Rotsvast Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

My name is Irina. I'm from Ukraine. I live in the Netherlands under protective custody with my grandson. I want to thank your company for providing accommodation for my children from Zaporizhzhia, who... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben Rotsvast vrij kort voor ons vertrek naar het buitenland benaderd (ca 2 weken). Ze konden snel bij ons thuis langskomen om hun gang van zaken uit te leggen en ook snel de professionele foto... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks dat we elkaar niet kenden ben ik (als verhuurder) direct supersnel, begripvol en hulpvaardig geholpen. Een ontzettend fijne ervaring die ik eenieder kan aanraden! Siegrid hartelijk dank... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rotsvast heeft langjarig het beheer verzorgd van een object gelegen te Gouda. De kwaliteit, communicatie en procesbegeleiding was altijd van zeer hoog niveau. Zou Rotsvast Gouda zeker aanraden als beh... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence immobilière

Écrit par l'entreprise

Verhuur, verkoop en beheer van Vastgoed Vastgoedbeheer via Rotsvast Overweegt u om één of meer woningen te laten beheren? Rotsvast is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in vastgoedbeheer. Als vastgoedbeheerder kunnen wij u compleet ontzorgen bij het beheer van uw woonpand(en). Zo heeft u ook na het verhuren van uw woning geen omkijken naar beheer, onderhoud of contact met de huurder. Wat is vastgoedbeheer? Bij vastgoedbeheer laat u een woning beheren door een vastgoedbeheerder. Een vastgoedbeheerder als Rotsvast is als het ware een tussenpersoon die werkzaam is namens de eigenaar van de woning. Er zijn verschillende vormen van vastgoedbeheer. Zo is er financieel beheer en technisch beheer. Wanneer u voor beide vormen van beheer kiest, wordt u compleet ontzorgd en heeft u geen omkijken naar de woning. Voorbeelden vastgoedbeheer Financieel vastgoedbeheer Bij financieel vastgoedbeheer ontzorgen wij u bij alle administratieve zaken omtrent het pand. Denk hierbij aan het opstellen en innen van huurfacturen, bewaken van huurachterstanden en het doorvoeren van huurverhogingen. Wij verzorgen daarbij heel het incassotraject, zelfs tot aan de eventuele inschakeling van een gerechtsdeurwaarder. Dit zijn alle financiële vastgoedbeheertaken die wij uitvoeren: • Huurfacturen verzenden en incasseren, inclusief de financiële afhandeling. • Periodieke administratieve huurafrekening verzorgen. • Bewaken van betalingen en huurachterstanden. • Verzorgen van eventuele aanmaningen (zelfs inschakeling van een gerechtsdeurwaarder). • Verrichten van betalingen met toestemming van de verhuurder. • Verzorgen van huurverhogingen inclusief schriftelijke kennisgeving. • Administreren en doorbelasten van gemeentelijke belastingen aan de huurder. Technisch vastgoedbeheer Bij technisch vastgoedbeheer ontzorgen wij u bij het onderhoud van de woning. Dit gaat verder dan alleen een lekkende kraan. Zeker bij grote wooncomplexen zijn er veel toeleveranciers waarmee servicecontracten onderhouden dienen te worden. Onder technisch beheer vallen zaken als brandveiligheid, onderhoud, facility management en energiemanagement. Uiteraard zorgen we dat alles voldoet aan de juiste wet- en regelgeving. Dit zijn alle technische vastgoedbeheer taken die wij uitvoeren: • Aanspreekpunt voor alle onderhouds- en herstelwerkzaamheden, klachten en storingen. • Verrichten van (periodieke) inspecties en inspectierapporten opstellen (maatwerk). • Offerteaanvraag, opdrachtverstrekking en controle op uitvoering onderhoud. • Servicecontracten vergelijken, afsluiten en onderhouden met toeleveranciers (gas, licht, water, e.d.). Rotsvast als vastgoedbeheerder Vastgoedbeheerder met meer dan 30 jaar ervaring. Rotsvast onderhoudt al het contact met de huurder, u heeft nergens omkijken naar. Rotsvast treedt op als toezichthouder en gaat om met problemen, klachten en vragen. Rotsvast biedt alle mogelijke vormen van vastgoedbeheer. Rotsvast is bekend met alle wet- en regelgeving. Rotsvast heeft een brede kennis van de vastgoedmarkt. Kosten van vastgoedbeheer Voor technisch en financieel beheer rekenen we een percentage van de huur. Wij geven u graag persoonlijke informatie over de kosten van het vastgoedbeheer voor uw woning. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere woningen bij ons onder te brengen voor vastgoedbeheer. Heeft u een groot aantal woningen? In dat geval maken we samen met u afspraken op maat.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 18 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Renting a house.

I am really satisfied. Friday morning I wrote I am interested in house, same day had an appointment, soon received an answer that I had been selected.
Now I live in a new house.

26 août 2022

Réponse de Rotsvast

Thanks for you review. It was also a pleasure for us. Regards Frank.

Noté 5 sur 5 étoiles

super goede naadloze begeleiding van…

Rotsvast Middelburg
super goede naadloze begeleiding van woning naar woning en samen met mij mee gedacht
met dank aan Angelique

25 août 2022

Réponse de Rotsvast

Hartelijk dank voor de leuk review. Team Middelburg.

Boevenclub

Totaal niet bereikbaar, alleen via mail waarop sporadisch wordt gereageerd. Telefoon wordt niet opgenomen.

Heb mijn borg ook nooit teruggekregen.

Dit is een boevenclub.

------
Inmiddels de borg teruggekregen waar men de servicekosten vanaf had gehaald. De servicekosten waren zo exorbitant hoog dat het gehele gebouw deze geweigerd heeft. Toen ik deze dus weigerde te betalen heeft men deze van dan de borg afgetrokken en zo de zaak gesloten. Niks gecommuniceerd, geen telefoontje, geen mail, helemaal niks. Alleen gedeelte borg terugstorten was de 'communicatie'.

Heb voor de rest nooit reactie op iets gekregen. Dat ik nergens op reageer is niet waar, ik heb nergens om op te reageren! Het gaat om de locatie Rotterdam.

Voor mij hoeft het ook niet meer, dit is het meest waardeloze verhuurbedrijf waar ik ooit bij gehuurd heb. Het is gewoon een grote bende. Doei!

19 août 2022

Réponse de Rotsvast

Nu heb ik het na kunnen kijken. Onze excuses voor de slechte communicatie. Wij werken in opdracht van de verhuurder. Deze heeft de servicekosten bepaald en daar hebben wij geen invloed op. Ik begrijp uw frustratie dat deze hoge kosten niet goed uitgelegd werden door de verhuurder. De borg was in bezit van de verhuurder en deze heeft besloten om de servicekosten hiermee te verrekenen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Afspraken niet nakomen

In eerste instantie is het contact met Rotsvast bij de bezichtigingen prima, maar als er problemen ontstaan, dan gaan ze het liever uit de weg. Je wordt niet teruggebeld nadat ik herhaaldelijk hierom heb gevraagd en ze gaan discussies aan over missende inventaris waar helemaal niets van klopt.
>>Inmiddels heb ik een welgemeend excuus ontvangen en compensatie, dit geeft mij het gevoel serieus te zijn genomen. Goede afhandeling hiervan.

27 juillet 2022

Beste Peter,

Vanuit ons een welgemeend excuses voor de opgedane frustratie en onjuiste afhandeling van de borgsom.

We hebben getraceerd dat er een storing is geweest in de software die wij gebruiken t.b.v. de inspecties, waardoor er foutieve aantallen zijn opgeslagen gedurende begininspectie en dit uiteindelijk heeft geleid tot een probleem/verschil tijdens de eindinspectie. Deze storing bleek uniek en onbekend, maar nooit en te nimmer zou dit uiteindelijk uw probleem mogen worden.

Het verschil in borgsom zal direct aan u gecompenseerd worden, en graag kom ik mondeling in contact met u om dit ook direct aan u te verwoorden en ons excuses aan te bieden.

Koen Peeters

Rotsvast Eindhoven

Noté 5 sur 5 étoiles

geweldige service rotsvast bij tijdelijke verhuur woning

Voor de tijdelijke verhuur van ons huis zochten we een verhuurmakelaar met ervaring en connecties. Deze vonden we bij Rotsvast. We hadden een geweldige huurder door bemiddeling van de makelaar. Communicatie en diensten waren helemaal naar tevredenheid! Speciale dank gaat uit naar Els de Vos. G

22 juin 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

We were looking for an apartment in the…

We were looking for an apartment in the center of Amsterdam for our daughter (study) which is not easy. Got in contact with Rotsvast and they helped us in a great way to get a nice apartment in "de Pijp'. They are really responsive, helpful and clear about the terms and contract. Special thanks to Dax and Kaylee!

17 juin 2022

Heel tevreden

Ik heb mijn huis 12 jaar lang verhuurd en
het contact met rotsvastgoed in mijn geval Kathinka was altijd goed de contracten waren goed geregeld en heb ik in die jaren 5 betrouwbare huurders gehad. En daar ben ik heel tevreden over.

9 mai 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik verhuur al jaren appartementen via…

Ik verhuur al jaren appartementen via Rotsvast Utrecht. Top en nooit geen misverstanden of dergelijke.
Ik denk wel dat je heel duidelijk en schriftelijk moet zijn richting Rotsvast. Dat is voor beide partijen het beste

Gr. tevreden verhuurder Marcel E. uit Utrecht

29 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

had a great experience with Rotsvast

had a great experience with Rotsvast. They were really helpful throughout the process which was fully digital.

Every time there is any problem, I found them in one phone call away.Both Ingrid and Mohammad have been great and Thanks to them for making my life easier in Maastricht.

22 avril 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. Voelde soms wat opdringerig, omdat er nog voldoende tijd was voor een nieuwe huurder.

14 avril 2022

Waardeloos, immoreel, en bedrog

Waardeloos en immoreel. Ene Mammoet van afdeling woonruimte rotsvast Maastricht valt me lastig met contact maken met bellen en pestende mail nadat ik hem zijn immoreel gedrag heb bekritiseerd. Hij vraagt gevoelige info van je en negeert je volledig nadien. Ik zat niet op zijn pestende reactie te wachten. Blijkbaar kunnen ze daar niet tegen kritiek. Ik had mijn standpunt duidelijk gemaakt en toch viel hij me lastig met zijn mail en telefonisch contact. Ik wilde niets meer met hen te maken hebben! Hij verzon meteen dat hij nog contact had willen maken. Hij liegt want ik heb echt zitten wachten. En zijn pestende email daarna zegt genoeg.

Update: de reactie hieronder van die Frek is een leugen. Ik heb uren gewacht en pas een dag of meer gereageerd dat ze immoreel zijn. Ik snap niet dat hij met vuil etc begint terwijl die Mhmmd me gewoon pest met zijn bericht. Als een klant duidelijk aangeeft dat er geen behoefte is aan verder contsct en je merkt dat het zinloos is om nog te reageren waarom zou je als bedrijf toch forceren? En wat bedoelt die Frek nou weer met vuil en te ver gaan? De grens is al overtreden zodra jij als bedrijf geen terugkoppeling geeft over privacy gegevens die toegestuurd zijn. En mijn vraag negeert of ik word uitgenodigd. Ik heb gewoon nooit meer een reactie van die Mhmmd gekregen! En hoezo ga ik te ver? Ga eens bij jezelf na of pestende berichten sturen als bedrijf niet vergaand genoeg is. Kijk in de spiegel en val geen mensen lastig die oprecht op zoek zijn naar onderdak. Mensen die al in de stress en spanning zitten op zoek naar onderdak. Wat had je verwacht dan? Dat ik je als een god zou behandelen nadat je mij duidelijk niet maar een half uur zoals je liegt, maar zeker 1 dag of meer negeert nadat we binnen een kwartier ononderbroken en aaneensluitend contact hadden. Die Mhmmd stopte met de conversatie nadat ik hem mijn privacy gegevens met inkomsten heb toegestuurd. Dat is ook hoe scammers en oplichters te werk gaan. Rotvast blijft immoreel en zodra je (iemand in woningnood) gaat prsten moet je niet verwachten dat jij ook niet teruggepakt gast worden. Waar zie je mensen voor aan? Dit is duidelijk weer een indicatie van hoe de empathie bij jullie ontbreekt. Stop met liegen dat ik onredelijk was. Die Mhmmd heeft verzuimd en ik heb het zwart op wit staan! De manier en frustratie die ik naar jullie toe geuit heb is simpelweg een weerspiegeling van hoe hard jij mij raakt met je immoreel gedrag. Wie de bal kaatst, etc. Overigens is het geen rascime; ik heb het over de naam Mhmmd gehad. Het is niet verboden om op naam, taal, leeftijd te oordelen. Jij bent de enige die het in dat verband over ras gehad heeft. Nu gaat Rotsvast me ook nog lastig vallen met beschuldiging van rascime.

25 mars 2022

Goedemorgen Alida,
Ik heb alle mail gelezen en beoordeeld. Jouw beschuldigingen en ook racistische opmerkingen in de mail gaan echt te ver.
Wij krijgen veel aanvragen als er woningen beschikbaar zijn en het is onze taak om betrouwbare huurders te vinden. Er wordt zeer discreet met informatie omgegaan maar deze hebben wij wel nodig om de juiste huurder te selecteren.

Het te huren object wordt vaak nog bewoond, waardoor bezichtigingen gepland moeten worden met de huidige huurders.

Aangezien jij niet de enige persoon was die op het betreffende object gereageerd had, was er meer tijd nodig om de planning rond te maken. Jouw irritatie begon al na 30 minuten en dat is niet redelijk. Het vuil dat je gespuid hebt in jouw mail heb ik eerder benoemd. Met vriendelijke groet, Frank de Vroed.

Onderscheid maakt het verschil - Rotsvast Amstelveen

Er zijn veel makelaars, maar weinig die het echt begrijpen, terwijl juist in deze markt onderscheid het verschil maakt. Van de vele makelaars die ik afgelopen periode heb gesproken, is Rotsvast een van de weinige waar ik mij geen nummer voelde en die een oprechte, pro-actieve benadering hanteert. Complimenten.

24 mars 2022

Réponse de Rotsvast

Hartelijk dank voor deze positieve feedback, wordt erg gewaardeerd. Team Rotsvast Amstelveen.

Zeer tevreden!

Erg vriendelijk, snelle respons op mails/telefoon en heel fijn contact! Bezichtiging kon snel gepland worden en verdere proces netjes afgehandeld.

22 mars 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

Woning nodig vanuit het buitenland.

Wij hadden vanuit het buitenland vrij snel een woning nodig en konden de financiële checks niet doen, oa omdat wij altijd koopwoningen hebben gehad. De heren van Rotsvast hebben ons ontzettend goed geholpen. We hadden ruim op tijd een woning en konden veel op afstand regelen.
Het contact tussen door verliep vrijwel altijd goed.
Ook het opleveren van de woning is goed verlopen en we kregen keurig onze borg terug gestort.
Hartelijk dank Rotsvast Gouda!

11 mars 2022

Beste Claire,

Dank voor je vriendelijke reactie en fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel woonplezier in jullie nieuwe woning!

Rotsvast Gouda - Zoetermeer

Erg tevreden

Altijd goede, snelle communicatie.
Ik heb dankzij Rotsvast een fijne woonplek gehad en ik ben altijd goed geholpen bij vragen of problemen!

24 février 2022

Beste Marith,

Dank voor je fijne woorden en ook jij bedankt voor een zorgeloze huurperiode. Veel plezier in je nieuwe woning!

Rotsvast Gouda - Alphen aan den Rijn

Noté 1 sur 5 étoiles

Service van lik me vestje, helemaal geen ontzorgen, maar heel veel zorgen

Wij hebben in ons huurhuis enorme last van schimmelvorming op de muren in de woonkamer, wij hebben dit 31 dec 2021 gemeld en tot op de dag van vandaag is er geen actie ondernomen. Het enige wat er gebeurd is smoesjes verzinnen, geplande afspraken cancelen en het probleem vooruit schuiven. Ondertussen leven wij in de schimmel wat niet bevordelijk is voor onze spullen en onze gezondheid.

23 février 2022

Réponse de Rotsvast

Dit soort klachten zijn erg vervelend voor u als huurder. Ik heb het wel direct nagekeken. Onze beheerafdeling heeft uw mail op 19 januari 2022 ontvangen. U had de melding eerst bij de verhuurder gedaan waarschijnlijk. Wij hebben direct onze aannemer ingeschakeld. Helaas werd hij de 1e keer getroffen door Corona en de 2e keer had hij een ongeluk met zijn bedrijfswagen. Wij begrijpen dat u hier geen boodschap aan heeft maar het heeft wel voor vertraging gezorgd. De aannemer heeft aangegeven het probleem zo spoedig mogelijk op te zullen pakken en deze vervelende situatie zo spoedig mogelijk te verhelpen. Onze excuses voor de vertraging en de overlast. Met vriendelijke groet, Frank de Vroed.

Inadequate customer service

Inadequate customer service and ignorant employees. We received a flawed mail and were penalised for their own shortcomings. Customer service did not deem it necessary to apologise. We will not bother to continue with their service and surely will not recommend such a shoddy company to anyone.

Edit: @Rotsvast, your reply just shows how inadequate your customer service is. Claiming something does not automatically mean that you are right. Furthermore, above mentioned review is our experience and there is no need to adjust that.

23 février 2022

Beste heer Badloe,

Helaas was u gisteren tijdens onze afspraak te laat op locatie waardoor mijn collega reeds was vertrokken. Na uw telefonisch onderhoud met ons kantoor is mijn collega teruggereden naar het appartement om u deze alsnog te laten zien.

Ik zie niet in hoe wij onze dienstverlening zouden kunnen verbeteren. Sterker, ik meen dat we gezien de verleende service om u ondanks uw late verschijnen alsnog van dienst te zijn een 5-sterren review verdienen.

Ik ga er van uit dat u uw review aanpast daar het wat ons betreft niet redelijk is dat u ons verantwoordelijk houdt voor het feit dat u zelf te laat op deze afspraak bent verschenen.

Wij wensen u veel succes met uw zoektocht naar een geschikte woning en adviseren u in de toekomst op tijd te komen voor uw afspraken.

Een fijne dag gewenst,

Rotsvast Zoetermeer

Top service

Uitstekende dienstverlening van de makelaars Kathinka en Angelique van kantoor Middelburg. Prettige en snelle communicatie. Verder correcte afhandeling van administratieve zaken.

3 février 2022

Réponse de Rotsvast

Bedankt voor de mooie recensie en wij kijken uit naar een mooie voortzetting van onze samenwerking!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus