev håndteret så smidigt.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.

Super service!

Super søde ansatte og hurtig ekspedering. Købte en vaskemaskine via C&C, og fik hjælp til at læsse maskinen også.

Hej Emma,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at både ekspederingen og hjælpen med at få vaskemaskinen læsset levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Super betjening

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at betjeningen gjorde indtryk.

Hej Susanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at produktet lever op til forventningerne, og at prisen også ramte rigtigt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Hej Jan,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at alt var som forventet, og at oplevelsen levede op til det, du havde håbet på.

Super levering

Hej Jørn,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig skønt at høre, at leveringen var hurtig, og at oplevelsen var super.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hej Anni,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

God rabat ..

29 mai 2026

Hej Thor,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god rabat og havde en god oplevelse.

Noté 2 sur 5 étoiles

Intern snak og mobiler er stadig vigtigst for de ansatte.

Handlede kun i Power fordi varen ikke var på lager andre steder. Som sædvanligt havde flere af de ansatte mere behov for at snakke sammen og kigge på deres telefoner, end de havde for at betjene kunder, så jeg måtte hen og afbryde et par der snakkede sammen, for at få hjælp. Den ene førte mig så videre, til en tredje der skyndte sig at stoppe telefonen i lommen, da han fik at vide han havde en kunde.

I det mindste skal de ha ros, for ikke længere at sige “er der styr på det” som det første, når man møder dem i butikken, som de altid gjorde i starten.

Synes generelt Power er en rigtigt ringe butik og handler der kun af nød!

29 mai 2026

Hej Röde,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Jeg kan godt forstå din frustration over at føle, at du selv måtte opsøge medarbejdere for at få hjælp, og at servicen ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give.

Det er vigtigt for os, at kunder oplever nærvær, tilgængelighed og god service, når de besøger vores butikker, og jeg er ked af at høre, at det ikke var tilfældet her.

Din feedback omkring serviceniveau og tilstedeværelse i butikken bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Fin betjening

Fin betjening, god forklaring på de forskellige tv modeller.

2 juin 2026

Hej John,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik fin betjening og en god forklaring på de forskellige TV modeller.

Servicen var i top....

Servicen var i top og fik svar på mine spørgsmål og oplevede et reel interesse for mit behov

Hej Dorthe,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen var i top, og at der blev taget reel interesse for dit behov. Det betyder meget for os, at du fik gode svar på dine spørgsmål og en god oplevelse i Aalborg.

Roborock

Billig og god Roborock.

28 mai 2026

Hej Tom,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er glad for din Roborock, og at du oplever den som både billig og god.

Noté 3 sur 5 étoiles

Dårlig kundeservice ved afhentning

Det er nemt nok at bestille men der er sindssygt dårlig kundeservice når tingene skal hentes. Det tog over en halv time at få varen udleveret, vi blev kastet frem og tilbage imellem ekspedienter nede i afdelingen og ekspedienterne oppe ved disken og dette selvom at der stod 3-4 ekspedienter bare og gloede og lod en mand klare 2-3 kunder. Der ville det være dejligt at man kunne hjælpe hinanden. Så selve kundebetjeningen er ekstrem dårlig.

Hej Helle,

Det er godt at høre, at bestillingen var nem, men ventetiden og oplevelsen ved afhentning lyder frustrerende, især når I blev sendt rundt mellem flere medarbejdere.

Det er bestemt ikke den oplevelse, man forventer, når en vare skal hentes.

Hvis du ønsker at dele mere konkret feedback eller vil have hjælp videre med oplevelsen, kan du kontakte kundeservice på [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller på 70 33 80 80 mandag til fredag kl. 10.00 til 16.00.

Noté 1 sur 5 étoiles

Stod i kø i 1 time for at købe en ny…

Stod i kø i 1 time for at købe en ny telefon fordi sælgerne rendte rundt og lavede ingenting

1 juin 2026

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Jeg kan godt forstå din frustration over at skulle stå i kø i en hel time for at købe en ny telefon. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og slet ikke hvis det samtidig føltes som om, der ikke blev taget hånd om ventende kunder.

Din feedback omkring ventetid og bemanding bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen i butikkerne.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Noté 4 sur 5 étoiles

Venlig og hjælpsom medarbejder og en…

Venlig og hjælpsom medarbejder og en pris på produktet jeg var tilfreds med.

27 mai 2026

Hej Frank,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at både hjælpen i butikken og prisen på produktet levede op til forventningerne.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, betale og hurtig levering

Hej Lisbeth,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at det var nemt at bestille og betale, og at leveringen også var hurtig.

Noté 2 sur 5 étoiles

Betjeningen gik alt for stærkt og var…

Betjeningen gik alt for stærkt og var meget upersonlig. Jeg skulle købe en ny iPhone, og fik tilbudt det ene tilbehør efter det andet undervejs. Jeg endte med at sige nej til det meste af det, da jeg bare følte, at det handlede om mersalg på en rigtig upersonlig måde.

27 mai 2026

Kære Astrid

Først og fremmest vil vi gerne beklage din oplevelse i forbindelse med dit køb af en ny iPhone. Det er naturligvis ikke den serviceoplevelse, vi ønsker at give vores kunder hos POWER, og vi forstår godt din oplevelse af forløbet som upersonligt og for hurtigt.

Hos POWER arbejder vi hele tiden på at skabe en god og nærværende kundeservice, hvor rådgivning og vejledning sker i et tempo, der passer til kunden, og uden at det føles som pres. Derfor er vi kede af, at det ikke har været din oplevelse i denne situation.

Din feedback er taget til intern efterretning hos butikkens ledelse, så vi kan gennemgå forløbet og sikre, at vi lærer af det og forbedrer vores kundehåndtering fremover.

Vi håber, at du vil give POWER en chance igen en anden gang, så vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang.

Du er meget velkommen i POWER igen, og vi ønsker dig en god dag.

Zaneb/POWER

Hej Per,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er ærgerligt at høre, at servicen ikke levede op til dine forventninger. Vi sætter pris på den slags feedback, fordi den er med til at forbedre kundeoplevelsen i butikken.

Vi håber, at du vil give os en chance igen en anden gang.

Noté 3 sur 5 étoiles

Lang kassekø og kun en kasse åben

Lang kassekø og kun en kasse åben, ellers OK.

Hej Hans-jørgen,

Det er godt at høre, at oplevelsen ellers var OK. Samtidig forstår vi godt, at en lang kø ved kassen trækker ned i helhedsindtrykket.

Vi sætter pris på, at du deler det. Den slags feedback er vigtig.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus