Købte min oppustelige Hydro-Force Ventura K1 kajak lørdag eftermiddag og fik den leveret tirsdag. Hurtig service. Men beskrivelsen var ikke helt i overensstemmelse med indholdet. Pumpen var ikke med t... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg bestilte en kajak og en pagaj en søndag lidt før midnat. Mandag formiddag blev jeg ringet op: de havde overvejet at sætte kajakken ned i pris, så ville jeg ikke have lidt rabat på den og en bed... Voir plus
Er superglad for min AE 1012 oppustelige kajak, et godt køb, der har givet mig mange gode ture. Men pas på med de fire-delte pagajer! Efter at have brugt min pagaj en snes gange svigtede klik-sys... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi sælger oppustelige kajakker og oppustelige SUP (paddleboards) til overkommelige priser. Vores mantra er "kunden over pengene". Vores service har et højt niveau og vi nyder, at rådgive til det rette køb uanset prisniveau. Vi har kort leveringstid på 1-2 dage. Og vi har nogle stærke og troværdige samarbejdspartnere.
Coordonnées de contact
Ingridsvej 12, 8600, Silkeborg, Danemark
- +4561718926
- shop@sitontop.dk
- sitontop.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Venlig og hurtige
Sitontop giver bare superhurtig og supervenlig service - og stor opmærksomhed. Jeg købte et “sæt” med alt til oppustelig SUP. Padlen var defekt. Jeg skrev og i løbet af få timer blev jeg kontaktet flere gange af Sitontop. Hurtig tilbud om ny paddel. Hurtig ombytning af ny paddel til et sæde i stedet for. Hele vejen igennem venligt og imødekommende.
Varm anbefaling......Henrik
Bestilte et SUP board hos dem og fik…
Bestilte et SUP board hos dem og fik det leveret i løbet af 4-5 dage. Ingen problemer med produktet indtil videre.
Vanvittig hurtig levering!
Købte deres Aqua Marina Fusion SUP board, hvilket er af virkelig god kvalitet. Leveringstiden var - så vidt jeg husker - fra den ene dag til den anden!
Rigtig god service
Der var rigtig god service. De hjalp mig med at finde flere gode SUPs at vælge mellem og meget høflige og gode priser.
Above and beyound!
Exceptionel kundeservice, svarede godt, hurtigt, og kompetent i forbindelse med indkøb af SUP board. Hurtig levering og produktet 100% i orden. Anbefales varmt herfra!
Mange anbefalinger herfra!
Super service og meget professionel rådgivning. Købte en oppustelig kajak og fik lov at prøve inden køb, det resulterede i at familien købte en mere, da kvaliteten er helt i top og den er nem at sejle så både børn og voksne får en masse ud af det! Hurtig svar og levering - kan klart anbefales herfra. 👌🏼
Super service ud over det forventelige
Man kender sin leverandør på afhjælpning af evt. fejl og problemer. Jeg oplevede et lille problem med en leverance, men folkene i SitOnTop var helt oppe på lakridserne for at hjælpe mig. Tak for fantastisk service.
Super god, hurtig og venlig betjening
Jeg bestilte og modtog varerne dagen efter - fantastisk 👍. Jeg var i dialog med Sitontop vedr. varer i restordre og modtog meget hurtigt svar på mine henvendelser. De gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe. Jeg følte mig super godt behandlet.
Super god vejledning og hurtig levering.
Skrev om vejledning til at vælge rigtigt, da jeg var helt ny indenfor SUP og skulle have vejledning til at finde en oppustelig SUP. De svarede på chatten om aftenen og fik super vejledning i forhold til vægt, niveau og forhold.
Fra jeg bestilte til jeg fik varerne gik der kun én dag så på leveringen var de også super skarpe. Jeg kan varmt anbefale både at sejle SUP (det er en super aktivitet både med og uden børn), men også at handle ved Sitontop.
Super shop med gode varer og fremragende service
Har bestilt både en oppustelig kajak og et lækkert SUP board i butikken.
SUP’en er af super duper kvalitet og meget bedre end de boards mine venner har, selvom vi betalte det samme for det. Meget stift og lækkert - man mærker ikke at det er oppusteligt og man kan nemt have det med i tasken.
Kajakken er jeg også meget glad for, og den er så nem at sejle at min søn kan være med.
Jeg kontaktede butikken inden køb for at få vejledning og de svarede hurtigt og venligt. Leveringstiden var som lovet og forventet
Kan kun give dem mine bedste anbefalinger
Jeg har købt en oppustelig kajak her
Jeg har købt en oppustelig kajak her. Jeg havde en god oplevelse af servicen, da mit dankort ikke virker, pga corona, måtte jeg betale med bankoverførsel. Jeg modtog kajakken dagene efter påske og havde med det samme første tur ned ad Odense å.. og så op ad strømmen igen, det var hårdt ! Jeg er godt tilfreds med produktet og servicen. Tak for det.
Har for over et år siden købt to…
Har for over et år siden købt to oppustelige kajakker. Det har været et godt køb - har brugt dem meget og med stor fornøjelse.
Fordelen er, at de kan pakkes sammen og tages med overalt. På minussiden er de lidt "langsommere" end traditionelle glasfiber kajakker, men det at man kan bruge de oppustelige kajakker overalt, hurtigt og let, opvejer meget fordele ved "traditionelle" kajakker.
Kajakkerne er tydeligvis et high-end produkt, modsat andre mærker på nettet. Og det mærkes.
Har investeret i en ekstra hård bund, så kajakken bliver ekstra stiv. Har sejlet i næsten al slags vej. Kajakkerne er stabile, ingen risiko for at falde ud, og så er stoffet de er lavet af rigtigt sejt. Ikke noget man kan punktere - hvilket var min største frygt. Men det skal man ikke være nervøs for overhovedet.
Handlen ved Sitontop var let og fik god rådgivning om kajakkerne inden købet.
L’expérience Trustpilot