Arogant ekspedient ( Diyar N ), var ikke service minded. Vi har aldrig oplevet så dårlig en service i Power, har handlet der rigtig meget uden sådan oplevelser. Vi skulle bruge en blæser ( bordmodel... Voir plus
Vi ventede kort tid, en venlig ekspedient kom med vandflasker til os, da der var meget varmt. Hurtig ekspedition og ud levering af min varer.
God service. Nemt at finde medarbejder, der kunne hjælpe specifik med vores mål. Smil og god tone internt i butikken i Aalborg city syd. Følte os set og godt modtaget.
Super fin service. Den unge mand spurgte virkelig indtil mine behov ifb med mit køb af TV. Kan absolut anbefale at handle hos Power.
Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Fantastisk service fra fagligt dygtige medarbejdere

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Frygtelig irriterende at det ikke er muligt at eks tlf til den enkelte butik
Lidt slæbende ekspedition
Man føler sig ikke velkommen i butikken
Jeg handlede i Aalborg afdelingen

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Bestilt vare kunne hentes efter kort tid, og personalet var hjælpsomme.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Fik vores ordre næsten lige med det samme, og selvom vi har lidt travlt med hent den. Så var i venlig til sige, vi kan hente den andre dage. I skal blive ved lidt hurtig levering og bedste oplevelse i kan give

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Købte ny iPhone og fik en OK service og ekspedienten spurgte så om de ikke lige skulle sætte mit panzerglas på for min. Jeg troede det var uden beregning idet han ikke sagde noget om at det kostede 199kr. Først da jeg kom hjem kunne jeg se på bonnen at de havde taget penge for det.
Så blev det lige til en dårlig oplevelse.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Efter en times ventetid var det min tur ,også gik det hurtig. Godt jeg hade god tid den dag. Der var minst 3 andre der gik igen på grund af ventetiden

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Helt fantastisk service. Hurtig, vidende og venlig . Top point herfra.

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Fik anbefalet et forkert kabel som ikke kunne bruges alligevel øvvv

Réponse de POWER.dk - Aalborg
Fantastisk god hjælp til at finde produkter samt at finde det bedste som passer til os. Kan varmt anbefales.