Det började med att jag ringde för att säga upp mitt abonnemang. Hade en gammal box till tv´n. Jag blev erbjuden ett bättre pris på abonnemanget samt en ny dosa att koppla in istället för boxen som de... Voir plus

Instruktioner hur man skulle installera var otydlig och svår. Jag fick be om hjälp av en som kunde. Brukar klara tekniska göromål själv, för det mesta. Bra att varan kom snabbt!
Lokala leverantören blev uppköpt av Sappa. Priset gick upp efter ett par månader och sedan blev man placerad bakom CGNAT helt utan förvarning, och för att kunna behålla samma service på tjänsten så... Voir plus
Hej, det är vi som är Sappa! En kundvänlig och stabil telekomoperatör som levererar bredband, TV, streamingtjänster och telefoni till ca 500,000 hushåll i Sverige. För oss är det viktigaste att du får tjänster som är stabila, självklara och kraftfulla – lite som rinnande vatten. Det ska bara fungera, vara enkelt att använda och till ett vettigt pris. Vi erbjuder bredband i flera hastigheter, från 100 upp till 1000 Mbit/s, alltid med en kraftfull router som komplement. På tv- och streamingsidan hittar du allt från sport i världsklass på Viaplay och TV4 till underhållning från SkyShowtime. Vår kundsupport når du varje dag — oavsett om det är helg eller röd dag har vi någon på plats för att svara på dina frågor, för vi vet hur viktigt det är att din uppkoppling alltid fungerar.
Falkenbergsgatan 3, 412 85, Göteborg, Suède
Demande des avis aux clients
Tack vare en förnämlig support lämnar jag min bedömning. I övrigt är tjänsten vad den är, kanaler i TVn.

Réponse de Sappa
Tjänsten delvis utslagen flera veckor .
Ingen ersättning.
Inkompetent bemötande.
Rekommenderas inte.
Pröva Telia Play istället- samma utbud och mycket billigare.
-/——
Har nu prövat Telia Play i några månader.
Mycket pålitligare och avsevärt billigare än Sappa.
Mycket billigare och - bättre, alltså.

Réponse de Sappa
Bor ju på landet nu på sommaren så här är det enbart streaming från appen och det funkar. Men det är snurrigt vad jag ska göra när jag flyttat in till stan. Er info på papper är inte klar. Först fick jag ett papper som sade att jag skulle söka kanalerna igen och jag tyckte det lät bra med det. Men i går fick jag ett litet kort att installera på TV:n och jag fattar inte varför då???? Informationen om kortet är inte bra... Vidare har jag två TV och ska jag behöva ett kort till då??? Sen decoder det står om, vad har jag för nytta av en sådan. Decoder har ju inte behövts när vi hade Tele2.
Mvh Jan

Réponse de Sappa
Trebligt bemötande o snabb exp av ärendet. Dessutom vätdefullt kampanjerbjudande f Fem Glex dom jag valde. Stort programamtal att välja mellan.

Réponse de Sappa
Varje gång det blir strömlöst måste man logga in igen. Vet inte om routern är lite kaiko men så brukar det inte vara. Man måste också glömma nätverket för att kunna logga in igen. Det sker inte automatiskt som det gjort med förra.

Réponse de Sappa
Mycket avbrott och buffring. Enligt sappa verkar det vara mitt fel eftersom dom alltid rekommenderar att byta kablar. Börjar allvarligt att tröttna och byta leverantör.

Réponse de Sappa
Snabb och tydlig information kring de tjänster jag valt.
Mycket lätt att installera TV-hub🤩
Nya routern gjorde en avsevärd skillnad

Réponse de Sappa
Det kändes som de tog mina problem på stort allvar. Mycket god servic!

Réponse de Sappa
Beställde en hub till då det var smidigt att ha en även på sommarstället. Bra och snabb service och fungerar perfekt.

Réponse de Sappa
Hade lite klydd att logga in första gången. Gick inte att logga in med fyra sista för någon anledning, så jag skapade lösenord via hemsidan. Det gick dock inte att logga in med det nya lösenordet, så jag blev portad från att logga in.
När väntetiden väl var över så gick det att logga in med fyra sista.
Så lite klydd i början men annars så är jag väldigt nöjd med tjänsten och appen.

Réponse de Sappa
Dålig uppkoppling och ingen koll. Sedan leverantörsbyte med samma hastighet och utrustning är vårt nät numera helt bekymmersfritt! Inga frånkopplingar, laggning och inga omstarter av utrustning behövs längre.
Två veckor innan avslut av vårt abonnemang kopplades vi också bort från nätet i 7 dagar.