Den verste nettbutikken jeg har opplevd. De følger ikke norsk lov og finner unnskyldninger for å ikke godta reklamasjon. Jeg har kontaktet dem flere ganger med bilder og beskrivelser av feil på bordet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kjøpte 4 dimmere. De to første virket ikke. Sendte reklamasjon, så purret, måtte lage video. Gjorde det, fikk beskjed jeg ikke kunne reklamere på de to som ikke var åpnet. Måtte lage 4 videoer. Gått n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Enkel og fin nettbutikk, med mange gode produkter. Syns 500kr for frakt var litt dyrt (bestilte to barstoler). Skjønner at det koster penger for frakt med store produkter, men i og med at man da... Voir plus
L'entreprise a répondu
Enkelt å komme i kontakt med kundeservice, svarer kjapt. Er imøtekommende og ønsker å hjelpe kundene sine så de blir fornøyde. Jeg la inn feil ordre to ganger, ingen problem å få det slettet. Godt utv... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Veldig godt fornøyd. Gode tilbud, godt vareutvalg. Rask levering :-) Beste stedet å finne noe man liker.
Kundeservice oppleves som elendig. Mottok varer som var ødelagt tidlig i april. Har sendt Mail og ringt flere ganger, likevel har det gått over 2 måneder før ny vare blir sendt og penger refundert.

Réponse de Rum21
Har handlet hos Rum21 svært mange ganger, og det er alltid noe som er galt. Ett eksempel er da de leverte halve sofaen vår i feil farge og side. Ekstremt vanskelig prosess med kundeservice og ordning av retur. Dessverre fikk vi altså levert feil farge og del hele TRE (3) ganger før det etter månedsvis ble riktig.
Ett annet eksempel, som for oss gjør at vi IKKE KAN ANBEFALE Rum21 til NOEN, er en reklamasjonssak. Utesofaer type Decotique Le Grand Air utesofaer som reklamerer med at de tåler å stå ute i regn hele året, hadde fått sopp/mugg under trekket på selve sofaen etter én eneste sesong eksponert for svært lite regn. Alle instrukser for vedlikehold er fulgt, likevel blir reklamasjonen avvist, og vi får tilsendt vedlikeholdsinfoen på nytt. Dette har pågått i månedsvis. Vi vurderer å sende saken til forbrukertilsynet/kontakte advokat, hvor vi regner med at det er en enkel prosess å få gjennomslag. Det virker som at Rum21 har en taktikk med vanskelig kundeservice og trenering for å unngå å innfri rettighetene til forbruker. Derfor; IKKE HANDLE HER HVIS DU TENKER AT NOE SKAL RETURNERES ELLER REKLAMERES PÅ! ⚠️

Réponse de Rum21
Langt leveringstid, dårlig kundeservice, også pakken kommet i 2 deler (forskellige leverings tidspunkt) må miste hele dagen for å vente hjemme.

Réponse de Rum21
Det var veldig problematisk å få levert varen! Sjåføren ringte (dempet anrop) , la på med en gang og vi fikk beskjed om at varen var forsøkt levert . Vi bor midt i Kolbotn sentrum med masse biler og trafikk, så gode avtaler må gjøres. Andre gangen skjedde omtrent det samme, men nå satt jeg nærmest og stirret på tlf , rakk ikke å svare, (dempet anrop igjen) men denne gangen svarte sjåføren da jeg ringte tilbake.

Réponse de Rum21
Jeg bestilte 4 lamper fra Louis Poulson 17.03.23 etter bestilling blir det opplyst at lampene ikke er på lager. Da vi endelig får pakken etter 7 ukers venting (Mail med utsatt levering 3 ganger) mottar vi bare to av lampene. Får to andre ting som jeg ikke har bestilt. Dårlig kommunikasjon med kundeservice ringer ikke opp som lovet, må ringe flere ganger. Vi må returnere de feilsendte varene før de kan sende nye lamper. 8 små skåler verdi 260 kroner. Det går så 2 nye uker før vi får de siste lampene levert i går 6 juni nesten 3 mnd etter de ble bestilt. Anbefales ikke.

Réponse de Rum21
Varen er bra og kom raskt. Jeg fikk ikke ordrebekreftelse på kjøpet før dagen etterpå. Derfor trodde jeg ikke kjøpet var gått gjennom, og endte med å bestille en gang til, dvs jeg fikk to av samme vare. Snakket med kundeservice og får returnere den andre .

Réponse de Rum21
I received a table what was damaged, and after 3 weeks I am still waiting for the company's answer and return slip to be able to send it back and "eventually" get my money back. Very, very bad customer service and a bit of a feeling of a fraud as the table was damaged but the box not so it was obviously repacked...

Réponse de Rum21
Umulig å opprette en konto siden jeg får aldri lenken for å bekrefte eposten, også ikke i spam. Det samme skjer når jeg prøver å nullstille password, ingen epost. Integritetspolicy finnes ikke helst også. Det samme går til Royal Design.

Réponse de Rum21
Lett å bestille,lett å betale og levering uten problemer.
treg levering, mange dager - selv med ekstra transportkostnad