SameSystem Avis 100

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

1000 TAK for en eminent super service én lørdag aften kl 21-tiden, hvor der var “løn deadline” og systemet var lige nede. Jeg ringede til Lucas (SS-medarbejder) lørdag aften og 5 minutter efter kør... Voir plus

Vi har igennem mange år brugt SameSystem og været meget tilfredse. Vi har altid oplevet en fantastisk kundesupport. Stor ros til Chang og kontoret - alle opgaver bliver taget seriøst uanset størrelse... Voir plus

Jeg kan varmt anbefale SameSystem. Jeg har brugt systemet dagligt siden 2008 til dato i roller som både medarbejder, butikschef og distriktschef. ​Til dato har jeg ikke oplevet nogen, der... Voir plus

1. Services aux entreprises
  2. Entreprise d'automatisme
  3. Service d'administration des entreprises

Écrit par l'entreprise

SameSystem’s retail and hospitality workforce management software makes planning and administrative tasks simple. Allowing you to focus on sales and maximising results.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Har kun gode ting at sige om…

Har kun gode ting at sige om SameSystem. Da jeg arbejdede i butik fungerede det perfekt til at administrere og planlægge mine og/eller mine kollegaers vagter, hvor en overskuelig og lettilgængelig app gør alle processerne meget nemme. Derudover er deres support altid rare og behjælpelige, når der var problemer eller spørgsmål.

4 mars 2024

Ikke meget værd

Ikke meget værd. Sletter feriedage og hele ferie perioder.
Oprettede en feriedag 3 gange. Det blev godkendt af arbejdet, og fik en bekræftelse på mail. Senere var dagen slettet...
Det samme skete for en hel ferieuge. Trods bekræftelse på email, var en væk nogle dage efter.
Det er ikke brugbart når man ikke kan stole på systemet og ikke kan se om ferier er godkendt, eller om andre i afdelingen har ferie eller fri.

2 mars 2024

1000 TAK for en eminent super service…

1000 TAK for en eminent super service én lørdag aften kl 21-tiden,
hvor der var “løn deadline” og systemet var lige nede. Jeg ringede til Lucas (SS-medarbejder) lørdag aften og 5 minutter efter kørte lønsystemet upåklageligt igen, Dette kun pga. et godt teamwork mellem Tobias og Lucas hos Same Systems! Vi er dybt taknemmelige, og folk kunne få deres løn🙏🏼⭐️✨
Bedste hilsner fra én butikschef hos Matas😁

19 août 2023

This product just shouldn‘t exist

My company (I am a retail manager) switched from another platform to SameSystem a few months ago. SameSystem is frustrating to work with in so many ways, I just hate it and it made my job significantly worse. There are many flaws but just to name a few:

- clocking in and out doesn’t work reliably, I get about 30 messages a week by employees who couldn‘t clock their actual times
- shift planning is so complicated compared to the previous platform. With SameSystem, it works exactly the wrong way: Here, you have a list of employees and then have to give them shifts. On the previous platform, I had the necessary retail shifts and then could choose employees to work these shifts, which was way easier to me
- when I approve worked hours, sometimes the SameSystem mobile app and the browser site show me different hours. For example, the app will still show unedited wrongly clocked hours even after I adjusted them on the browser, and will also mark those wrong hours as approved! All while the desktop shows me the edited and thus correct hours, also as approved… now, how do I know which hours will eventually be booked/paid?

These are just some flaws from the top of my head. There are many, many more.

While I generally like shift planning and approving working hours, SameSystem has made this part of my job a real pain. I just don’t understand how such a flawed product survives on the market. There are so many better options and personally I am cheering for the day upper management closes this chapter of fails for my company.

25 mars 2023

Blir trakasserad av deras säljare

Blir trakasserad av deras säljare, mailat o ringt i 3 veckor fast jag sagt ifrån att det räcker sluta! Får fortfarande personliga Mail av Emanuel om jag e intresserad o han kan hjälpa osv, stör även min personal via telefonsamtal. Så här sköter man inte försäljning o jag kommer aldrig sponsra företag som håller på så här! Värre än dammsugarförsäljare på 80 talet

19 janvier 2022

De skider på lovgivningen...

Min virksomhed blev ringet op af deres sælger hvor han brugte 2 min på at forklare mig om ham selv og hans system. Jeg fattede intet og måtte pænt spørge om det var fordi han ville sælge mig noget.

Det ville han, og forsatte sin salgstale, hvortil jeg måtte afbryde og spørge, hvem han var, og hvor han havde vores nr. fra.

Han sagde at han havde fået den fra deres leadservice. Hvorefter jeg spørger hvem det er.

Det kunne han ikke svare på, og afbryder, om jeg spørger fordi vi er reklamebeskyttet.

Det kunne jeg svare ja til, og spørger så hvorfor han ringer til mig. Det kunne han ikke svare på, og kunne godt høre på samtalen, at han havde handlet umoralsk og uetisk.

Utroligt folk i denne virksomhed sidder med ringelister hvor de udmærket er klar over at, de bruger lister til at ringe ud fra, VELVIDENDE at listen indeholder virksomheder som er reklamebeskyttet.

Jeg giver denne virksomhed minus stjerner ud af 5 mulige. Det er for useriøs, uetisk og umoralsk at bruge ringeliste for at få kunder i banken, velvidende at listen indeholder folk der er reklamebeskyttet.

Vil absolut ikke anbefale folk dette firma når de handler på denne måde og skider loven.

7 octobre 2021
Logo de SameSystem

Réponse de SameSystem

Hej Dennis

Jeg skal først og fremmest beklage, at du er blevet ringet op, selv om du ikke ønsker det. Og dernæst beklage, at der er gået lang tid siden du skrev.

Vi har haft en proces med den partner vi har fået oplysninger om potentielle kunder fra, for at sikre at vi ikke ringer til erhvervsdrivende vi ikke må. Processen resulterede i, at vi har opsagt samarbejdet med denne partner.

Hvis din virksomhed er en enkeltmandsvirksomhed og du gerne vil sikre den endnu bedre mod opkald, så kan den blive registreret på Robinson-listen, hvis du ikke allerede er det.

Reklamebeskyttelsen giver den beskyttelse at andre virksomheder ikke må bruge oplysninger fra CVR-registeret med din virksomhed på, til at kontakte dig. Hvis din virksomheds kontaktoplysninger er offentligt tilgængelige, f.eks. på en hjemmeside eller sociale medier, så må andre virksomheder stadig gerne ringe til dig i salgsøjemed, hvis man har fået oplysningerne derfra.

Virksomheder på Robinsonlisten må man under ingen omstændigheder ringe til - dog med den undtagelse, at hvis man aktivt godkender at man gerne må kontaktes, f.eks. i forbindelse med undersøgelser eller konkurrencer, så gælder dette stadig uagtet om man er reklamebeskyttet eller på Robinson-listen.

Jeg håber du ikke har oplevet at blive kontaktet af os siden, og hvis du stærk imod min forventning skulle opleve det igen, så må du meget gerne skrive direkte til undertegnede, så skal jeg undersøge det omgående.

Jesper K. Ryskin
Marketing & Communications Director, SameSystem

fantastisk service hver gang…

I yder en fantastisk service hver gang man kontakter jer, uanset hvor lille eller stor opgaven jeg skal have løst er!

Altid et smil i røret selvom 2 spørgsmål altid blir til 4

De varmeste anbefalinger herfra