Rush DanmarkAvis

TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

OK sted, men HUSK at booke tid på forhånd, ellers kommer du til at betale ekstra (oven i den allerede høje pris). De priser der er givet på websiden er KUN for booking, hvis man bare møder op og beta... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Super søde og serviceminded ansatte, men toiletterne - wow 🙈 Det var TYDELIGT at der ikke bliver tjekket op på disse i lang tid af gangen. Ingen papir til at tørre hænder i, overfyldte skraldespande,... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Børnene hygger sig og det er dejligt at voksne har mulighed for at sætte sig ved et lille bord med noget at drikke imens. Musikken er ikke for høj og de gange vi har besøgt stedet har vi været heldi... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Stedet bar generelt præg af dårlig vedligeholdelse. Værst var klatrevæggen hvor der flere steder var brugt gaffatape som ikke holdt overhovedet. Vi havde mest sjov der hvor man skal klaske virtuelle... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Parc de loisirs

Informations provenant de diverses sources externes

Trampolin- og oplevelsespark for både børn og voksne.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Absolut de MEST fantastiske Rush

Absolut de MEST fantastiske Rush
Sikke en service og mange tak.
Hurtigt svar på forespørgsel vedrørende ordre og ønsker til ændring 👀😉Ekstra hjælp til ny ordre og endda rabat kupon
Jeg er KÆMPE fan 👌🏼🤩💪🏼

21 décembre 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Er der en voksen til stede??

Vi har været i RUSH et par gange før, samt holdt en børnefødselsdage og hver gang er oplevelsen det samme.....rod, skrald, kaos og meget lav kundeservice.

Har altid tænkt det nok var fordi vi var uheldige at være der en dag med mange mennesker, så personalet nok havde for travlt. Men da jeg var der i dag, var der næsten halvtomt og stadig den samme oplevelse!

Der var nok 7-8 unge på arbejde og med undtagelse af 2 unge mænd og en pige i kiosken, så virker det ikke som om der bliver lavet ret meget. Der er affald overalt og toiletterne er beskidte.....derfor virker det også underligt der så står 4-5 fra personalet og snakker privat. Jeg kunne forstå hvis de stod og holdt øje med børnene, men det gør de ikke. De står bare med ryggen til og snakker privat. Flere gange var det også umuligt at finde en ansat og en del måtte gå i kiosken i stedet for og bede om der blev kaldt på en til disken. Hende i kiosken havde til gengæld nok at lave og havde åbenbart også så travlt, at der ikke var tid til at være ret venlig.

Hvor er det en skam der ikke lige bliver gjort lidt mere for at holde det pænt og rent og sørge for personalet samtidig kan give et smil ind imellem. Min tanke er altid.....der mangler virkelig en voksen til at tage hånd om det meget unge personale i RUSH.

27 juillet 2022

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse. Først og fremmest så beklager jeg meget din oplevelse. Det er ikke sådan, det skal være at komme i Rush.
Det skal og vil vi rette op på, for det er netop vores fornemste opgave at skabe (rammer for) gode oplevelser. Vi har taget det op internt og sætter straks fokus på udfordringerne, så Rush igen fremstår både rent og imødekommende for vores gæster.
Du må meget gerne sende mig en mail på aarhus@rushdanmark.dk, så vi kan finde en løsning.

Igen så beklager jeg meget.

Monica, Rush Aarhus

Noté 1 sur 5 étoiles

Gavekort virker ikke på hjemmesiden, og kom ikke igennem Per telefon

Prøvede i dag at ringe på det angivne telefonnummer. Ringede op 17.20, men kom ikke igennem inden de lukkede kl. 18 - ventede således 40 minutter forgæves.

Har et gavekort, som ikke kan indtastes som betaling på hjemmesiden, når man gerne vil booke tid. Koden på gavekort er tilsyneladende ikke gyldig.

