Jag har den "minsta" butikslösningen vilket funkar perfekt för mig och inte är alltför dyr. De 3 gångar jag behövt hjälp, har jag fått utmärk service, både snabbt och med väldigt god fingertoppskänsla... Voir plus
Jag är otroligt nöjd med supporten från teamet på Quickbutik. Det är enkelt att komma igång, men när jag stöter på något jag inte riktigt får till finns teamet alltid där – snabbt, hjälpsamt och engag... Voir plus
Vi hade Quickbutik nästan från des begynnelse och åtta år framåt. Jag tycker dem är bra att ha att göra med och många plugins som ingår, en relativt lättmanövrerad butik, MEN också allt för stora begr... Voir plus
Etter å ha forsøkt flere nettbutikkløsninger tidligere, er Quickbutik den enkleste å sette seg inn, pen og oversiktlig. Flere valg ifht utførelse. Supporten deres er superrask, svarte meg samme dag! D... Voir plus
Quickbutik launched in 2015 with one simple idea - to help businesses succeed faster by creating a simple, all-in- one, ecommerce solution designed to help you grow your online business fast. Today Quickbutik is the fastest growing (e)commerce platform in Scandinavia, providing entrepreneurs with everything they need to succeed at selling online. Quickbutik transcends the regular business modell, and is not only an all-in-one platform, but also a growth partner helping out over 5000 business owners on a daily basis. The company is born and based in Helsingborg, Sweden and has since expanded to offer our services to both Norway and Denmark.
Vasatorpsvägen 1, 25457, Helsingborg, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Absolut den bästa plattformen jag har provat! Har testat 7 st innan. Den är proppad med bra funktioner till bra pris.
supporten är helt fenomenal och så hjälpsam så jag är sååååååå nöjd!
mvh Lena / Bags4Fun.se
Proffsig och enkel plattform. Mycket nöjd. Bra support. Har jobbat med olika plattformar tidigare. Men detta är den första där allt går så fort. Rekommenderas!
Quickbutik is a fantastic solution for every ecommerce beginner. Great kontrollpanel with many features that even the layman can manage. Super-designed layouts, and above all the best customer service. Strongly recomended.
Modern leverantör som är mycket mån om sina kunder! Snabb och mycket trevligt bemötande på alla sätt och vis. Rekommenderar varmt Quickbutik till alla med e-handelsbutiker!
Modernt jämfört med andra plattformar jag provat på, enkelt att använda, hade aldrig problem med att hitta vad jag ville ändra på i min webbutik, väldigt prisvärt!
Min butik säljer kläder som är snygga och som man har råd att köpa. Super snygg och otrolig bra support utan det kostar. Har tidigare haft webbyrå som ordnade en webbutik till mig, men som bara lurade pengar av mig hela tiden för att hålla igång " driften " och " optimering ". Men quickbutik gör det automatiskt och för ett fast pris som jag med annars fysisk butik också kan klara av betala. TACK!
Det var lätt. Skapade från butik från min lur och gjorde den klar sen på kvällen. jag som trodde jag skulle hyra en utvecklare till detta jobbet, men klarade det helt själv. eftersom de fortfarande är i beta läge, fanns det inte så många guides, så fick jag också använt mig av supporten som var väldigt snabb med svar.
Enkelt för mig att komma igång. Fick grym support direkt av grundaren vid frågor. Har haft min butik South igång nu i en vecka, smidigt!