Rush DanmarkAvis

TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

OK sted, men HUSK at booke tid på forhånd, ellers kommer du til at betale ekstra (oven i den allerede høje pris). De priser der er givet på websiden er KUN for booking, hvis man bare møder op og beta... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Super søde og serviceminded ansatte, men toiletterne - wow 🙈 Det var TYDELIGT at der ikke bliver tjekket op på disse i lang tid af gangen. Ingen papir til at tørre hænder i, overfyldte skraldespande,... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Børnene hygger sig og det er dejligt at voksne har mulighed for at sætte sig ved et lille bord med noget at drikke imens. Musikken er ikke for høj og de gange vi har besøgt stedet har vi været heldi... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Stedet bar generelt præg af dårlig vedligeholdelse. Værst var klatrevæggen hvor der flere steder var brugt gaffatape som ikke holdt overhovedet. Vi havde mest sjov der hvor man skal klaske virtuelle... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Parc de loisirs

Informations provenant de diverses sources externes

Trampolin- og oplevelsespark for både børn og voksne.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Det var et fantastisk sted angående…

Det var et fantastisk sted angående trampolinerne. Meeen, vi har Aldrig været et sted hvor de ansatte har været så arrogante og simpelthen havde en så dårlig attitude, og vi følte nærmest vi skulle sige undskyld vi er kommet.
De virkede højrøvede og ville ikke smile eller snakke ordentligt til os.
Så kan kun give dem en stjerne.
Der skal helt sikkert ansættes nye dette sted ! Nogen der kan smile og er glade for der kommer gæster i Rush. Og er bare lidt børnevenlige.

11 avril 2018

Sjovt og hårdt!

Sjovt og hårdt!
Et sted vi kommer et par gange om året og et rigtig fint alternativ til fx en biograftur.
109 kr pr barn for en time + lidt i cafeen. Ikke meget dyrere end en biograftur med tilbehør... Og så får man tilmed masser af motion

28 mars 2018

Hej Allan

Tusind tak for den gode anmeldelse og de fine ord. Vi er glade for, I har haft gode oplevelser her hos os, og vi glæder os til at se jer igen! :)

Rigtig godt sted

Rigtig godt sted, dog er priserne alt for høje. Rush er ikke for alle pengepunge og det er vildt ærgerligt.

28 mars 2018

Hej Stinne

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, du kan lide stedet, og det lyder til, du har haft en god oplevelse her. Priserne kan vi desværre ikke rykke ved - hvis vi kunne, ville vi elske at gøre det gratis for alle :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg havde bestilt til en forkert dato

Jeg havde bestilt til en forkert dato, men det var absolut intet problem, så vi fik tid alligevel. Super cool medarbejder, der lige fixede det.

Børnene hyggede sig og fin sofa til vi ventende voksne.
Jeg synes prisen er i den høje ende, og derfor er det ikke et sted vi vil komme i ofte. Men fint sted og priserne i cafeen, var okay.

18 mars 2018

Hej Hanne.

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at både børn og voksne havde en god oplevelse hos os! Prisen kan vi desværre ikke gøre noget ved, men jeg håber, at vi alligevel vil se jer i Rush igen :)

Meget skuffende oplevelse!!!

Meget skuffende oplevelse!
- Antallet af trampoliner/antallet af mennesker, hænger slet ikke sammen. De booker alt for mange mennesker ind i forhold til hvor mange trampoliner de har. Man ender med at stå på gulvet og vente halvdelen af tiden, fordi der ikke er nogle trampoliner fri.
- Venteområdet er koldt og kedeligt, og mangler siddepladser. Toiletfaciliteterne er heller ikke noget at råbe hurra for.
- Mad og drikke i “cafeteriaet” er både dyrt og dårligt, maden er tør og kedelig, og halvvejs brændt af.

Samlet vurdering : pris og kvalitet hænger ikke sammen.

Første og absolut sidste gang jeg besøger dette sted!

15 février 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Skuffende oplevelse af dimensioner!!!

Vi ankom 4 personer og startede med at bestille mad. Da vedkommende der tog imod bestilling gik da 3 af os havde bestilt måtte den ene springe maden over.

Forøvrigt er det 1 person pr. Trampolin så medmindre du vil betale for at stå og vente og se de andre hoppe rundt så kom udenfor ferien eller vælg et andet sted.
Det er ikke værd at køre efter hvis man kommer langvejs fra...

Priserne er til gengæld vanvittige!!!🤬
Virkelig dårlig oplevelse at køre helt fra Haderslev til Aarhus for at blive skuffet på den måde!!! Første og sidste besøg herfra!!!