Begge dele er sgu dårlig service.……

28 juin 2022

Réponse de Rush Danmark

Tusind tak for din anmeldelse.
Først og fremmest vil jeg gerne beklage din oplevelse med at ringe ind. Det er selvfølgelig ikke i orden, og det er ikke den oplevelse, vi gerne vil, at vores gæster mødes af. Heldigvis skulle problemet gerne være udbedret nu.
I forhold til gavekortet så er du meget velkommen til at sende mig koden på mail aarhus@rushdanmark.dk, så kan jeg tjekke, om det hele er, som det skal være.
Service er vigtigt for os og noget, vi gerne vil yde, så du må endelig sige til, hvis vi kan gøre andet for dig.
Rigtig god dag.

Noté 3 sur 5 étoiles

Meget slidt og personale det har mere…

Meget slidt og personale det har mere travlt med hinanden, end at betjene gæster.
Et sjovt sted, som virkelig er slidt, manglende redskaber til aktiviteter og aktiviteter som er fuldstændig ubrugelige og/eller repareret med gaffetape.
Super ærgerligt!

29 avril 2022

Dårligt vedligeholdt

Vi var på besøg påskedag i meget slidt park. Klatrevæggen, battle beam, react wall og ninja banen var enten helt eller var ude af funktion.
Hele området virkede generelt ikke vedligeholdt, med undtagelse af det som kunne lappes med gaffatape.
Forklaringen fra personalet var at de mange besøgende i påsken havde slidt på attraktionerne.

19 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk godt sted og god og effektiv…

Fantastisk godt sted og god og effektiv service!
Min søn og jeg er kommet der tit, men sidst vred han om på foden ved et hop og fik en god forstuvning.
Personalet var hurtige til at komme med is til foden og en slushice til humøret. De var søde til at spørge ind til ham imens jeg udfyldte en skadesrapport.
Idag ca. 2 uger efter ringer de for at høre til ham og om alt er godt. Og for at fortælle at de sender to gavekort pr. mail til når foden er helt rask igen.
Jeg er så imponeret over deres service, omsorg, og hurtige handling. Tak til jer.
Vi kommer snart igen.

1 mars 2022

Dårligt vedligeholdt

Vi havde mest sjov der hvor man skal klaske virtuelle balloner. Pga den røg den tredje stjerne lige på.

19 octobre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Ikke styr på noget, måtte rykke for alt!

Vi holdte en børnefødselsdag for 17 børn d. 26.9.21 og betalte næste 3000 kr. Der var ikke styr på noget, og vi kunne først få vores lokale 15 minutter efter, at vi havde booket det. Så alle 17 børn stod og ventede ude i fælleslokalet. Og ALT måtte vi rykke for. Så da børnene var færdige med deres times hop, stod der ingen mad eller saftevand klar som vi havde bestilt og betalt for, så vi måtte rykke for det flere gange. De bestilte doughnuts kom 5 minutter før vi skulle slutte, så heldigvis havde vi selv kage med, da vi sad og ventede på dem også og ungerne blev utålmodige.
Sidst men ikke mindst, nåede personalet liiige at få 'smidt' gaverne til fødselsdagsbørnene i hovedet på dem, da vi er på vej ud til bilerne. En stressende og dårlig oplevelse og alt for dyrt i forhold til den dårlige service og koordinering der var.

27 septembre 2021

Hej,
1000 tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det er super dejligt at få feedback, og blive bedre. Hvor er jeg ked af at høre, at I havde en dårlig oplevelse. Da jeg ikke kan se hvilken fødselsdag I afholdte, og vi naturligvis gerne råde bod på - så må du meget gerne skrive til os på mail: aarhus@rushdanmark.dk

Så tager jeg hånd om det så hurtigt som muligt.

Hav en rigtig god dag.

Mvh
Thomas M. Pedersen
General Manager
Rush Aarhus

Blandet oplevelse

Selve trampolin-området er super fint og uden de store anmærkninger.
Dog undrer tre ting mig:
- Vi blev ikke bedt om at fremvise coronapas ved indgangen. Hvor mange andre den dag er mon ikke blevet spurgt?
- Der er ikke “overtræksfutter” til brug ved toiletbesøg, hvilket jeg synes er uhygiejnisk når man bagefter går ind på trampolinerne i de samme strømper.
- For at benytte et skab til værdigenstande skal man købe en hængelås. Det ville være god service at tilbyde dette gratis, da man jo ikke kan hoppe rundt med sine ting.

