Klar anbefaling herfra
Hurtig levering og klasse tøj. Rigtig lækker kvalitet, og perfekt til træningen. Klart anbefaling herfra.
Vi tilbyder træningstøj i højeste kvalitet med en uslåelig pasform i et stilrent og tidløst design. Vores mission er at levere det bedste træningstøj på markedet, skabt til at passe din kropsform – uanset om du er nybegynder eller en dedikeret træner. Vores kollektion er designet til mænd i alle størrelser og styrkeniveauer, fra første reps til avancerede løft. God kundeservice er vores hjørnesten – oplever du noget problem, er du velkommen til at skrive til os på support@repx.dk. Vi svarer hurtigt og hjælper dig med et smil!
Trepkasgade 33, 8000, Aarhus, Danemark
Virkelig lækkert træningstøj! Jeg har købt t-shirts og bukser herfra. Kvaliteten på tøjet er god og leveringen var til tiden så klart en anbefaling herfra.
Har købt et T-shirt derfra, super lækkert produkt i god kvalitet
Bestilte et par af deres sweatpants. De kom hurtigt uden problemer. Kvaliteten er klasse🙌🏻
Rigtig behageligt at gå i og passer perfekt på kroppen
Jeg har brugt deres tøj siden det kom ud og jeg må sige at jeg er mere end tilfreds.
Super god kvalitet og endelige noget træningstøje man kan ånde i!
Kæmpe anbefaling herfra
Helt igennem fantastisk stof ! Pasformen, syningerne og kvaliteten er i høj kvalitet !
Har sjældent oplevet lignende fra andre steder! Fast kunde herfra ☀️
Meget tilfreds med mit køb. Har købt en hoodie og et par træningsbukser derfra, og der ikke noget at komme efter overhovedet. Hurtig levering og lækker kvalitet
Leveringen kom hurtigt indenfor et par dage.
T-shirten passede perfekt med et lidt oversized look som jeg ønskede.
Alt i alt i kæmpe anbefaling og ikke sidste gang jeg handler der.
Ikke noget at sætte en finger på. Kvaliteten er i top, og hurtig levering.
Derudover et fedt arrangeret social run i København. Ikke sidste gang I ser mig der!
Alt i alt en lækker oplevelse.
Virkelig lækker kvalitet! Alt hvad jeg bestilte kom til tiden