Secret Escapes Avis

1 412
TrustScore 4 sur 5

4,2

Trevligt hotell och välbeläget när man kommer med bil till Stockholm. Lugna omgivningar nära Hagaparken och enkelt att ta sig in till City via anslutningsbuss eller promenad till pendeltåg. Välkomn... Voir plus

Jag o min väninna hade en "bara vara" lördag till söndag i Sth. Efter lunch på stan så tog vi en båttur ftån Nybrokajen till Elite Maria Tower. En gammal sockerfabrik som blivit hotel. Mysig interiör,... Voir plus

Inte alls enligt beskrivningen vid bokningen. Rummet var nedslitet, inget lyx, dåligt städat. Kändes mer som en kursgård och inte ett spa hotell. Sommarbuffén med grill för nästan 500 kronor per perso... Voir plus

Maryhill Estate i Glumslöv. Fantastisk vistelse med övernattning, frukost och spa en tisdag-onsdag i maj. Med andra ord lugnt i både allmänna utrymmen och vid poolerna. Bokade via Secret Escapes och... Voir plus

1. Agrégateur de voyages

À propos de Secret Escapes

Om Secret Escapes
Som medlem hos Secret Escapes hittar du tusentals handplockade hotell och semestrar både i Sverige och utomlands till otroliga priser.

Vi förhandlar fram de bästa priserna med våra hotellpartners och levererar dem direkt till din inkorg. På vår hemsida hittar du ett brett utbud av återbetalningsbara hotellerbjudanden och flexibla semestrar, tusentals oemotståndliga deals och massor av destinationer runt om i världen. Vi handplockar och kurerar de bästa erbjudandena med ännu fler datum än någonsin tidigare, även under helgdagar och helger. Vi har ett nära samarbete med våra partners för att kunna erbjuda otroliga hotellvistelser och resor till fantastiska priser, oavsett om det handlar om en kortare storstadssemester, en solkysst strandsemester i södra Europa eller en långresa till en exotisk plats långt bort.

En av våra företagsvärderingar är "Vi bryr oss om varje resa"" – och det menar vi verkligen. Vi känner oss stolta och tacksamma för att du väljer att anförtro oss med din dyrbara lediga tid, och vår kundtjänst finns tillgänglig för att hjälpa dig att göra din resa så fantastisk som möjligt. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller om det finns något vi kan hjälpa dig med.

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 412)

169 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Superbra hotell med fantastisk wellness …

Superbra hotell som var väldigt fräscht med trevlig personal , läge, wellness, frukost var super .

8 novembre 2025

Hej Jenny,

Jo

Bra erbjudande snyggt presenterat

Bra erbjudande snyggt presenterat. Kan dock vara tydligare med kvitto och VAT så kvittot blir komplett för tex företagsbokning.

10 novembre 2025

Hej Anders,

William
Secret Escapes Team

Bra utbud och stort utbud av flyg och…

Bra utbud och stort utbud av flyg och hotell.

5 novembre 2025

Hej Göran,

Tack för din feedback här på Trustpilot.

Vi är glada att du är nöjd med vår service och det är trevligt att höra att våra reseerbjudanden har motsvarat dina förväntningar.

William
Secret Escapes team

Historiska byggnader med massor av…

Historiska byggnader med massor av charm. Passande inredning och fantastisk personal som månar om sina gäster. Maten är en riktig höjdare. Bra råvaror med höga smaker.

31 octobre 2025

Hej Inger,

Secret Escapes Team

Rent och fräscht hotell dock…

Rent och fräscht hotell dock avmagnetiserades våra kort efter ett par timmar.

24 octobre 2025

Hej Lotta,

Allt klaffade enligt resplan

Allt klaffade enligt resplan! God information innan, vid ankomst och turer ut i öknen. Både Kasbah och ökentält mycket bra. Enda som jag gärna sett är att riaden i Marrakech låg närmre souk/centrum.

