puzzleYOU SE Avis 98

TrustScore 3 sur 5

3,2

Skickade in ett foto och fick pusslet. Inga problem med själva leveransen. Eftersom det var en present så ville jag inte bryta förpackningen, utan packade in den som en present på en gång. Nu et... Voir plus

Vi köpte två :-) Kvaliteten på pusslet är mycket bra. Papp är robust med alla bitarna separerat rent och fullständigt. Bitarna passar tätt ihop. Pusslet återger fotot riktigt bra, med en utmärkt sub... Voir plus

Trevlig produkt med unika bitar. Beställde 3st som julklappar. 2 kom fram i tid. 1 kom inte förrän i januari efter påminnelse och då saknades dessutom en beställd pusselmatta. Dvs lite smolk i b... Voir plus

Ett fotopussel är den perfekta presenten. Vi erbjuder fotopussel med 48, 100, 200, 500, 1 000 och till och med 2 000 bitar.

3,2

Moyen

TrustScore 3 sur 5

98 avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Usel kundtjänst

Jag skulle beställa ett pussel med en bild på min sambo från vår resa till Prag. Efter diverse knapptryckningar så tycker jag att jag är nöjd. Sedan när jag klickar på beställ så ser jag att det tillkommit en ram runt bilden som jag inte valt. Jag både mailar och ringer omg att jag vill inte beställa pusslet om det är någon jäkla ram runt. Tjejen som svarar på kundtjänst säger att det skall stoppas i sådant fall. Döm då om min förvåning när jag möts av en faktura och leveransbesked någon dag efter trots att jag bett om någon slags återkoppling med bekräftelse att själva pusselbilden inte skulle ha någon ram runt innan jag ville beställa pusslet. Efter en totalt tondöv mailkonversation med deras kundtjänst gav jag upp. Nu ligger det ett pussel som jag inte ville ha i en låda och samlar damm.

Är verkligen inte nöjd med svaret det från PuzzelYOU.
Redan 15 min efter min beställning fick jag tag i en tjej på deras kundtjänst att dem skulle som ordagrant sa att dem inte skulle gå vidare om det var en ram runt. Bad också henne på. Kundtjänsten skulle återkomma med en bekräftelse att den beställningen var stoppad vilket hon också sa.
15 min efter en beställning borde man kunna få en order stoppad. Det skedde ca 19.30 så jag antar att ingen tillverkning sker då

8 janvier 2024

Réponse de puzzleYOU SE

Hej! Din beställning skrivs ut 1:1 hur du har beställt det. När du skapade ditt pussel har du kanske inte märkt att du använde en ram runt pusselmotivet. Vi kan inte trolla fram ramen, det har du valt själv. Om du bara laddar upp en bild och klicka på "Fortsätt" läggs ingen ram till. En efterbearbetning av ditt motiv i vårt system är tekniskt inte möjligt, vilket innebär att du aktivt har lagt till en ändring.
Därför att vi tillverkar alla produkter efter kundens individuella önskemål finns det ingen ångerrätt enligt lag. Alla våra medarbetare vet detta och kan inte ha lovat att stoppa din beställning.

Har handlat flera gånger av Er

Har handlat flera gånger av Er, det har varit toppen. Men denna gång fick jag 9st extra bitar som inte tillhörande mitt pussel, och blev väldigt konfunderad. Tänk den stackarn som betalat dessa pengar och inte får ett komplett pussel, oavsett om Ni kompenserar det eller inte.

3 mars 2024

Beställ inte!!!!

Inskickade foto centrerades inte vilket resulterade till avhuggna huvud osv!!!

19 décembre 2023

Réponse de puzzleYOU SE

Hej! Du behöver justera bildområdena för de enskilda bilderna efter du har uppladdat dem!!! Det kommer inte justeras automatiskt av systemet. I förhandgranskningen kan du alltid se hur dina memokort ser ut. Tyvärr har du förbisett detta och vår kundtjänst har erbjudat dig 30% för en ny beställning där du kan rätta detta.

Beställde ett memory

Beställde ett memory. Visste ej att hela porträttet på bilden inte skulle få rum på kortet!
Så nu fick jag många avklippta huvuden på mina porträttbilder!
Jag kunde få 30% rabatt om jag beställde på nytt

31 août 2023

Réponse de puzzleYOU SE

Hej, tack för ditt meddelande. Tyvärr har du inte justerat bildområdena för de enskilda bilderna när du laddade upp dem så att huvuden skärdes av. I förhandgranskningen kan du alltid se hur dina memokort ser ut. Genom att klicka på bilderna kan du välja det exakta bildområdet du vill ha. Efter att du har meddelat oss att två kort är trasiga, har vi skickat dig en rabattkod för en kostnadsfri beställning.

Bra bildkvalité i personligt pussel

Snabb leverans, kom inom en vecka. Beställde personligt pussel med egna bilder, jättebra kvalité på bilderna i pusslet.

Sen var det två bitar som inte passade, vi tog kontakt och ombads pröva olika placeringar. Vi fick sen bilden över pusslets stans (1000 bitar) och ombads kolla utifrån det. Där kände vi att det räckte och meddelade att vi avstod och kunde skicka tillbaka allt så att de kunde se om de hittade lösningen.

Bara tre stjärnor pga jag hade önskat en hantering av problemet även med ett kundfokus.
Kommer utifrån erfarenheten inte beställa flera gånger.

16 janvier 2023

Réponse de puzzleYOU SE

Hej, tack för ditt meddelande. Efter flera förslag från oss att hjälpa dig med pusslet bestämde du att det är inget du kommer att lägga tid på. Vi tycker att bitarna finns på fel plats och vi försökte hjälpa dig på ett kundorienterat sätt genom att skicka ett förslag om att lägga bitarna på olika sätt och sedan stansmallen. Köparen måste betala returkostnaderna och vi vill gärna undvika onödiga kostnader. Vi kan nu endast accepterar ditt val att inte lägga mer tid på detta.

Rekommenderas starkt!

Pusslet på våra hundar var superfint och när vi behövde hjälp med kundservice fick fantastiskt snabb och bra hjälp. Rekommenderas starkt! Blir garanterat nya pussel på egna motiv i framtiden

15 février 2022
Avis spontané

All info om vart varan skickats och när…

All info om vart varan skickats och när komma fram var på tyska. Inte alla som kan det. Sedan var leveranstiden lite längre än vad som stod när beställde. Ganska kort tid ändå men det borde stå rätt beräknad leveranstid. Inte intresserad när det tillverkas utan när kan förväntas ha det hemma. Annars är jag nöjd

26 juin 2021

Réponse de puzzleYOU SE

Hej, tack för ditt meddelande.

Vi skickar en beställnings- och leveransbekräftelse som båda är helt på svenska. Länken i leveransbekräftelsen som leder till DHL-sidan kan också läsas på engelska om du byta från DE till EN upp till höger på sidan. Tyvärr har vi inget inflytande på vår leveranspartners språk.

Leveransdatumet är alltid beräknat. Vi talar uttryckligen om ett förväntat leveransdatum och lovar inte ett fast leveransdatum. Oförutsägbara händelser kan alltid inträffa som vi inte kan påverka.

Jag blev besviken på det sätt som bilden blev beskuren på från er. Det framgick inte i informationen att bilden blev mindre än det inskickade motivet. Nu blev inte alla personer med på pusslet.

Jag blev besviken på det sätt som bilden blev beskuren på från er. Det framgick inte i informationen att bilden blev beskuren så på min bild blev inte alla personer med vilket var viktigt för mig.

25 juin 2021

Réponse de puzzleYOU SE

Hej Mica, tack för ditt meddelande. Vi producerar våra pussel i format 4:3. Du måste anpassa din bild till vårt format för att få hela bilden på pusslet. Vi visar alltid en förhandsgranskning där du kan exakt se vad som kommer att vara med på bilden.

En savoir plus sur les différents types d'avis.