Blir trakasserad av deras säljare, mailat o ringt i 3 veckor fast jag sagt ifrån att det räcker sluta! Får fortfarande personliga Mail av Emanuel om jag e intresserad o han kan hjälpa osv, stör även m... Voir plus
1000 TAK for en eminent super service én lørdag aften kl 21-tiden, hvor der var “løn deadline” og systemet var lige nede. Jeg ringede til Lucas (SS-medarbejder) lørdag aften og 5 minutter efter kør... Voir plus
Jeg kan varmt anbefale SameSystem. Jeg har brugt systemet dagligt siden 2008 til dato i roller som både medarbejder, butikschef og distriktschef. Til dato har jeg ikke oplevet nogen, der... Voir plus
Écrit par l'entreprise
SameSystem’s retail and hospitality workforce management software makes planning and administrative tasks simple. Allowing you to focus on sales and maximising results.
Rentemestervej 2A, 2400, Copenhagen, Danemark
- samesystem.com
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg har arbejdet med SameSystem i mange…
Jeg har arbejdet med SameSystem i mange år og i flere forskellige virksomheder, og jeg bliver ved med at vende tilbage af én simpel grund: de er virkelig gode at arbejde sammen med.
Systemet er nemt at bruge og giver et super godt overblik over alt fra vagtplaner til den daglige drift.
Men noget af det, der betyder mest for mig, er samarbejdet med min kontaktperson, Chang Wong. Chang er guld værd! Han er altid til at få fat i, han følger op, og han får tingene til at ske. Man kan mærke, at han oprigtigt vil hjælpe, og det gør en kæmpe forskel.
Der er altid god støtte, hurtige svar og en følelse af, at vi ikke bare er "en kunde", men en samarbejdspartner.
Jeg kan kun anbefale SameSystem – hvis man vil have et system og et team, der faktisk gør en positiv forskel i hverdagen.
Vi har brukt SameSystem i Olivia’s…
Vi har brukt SameSystem i Olivia’s Verden over en periode, og er veldig fornøyde. Systemet gjør det enkelt å planlegge vakter, følge opp timer og holde oversikt på tvers av flere butikker. Appen er brukervennlig for både ledere og ansatte, og gjør kommunikasjon og endringer i vaktplanene sømløs. Vi opplever også at rapporter og nøkkeltall gir oss bedre kontroll på lønnskostnader og bemanning. Et moderne og effektivt verktøy som sparer oss for mye tid i hverdagen.
— Jenny Ørjavik, Olivia’s Verden
very customer friendly
Helle is very customer friendly and het assistence is quick end cristal clear.
Lampehuset anbefaler SameSystem
Vi bruker SameSystem i Lampehuset og er veldig fornøyd. Systemet tilfredsstiller våre krav og det er en support og oppfølging som gir oss den tryggheten vi trenger. Anbefales.
Godt og oversiktlig system
Godt og oversiktlig system. Lett å jobbe med, innehar de aller fleste ønsker av parametere, oversikter og rapporter. God kundeservice (hurtig svar, flinke og hyggelige medarbeidere) og lite nedetid
Fantastisk support
Vi har igennem mange år brugt SameSystem og været meget tilfredse. Vi har altid oplevet en fantastisk kundesupport. Stor ros til Chang og kontoret - alle opgaver bliver taget seriøst uanset størrelse, og de bliver løst hurtigt.
Kan klart anbefales..
Same System customer support
the customer support department at Same System is outstandig. Really understanding, trying their best to answer my (sometimes perhaps not so bright) questions and help solve my problems. Usually you get the first answer within a couple of minutes:)
Jeg vil gerne give stor ros til Samesystem
Jeg vil gerne give stor ros til Samesystem for deres altid professionelle og hjælpsomme tilgang. Både deres generelle supportlinje og de eksperter, jeg har haft kontakt med, har ydet en service langt over forventning.
Et særligt stort tak skal lyde til Chang og Henrik, som begge har været utroligt dygtige, imødekommende og løsningsorienterede. De har formået at forklare komplekse ting på en forståelig måde og har været hurtige til at følge op, når der har været behov.
Det er en fornøjelse at samarbejde med et system og et team, der tager kundeservice alvorligt og gør en reel forskel i hverdagen.
Tak for hjælpen – og bliv endelig ved med det gode arbejde!
Fick hjälp av Amanda på eran support
Fick hjälp av Amanda på eran support. Extremt tydlig & trevlig som hjälpte mig enormt mycket. Stort tack / Andreas
Excellent customer service
Excellent customer service – fast and efficient – I can highly recommend using SameSystem
Top Support - schnell und lösungsorientiert
Das Support-Team ist stets freundlich und beantwortete meine Fragen schnell und unkompliziert. Besonders beeindruckt mich die freundliche Kommunikation, die schnelle Reaktionszeit und das echte Interesse daran, meine Anliegen zu lösen.
Effektiv support
Der er altid god og hurtig hjælp at hente, når jeg kontakter supporten.
Altid super service
Altid super service , og man kommer altid i mål, med hjælpsomhed og professionalisme. Jeg taler oftes med -Amanda som er dygtig , sød og professionel til hendes arbejde .
Amanda og Leen fra support er guld…
Amanda og Leen fra support er guld værd :) 💖
Altid hurtig respons og hjælp med det samme :)
Fantastisk service 🤩
Fantastisk service 🤩
Blev mødt af en rigtig sød medarbejder, der var utrolig hjælpsom, og havde humor samtidig.
Fik hurtigt løst problemet.
Kæmpe skud ud til Maria 💖
Meget tilfreds med deres kundeservice!
Jeg er altid glad for den support jeg får i deres chat-funktion, men særligt er jeg glad for at få fat i Maria - hun er hurtig, konkret og hjælper gerne med arbejdet og udførelsen, når jeg har brug for det. Det er meget værdsat!
@Amanda at support deservs a raise!
@Amanda at support is so fast and amazing at solving problems, she is literally the best, 10/10
Hade problem i nästan 2 veckor
Hade problem i nästan 2 veckor, kontaktade support A****a och det löstes på mindre än 5 min.
Mycket nöjd..!😊