16 octobre 2025

Hej Ami,

Bra bokning

Lätt att boka

20 octobre 2025

Hej Dan,

Snabbt och korrekt

Snabbt och korrekt, till ett mycket bra pris.

13 octobre 2025

Hej Lennart,

tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi är glada att höra att allt fungerade smidigt och tydligt för dig.

Lätt och smidigt!

Lätt och smidigt!

12 octobre 2025

Hej Maria,

Secret Escapes

Väldigt krånglig process vid ombokning…

Väldigt krånglig process vid ombokning av redan bokad resa vid ändring av datum på resan. Det förekom också uppgifter om att hyrbil ej fanns tillgänglig mm, vilket senare visade sig ej stämma. Ombokningen tog orealistiskt lång tid.

24 septembre 2025

Hej Pia,

Tack för din feedback här på Trustpilot.

Vi beklagar upplevelsen. Vi kommer att undersöka detta och återkomma till dig.

Funkar alltid kanon med secret escape

Funkar alltid kanon med secret escape

11 octobre 2025

Hej Margareta,

Enkelt & snabbt att boka

7 octobre 2025

Hej Kerstin,

En bra höstresa

Hanteringen med beställningen av extra bagage kan bli mycket bättre.
En bekräftelse om biljetter kom via WhatsApp. Önskvärt är SMS alt. mail som övrig kommunikation.
Bilen var bokad med fullförsäkring men ingen upplysning om att självrisken var jättedyr. Stor extrakostnad för självriskeliminering, 294 €.
Stor privat fest lördag kväll på TUS Hotel med skrik och diskussion i foajén, i trapphuset och utanför vårt hotellrum till långt in på natten.
Bra upplägg med 4 hotell och lagom långa transporter mellan.
Bra höstaktivitet med fint och varmt väder.

24 septembre 2025

Hej Anders,

Tack för din feedback här på Trustpilot.

Vi beklagar upplevelsen. Vi kommer att undersöka detta och återkomma till dig.

Bra läge

Bra läge, trevlig personal, fint rum och mycket skön säng!

27 septembre 2025

Hej Ulrica,

Fel bokning

Fel bokning. Fick meddelande från hotellet om att vi var välkomna 26-27 september istället för oktober

20 septembre 2025

Kära Anna,

Tack för ditt meddelande.

Det är ett fel från hotellet, de fick en bokningsbekräftelse från oss med korrekta datum: 26-27 oktober.

Vi kommer att kontakta dem för att rätta till misstaget.

Tack för ditt tålamod

Percy
Secret Escapes team

Enkelt och smidigt samt lättförståelig…

Enkelt och smidigt samt lättförståelig information.

18 septembre 2025

Hej Johan,

Alice

Lyxiga upplevelser

Alltid många bra erbjudanden att välja bland för en lyxig upplevelse.

10 septembre 2025

Hej Kristina,

Tack för din feedback här på Trustpilot.

Vi är glada att du är nöjd med vår service och kommer att vidarebefordra dina komplimanger till teamet.

Fina och avkopplade dagar

Fina och avkopplade dagar på ett mysigt hotell

7 septembre 2025

Hej Eva,

I det stora hela OK

I det stora hela OK, men i relax avd möttes man med ett stort stopp.
Skulle visa upp att det var två höger badtofflor, då skrek receptionisten i relex avd att jag skulle stanna, fick absolut inte komma in och visa.
I nästa mening säger hon att här talar vi med små ord, men det gör väl ni vanligtvis också..det har väl inte hon med att göra...hon har ju precis skrikit på mig. Nä hit åker vi aldrig igen. Arken Spa

6 septembre 2025

Hej Hans-Magnus,

Tack för din recension på Trustpilot – vi uppskattar verkligen din värdefulla feedback.

Vi beklagar att höra om din upplevelse. Vi kommer att undersöka ditt ärende och kontakta dig direkt via e-post.

Tack.