Jeg havde selv fundet en Mercedes i Tyskland, som jeg gerne ville købe. Dog kan jeg ikke tysk og ville ikke selv føle mig sikker i at stå for handlen selv. Jeg kontakte derfor Quickconsult, so... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ville købe brugt bil i Tyskland. Kontaktede QuickConsult online med ønske om bilmærke, årgang, max km, ca. pris og en lang række af tekniske finesser. Næste formiddag fik jeg telefonisk besked om 3 bi... Voir plus
Christian er en meget kompetent mand, der tydeligvis går op i at gøre sit bedste, for at finde den rigtige bil til dig.
En lidt turbulent omgang med manglende dele hos den tyske forhandler og udfordringer på hjemtransporten. Quickconsult har været imødekommende og hjælpsom på trods af mine (måske) for ofte henvendelser... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
QuickConsult.dk er din professionelle partner, når du ønsker at købe en elbil i udlandet. Vi specialiserer os i at hjælpe danske kunder med at finde, købe og importere elbiler fra hele Europa. Med en unik kombination af tysk præcision og dansk kundeservice sikrer vores erfarne indkøbsrådgivere, at du får den bedste bil til den rigtige pris, uden at skulle bekymre dig om de praktiske detaljer. Vi tager hånd om hele importprocessen: fra valg af bil, forhandling med sælgere, og papirarbejde til registrering og levering. Vores mission er at gøre bilkøbet så enkelt og trygt som muligt, så du kan nyde godt af både tyske bilpriser og dansk support.
Coordonnées de contact
Kirkebjerg Allé 88, 2, 2605, Brøndby, Danemark
- 71994747
- mail@quickconsult.dk
- quickconsult.dk
Svær opgave
Vi havde sat Christian på en svær opgave med specifikationer på bilen der gjorde den svær at finde. Christian søgte vidt og bredt og endte endda med at søge i Ungarn og Østrig også. Da vi endelig fandt en bil der passede vurderede Christian at der var noget som ikke helt var som det skulle og anbefalde os at vente til vi fandt en anden selvom det for ham sikkert ville være mere rart at få sagen lukket. Vi endte med et pragteksemplar hvor vi kun måtte give købsslag på et af vores mange krav.
Nemt og trygt import af elbil fra Tyskland
Jeg blev guidet af en yderst komparent hr. Christian Mørck som er tysker, men kan perfekt Dansk. Jeg har ikke forstand på at importere biler så derfor kontaktede jeg Christian. Da bilen var fundet hjalp han med vurderingen om man skal betale afgift. Alle papirer til told og skat og bestilling af autotransporter til levering hos synshal i nærheden af mig…. Da alle papirer elektronisk var lavet på forhånd og bilens koder hos skat skulle åbnes tog det kun 30 min fra bilen kom til der var nummerplader på bilen.
Jeg vil på det varmeste anbefale Christian Mørck og Quickconsult .. han hjælper dig fra start til slut også selvom han var på ferie og den tyske forhandler ikke havde styr på forhandlerens papirer var han hurtig til at gensende de rigtige papirer og kvitteringer til den tyske forhandler…
Tak Christian
Assistance ved import af en brugt BMW…
Assistance ved import af en brugt BMW i4 fra Tyskland.
Fantastisk god og kompetent service.
Jeg kan kun anbefale Quickconsult
God og kompetent hjælp med at finde og…
God og kompetent hjælp med at finde og importere bil fra Tyskland. Det var første gang for mig og Quickconsult håndterede processen og svarede på spørgsmål uden problemer.
Verdensklasse service
Christian Mørck fra QuickConsult har været en kæmpe hjælp for mig ifbm. import af bil fra Tyskland.
Da vi startede vidste jeg ikke det store om hverken det tyske marked, import eller for den sags skyld den bil jeg havde kig på.
Her har Christian været en kæmpe hjælp ved at klarlægge hvilke ting jeg skulle være opmærksom på i processen.
100 spørgsmål senere, fandt jeg en bil som var den jeg skulle have. Her har Christian været yderst behjælpelig med forhandling med sælger, hjemtransport og indregistrering i Danmark.
Hele processen har været præget af verdensklasse service og jeg er til hver en tid blevet mødt af et venligt sind og en holdning til at "der findes ingen dumme spørgsmål".
Alle varme anbefalinger går til QuickConsult og Christian herfra!
Professionel rådgivning
Professionel rådgivning - også selvom det betød jeg at jeg købte et andet sted i sidste ende.
Rigtig god værdi
Hurtig og service minded team :-)
Jeg kontaktede et par firmaer vedr. hjælp til at få en bil hjem fra Tyskland, men fælles for dem alle var at det ville taget 4-6 uger, hvilket ikke passer til min tålmodighed :-)
Christian og teamet var super serviceminded og vi brugte under en uge sammenlagt på at have bilen på plader i DK.
Bestilte torsdag
Bilen var i Flensborg Fredag og havde plader på i DK mandag.
Og så til en yderst fornuftig pris.
Mange tak
God rådgivning skaber tryghed i processen
Christian har givet kyndig vejledning igennem hele købsprocessen, han har sørget for at papirerne var i orden og jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang.
Kan klart anbefales!
Kan klart anbefales!
Hjalp med at få min bil hjem. Der var tryghed, gennemsigtighed og fleksibilitet hele vejen igennem.
Fantastisk oplevelse på trods af min skepsis
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg var skeptisk hele vejen igennem, for at overføre mange penge til et fremmed kontonummer. Christian beroligede mig hele vejen igennem, og jeg har fået nøjagtig det jeg blev lovet. Så der er ingen grund til at være skeptisk, quickconsult leverer nøjagtig det de skal. Det er ikke sidste gang jeg bruger dem.
verlässlicher Partner
Ich Arbeite mit QuickConsult seit zwei Jahren zusammen und kann nur positives berichten. Sie sind immer erreichbar und alle Absprachen halten.
Rigtig godt sted at købe sin elbil
Rigtig godt sted at købe sin elbil, tusind tak for hjælpen Christian Mørck for at finde den rigtige bil til mig og min familie 10⭐️ her fra.
Jeg vil hetl sikkert anbefale dem til andre.
Hurtig og kompetent hjælp til køb af bil
Christian har været super god til at hjælpe med at finde og købe en ny bil til os. Det er gået hurtigt og han har været hjælpsom med besvarelse af alle vores spørgsmål undervejs. Jeg kan virkelig anbefale at benytte QuickConsult.
Unkomplizierter Autoverkauf nach Dänemark
Anfangs hatte ich bedenken aber alles lief sehr Professionell ab und genau so wie der Sachbearbeiter es gesagt hat! Die Kommunikation war schnell und unkompliziert, die Überweisung ging schnell, lediglich die Abholung hat etwas Zeit in Anspruch genommen aber das ist ja leider in der Branche von Speditionen, insbesondere von Autotransporteuren, dem Personalmangel geschuldet.
Ansonsten kann ich diese Firma uneingeschränkt empfehlen!
Sehr gute und professionelle Abwicklung
Sehr gute und professionelle Abwicklung.
Herr Mørck kümmerte sich um alles und hielt mich stets auf dem Laufenden.
Fantastisk oplevelse!!
Fantastisk oplevelse at handle med Christian, han er transparent og guider en igennem hele processen.!
Kan stærkt anbefales.
Perfekter und freundlicher Verkauf
Kann mich nur allen positiven Bewertungen anschließen... konnte mich jederzeit zu 100% auf alle Absprache verlassen. Übergabe in Flensburg reibungslos! Jederzeit wieder!!
Absolut perfekter Ankauf
Sehr netter und freundlicher Kontakt. Sämtliche Vereinbarungen wurden alle eingehalten. Das Fahrzeug wurde gleich bei Übergabe online abgemeldet. Dieser Käufer hat seine 5 Sterne wirklich verdient. Vielen Dank.
Jeg har fået hjælp hele vejen til st…
Jeg har fået hjælp hele vejen til st blive den glade ejer og fører af en 6 mdr gl Tesla 3. Christian har fundet bilen til mig - forhandlet en god pris - transporteret den til DK og ordnet det formelle, så jeg kunne hente den i Aabenraa. Jeg er løbende blevet informeret - og Christian har løst problemerne undervejs. Jeg har følt mig tryg.
Jeg giver mine bedste anbefalinger
Hilsen en meget glad kunde i sin nye Tesla😀
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.