11 juillet 2021

Fremragende god kundeservice!

Fremragende god kundeservice!
Jeg har netop bestilt 2 gavekort via jeres website. Få minutter efter får jeg en meget venlig mail, om at de allerede er pakket, og klar til afhentning! TAK!

24 novembre 2020

Strømper!

Hej Rush
Vi forlader desværre Rush i dag med en træls følelse! Besøgte for første gang Rush i dag. Vi har prøvet et par af de andre “hoppelande” rundt i DK og købt nye “hoppe-strømper” hver gang de andre steder. I dag tog vi så 4 par renvaskede hoppe-strømper med til Århus (vistnok dem fra Bounce) for at undgå endnu flere hoppe-strømper hjemme i den efterhånden fyldte hoppe-strømpe-kassen. Den søde pige ved skranken sagde, at man ikke måtte medbringe/bruge egne hoppe-strømper model Bounce, men det skulle være Rush-modellen. Fint, tænkte vi og gemte vores Bounce-strømper ned i tasken igen. Da vi så kom ind i hoppe-området gik den ene efter den anden rundt i egne hoppe-strømper fra bl. Bounce. 100 kr. ud af vinduet og en følelse af at blive taget ved næsen. Vær’ nu konsekvent eller drop krav om model Rush-hoppe-strømper. Ellers en fin dag og masser af sjov for børene.

16 octobre 2020

Hej Lars,
1000 tak fordi du skriver til os, så vi kan blive bedre!
Jeg beklager at I er er kørt herfra med en træls følelse.
Det havde været super, hvis du lige havde nævnt det for personalet, da I gik, så vi sammen havde fundet en løsning.
Det er helt korrekt, at vi kræver at man benytter sig af Rush-strømper, og det er en firmapolitik. Personalet er instrueret i at, spørge alle gæster om de har Rush-strømper. Så kan det være at nogen svarer noget andet, end det vi spørger om. Da vi lægger meget vægt på gæsteoplevelsen, har vi valgt, at vi ikke sender folk fra banen ned i receptionen for at købe nye strømper, hvis deres hoppetid er begyndt. Der kan selvfølgelig være sket en fejl i dag, da der har været run på, så måske at der er en eller to der er blevet spurgt på en forkert måde. Det tager vi selvfølgelig til efterretning.
Igen - 1000 tak fordi du skriver til os, og gør os opmærksomme på det.
Du er velkommen til at skrive direkte til os, for uddybende svar: aarhus@rushdanmark.dk

Mvh
Thomas / Rush

Ikke pengene værd!!

Vi betaler for 1,5 time og regner med at det hele er tilgængeligt, eftersom der ikke (umiddelbart) fremgår andet på deres hjemmeside. De to ting som vi primært kom for at prøve, var lukket pga Corona (den ene af dem var så også lukket sidste sommer, da vi var i Rush).
Efter 30 min er der ikke mere der frister børnene. Jeg spørger om jeg kan få nogle af pengene retur, da de ikke har åbent for alle tingene. Det kan ikke lade sig gøre, men det står på deres facebookside. Fortæller dem at de burde skrive det på hjemmesiden.
Synes ikke det er pengene værd!!!

6 juillet 2020

Hej Sine
Jeg beklager jeres dårlige oplevelse i parken. To af vores aktiviteter er i øjeblikket lukket grundet restriktioner fra COVID-19. Det drejer sig om vores Ninja Warrior bane og Wipeout. Alle vores andre aktiviteter er fortsat åbne. Sidste sommer var vores Wipeout på et tidspunkt ude af drift, da vi ventede på reservedele til at lave den. Information ang. lukning af Ninja Warrior bane og Wipeout står på vores forside af hjemmesiden, på de pågældende aktiviteters egne undersider, samt vores sociale medier.
Vi vil gerne finde ud af en løsning, så I kan komme forbi parken igen, når de to aktiviteter igen er åbne. Du må meget gerne sende os en mail på aarhus@rushdanmark.dk, så vi sammen kan finde ud af hvad den bedste løsning vil være for jer :-)
Med venlig hilsen Cecilie, Rush Aarhus

Aarhus: fremragende oplevelse

Aarhus: Fremragende oplevelse for en klasse gruppe på 22 blandet drenge og piger fra en 7. klasse. Super betjening og super service hele vejen igennem. Alle børn var super tilfredse. Kan helt klart anbefales.

11 janvier 2020
Noté 2 sur 5 étoiles

Rush som trampolin park er sjov og gode…

Rush som trampolin park er sjov og gode varierende trampoliner.

Syntes dog ikke at personalet var særligt servicemindet, og så er det rystende at jeg 1,5 måned efter vi har været der eneste gang, bliver trukket 298 kr. fra RUSH i Højbjerg selvom vi ikke har været der. Godt man tjekker sine kontoudtog, ellers så havde I stjålet 298:kr. fra mig :-( rystende.

15 novembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Min søn på 10 år havde glædet sig til…

Min søn på 10 år havde glædet sig til sit første besøg i Rush. Egentlig var de først 25 minutter en ok oplevelse indtil han på "wipeout i første prøvehop brækkede underarmen meget voldsomt, så knoglen stod i et V og var ved at komme ud gennem huden. Han var ved at besvime af smerte,og jeg ville gerne,at der blev ringet efter en ambulance, men det ville personalet ikke, da de anbefalede at man kørte selv!!!! På vej ud til bilen med vores dreng i armene, havde en medarbejder meget travlt med at få os til at underskrive nogle papirer på trods af at vi jo havde udfyldt det vi skulle inden vi startede. Da vi kom til skadestuen, kunne vi hører på sygeplejerskerne, at der komme mange mange skader ude fra Rush og de kunne ikke forstå hvorfor stedet kunne fortsætte - alt i alt en rigitg dårlig oplevelse :-(

29 avril 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Generelt en god oplevelse

Generelt en god oplevelse.
Som førstegangsbesøgende var det lidt uoverskueligt, og det var som om den medarbejder, vi blev betjent af ved kassen ikke var helt forberedt på nye gæster. Det blev lidt småforvirrende og virkede forhastet.Vil så også lige sige, at den kvindelige ansat, som hilste os velkomne lige inden for døren var super sød og smilende og hjalp os videre lige med det samme!
En idé kunne være at lave en lille flyer/GoCard/plakat med helt basale info, så man ved, hvad man har af muligheder og så udlevere den i døren med info om fx: nøgle til skab, strømper, gratis wifi og brug af sofaer, hvad giver armbåndet mulighed for, hvor kan man stille sit vand, mens man hopper? Jeg var i hvert fald lidt småforvirret over, hvor vi skulle starte, og der var mennesker overalt i det forholdsvist lille velkomstområde, som også fungerer som spiseplads og cafe, så det var svært at få overblik.

Jeg var afsted med min 8-årige dreng, som havde det rigtig sjovt. Vi lagde også mærke til, at der manglede skumgraven, som vi havde set på hjemmesiden... men vi manglede den nu ikke - selvom det kunne være sjovt at prøve den.
Jeg er glad for, at jeg lod min 5-årige datter blive hjemme. Det er som om den alder er lige midt imellem det store og det lille afspærrede område, og jeg er sikker på, at hun ikke ville have kunnet passe ind nogen steder. Men så venter hun bare lige et år eller to med at kommer med. Det ved vi heldigvis nu.
Vi havde en god dag, og vi kommer helt sikkert igen, når vi lige får sparet lidt sammen. Prisen er lidt høj. Men lækre trampoliner og udstyr, der var helt i orden!

22 octobre 2018

Tag ikke børn under 5 år med

Afsted med 5 børn. De 4 var over 7 år og havde en mega fed oplevelse.
For den 4årige var det total nedtur og meget gråd. Vi havde læst at der var et specielt sted for dem under 5år. Dette var et lille “bur”, hvor deså kunne kigge ud på alt det sjove for de store børn. Når man er tæt på 5 er det virkeligt ikke sjovt.
Min mand og jeg talte om, at det ville være bedre at sige, at man skal være 5 år for at kunne benytte Rush.

17 octobre 2018

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus