TM Fliserens

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har fået renset vores fliser og imprægneret dem idag. Resultatet er så FLOT! Jonas er super rar og kommunikationen omkring opgaven gik let. Jeg vil gerne anbefale TM fliserens.

À propos de l'entreprise

1. Service de lavage à pression

Écrit par l'entreprise

Med mange års erfaring sikrer vores team, at dine fliser bliver rene og behandlet omhyggeligt for længere levetid. Vi bruger kun miljøvenlige rengøringsmidler, der er sikre for hjemmet og naturen.Vi tilbyder skræddersyede løsninger og bruger det nyeste udstyr for effektiv rengøring og optimale resultater.Kundernes tilfredshed er vores prioritet. Vi leverer en enestående kundeoplevelse med gennemsigtig kommunikation og pålidelig service til overkommelige priser. Få et gratis og uforpligtende tilbud i dag, og lad os bringe dine fliser tilbage til deres bedste udseende!

Coordonnées de contact

Noté 5 sur 5 étoiles

5 stjerner hele vejen rundt - vi bliver stamkunder!

Den absolut bedste service og levering der findes. Kontakten før besøget har været enestående, for at være sikker på, at vi vidste hvad vi kunne forvente. Men vigtigst af alt, er det endelige resultat blevet 100x bedre end vi kunne have forventet. De knoklede uafbrudt i 8 timer, og fik lavet hver eneste centimeter af vores fliser, samt algebehandlede taget. Derudover fejer de også sandet efterfølgende, som bare er den mest fantastiske service. De er virkelig 5 stjerner hele vejen rundt. Vi kunne ikke be om mere, og vil klart blive stamkunder og anbefale deres service til andre. De er de rareste mennesker og tilbyder en enorm skarp pris ovenpå at resultater taler for sig selv. I kan ikke gå galt med et besøg fra TM Fliserens!

26 avril 2025

Flisernes

Vi har fået renset vores fliser og imprægneret dem idag. Resultatet er så FLOT!
Jonas er super rar og kommunikationen omkring opgaven gik let.
Jeg vil gerne anbefale TM fliserens.

9 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vores gamle fliser har fået nyt liv

Vores gamle fliser har fået nyt liv, efter en grundig rengøring og imprægnering
Hele forløbet har været meget nemt, fra bestilling af tilbud, aftale om dato og pris samt udførsel.
Jonas kom forbi en søndag og udførte imprægneringen og der var jeg i gang med et større projekt på en lille del af flisegangen. Jonas var meget fleksibel og tilbød at komme tilbage en anden dag og klare det sidste. Det er nu gjort og så fik taget også alge behandling et par steder, selvom vi i første omgang havde takket nej til den service.
Jeg kan helt sikkert anbefale TM Fliserens

3 avril 2025

Fliserne er som nye

Havde en god oplevelse med TM fliserens. Godt resultat og fine fliser. Kan klart anbefale TM fliserens. Og sidst men ikke mindst en fair pris

1 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde nogle rigtig grimme fliser og de er blevet så flotte efter de blev renset, ku jeg gi 10 stjerner så gjorde jeg det.

22 février 2025

Kan kun anbefale TM fliserens og Jonas

Kan kun anbefale TM fliserens og Jonas. Han var forbi og rengøre alle mine fliser for flisepest, mos og alger samt give taget algebehandling. Da vejret (frostgrader) gjorde at han ikke kunne komme ordentlig til bunds i det hele, kom han tilbage efter et par dage og færdiggjorde arbejdet. Virkelig god stil.

20 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse med fliserens!

Jonas gjorde et fremragende stykke arbejde med at rense vores fliser – de ser ud som nye igen! Han var både professionel, grundig og meget venlig gennem hele processen. Servicen var i top, og han gik virkelig op i at levere et godt resultat. Jeg kan varmt anbefale Jonas, hvis du har brug for fliserens – du vil ikke blive skuffet!

22 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med TM Fliserens! Deres service var hurtig og effektiv, og mine fliser ser nu helt nye ud. Jonas var venligt og professionelt, og han tog sig tid til at forklare processen. Jeg kan varmt anbefale TM Fliserens til alle, der ønsker at få deres fliser renset. Fem stjerner fra mig!

18 février 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus