Rowico Home Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Ni skickar ut betygsättning innan jag ens fått varan. Stod ingen leveranstid när jag beställde och sen fick jag en orderbekräftelse där det står 18-20 veckor leveranstid (till en butik). Nästan ett ha... Voir plus

Ebba har gett oss ett bemötande som verkligen varit i världsklass. Från första kontakten till att vår reklamation av en soffmodul blev löst har hon varit otroligt professionell och engagerad. Hon h... Voir plus

Väldigt professionell möbelleverantör. Tog en vecka att få min köksmöbel med bord och stolar levererat, precis som utlovat i orderbekräftelsen. Hade tidigare haft kontakt med deras kundtjänst som var... Voir plus

Jag beställde matbordet Emmett i vitpigmenterat för cirka ett halvår sedan, älskar bordet men upplevde att efter några månaders användning att bordsskivan behövde fräschas upp. Hörde då av mig till de... Voir plus

1. Magasin de meubles de salon

Vi skapar stilrena möbler i skandinavisk design. Hållbarhet och kärlek för hemmet ligger oss varmt om hjärtat.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

85 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Missfärgat bord

Önskar att jag varit inne här och läst innan jag köpte vårt matbord. Jag upptäcker ställen runt hela bordet och tillägsskivan som saknade den ljusa pigmenteringen som bordet är behandlat med. Jag oljade in det direkt vid uppackning och ändå har vi oxå fått ringar på precis hela bordet får glas etc. Vi använder underlägg vid våra platser men det räcker att man ställer vad som helst på bordet så blir det märken. Jag skulle få en kompensation på 500:- (vilket jag tycker är väldigt lite när ett helt bord är missfärgat och det kostar såpass mycket som det gjorde) efter att jag sagt till om missfärgningar men pengarna har jag inte fått.

11 septembre 2023
Logo de Rowico Home

Réponse de Rowico Home

Hej Rka!

Tack för din recension och feedback, den är viktig för oss.

Vi beklagar verkligen att detta har hänt med ditt matbord.
Vänligen kontakta oss på kundservice@rowico.com så ska vi hjälpa dig vidare kring vad det är som har hänt i ditt ärende.

Önskar dig en fin dag.
Rowico Home

Matsalsbord trasigt efter 3 veckor

Efter 3 veckor började ytskiktet på bordet att lossna, detta trots att vi varit väldigt försiktiga med vår nya matsalsmöbel. Får till svar att vi ej får reklamera bordet eftersom vi utsatt bordet för väta, värme och slitage. Att ett bord inte håller för TRE veckors användande är under all kritik. Vi använder bordstabletter och underlägg, men enligt rowico är detta inte tillräckligt. HANDLA INTE HÄR, det de säljer är skräp!

31 août 2023
Logo de Rowico Home

Réponse de Rowico Home

Hej Hanna!

Tack för ditt omdöme.

Beklagar att detta har hänt med ditt matbord och att du känner så när du har handlat möbler från oss.

Önskar dig en fin dag.
Rowico Home

An unreliable company

An unreliable company. I ordered a Duncan sofa on July 24 via an official distributor in Germany. The Rowico sales department ensured us that the sofa was "in stock" and would be delivered within 1 week. After 1 week had passed without the delivery made, the sales department was contacted again. Suddenly they told us that the sofa was in fact not in stock and would be made to order with a new delivery date 1 month later.

3 août 2023
Avis spontané

Köpte ett fantastiskt fint bord för…

Köpte ett fantastiskt fint bord för 9500 kr.. Efter mindre en två år reste sig laminaten. Vi har varit väldigt varsamma med detta bord. Har ibland ställt fram maten på bordet men så klart på grytunderlägg, vilket alla bord ska klara.
Vi får tillbaka att vi har utsatt bordet för väta och får inte reklamera varan.
Såå besvikna

15 juin 2022
Avis spontané

Lave standarder - men flot design

Jeg købte et møbel fra dette firma grundet det flotte design! Da jeg modtog der var der op til flere skader på møblet, hvilket jeg fotograferer og oplyser om straks.
De vil ikke erstatte en ødelagt/flækket hylde, men vil gerne tilbage betale noget af købssummen. Det i sig selv er vel fint, men jeg kan jo bruge pengesedler som en hylde til porcelæn...
Og de andre skader som er kosmetiske og synlige skal jeg så se på resten af tiden jeg har møblet.
Dette ville kunne gå hvis det var IKEA eller andet billigt, men ikke et møbel til 9500kr

14 février 2017