15 février 2018

Manglende action

En ganske udmærket park at få tiden til at gå i og til at få sved på panden. Dog trak det ned for mig, at man ikke måtte bryde/wrestle der, hvilket det er en oplagt mulighed for. Også når man underskriver en ansvars erklæring. Jeg vil naturligvis respektere og vise hensyn til de andre gæster, men man kunne også eventuelt have lavet et område, specielt til at tumle på den måde.

2 octobre 2017

Hej Don H.

Tak for de pæne ord.

På trods af en udfyldt ansvarserklæring kan vi desværre ikke danner rammer for et område, hvor man må bryde eller wrestle :)
Vi håber dog, at du har lyst til at komme igen - brydning og wrestling eller ej.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig den sjoveste oplevelse i lang …

Virkelig den sjoveste oplevelse i lang tid.
Var der i forbindelse af min polterarbend, og det var virkelig fantastisk.
Søde medarbejdere og total griner hele vejen igennem..

7 août 2017

Hej Marianne.

Beklager det sene svar, men tusind tak for de pæne ord.
Vi fortsætter med at afholde polterabends og håber, at vores gæster fremover også får en lige så god oplevelse, som du havde :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Dette skal du ikke gå glip af!

Super fedt koncept med plads til både børn, unge og voksne med barnlige sjæle. I Rush slipper du ikke for et grin og går derfra med et smil på læben. Det kan kun anbefales at kigge forbi og opleve det på egen krop!

3 juillet 2017

Hej Ida.

Hold da op, tusind tak for de flotte ord.
Det skal være mig en fornøjelse at viderebringe roserne til personalet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kommer gladeligt igen!

Nogle af de første anmeldelser, der ligger her inde, holder ikke vand længere - må ha' været opstarts-vanskeligheder, for der er masser af siddepladser, toiletterne er pæne og rene og hvis der har lugtet muggent, er det slut nu. Nice personale og ungerne fik forlænget spilletid pga. en smule kø. Happy days med tre tonse-glade børn og afslappet mor og far i hjørnet inde bag ved ;-) Vi kommer helt sikkert igen en anden regnvejrsdag!

29 juin 2017

Hej Mette.

Mange tak for de fine ord. Fedt at du synes vi har forbedret os, for det prøver vi hele tiden at gøre!
Vi er rigtig glade for, at I havde en dejlig dag herude - og vi vil med glæde byde jer velkommen igen en anden dag.

Noté 2 sur 5 étoiles

fødelsdags koncept elendigt, trampolin center ok

Er et helt fint trampolin center og har været der flere gange, men her sidste gang havde vi booket det til en børnefødselsdag for alle drengene i sønnens klasse, men sikke da en skuffelse selve hoppe delen var helt fin. men bagefter skulle vi ind og have deres fødselsdags koncept, men intet var klart det "rum" vi skulle sidde i var slet ikke ryddet op , så det skulle vi først vente på, så skulle vi have pizza/pølsehorn/noget de kaldte chokolade boller, der var slet ikke nok til alle og kvaliteten var helt ufattelig ringe der efter var der kage (den var helt fin). Lokalet vi skulle sidde i var på ingen måde hyggeligt en metal kasse uden loft så der var en frygtelig larm, der var ikke engang et flag på bordene.
Så anbefalingen herfra er brug det som trampolin center drop fødselsdags konceptet, tag hjem bestil pizza eller tag på Mac D ...

1 mai 2017

Hej Bo

Det er meget beklageligt, at I har haft en dårlig oplevelse med vores fødselsdagskoncept. Det er selvfølgelig ikke meningen, at I skal vente på jeres lokale, når I har bestilt på forhånd. Der må være sket en fejl, og det vil vi gøre vores bedste for at rette op på i fremtiden. Vi er også ved at give lokalerne en opfriskning med pynt på væggene for at få en mere børnevenlig stemning.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding i forhold til maden. Det hjælper os alt sammen til at blive bedre i fremtiden.

//Majbritt, Rush

Noté 3 sur 5 étoiles

Noget mindre end jeg havde troet

Noget mindre end jeg havde troet. Fint for børn, men jeg måtte spørge om at få en siddeplads, eller skulle jeg stå op i 2 timer. Men de kom med bord og stol med det samme. God service.

16 avril 2017

Hej Bente.

Det er ærgerligt, at du havde forventet noget større, men vores lokation dikterer, hvor stort det er.

Angående siddepladser har vi netop bestilt flere stole og borde, så ventende forældre, bedsteforældre m.m. altid skulle fremover være sikret en siddeplads - for selvfølgelig skal man ikke stå op i to timer.

Jeg skynder mig at give de rosende ord om servicen videre til vores personale :)

Vi håber at se dig herude igen.

Mvh
Filip /Rush

Noté 2 sur 5 étoiles

Super fedt for ungerne men elendig for de voksne

Super fedt for ungerne men der sidder alt for mange voksne til at man kan have et WiFi der ikke virker især fordi der også er elendig mobildækning.

12 avril 2017

Hej August

Det er selvfølgelige vigtigt for os at alle vores gæster kan hygge sig i Rush, også selvom man ikke er interesseret i at hoppe. Vi arbejder på at gøre området for tilskuere og ventende gæster større, så der er plads til alle.

I forhold til mobildækningen kan vi desværre ikke gøre så meget. Hvis der er problemer med vores WiFi undersøger vi dette.
Tak for din feedback.

//Majbritt, Rush

Noté 5 sur 5 étoiles

Top underholdning for børn og barnlige sjæle :-)

Er du i nærheden af Århus og har du børn med - så snyd ikke dig selv for denne oplevelse.

Rush er underholdende for folk i alle aldre, der er rent og pænt og så er der for en gangs skyld en god cafe/kiosk med lækre sager til rimelige penge.

Kæmpe anbefaling herfra :-)

18 février 2017

Réponse de Rush Danmark

Tusinde tak for de pæne ord til hele familien Wengel.
Vi bliver så glade for at læse, at I havde en god oplevelse :-)
De bedste hilsner Majbritt, /Rush

Fint

Det var meget sjovt at hoppe rundt, dog så et det lidt ringe at man skal stå i så lang kø når man har reserveret. Vi ventet i et kvarter, kunne godt optimeres. Der var heller ingen skumgrav som i videoen. Sjov leg, men lidt små lokaler.
Fint nok, men med små anmærkninger

17 février 2017

Hej Noah
Tak for din anmeldelse. Vi forsøger at optimere vores check-in, så man ikke skal stå for meget i kø. De fleste booker dog på forhånd, så det er svært at lade nogen komme foran i køen.

Vi har tidligere brugt videomateriale fra vores søster-parker rundt omkring i verden, hvor der er skumgrav, mens vi selv har valgt at benytte en airbag i stedet. Vi har erfaringer med, at den er mindst lige så god at lave tricks i.

Vi håber at se dig igen :-)
Mvh Majbritt, /Rush

den er rigtig sjov

sjov sjov sjov sjov

10 février 2017

Réponse de Rush Danmark

Tak for din anmeldelse. Vi glæder os til at byde velkommen igen en anden gang til endnu mere sjov!
Hilsen Majbritt, /Rush

Noté 3 sur 5 étoiles

Børnene havde det sjovt, rammerne kunne være bedre

En jordslået lugt var det første jeg lagde mærke til, da vi kom indenfor. Om det er de gamle lagerbygninger eller trampolinerne ved jeg ikke, men lugten sad også i vores tøj efterfølgende. Toiletterne kunne virkelig også trænge til både oprydning og en kærlig hånd. Hjemmesiden er også noget rod, så det hele tyder måske på en lidt for hurtig opstart?

Trampolinerne virkede dog fint, og børnene havde et par sjove timer. Ninja banen var ikke sat op, og der var ingen information om grunden.

22 janvier 2017

Hej Thomas
Vi har taget din feedback til os og indført faste toiletrunder som en del af vores interne procedure hver eneste time. I forhold til hjemmesiden arbejder vi på at forbedre brugeroplevelsen. Vi er glade for, at børnene kunne lidt trampolinområdet, og vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.
Mvh Majbritt, /Rush

Noté 2 sur 5 étoiles

Ekstrem ringe it, hvilket giver en dårlig brugeroplevelse

Alle skal lave en ansvarserklæring, men koks i it gjorde at vi ikke kunne findes, selv vi også havde været gæster dagen før. Jeg kunne heller ikke logge ind på ipads i bygningen. Disse iPad var endvidere allerede ødelagte, så indtastningen tog ekstrem lang tid da man skulle slette dobbeltindtastninger konstant.
Trampolinerne er ok og børnene har det sjovt når de først er inde - det er derfor synd at det er så svært at få lov at komme igang......

15 janvier 2017

Hej Lars
Vi er virkeligt kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Det er altid ærgerligt, når IT ikke fungerer optimalt, og vi gør vores bedste for at overkomme de udfordringer, det nogle gange giver. Ansvarserklæringerne skal selvfølgelig altid kunne findes frem igen, og det er beklageligt, at der ikke har været styr på det fra personalets side. Vi håber dog, at børnene havde en god oplevelse på trampolinerne, og at I har lyst til at komme igen en anden gang.
Hilsen Majbritt, /Rush

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus