Sklepopon.com Avis

TrustScore 4 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Miałem problem z jednym z zakupionych kompletów opon, ale sklep bardzo rzeczowo i polubownie podszedł do reklamacji. Zorganizowano odbiór reklamowanych opon kurierem, a po ich przyjęciu zwrot środkó... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Do realizacji zamówień w zasadzie nie mam uwag, chociaż niekiedy są nieco dłuższe od deklarowanych terminów i pozostają w zawieszeniu bez informowania klienta. Największe zastrzeżenia mam do funkcjo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

wszystkie moje wybory opon i przebieg procesu dostawy wybranych opon były bardzo, bardzo przemyślane i udane, za całokształt procesu kupno-dostawa jestem bezgranicznie wdzięczny zespołom sklepopon.pl... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zdecydowanie nie polecam. Zakupiłem opony fabrycznie wadliwe (bicie promieniowe 145 N potwierdzone testem drogowym Hunter RoadForce, silny rezonans). Sklep zamiast rzetelnie podejść do tematu, wydał s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pneus
  2. Magasin de roues

Écrit par l'entreprise

Sklepopon.com to jeden z największych sklepów internetowych z oponami w Europie Środkowo-Wschodniej, z siedzibą w Krakowie. Firma działa od 1994 roku (korzenie sięgają lat 80.), oferując szeroki wybór opon samochodowych, motocyklowych i 4x4 – od premium po ekonomiczne, z szybką dostawą i montażem.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

138 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Zakupy szybkie obsługa taka sobie…

Zakupy szybkie obsługa taka sobie najpierw pomylili e-mail więc nie dostałem informacji o dostawie ale najgorsza dopiero nadeszło kurier przerzucił opony przez płot na kostkę i odjechał. Katastrofa !!!!!

2 octobre 2024

Trzymać się z daleka!!!

Nie polecam sklepu. Nie kontrolują z jakimi warsztatami mają podpisane umowy na montaż opon. Opony wysyłają bez weryfikacji, a potem klient nie może ich odebrać czy założyć bo warsztat nie istnieje!!!

9 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zamowienie anulowane niemal natychmiast…

Zamowienie anulowane niemal natychmiast po złożeniu w uzasadnieniu „ brak możliwości skompletowania zamówienia „- nie było 4szt opon a na Allegro wystawione 20 szt tyle ze 27zl za sztukę droższe i trzy letnie - może i tak robi się duże pieniądze ale dla mnie to ignorancja i drwina z klienta

3 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Kupiłam tanie opony całoroczne…

05.06.2024 kupiłam na allegro tanie opony całoroczne firmowane nazwą "Goodrige"..nie polecam, opony reagują wstrząsem na każdej nierówności. To opony bardzo niskiej jakości.

5 juin 2024

Wysyłają opony z 22 roku

Wysyłają opony z 22 roku, data zakupu wrzesień 2024 opony kupione jako nowe a nie leżaki magazynowe, jedyna informacja którą znalazłem przy zakupie to to że opony fabrycznie nowe. Po zgłoszenie faktu dopowiedz że wg. Nich opona nie starsza niż 36 miesięcy jest nowa…

13 septembre 2024

Narażenie na dodatkowe koszta

Nie polecam tej strony. Wysyłają mnie do warsztatu (tj. poprzez stronę rejestruję się na termin), który praktycznie nie funkcjonuje. Później po rozmowie z właścicielem ten mówi że nie ma żadnej komunikacji między nimi a tym sklepem. Już abstrahuje od tego że sam warsztat miał napisane że był otwarty a nie był. Narazili mnie na dodatkowe koszta, ponieważ okazało się że w tym warsztacie w wyniku błędu lub amatorstwa jedna z opon była nieodpowiednio przymocowana do obręczy felgi, więc musiałem w dodatku jeszcze raz pojechać do warsztatu, dobrze że przynajmniej nie musiałem kupować nowej opony i felgi bo wtedy miałbym opinię najgorszą z możliwych dla tego sklepu. Dlatego nie polecam, amatorzy którzy działają na pół gwizdka i nie weryfikują dokąd wysyłają klienta.

24 août 2024

Świetne podejście do klienta

Świetne podejście do klienta. Pan na infolinii pomógł mi dobrać odpowiednie opony dostosowane do moich potrzeb.
Dostawa w ciągu 24H - petarda!
Od zakupu minęło już chwilę czasu sam towar sprawdza się bez zarzutu.
Gorąco polecam!

10 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Bezczelny właściciel ze słomą w butach

Beznadziejna jakość opon, w dodatku właściciel opryskliwy, pyskaty i gburowaty. Jedna gwiazdka to zdecydowanie za dużo, czasami zastanawiam się jak takim ludziom ze słomą w butach nie wstyd... W dodatku ich samochód (niebieska Skoda na numerach gdańskich) ciągle staje na zakazie mimo wielokrotnych polubownych próśb rozwiązania konfliktu. To świadczy o poziomie właściciela szorujacym po dnie

12 août 2024

Odradzam zakupy / Niestety nie czytałem wcześniej opinii

Niestety nie czytałem wcześniej opinii, bo inaczej nigdy bym nic nie kupił w tej firmie.
Opona zimowa Bridgestone po jednym sezonie pękła. Sprzedawca oświadczył, że: "W przypadku Państwa reklamacji stwierdziliśmy liczne ślady w postaci przetarć, otarć i zadrapań na zewnątrz ogumienia po stronie pęknięcia. Zdjęcia w załączniku. Uszkodzenie wewnętrznej konstrukcji ściany bocznej z pęknięciem wkładki wzmacniającej oraz warstwy butylowej ma charakter mechaniczny i powstało na skutek działania czynników eksploatacyjnych niezależnych od producenta." I otrzymałem 3 zdjęcia z otarciami wyglądającymi na wczoraj zrobione. Użytkuję samochody od ponad 30 lat prywatnie i we firmie, kupiłem w życiu kilkaset opon i nigdy mi się to nie zdarzyło. Ale pierwszy raz kupiłem w tym sklepie i teraz już wiem, że też ostatni raz. Zdecydowanie odradzam.

8 août 2024

BALON NA OPONIE

Na zakupionych oponach jeździłam tylko pół roku, gdyż na jednej z zakupionych opon pojawiło się wybrzuszenie, które utrudniało jazdę. Zgłosiłam reklamację. Niestety jej nie uznali. Uzasadnili że nie jest to wina fabryczna tylko najechałam na kamień albo krawężnik. Więc jak słaba musi być ta opona, że zrobił się balon?! Jestem długoletnim kierowcą różnych aut i nigdy wcześniej nie doszło do uszkodzenia opony. Niestety już nie kupię więcej opon w tym sklepie internetowym. NIE POLECAM

27 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Opony kiepskiej jakości-nie uwzględniono reklamacji

Po jednym sezonie zakupione opony letnie nie nadawały się do użytku. Auto wykazywało silne drgania na kierownicy. We własnym zakresie sprawdziłam wywarzenie, stan felg oraz geometrię. Po wystawionej opini przez firmowego serwisanta z danego sklepu doszukiwano się wad w aucie zamiast w sprzedanym produkcie. Po przełożeniu opon ponownie na zimowe Auto jeździ bez zastrzeżeń. Ale reklamacji nie uznano. Strata pieniędzy. Szczerze NIE POLECAM tego sprzedawcy.

6 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Oszuści wysyłający opony starsze niż 3…

Oszuści wysyłający opony starsze niż 3 lata bez informowania o tym klienta, w dodatku za pełną wartość produktu.
Nie obchodzi mnie że opona jest nowa skoro mamy marzec 2024 a opona jest z 2020. Wstyd, oszustwo i w dodatku chamstwo na infolinii, oponeo bez problemu rozwiązuje wszelakie problemu a oni mają mnie w 4 literach już 2 tydzień.

23 février 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Opony Michelin w sklepie internetowym SklepOpon.pl

Opony podane w sklepie internetowym były opisane rok produkcji czyli DOT 2023 niestety dwie przyszły z pierwszego kwartału 2022 a to nie opony do ciągnika tylko Michelin do Porsche. Takie lekkie odszukiwanie klienta na oponach za 2K sztuka ): nieładnie sklep opon nieładnie.

11 mars 2024

pomieszane serie

pomieszane serie (3 z jednej 1 z drugiej - tego się nawet parami nie da połączyć) na reklamację - proponują zwrot, ale z potrąceniem 20 zł od każdej opony

12 février 2024

Everything perfect

Everything perfect, very fast service, recent DOT, full update about the order step and shipment process.
Highly recommended

31 décembre 2021
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus