Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde selv fundet en Mercedes i Tyskland, som jeg gerne ville købe. Dog kan jeg ikke tysk og ville ikke selv føle mig sikker i at stå for handlen selv. Jeg kontakte derfor Quickconsult, so... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Christian er en meget kompetent mand, der tydeligvis går op i at gøre sit bedste, for at finde den rigtige bil til dig.

À propos de l'entreprise

1. Consultant

Écrit par l'entreprise

QuickConsult.dk er din professionelle partner, når du ønsker at købe en elbil i udlandet. Vi specialiserer os i at hjælpe danske kunder med at finde, købe og importere elbiler fra hele Europa. Med en unik kombination af tysk præcision og dansk kundeservice sikrer vores erfarne indkøbsrådgivere, at du får den bedste bil til den rigtige pris, uden at skulle bekymre dig om de praktiske detaljer. Vi tager hånd om hele importprocessen: fra valg af bil, forhandling med sælgere, og papirarbejde til registrering og levering. Vores mission er at gøre bilkøbet så enkelt og trygt som muligt, så du kan nyde godt af både tyske bilpriser og dansk support.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Hjælp til import af bil

Jeg kontakte derfor Quickconsult, som har stået for alt kontakt med sælger og derudover screenet markedet for om der var andre biler der matchede mig bedre.

De har forhandlet prisen en smule ned og fået ekstra udstyr inkluderet i prisen. Inden jeg accepterede handlen, sendte Christian et fuldt overblik over alt økonomi, kontrakt, inkl transport, toldsyn og afgift - så jeg følte mig helt sikker i handlen.

Jeg kan klart anbefale og har allerede anbefalet at bruge Quick Consult.

15 avril 2024

Det lykkedes

En lidt turbulent omgang med manglende dele hos den tyske forhandler og udfordringer på hjemtransporten. Quickconsult har været imødekommende og hjælpsom på trods af mine (måske) for ofte henvendelser. Helt klar en stor hjælp i forløbet, hvor det endelig lykkedes at få bilen hjem.

24 avril 2024

Christian er fantastisk

Christian er fantastisk

Jeg er i gang med at importere en bil fra Tyskland med hjælp fra Christian. Han har tryllet gennem hele forløbet.
Ekstremt opsøgende når der er nyt i processen, klart og overskueligt hvad jeg skal gøre og hvornår.

Jeg har ikke bilen endnu, men hvis sælgeren (forhandleren) får papirerne klar inden bilen afhentes, så har det taget Christian præcis en uge at komme fra første kontakt, til en bil med danske plader som kan afhentes i Flensborg.
Det er virkelig en imponerende indsats.

Samtidig har Christian lykkedes med at holde vores budget, selvom der var en større overraskelse i størrelsen på registreringsafgiften.

18 avril 2024

Kompetente, professionelle og servicemindede

Quick Import og Quick Consult hjalp mig med at importere en VW ID3 fra Tyskland.
Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet.

Med deres rådgivningspakke fik jeg en særdeles professionel og kompetent bistand hele vejen igennem med alt fra valg af bil, forhandling af pris, transport af bilen og indregistrering til Danmark.

De var især gode til at gøre tingene overskuelige og simple. Med dem følte jeg mig i gode hænder og det hele forløb meget trygt og sikkert. Det er tydeligt, at de har en massiv erfaring og viden indenfor import.

Det er endt ud med, at jeg har fået mig en bil, som jeg er meget tilfreds med og med en betydelig besparelse i forhold til det danske marked.

12 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Det var det fedeste måde at købe bil…

Det var det fedeste måde at købe bil på.
Den kæmpe hjælp og de gode samtaler med Christian var virkelig virkelig services på højt plan.

Christian var på virkelig dygtig til at finde præcis den bil jeg ville have med det rette udstyr og god pris.

Det bliver virkelig ikke nemmer at købe bil når man får hjælp fra Christian.

Kæmpe anbefaling her fra

2 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

God og personlig service hele vejen.

Det er nu et par måneder siden vi fik vores Import bil leveret.
Vi har sparet rigtig mange penge og har fået den fedeste bil. Bilen var 100% i orden da den blev leveret i vores lokale synshal.
God hjælp fra Quick Consult hele vejen.
Vores varmeste anbefaling.

15 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ville købe brugt bil i Tyskland

Ville købe brugt bil i Tyskland. Kontaktede QuickConsult online med ønske om bilmærke, årgang, max km, ca. pris og en lang række af tekniske finesser. Næste formiddag fik jeg telefonisk besked om 3 biler, som havde de ønskede ting. Fik billeder af den bil, som jeg valgte. Samme dag fik jeg slutseddel til underskrift fra forhandleren, som kom via QuickConsult, der havde gennemset slutsedlen (var på tysk), og sagde god for indholdet. QuickConsult fik bilen hentet til Flensburg, sørgede for toldsyn og indregistrering. Hentede bilen i Flensburg. QuickConsult holdt alle aftaler og i øvrigt med en rigtig god, venlig og saglig kundeservice. Giver 5 stjerner med pil op. Bent Olsen, Hundested

16 février 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Fleksibel og tålmodig service

Christian var meget fleksibel og tålmodig med at få fundet den helt rigtige bil til os. At forhandleren ikke havde gjort bilen ordentligt ren indvendigt og den havde en større skramme, som ikke fremgik af tilstandsrapporten var træls, men ikke QuickConsults fejl

5 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Assistance til køb af ny elbil håndteret professionelt

Da jeg i sommers skulle have mig en ny elbil henvendte jeg mig til QuickConsult for at forespørge en Hyundai Ionic 5 med al ekstraudstyret (panoramatag, head-up display og komfortpakken stod højt på ønskelisten).

Christian Mørck var på pletten med 2 mulige opslag fra tyske sælgere, og udvælgelsen var overstået på ganske kort tid. QuickConsult er meget effektive og gør et grundigt arbejde.

Pengene blev overført og de nødvendige transaktioner blev overstået med den hastighed, man nu kan forvente af et håbløst gammeldags tysk system. Det viste sig, at der var problemer med det firma, der skulle transportere bilen fra midttyskland til den danske grænse, og på et tidspunkt kom vi i tvivl om, hvorvidt garantien nu også stadig stod ved magt, og vi skulle bruge bilen til en bilferie, så vi kom hurtigt til at blive lidt stressede.

Christian håndterede situationen hurtigt og professionelt, og vi endte med at få lige præcis den bil under lige præcis de vilkår vi havde forventet, og vi fik den i rimeligt god tid inden ferien. Alt sammen takket være Christian.

I ethvert udenlandsk bilkøb kommer der et tidspunkt, hvor pengene skal overføres fra deres lune hjem på ens bankkonto og til et koldt og fremmed sted, og det samme blev relevant for mig. Mine penge skulle overføres til den tyske sælger, og min bank havde advaret mig mod at foretage overførslen. De garantier, vi forventer når vi køber ting online herhjemme bliver markant mere komplicerede, når man foretager køb udover landets grænser.

Men med QuickConsult som mellemled følte jeg mig ret sikker, og nu hvor jeg ved selvsyn ved, at de arbejder grundigt og med integritet, vil jeg helt sikkert tiltro mine penge til en tysk bilsælger, når jeg ved at Quick Consult er med inde over købet. Mange tak herfra!

10 juillet 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Christian fra Quickkonsult var…

Christian fra Quickkonsult var lynhurtig og dygtig til at finde et rigtig godt tilbud på den bil, vi gerne ville have. Alt blev håndteret korrekt og professionelt. Det eneste vi har savnet, har været tættere information og opdateringer undervejs i processen.

28 novembre 2023

Import af BMW iX xDrive50

Jeg brugte QuickConsult (Christian) til at hjælpe mig med at hjemtage en nyere BMW iX xDrive50 fra en autoriseret BMW-forhandler. QuickConsult fandt alternativer til de emner jeg selv havde fundet, hjalp med både afgiftsvurderinger og forhandlinger undervejs og arrangerede hjemtransport (ekspres) for yderst rimelig pris. Derudover var de en stor hjælp i processen og betryggelse i at alt foregik "efter bogen", da det blev alvor... Mindre udfordringer undervejs blev løst på fin pragmatisk vis og de følger tingene til dørs - også på spørgsmål, der er opstået efter bilen er leveret og de har modtaget deres honorar.

22 novembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus