Jeg havde selv fundet en Mercedes i Tyskland, som jeg gerne ville købe. Dog kan jeg ikke tysk og ville ikke selv føle mig sikker i at stå for handlen selv. Jeg kontakte derfor Quickconsult, so... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ville købe brugt bil i Tyskland. Kontaktede QuickConsult online med ønske om bilmærke, årgang, max km, ca. pris og en lang række af tekniske finesser. Næste formiddag fik jeg telefonisk besked om 3 bi... Voir plus
Christian er en meget kompetent mand, der tydeligvis går op i at gøre sit bedste, for at finde den rigtige bil til dig.
En lidt turbulent omgang med manglende dele hos den tyske forhandler og udfordringer på hjemtransporten. Quickconsult har været imødekommende og hjælpsom på trods af mine (måske) for ofte henvendelser... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
QuickConsult.dk er din professionelle partner, når du ønsker at købe en elbil i udlandet. Vi specialiserer os i at hjælpe danske kunder med at finde, købe og importere elbiler fra hele Europa. Med en unik kombination af tysk præcision og dansk kundeservice sikrer vores erfarne indkøbsrådgivere, at du får den bedste bil til den rigtige pris, uden at skulle bekymre dig om de praktiske detaljer. Vi tager hånd om hele importprocessen: fra valg af bil, forhandling med sælgere, og papirarbejde til registrering og levering. Vores mission er at gøre bilkøbet så enkelt og trygt som muligt, så du kan nyde godt af både tyske bilpriser og dansk support.
Coordonnées de contact
Kirkebjerg Allé 88, 2, 2605, Brøndby, Danemark
- 71994747
- mail@quickconsult.dk
- quickconsult.dk
Super hurtig behandling tid
Havde en rigtig go oplevelse med Quick Consult.dk hvor der var hurtig tilbage meldninger på diverse former for komunikation.
i min satiation blev vi enig med sælger (i tyskland) fredag eftermiddag, og havde bilen i DK og på danske Plader mandag eftermiddag. super hurtig behandling
Super god service
Super god, personlig og professionel service. Christian var enormt hjælpsomt igennem hele processen og det hele gik som aftalt.
Hurtig og ærlig tilbagemelding 👍👍
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse, spild af tid og ressourcer, fik ingen oplysninger om forskellige billerne på marked i Tyskland men kun tilfældige fundet bil modeller. Jeg skulle selv følge op hele tiden og vidste ikke hvad der forgik eller om noget overhovedet.

Réponse de QuickConsult.dk
Top service hele vejen igennem.
Klar besked
Fik en god forklaring, om det nok ikke kunne betale sig for mig at importere. Og fik gebyr tilbage.
Super service og hurtig reaktionstid
God hjælp med import af elbil
QuickConsult hjalp med import af elbil fra Tyskland. Det var en god og tryg oplevelse.
Fremragende service!
Fremragende service!
Christian er super behagelig og hjælper dig igennem hele processen. Christian Svare på sin tlf hver gang og er yderst velinformeret.
Vil benytte mig af deres service igen i fremtiden!
Flink og kompetent service
Christian var super hjælpsom hele vejen igennem. Fandt frem til den helt rigtig bil for mig og svaret al mine mange spørgsmål hurtig. Kunne ikke ønske en bedre behandling.
Verkauf reibungslos und perfekt
Der Verkauf war reibungslos und perfekt. Die Terminierung war wie angekündigt. Besten Dank.
Perfekt og professionelt bilimport med quickconsult
QuickColsult kan helt klart anbefales til import af bil fra Tyskland. Jeg skulle bestille 2 stk Tesla Model Y Dual Motor, og Christian fra quickconsult hjalp mig med at finde biler i Tyskland som passede mine ønsker, de forhandlede med sælgerne, og sikrede at bilerne stod køreklar i Danmark efter bare 2 uger. Begge biler havde gået kun 11-14.000km , er et halvt år gamle, og fremstår som nye. Besparelse på lidt over 100.000kr pr bil, ift danske nyvognspriser.
Generelt har oplevelsen bare været positiv, og de har været gode til at svare på mine spørgsmål, holde mig opdateret hele tiden, og berolige en førstegangskøber.
Så fuld plade på stjernerne herfra. Selvom man kan være lidt nervøs for, at kaste sig ud i at importere en bil, så skal du bare vide, at du er i trygge hænder hos quickconsult.
Tryghed hele vejen igennem.
Jeg bestilte opstartspakken hos QC efter af have fået dem anbefalet og jeg må bare sige at QC og Christian virkelig ikke skuffede.
Jeg fik en super god rådgivning og skiftede faktisk over til en anden Tesla variant efter dette og det var rigtig godt givet ud.
Der var dialog med Christian hele vejen igennem processen og hvis man var i tvivl om noget eller usikker, var Christian fluks klar via mail eller telefon.
Jeg vil klart anbefale QC og Christian der gerne vil gøre et importeret bilkøb nemt, sikkert og besparende.
Ikke sidste gang jeg bruger dette firma.
Lynhurtig og god service
Lynhurtig, nærværende og bare god service!
Vil til enhver tid anbefale Christian og QuickConsult - man skal bare være klar på, at han arbejder utrolig hurtigt, hvilket for os var fantastisk :)
Vielen Dank für die Abwicklung !
Jeg har haft hjælp af quickconsult til…
Jeg har haft hjælp af quickconsult til at hente en Tesla fra Tyskland. Dette har været et tryg forløb fra starten, hvor der skulle findes en bil der passede vores behov. Informationen har været i top under hele forløbet og her til sidst hvor der skulle overføres penge mm. har der været hjælp at hente med det samme. Jeg er nu ejeren af super flot Tesla som lever helt op til forventningerne:-) jeg kan kun anbefale andre der gerne vil importer F.eks en elbil til at benytte QuickConsult.
So einfach kann es sein
Abwicklung mit Herrn Mörck sehr professionell, alle Fragen wurden perfekt beantwortet. Alles wie versprochen eingehalten!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.