Bestilte et alarmsystem hos dem. Systemet blev hurtigt afsendt, var nemt at sætte op og fungerer super fint. Tilkøbte så et kamera som skulle tilføjes. Kunne ikke finde en måde at koble det sammen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ringede til Qsmart og erfarede, at det desværre var udenfor deres åbningstid og planlagde derpå at ringe dagen efter. Men jeg blev sørme ringet op kort efter og fik en god vejledning som gjorde, at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virksomheden har nogle fantastiske medarbejdere. Jeg har fået en helt igennem suveræn guidning og vejledning. Hver gang jeg har været i tvivl om noget eller haft spørgsmål, er jeg blevet mødt me... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin de matériel de surveillance
- Fournisseur d'alarmes incendie
- Fournisseur de systèmes de sécurité
- Installateur de systèmes de sécurité
- Magasin d'équipement de sécurité
- Télévision en circuit fermé (CCTV)
À propos de Qsmart
Écrit par l'entreprise
Hos Qsmart.dk forstår vi vigtigheden i at sikre dit hjem eller din virksomhed.
Med vores brede udvalg af sikringsprodukter, herunder alarmsystemer, overvågningskameraer og GPS trackere, kan du nemt og effektivt beskytte dit hjem eller din virksomhed mod uønskede gæster, hærværk, tyveri og brand- eller vandskader.
Vi er stolte af at kunne tilbyde produkter af høj kvalitet til både private og erhvervskunder, til konkurrencedygtige priser.
Vi sætter en ære i at levere førsteklasses kundeservice - vores imødekommende og professionelle personale er altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og forespørgsler.
Se hele vores produktsortiment på Qsmart.dk
Hvor du også kan bestille en opringning til en uforpligtende snak omkring dine muligheder.
Vi ser frem til at høre fra dig.
Coordonnées de contact
Snogegårdsvej 3, 2820, Gentofte, Danemark
- kundeservice@qsmart.dk
- qsmart.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
God oplevelse fra start til slut.
Første step var at kontakte firmaet for at få afklaret nogle spørgsmål til produktet (Alarm og kamera). Efter levering, som skete inden for et par dage, var næste skridt, at få systemet sat op og køre. Måtte kontakte support grundet wi-fi udfordringer. Disse blev løst, hvorefter systemet blev konfigureret til appen og sat op. Alt i alt god service og "nem" (Wi Fi udfordringen er årsag til "". Tyverialamen var intet) installation
Super service.
Endnu engang super hurtig levering fra opkald, til varerne ankom på adressen. Altid professionel behandling.
SUPER
SUPER. Jeg har ringet flere gange til Qsmart og hver gang fået fantastisk service.
kan klart anbefales
Super tilfreds med produkterne
Super tilfreds med produkterne, havde nogen problemer i starten, efter snak med Qsmart, forsvandt problemerne og det har bare fungeret siden. Vi er meget glade for det vores alarm system. Stor ros for så god en service!
Hurtig levering og hjælp hvis der er…
Hurtig levering og hjælp hvis der er problemer med programmeringen.
Virker på telefonen og ekstra panel, funktioner helt i top.
Har tilslutte dørkontakter, bevægelsesmelder er, røgmelder, og panel til udvendigt.
Billig løsning i forhold til prof anlæg som kostede 3 gange så meget.
Hvis det holder skal det have 5 stjerner
Meget god og positiv dialog og handel - En kundeoplevelse i den helt gode afdeling. :-)
Meget fin, venlig, informativ og konstruktiv dialog og købsaftale, fra første samtale og frem til modtagelse af det bestilte udstyr.
Firmaet kan bestemt anbefales herfra på det foreliggende grundlag. :-)
Kontaktede Qsmart vedr alarm
Kontaktede Qsmart vedr alarm, og fik en god sælger i røret, og han samlede den alarm pakke jeg skulle bruge, og da jeg fik den hjem, gik i gang med at sætte systemet op, gik det meget godt i starten , men så kom der lidt problemer
Kontaktede Qsmart og blev hjulpet hele vejen igennem opsætningen
Super super god service
Kan varmt anbefales
Jeg har købt et alarmsæt med kamera og…
Jeg har købt et alarmsæt med kamera og sensorer til vinduerne. Kamera fungere rigtig godt, kniv skarpe billeder og rigtig gode om natten.
Jeg havde ved en fejl installeret mine vindues sensorer forkert, og efter kyndig vejledning smed qsmart en ny omgang tape afsted uden beregning, selvom det var min egen fejl.
Hurtig levering, hurtig til at svare (selvom man er kunde og har brug for hjælp)
Alt i alt 5 stjerner her fra.
Godt gået.
Very satisfied, good product good service.
Fast delivery, world class level support.
Hurtig og god(e) levering, service, behandling, samt produkter.
Hurtig levering, dog med en restordre (som jo altid kan og vil ske, især på/hos populære produkter/leverandører)
Dog forsvandt restordre umiddelbart i posten, men også dette fik Vincent fra Qsmart styr på, med hurtig og behagelig response.
Tak til Qsmart, for gode produkter, hurtig service og god behandling.
Hurtig besvarelse på spørgsmål og…
Hurtig besvarelse på spørgsmål og hurtig levering. Produktet fungerer fint!
Nemt at bestille og hurtig levering.
Nemt at bestille og hurtig levering.
Lige til at gå til, god vejledning og YouTube videor hvis man har problemer. Jeg kan varmt anbefale jeres alarm pakker.
Service helt i top ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SUPER service og support
Der er rigtig god support og hjælp at hente, og ingen sure miner, hvis man kommer med et knap så klogt spørgsmål. Jeg oplevede også fejlalarmer, og så fik jeg ikke ringet inden 16, så skrev en mail. En medarbejder ringede til mig 16:30, og fortale at han kunne se, at det var en sabotagealarm jeg fik på min facadedør. (Havde sendt billede af log fra App og terminal) Jeg kunne så se, at sensordelen med batterier og magneten på dørrammen sad for tæt, så hvis døren blev lukket hårdt, så troede sensoren at den blev saboteret, og alarmen gik. Jeg blev også tålmodigt guidet igennem de forskellige tilvalg og fravalg i kameraopsætningen.
Hurtigt kvikt og god vejledning
Vi havde behov for en hurtig installation af et alarmsystem efter tyve havde vist interesse i vores sommerhus. Hurtig kontakt hurtig levering og god hjæp til opsætning medførte at vi på en weekend havde alt opsat og det funker. Kan bestemt anbefales!!
Meget hurtig forsendelse og produkter…
Meget hurtig forsendelse og produkter svarende til prisen.
Kan anbefales
Fuldt ud tilfreds
Godt produkt, der levede op til forventningerne, og krav.
Hurtig levering.

Réponse de Qsmart