Sejfa Avis 315

TrustScore 5 sur 5

4,8

Sejfa gav mig gott om tid att hinna gå igenom mina värdesaker vid inbrottet i min lägenhet (det var mycket jobb). När jag väl skickade in ärendet så fick jag ersättning redan nästa dag. De till och me... Voir plus

Ringde min hemförsäkring om avbokad resa pga. ryggskada. Berättade för Oskar som hjälpte mej att få tillbaka utläggen för min resa. Mycket trevligt bemötande. Inga krångligheter som det brukar bli... Voir plus

Positivt: Allt sköttes via appen vilket var väldigt smidigt, hanteringen gick ganska fort. Negativ: Appen är inte så användarvänlig, den är även väldigt seg. Inte heller så bra att jag var tvungen... Voir plus

Anmälde en inställd resa( pga dödsfall) och fick utbetalning snabbt. Tyvärr fel belopp först, men det åtgärdades SAMMA DAG som jag anmälde det på klagomal mejlen( som chatten rekommenderade mig).Det v... Voir plus

1. Compagnie d'assurance habitation

À propos de Sejfa

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

4,8

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Supernöjd!

5 août 2025

Réponse de Sejfa

Vi blir så glada att höra att du är supernöjd – det är precis det vi strävar efter varje dag!

Snabbt och enkelt!

31 juillet 2025

Réponse de Sejfa

Hej! Tack för din fina recension – vi blir så glada att höra att du är nöjd. Snabbt och enkelt är precis vad vi strävar efter!

Réponse de Sejfa

Tack för din recension. Vad roligt att höra att informationen var tydlig och att ärendet löstes smidigt. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har fler frågor eller behöver hjälp igen.

Smidig app och tydlig hantering av…

Smidig app och tydlig hantering av skadeärenden.

4 août 2025

Réponse de Sejfa

Tack för din fina recension. Vi är glada att du tycker att appen är smidig och att hanteringen av skadeärenden fungerar tydligt och enkelt. Det betyder mycket för oss att höra!

Det finns inte noll annars de skulle…

Det finns inte noll annars de skulle få. Jätte dåligt bemötande, jag var utomlands och har blivit stulen min drönare, pengar och en väskan. Jah kontakta Sejfa som är ett dotterbolag till Länsförsäkring och först de säger att det täcker inte försäkringen för drönare och pengar. Sen de kontaktar mig efter några dagar och säger att de har gjort fel och för pengarna det gäller. När jag skickar tillbaks polisanmälan och beloppet, de säger att medarbetare som har sagt att de kan betala för pengarna, har gjort fel. De har inte skickat villkor. De är ett skam företag som tar pengarna och aldrig betalar. Gå till en annat företag istället. De är skämt!

24 juillet 2025

Hej Nick,

Vad tråkigt att du har haft en dålig upplevelse i ditt försäkringsärende, så ska det inte vara. Vi vill gärna förstå bättre vad som gick fel och har försökt komma i kontakt med dig för att förstå vilket ärende det gäller. Svara gärna på det så kan vi undersöka det vidare.

Önskar dig en trevlig fortsatt dag.

Haft Sejfa nu i ett par månader och är…

Haft Sejfa nu i ett par månader och är jättenöjd. Snabba beslut och snabba svar hittills!

31 juillet 2025

Réponse de Sejfa

Tack vad glada vi blir att du är nöjd med Sejfa! Vi hoppas du förblir försäkrad med oss en lång tid framöver!

Fint bemötande

Fint bemötande, hjälpsamma, snabb hantering

29 juillet 2025

Réponse de Sejfa

Tack Ida för dina fina ord. Hör av dig om det finns något mer vi kan hjälpa till med.

Snabb action

Gick väldigt snabbt och smidigt i ett ärende jag inte ens visste om jag berättigades ersättning.

25 juillet 2025

Réponse de Sejfa

Härligt att höra att du var nöjd med hanteringen. Hör av dig om det finns något annat vi kan hjälpa till med

Snabb hantering

Snabb hantering, och enkel att använda.

22 juillet 2025

Réponse de Sejfa

Tack för ditt fina betyg. Det betyder allt för oss att det gått bra.

Verkar toppen

Verkar toppen! Ny kund men de verkar bry sig om sina kunder.

20 juillet 2025

Réponse de Sejfa

Vi är så glada över att just du valt Sejfa! Hör bara av dig om det är något vi kan göra för att hjälpa till mer.

Smidiga

Mycket smidiga att ha att göra med när en olycka inträffat, både i kommunikation och utbetalning av ersättning.

18 juillet 2025

Réponse de Sejfa

Härligt att höra att du hade en bra upplevelse efter olyckan. Vi är glada att kunna hjälpa till.

Snabbt och sakligt hanterat

Snabbt och sakligt hanterat. Imponerad faktiskt.

14 juillet 2025

Réponse de Sejfa

Tack! Vi blir alltid glada över att höra från nöjda kunder. Hör av dig när du behöver oss igen.

Överlägset bästa försäkringsbolaget

Har velat länge vilket försäkringsbolag jag ska ha. Många är väldigt dyra och extremt sega på hantera ärenden. Sejfa sköter allt i appen och svarar fort. Hade tidigare folksam som tog 8 månader på att neka ett ärende. Sejfa skötte ärendet medans jag var utomlands och swisha ersättningen inom någon dag. Service minded personal och överlägset bästa bolaget jag haft.

28 juin 2025

Réponse de Sejfa

Vad glada vi blir av din fina recension. Hör av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med framåt!

Wow!

Är väldigt imponerad över hur fort handläggningen gick för min mobil som valde att ta ett dopp i sjön i helgen. AI chatten hjälpte mig med att komplettera anmälan snabbt och enkelt, och utbetalningen skedde väldigt fort.
Ångrar inte en sekund att jag gick över till er!
Känner mig väldigt SEJF med denna hemförsäkring, och kundtjänsten är fantastiskt bra också!

6 juillet 2025

Réponse de Sejfa

Vi älskar att du känner dig Sejf med oss! Tack för att du delar din upplevelse

Jag fick snabb och smidig hjälp

Jag fick snabb och smidig hjälp. Hjälpsam och förstående personal

25 juin 2025

Réponse de Sejfa

Stort tack för din fina recension 💛 Det gläder oss att höra att du upplevde hjälpen som både snabb och smidig. Vi strävar alltid efter att vara hjälpsamma och förstående – därför betyder dina ord mycket för oss.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen!

Teamet på Sejfa

Man får hjälp direkt

Man får hjälp direkt! Tack

19 juin 2025

Réponse de Sejfa

Tack snälla för din fina recension – vad härligt att höra att du fick hjälp direkt! Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.

En savoir plus sur les différents types d'avis.