Powerbylisa Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Power Tona är helt fantastiskt. Programmet har tydliga träningsprogram och kostscheman som är lätta att följa och mat som passar hela familjen. Jag var så osäker innan jag började men snälla, det bäs... Voir plus

Oerhört bra program där man får massor av inspiration och information om hur kroppen fungerar speciellt under förklimakterie och andra utmaningar som kommer med ålder. Fått otroligt bra stöd f... Voir plus

Inne på tredje veckan nu och ser redan fantastiska resultat även fast de två första helgerna innebar några festligheter. De är tydliga med att det är upp till var och en och att det är ENS EGNA RESA o... Voir plus

Säger bara, Tack! Ni har verkligen det som behövs, En härlig mix av kunskap, relationsskapande, positiv framtoning samtidigt som ni stundtals vågar visa er sårbara. Det tror jag är det som gör at... Voir plus

1. Coach particulier
  2. Service de fitness et nutrition

Power Tona Coaching är ett 3-månaders transformationsprogram för kvinnor 40+ som vill minska fettprocent, öka muskelmassan och samtidigt bygga en starkare mental grund. Med över 3500 deltagare har vi utvecklat ett beprövat upplägg som skapar tydliga, mätbara och hållbara resultat. Under 90 dagar arbetar vi intensivt och målinriktat med kost, träning, rutiner och mindset. Våra deltagare uppskattar vår pushande, personliga och energifyllda coachningsstil där vi kombinerar tydlig struktur med massor av positiv energi och daglig pepp. Här får varje kvinna stöd, ansvarstagande och en coach som faktiskt bryr sig och följer henne hela vägen. Power Tona handlar inte bara om förändringar på utsidan – utan även om att stärka självförtroende, disciplin och känslan av att ta tillbaka kontrollen över sig själv. Med Power Tona får du en resa som ger resultat. På riktigt. Varför välja Power Tona • 3500+ nöjda deltagare • Tydliga resultat på 3 månader • Fokus på minskad fett% och ökad muskelmassa • Personlig och pushande coaching • Massor av positiv energi och daglig pepp • Anpassat för kvinnor 40+ • Enkelt, strukturerat och hållbart upplägg

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

144 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

60 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En coach som ger Power

Power by Lisa som online coach är det bästa jag gett mig själv. Jag har på kort tid lyckats med att nå ett del mål. Tack vare Lisas sätt att coacha är jag helt övertygad att jag kommer lyckas med svårare mål. Jag älskar upplägget på träningen den är utmanande & rolig. Kosten är det jag tidigare misslyckats med så det är väldigt viktigt för mig att kosten är enkel. Det gör mig så innerligt glad att den måltidsplan jag får av Lisa är både enkel och väldigt god mat.
För mig är det viktigt att ha en coach som är rak, lyhörd, energifylld och hjärtlig. Jag vill även att en coach ska få mig utanför min comfort zon så jag utvecklas, det är egenskaper coach Lisa har. ❤️

26 octobre 2021
Avis spontané